DN > Ekonomi

Sunday, 24 September, 05:18

DN - 20 aug 17 kl. 21:12

51 år gammal O'boy såldes på auktionHur mycket skulle du betala för ett paket O'boy med smak av jordgubb från 1966? Den ovanliga förpackningen och dess 51 år gamla innehåll såldes nyligen på en auktionssajt för 2.026 kronor..
Läs mer på DN

Dela artikeln

281 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 51 år, gammal, O'boy, såldes, auktion
DI - 26 maj 13 kl. 08:12

Gammal Apple-dator såldes för rekordsumma

Ett fungerande exemplar av Apples första datormodell har sålts på en auktion i Tyskland, för nästan 4,5 miljoner kronor..

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Oxfilé såldes som fläskfilé

  Oxfilén blektes rosa - och såldes som fläskfilé, ska skandalerna aldrig ta slut? Kund klagade Det var kunderna själva som avslöjade den falska filén. En kund upplevde köttet som "gott" och klagade till grossisten Svensk Cater.

Kristianstadsbladet - 24 jul 14 kl. 10:00

Importerade hundar såldes som svenska

Vid en kontroll hos en storskalig hundförsäljare visade det sig att det fanns flera allvarliga brister samt att importerade hundar såldes som svenska. Nu riskerar försäljaren att få djurförbud.
I slutet av maj får länsstyrelsen i Skåne in en anmälan mot en hundförsäljare i Kristianstad kommun.

Expressen - 01 sep 14 kl. 16:01

Så mycket såldes den kungliga tårtbiten för

Hur mycket är ett 33 år gammal bakverk värt? Nästan 10 000 kronor, tyckte någon. Det var nämligen så mycket en tårtbit från prins Charles och prinsessan Dianas bröllop såldes för i torsdags..

Helsingborgs Dagblad - 19 okt 12 kl. 16:14

Gammal mat såldes i Strövelstorp

Strövelstorps Livs har sålt gammal mat. Efter klagomål från kunder har miljökontoret ställt krav på att det inte får upprepas..

Trelleborgs Allehanda - 14 jan 13 kl. 09:00

Gammal skola åter till salu

Arkiv: Claes Nyberg
Skolan i Grönby skulle förvandlas till bostadsrätter. Men de sex år gamla planerna har gått i stöpet och nu är skolan åter till salu.
2007 fanns storslagna planer med nyrenoverade lägenheter, friliggande villor, gym och swimmingpool.

Expressen - 13 jun 12 kl. 12:00

Härsket kött såldes i Stockholm

Köttkonserverna var till för det svenska beredskapslagret under Kalla kriget. Nu avslöjar Svenska Dagbladet att det 19 år gamla köttet nått matbutiker i Stockholm ? och att åklagaren lade ner förundersökningen mot grossisten som sålde det ruttna köttet.

Expressen - 13 jun 12 kl. 12:00

Härsket kött såldes i Stockholm och Göteborg

Köttkonserverna var till för det svenska beredskapslagret under Kalla kriget. Nu avslöjar Svenska Dagbladet att det 19 år gamla köttet nått matbutiker i Stockholm ? och att åklagaren lade ner förundersökningen mot grossisten som sålde det ruttna köttet.

Kristianstadsbladet - 26 maj 13 kl. 03:44

Gammal dator - för fyra miljoner


Ett fungerande exemplar av Apples första datormodell har sålts på en auktion i Tyskland, för nästan 4,5 miljoner kronor.Priset för datorn har därmed tusenfaldigats, sedan den ursprungligen såldes 1976. Den tillverkades för hand av företagets båda grundare, ledaren Steve Jobs och programmeraren Steve Wozniak, hemma i Jobs garage.

Helsingborgs Dagblad - 26 maj 13 kl. 03:47

Gammal dator ? för fyra miljoner

Ett fungerande exemplar av Apples första datormodell har sålts på en auktion i Tyskland, för nästan 4,5 miljoner kronor. Priset för datorn har därmed tusenfaldigats, sedan den ursprungligen såldes 1976. Den tillverkades för hand av företagets båda grundare, ledaren Steve Jobs och programmeraren Steve Wozniak, hemma i Jobs garage..

Fler nyheter från DN

DN - 9 timmar sedan

Tusentals protesterade i Paris

Tusentals fransmän samlades på lördagen vid Place de Bastille i Paris för att demonstrera mot Emmanuel Macrons nyskrivna arbetslagar. Vänsterledaren Jean-Luc Mélenchon anklagade Macron för att ha rivit upp decennier av sociala framsteg..

DN - 13 timmar sedan

Norwegian fick efterlängtat USA-tillstånd

Norwegian har nu fått ett mer permanent och omfattande flygtillstånd i USA, efter att i åratal ha kämpat mot amerikanska bolag och fack som talat om orättvis konkurrens..

DN - Igår: 22:29

ECB: Bitcoin är en tulpan

Europeiska centralbankens vice ordförande, Vítor Constâncio, har gett dig in i debatten om digitala kryptovalutor och speciellt bitcoins. – Det är ett instrument för spekulationer, sade han under en konferens i Frankfurt på fredagen, enligt The Financial Times..

DN - Igår: 19:30

Vilka är aktörerna i Telias muthärva?

Flera Teliachefer är åtalade för grovt mutbrott efter korruptionsaffärerna i Uzbekistan. Här är nyckelpersonerna som cirkulerat i härvan..

DN - Igår: 17:28

Reuters: Ekholm ute ur leken – Ingves kan få fortsatt mandat

Karolina Ekholm är en av favoriterna till att ta över jobbet som riksbankschef efter Stefan Ingves. Men enligt källor till nyhetsbyrån Reuters har oppositionen vägrat att nominera henne – vilket kan innebära att Stefan Ingves sitter kvar ytterligare en period..

DN - Igår: 17:32

Ny bok om familjen Rausing skapar debatt i Storbritannien

En ny bok om en av världens rikaste familjer, den svenska familjen Rausing, har skapat debatt i Storbritannien. I boken namnges affärsmannen och mångmiljardären Hans Rausing som delaktig i mordet på Sveriges statsminister Olof Palme. Några belägg för påståendet finns inte och i boken skriver också hans dotter Sigrid Rausing att hon inte tror på anklagelsen som hon kallar för”absurd”..

DN - Igår: 12:17

Taxitjänsten Uber stoppas i London

Taxitjänsten Uber stoppas från att köra i London. Det beslutade motsvarande Transportstyrelsen i den brittiska huvudstaden på fredagen, skriver Bloomberg..

DN - Igår: 11:21

Guldkornen som sätter Kalix på kartan

Årets löjfiske har precis startat och gourmeter världen över trånar efter de guldskimrande romkornen från norr. I år väntas produktionen minska och den som vill få sig ett smakprov får räkna med ett djupt hål i plånboken..

DN - 20 sep 17 kl. 09:54

Ewa Stenberg: Valårsbudget utan stridbara satsningar

Regeringens feta valårsbudget får hård kritik av oppositionen på grund av sitt omfång. Men den innehåller få förslag som det kan bli strid om i valrörelsen. Trots det stora reformutrymmet vågar regeringen inte utmana oppositionen av rädsla för att fällas..

DN - Igår: 10:13

Telia medger brott mot lagar

Telias nuvarande ledning erkänner att bolaget begick brott mot amerikansk och holländsk lag. - Det är kostsamt att göra fel, säger Telias vd Johan Dennelind..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.