DN > Ekonomi

Wednesday, 22 November, 08:29

DN - 20 aug 17 kl. 21:12

51 år gammal O'boy såldes på auktionHur mycket skulle du betala för ett paket O'boy med smak av jordgubb från 1966? Den ovanliga förpackningen och dess 51 år gamla innehåll såldes nyligen på en auktionssajt för 2.026 kronor..
Läs mer på DN

Dela artikeln

281 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 51 år, gammal, O'boy, såldes, auktion
DI - 26 maj 13 kl. 08:12

Gammal Apple-dator såldes för rekordsumma

Ett fungerande exemplar av Apples första datormodell har sålts på en auktion i Tyskland, för nästan 4,5 miljoner kronor..

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Oxfilé såldes som fläskfilé

  Oxfilén blektes rosa - och såldes som fläskfilé, ska skandalerna aldrig ta slut? Kund klagade Det var kunderna själva som avslöjade den falska filén. En kund upplevde köttet som "gott" och klagade till grossisten Svensk Cater.

Kristianstadsbladet - 24 jul 14 kl. 10:00

Importerade hundar såldes som svenska

Vid en kontroll hos en storskalig hundförsäljare visade det sig att det fanns flera allvarliga brister samt att importerade hundar såldes som svenska. Nu riskerar försäljaren att få djurförbud.
I slutet av maj får länsstyrelsen i Skåne in en anmälan mot en hundförsäljare i Kristianstad kommun.

Expressen - 01 sep 14 kl. 16:01

Så mycket såldes den kungliga tårtbiten för

Hur mycket är ett 33 år gammal bakverk värt? Nästan 10 000 kronor, tyckte någon. Det var nämligen så mycket en tårtbit från prins Charles och prinsessan Dianas bröllop såldes för i torsdags..

Nyteknik - 10 okt 17 kl. 12:01

Het samlartraktor såldes till rekordpris

En 38 år gammal traktor kanske inte låter så spännande. Men när en röd Volvo BM 814 C från 1979 nyligen såldes på auktion i Gnesta gick den för rekordpriset 225 000 kronor.

Helsingborgs Dagblad - 19 okt 12 kl. 16:14

Gammal mat såldes i Strövelstorp

Strövelstorps Livs har sålt gammal mat. Efter klagomål från kunder har miljökontoret ställt krav på att det inte får upprepas..

Trelleborgs Allehanda - 14 jan 13 kl. 09:00

Gammal skola åter till salu

Arkiv: Claes Nyberg
Skolan i Grönby skulle förvandlas till bostadsrätter. Men de sex år gamla planerna har gått i stöpet och nu är skolan åter till salu.
2007 fanns storslagna planer med nyrenoverade lägenheter, friliggande villor, gym och swimmingpool.

Expressen - 13 jun 12 kl. 12:00

Härsket kött såldes i Stockholm

Köttkonserverna var till för det svenska beredskapslagret under Kalla kriget. Nu avslöjar Svenska Dagbladet att det 19 år gamla köttet nått matbutiker i Stockholm ? och att åklagaren lade ner förundersökningen mot grossisten som sålde det ruttna köttet.

Expressen - 13 jun 12 kl. 12:00

Härsket kött såldes i Stockholm och Göteborg

Köttkonserverna var till för det svenska beredskapslagret under Kalla kriget. Nu avslöjar Svenska Dagbladet att det 19 år gamla köttet nått matbutiker i Stockholm ? och att åklagaren lade ner förundersökningen mot grossisten som sålde det ruttna köttet.

Kristianstadsbladet - 26 maj 13 kl. 03:44

Gammal dator - för fyra miljoner


Ett fungerande exemplar av Apples första datormodell har sålts på en auktion i Tyskland, för nästan 4,5 miljoner kronor.Priset för datorn har därmed tusenfaldigats, sedan den ursprungligen såldes 1976. Den tillverkades för hand av företagets båda grundare, ledaren Steve Jobs och programmeraren Steve Wozniak, hemma i Jobs garage.

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Östling avgår som ordförande

Leif Östling slutar som ordförande för Svenskt Närlingsliv..

DN - 20 timmar sedan

Svenska fartyg skrotas på indiska stränder

• Svenska fartyg skrotas på indiska stränder, trots att det kan bryta mot internationell lag. • Två av skeppen utreds av tysk polis som kontaktat myndigheter i Sverige för att få hjälp. • I Indien plockas fartygen isär under svåra och miljöskadliga förhållanden.

DN - 2 timmar sedan

Expert: Det är klart att det påverkar miljön

När fartyg skrotas på stränder medför det problem för miljön, enligt experter. - Hanteringen på stränderna sker inte under kontrollerade omständigheter, säger Kjell Larsson, professor i sjöfartsvetenskap..

DN - 17 timmar sedan

Ny hård kritik mot Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen har under hösten kritiserats hårt i en rad rapporter. Nu ifrågasätter Riksrevisionen ett av myndighetens kärnuppdrag – att fixa jobb..

DN - Igår: 07:51

Elcykeln blev årets julklapp

Elcykeln har utsetts till årets julklapp 2017. Det meddelar HUI Research på en presskonferens. Elcyklar speglar konsumenternas ökade klimatmedvetenhet, lyder motiveringen..

DN - Igår: 07:51

Elcykeln blir årets julklapp

 Elcykeln har utsetts till årets julklapp 2017..

DN - Igår: 16:47

Stockholm får inte läkemedelsmyndigheten EMA

Stockholm förlorade kampen om den europeiska läkemedelsmyndigheten, EMA. Det stod klart redan efter den första röstningsomgången i Bryssel på måndagskvällen.   I stället blev det Amsterdam som vann EMA-striden - men först efter att lotten fick avgöra..

DN - Igår: 23:19

Sverige tappar i global talangjakt

Sverige faller från fjärde till nionde plats på den internationella listan över länders förmåga att dra till sig och utveckla talanger. Bakslaget i den globala talangjakten kan bli ett hot mot svensk konkurrenskraft..

DN - Igår: 21:57

Experter varnar för konsekvenser av försäljning av vapenkunskap

Försäljning av kunskap är den senaste trenden inom svensk vapenexport. Men kunskap är svårt att spåra och nu varnar experter för konsekvenserna av export av spetsteknologi. .

DN - Igår: 18:22

Lasse Swärd: Volvo ligger långt framme med självkörande bilar

 Tre frågor till DN:s motorreporter Lasse Svärd om Volvos miljardaffär med Uber..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.