DN > Ekonomi

Saturday, 24 March, 03:24

DN - 20 aug 17 kl. 21:12

51 år gammal O'boy såldes på auktionHur mycket skulle du betala för ett paket O'boy med smak av jordgubb från 1966? Den ovanliga förpackningen och dess 51 år gamla innehåll såldes nyligen på en auktionssajt för 2.026 kronor..
Läs mer på DN

Dela artikeln

283 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 51 år, gammal, O'boy, såldes, auktion
DI - 26 maj 13 kl. 08:12

Gammal Apple-dator såldes för rekordsumma

Ett fungerande exemplar av Apples första datormodell har sålts på en auktion i Tyskland, för nästan 4,5 miljoner kronor..

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Oxfilé såldes som fläskfilé

  Oxfilén blektes rosa - och såldes som fläskfilé, ska skandalerna aldrig ta slut? Kund klagade Det var kunderna själva som avslöjade den falska filén. En kund upplevde köttet som "gott" och klagade till grossisten Svensk Cater.

Kristianstadsbladet - 24 jul 14 kl. 10:00

Importerade hundar såldes som svenska

Vid en kontroll hos en storskalig hundförsäljare visade det sig att det fanns flera allvarliga brister samt att importerade hundar såldes som svenska. Nu riskerar försäljaren att få djurförbud.
I slutet av maj får länsstyrelsen i Skåne in en anmälan mot en hundförsäljare i Kristianstad kommun.

Expressen - 01 sep 14 kl. 16:01

Så mycket såldes den kungliga tårtbiten för

Hur mycket är ett 33 år gammal bakverk värt? Nästan 10 000 kronor, tyckte någon. Det var nämligen så mycket en tårtbit från prins Charles och prinsessan Dianas bröllop såldes för i torsdags..

Nyteknik - 10 okt 17 kl. 12:01

Het samlartraktor såldes till rekordpris

En 38 år gammal traktor kanske inte låter så spännande. Men när en röd Volvo BM 814 C från 1979 nyligen såldes på auktion i Gnesta gick den för rekordpriset 225 000 kronor.

Helsingborgs Dagblad - 19 okt 12 kl. 16:14

Gammal mat såldes i Strövelstorp

Strövelstorps Livs har sålt gammal mat. Efter klagomål från kunder har miljökontoret ställt krav på att det inte får upprepas..

Trelleborgs Allehanda - 14 jan 13 kl. 09:00

Gammal skola åter till salu

Arkiv: Claes Nyberg
Skolan i Grönby skulle förvandlas till bostadsrätter. Men de sex år gamla planerna har gått i stöpet och nu är skolan åter till salu.
2007 fanns storslagna planer med nyrenoverade lägenheter, friliggande villor, gym och swimmingpool.

Expressen - 13 jun 12 kl. 12:00

Härsket kött såldes i Stockholm

Köttkonserverna var till för det svenska beredskapslagret under Kalla kriget. Nu avslöjar Svenska Dagbladet att det 19 år gamla köttet nått matbutiker i Stockholm ? och att åklagaren lade ner förundersökningen mot grossisten som sålde det ruttna köttet.

Expressen - 13 jun 12 kl. 12:00

Härsket kött såldes i Stockholm och Göteborg

Köttkonserverna var till för det svenska beredskapslagret under Kalla kriget. Nu avslöjar Svenska Dagbladet att det 19 år gamla köttet nått matbutiker i Stockholm ? och att åklagaren lade ner förundersökningen mot grossisten som sålde det ruttna köttet.

Kristianstadsbladet - 26 maj 13 kl. 03:44

Gammal dator - för fyra miljoner


Ett fungerande exemplar av Apples första datormodell har sålts på en auktion i Tyskland, för nästan 4,5 miljoner kronor.Priset för datorn har därmed tusenfaldigats, sedan den ursprungligen såldes 1976. Den tillverkades för hand av företagets båda grundare, ledaren Steve Jobs och programmeraren Steve Wozniak, hemma i Jobs garage.

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Elon Musk släcker sina företags sidor på Facebook

Elon Musk tar bort sina företags sidor från Facebook efter att ha uppmanats till tilltaget av sina följare, uppger BBC..

DN - 8 timmar sedan

Martin Jönsson: Facebook tvingas dra undan mattan för sin egen lönsamhet

Skandalen kring hur Cambridge Analytica misstänks ha använt persondata från facebookanvändare har försatt Facebook i dess allvarligaste läge hittills. I grunden är det en existentiell kris, eftersom den slår mot bolagets enda bärande affärsidé, skriver DN:s utvecklingschef och medieanalytiker Martin Jönsson. .

DN - 8 timmar sedan

Cambridge Analytica manipulerade väljare i Kenya och Nigeria

Efter den senaste veckans turbulens kring Cambridge Analytica riktas sökljuset mot två afrikanska länder, Nigeria och Kenya, där bolaget anklagas för att ha utnyttjat svagheter i demokratin för att sprida hatbudskap om oppositionskandidater i de senaste valen. .

DN - 8 timmar sedan

Tio punkter om Facebook-skandalen

Facebook är hårt pressat av avslöjandena runt brittiska analysföretaget Cambridge Analytica och hur det använt information från 50 miljoner Facebook-konton. .

DN - 19 timmar sedan

Trump överväger veto mot USA:s nya budget

Donald Trump överväger att använda sitt veto mot den budget som den amerikanska senaten röstade igenom under torsdagen, enligt New York Times. Om budgeten stoppas hotas landet av en ny nedstängning av statsapparaten..

DN - 13 timmar sedan

Löfven: Vi förväntar oss permanenta tullundantag

Statsminister Stefan Löfven är lättad över att EU har fått tillfälliga undantag från de amerikanska tullarna på stål och aluminium. – Men vi förväntar oss att undantagen blir permanenta, sade han på en presskonferens i Bryssel på fredagen..

DN - 16 timmar sedan

Lägsta mängden brittiska utsläpp på 127 år

Koldioxidutsläppen från Storbritannien är nu lägre än de var 1890, visar nya siffror. Minskningen beror framför allt på en dramatiskt minskad användning av kol. Men det är ännu långt kvar till det nationella klimatmålet..

DN - 18 timmar sedan

Dan Lucas: Uppenbart att det verkliga målet för Vita huset och Donald Trump är Kina

EU-staterna och sex andra länder har fått undantag från de importtullar på stål och aluminium som USA:s president Donald Trump har beordrat. DN:s Dan Lucas svarar på vad som händer nu. .

DN - 18 timmar sedan

Ett steg närmare afrikanskt frihandelsavtal

Vid ett toppmöte i Rwandas huvudstad Kigali har 44 afrikanska länder undertecknat ett frihandelsavtal som ska eliminera tullar och tariffer för varor inom kontinenten. Men flera hinder återstår innan visionen kan bli verklighet..

DN - 19 timmar sedan

USA:s senat röstade igenom ny budget

Den amerikanska senaten har röstat igenom en budgetöverenskommelse på 1.300 miljarder dollar och därmed avvärjt en ny nedstängning av statsapparaten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.