DN > Ekonomi

Friday, 20 July, 12:54

Liknande nyheter

Taggar: 51 år, gammal, O'boy, såldes, auktion
DI - 26 maj 13 kl. 08:12

Gammal Apple-dator såldes för rekordsumma

Ett fungerande exemplar av Apples första datormodell har sålts på en auktion i Tyskland, för nästan 4,5 miljoner kronor..

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Oxfilé såldes som fläskfilé

  Oxfilén blektes rosa - och såldes som fläskfilé, ska skandalerna aldrig ta slut? Kund klagade Det var kunderna själva som avslöjade den falska filén. En kund upplevde köttet som "gott" och klagade till grossisten Svensk Cater.

Kristianstadsbladet - 24 jul 14 kl. 10:00

Importerade hundar såldes som svenska

Vid en kontroll hos en storskalig hundförsäljare visade det sig att det fanns flera allvarliga brister samt att importerade hundar såldes som svenska. Nu riskerar försäljaren att få djurförbud.
I slutet av maj får länsstyrelsen i Skåne in en anmälan mot en hundförsäljare i Kristianstad kommun.

Expressen - 01 sep 14 kl. 16:01

Så mycket såldes den kungliga tårtbiten för

Hur mycket är ett 33 år gammal bakverk värt? Nästan 10 000 kronor, tyckte någon. Det var nämligen så mycket en tårtbit från prins Charles och prinsessan Dianas bröllop såldes för i torsdags..

Nyteknik - 10 okt 17 kl. 12:01

Het samlartraktor såldes till rekordpris

En 38 år gammal traktor kanske inte låter så spännande. Men när en röd Volvo BM 814 C från 1979 nyligen såldes på auktion i Gnesta gick den för rekordpriset 225 000 kronor.

Helsingborgs Dagblad - 19 okt 12 kl. 16:14

Gammal mat såldes i Strövelstorp

Strövelstorps Livs har sålt gammal mat. Efter klagomål från kunder har miljökontoret ställt krav på att det inte får upprepas..

Trelleborgs Allehanda - 14 jan 13 kl. 09:00

Gammal skola åter till salu

Arkiv: Claes Nyberg
Skolan i Grönby skulle förvandlas till bostadsrätter. Men de sex år gamla planerna har gått i stöpet och nu är skolan åter till salu.
2007 fanns storslagna planer med nyrenoverade lägenheter, friliggande villor, gym och swimmingpool.

Expressen - 13 jun 12 kl. 12:00

Härsket kött såldes i Stockholm

Köttkonserverna var till för det svenska beredskapslagret under Kalla kriget. Nu avslöjar Svenska Dagbladet att det 19 år gamla köttet nått matbutiker i Stockholm ? och att åklagaren lade ner förundersökningen mot grossisten som sålde det ruttna köttet.

Expressen - 13 jun 12 kl. 12:00

Härsket kött såldes i Stockholm och Göteborg

Köttkonserverna var till för det svenska beredskapslagret under Kalla kriget. Nu avslöjar Svenska Dagbladet att det 19 år gamla köttet nått matbutiker i Stockholm ? och att åklagaren lade ner förundersökningen mot grossisten som sålde det ruttna köttet.

Kristianstadsbladet - 26 maj 13 kl. 03:44

Gammal dator - för fyra miljoner


Ett fungerande exemplar av Apples första datormodell har sålts på en auktion i Tyskland, för nästan 4,5 miljoner kronor.Priset för datorn har därmed tusenfaldigats, sedan den ursprungligen såldes 1976. Den tillverkades för hand av företagets båda grundare, ledaren Steve Jobs och programmeraren Steve Wozniak, hemma i Jobs garage.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Vattenfall: Värme och torka trycker upp elpriser

Det ovanligt varma och torra sommarvädret efter den kalla vintern trycker upp elpriserna. – Det är en ganska pressad situation, säger den statliga kraftjätten Vattenfalls vd Magnus Hall i samband med en delårsrapport..

DN - 2 timmar sedan

Så ser partierna på Bonnier-Teliaaffären: ”Inte imponerad”

Telia köper hela Bonniers tv-verksamhet för 9,2 miljarder kronor, skriver Telia i ett pressmeddelande.  Närings- och innovationsminister Mikael Damberg (S) är starkt kritisk till affären, och ska träffa Telias ledning under fredagseftermiddagen.  – Jag ser inga argument för varför staten indirekt ska äga marksänd tv i Sverige, säger han..

DN - 4 timmar sedan

Hasse Eriksson: Både Telia och Bonnier har haft intresse att affären skulle bli av

Telia köper Bonnier Broadcasting i en miljardaffär. DN:s ekonomiredaktör Hasse Eriksson svarar på tre frågor om affären..

DN - 20 timmar sedan

Bränderna beräknas bli historiskt dyra

Uppskattningsvis två miljoner kubikmeter skog till ett värde av 600 miljoner kronor har hittills brunnit, enligt Skogsstyrelsen. Ytan ska nu vara större än Västmanlandsbranden 2014 och Länsförsäkringar räknar med rekordhöga skadekostnadsnivåer. .

DN - 23 timmar sedan

EU varnar för hård Brexit

Var förberedda på en så kallad hård Brexit, där Storbritannien lämnar EU den 30 mars 2019 utan ett avtal, varnar EU-kommissionen..

DN - Igår: 09:05

Sämre lönsamhet och punktlighet för SJ

Såväl lönsamheten som punktligheten går åt fel håll för den statliga tågoperatören SJ, enligt delårsrapporten för årets andra kvartal..

DN - Igår: 08:19

Bättre än väntat av SKF

SKF slår förväntningarna med ett oväntat kraftigt vinstlyft för årets andra kvartal och utsikterna ser ljusa ut, enligt kullagerjättens prognos för tredje kvartalet..

DN - Igår: 07:19

Brakförlust för Fingerprint

Biometribolaget Fingerprint Cards redovisar en förlust på 587,9 miljoner kronor för årets andra kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 47,3 miljoner kronor under motsvarande kvartal i fjol..

DN - Igår: 07:05

Volvo Cars gasar på

Kinesiska biltillverkaren Volvo Cars rapporterar ett rörelseresultat på 4,2 miljarder kronor under andra kvartalet. Det är en ökning med 28,6 procent jämfört med samma period förra året..

DN - Igår: 07:03

Oväntat stort vinstlyft för ABB

Den schweizisk-svenska industrikoncernen ABB redovisar ett oväntat stort vinstlyft för årets andra kvartal. Nettovinsten lyfter med 30 procent jämfört med motsvarande kvartal i fjol och bolaget ser ljust på framtiden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.