Sydöstran > Nyheter

Friday, 22 September, 10:10

Liknande nyheter

Taggar: Utryckningtill , misstänkt, brand
ÖstersundsPosten - 13 maj 14 kl. 00:09

Misstänkt brand ledde till nattlig utryckning

En misstänkt brand fick räddningstjänsten att rycka ut till en adress på Köpmangatan i centrala Östersund natten till tisdagen. Enligt de första uppgifterna skulle en brand ha brutit ut i ett flerfamiljshus, men det visade sig på plats handla om en så kallad torrkokning, då spisen oavsiktligt lämnats påslagen i den aktuella lägenheten. Ingen person kom till skada..

Blekinge Läns tidning - 20 aug 17 kl. 01:52

Utryckning till misstänkt brand

Räddningstjänst från Karlskrona och Ronneby ryckte ut till en misstänkt brand i ett hus vid Hästö på natten till söndagen..

Expressen - 08 dec 13 kl. 16:31

Larm om misstänkt brand vid Tele 2-arena

Räddningstjänst och polis är just nu på en misstänkt brand på nya Tele 2-arena i Stockholm. – Vi har fått larm om rökutveckling och en misstänkt brand i ett fläktrum, säger Jarmo Carlsten, ledningsoperatör på räddningstjänsten i Storstockholm..

BT - 08 okt 12 kl. 07:41

Misstänkt brand i Borgstena var rykande pelletsbrännare

Räddningstjänsten larmades till länsvägen i Borgstena på en misstänkt brand i ett mindre hyreshus på måndagsmorgonen. En förbipasserande hade sett rökutveckling från källaren på huset som inrymmer en handfull lägenheter och en pizzeria. Det visade sig dock vara rök från en pelletsbrännare och ingen brand.

Magazin24 - 31 okt 12 kl. 19:33

Misstänkt brand i Kungsör

Det är en misstänkt brand i Kungsör. SOS Alarm har fått in ett larm om brand på Syrenvägen i Kungsör. Larmet kom in 19.

Västerbottens Folkblad - 02 nov 13 kl. 17:54

Misstänkt brand var rök från grill

Räddningstjänsten larmades ut till en brand i ett flerfamiljshus i Umeå. Det visade sig dock röra sig om en grill som orsakade röken. Strax efter 17.

Västerbottens Folkblad - 16 dec 13 kl. 08:22

Misstänkt brand i flerfamiljshus

Räddningstjänst, ambulans och polis är på väg till Solvändan på Haga i Umeå för att kontrollera en misstänkt brand. Anmälaren har noterat röklukt i ett flerfamiljshus men det är ingen synlig brand eller rök..

Dalarnas tidningar - 29 jul 16 kl. 07:26

Misstänkt brand var tillagning av grillbuffé

Räddningstjänsten larmades till en misstänkt brand på Regementsområdet i Falun efter larm om rök i området.Det visade sig dock inte vara någon brand - utan en grillbuffé som höll på att förberedas..

Magazin24 - 23 jun 12 kl. 18:02

Misstänkt brand på Furuvägen

Strax innan klockan 18 på lördagen fick SOS in ett larm om en misstänkt brand på Furuvägen i Köping. En inringare känner röklukt i trappen och ser rök utanför fönstret. Blåljuspersonal är på plats..

Sydsvenskan - 29 jun 12 kl. 09:22

Misstänkt brand i verkstad

Det har larmats om rökutveckling och en misstänkt brand i en verkstad i anslutning till gamla stadion i Malmö..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

FLASH:Teliachefer åtalas

Tre tidigare Teliachefer åtalas för mutbrott i Uzbekistan, enligt ett pressmeddelande från åklagarmyndigheten.(TT).

Sydöstran - 15 minuter sedan

Bra fart i tysk ekonomi

Aktiviteten i den tyska ekonomin var fortsatt hög i september. Det samlade inköpschefsindexet för tillverknings- och tjänstesektorn steg i sin högsta takt sedan i april 2011, enligt analysföretaget Markit. Indexet för hela den tyska ekonomin, EU:s största, steg till 57,8 under september från 55,8 månaden före.

Sydöstran - 15 minuter sedan

Kungen utsatt för klotter

På fredagsmorgonen kunde det konstateras att någon varit framme och klottrat på Karl XI-statyn på Stortorget..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Kulturchefer protesterar mot nazistmarsch

17 kulturchefer i Göteborg gör gemensam sak i en gemensam protest mot nazistiska Nordiska Motståndsrörelsens marsch genom staden under Bokmässan, skriver Dagens Nyheter.(TT).

Sydöstran - 15 minuter sedan

Åtalas för grovt rattfylleri

Sydöstran - 5 minuter sedan

Telias ex-vd Lars Nyberg åtalas för mutbrott

Telias förre vd Lars Nyberg finns bland de tre Teliachefer som nu åtalas för mutbrott i samband med företagets etablering i Uzbekistan, erfar TT. Åtal väcks även mot förre vice-vd:n och chefen för affärsområdet "Eurasien", Tero Kivisaari, samt en annan tidigare hög chef.(TT).

Sydöstran - 15 minuter sedan

Mer pengar till IT-säkerhet

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) får 40 miljoner kronor i anslag nästa år för att stärka samhällets motståndskraft mot IT-angrepp. Det är en fyrdubbling jämfört med årets anslag. Det uppgav justitieminister Morgan Johansson (S) i en interpellationsdebatt i riksdagen.

Sydöstran - 1 timme sedan

Kims hårda ord varslar om vätebomb

Att kalla Donald Trump för "mentalt störd" är ovanligt starka ord för att komma direkt från Kim Jong-Un. Det hårda tonläget från Nordkoreas diktator ses av bedömare som en varning - och ett tecken på att landet kan vara närmare ett nytt vätebombsprov.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

Svagt nedåt på börsen

Stockholmsbörsen inleder dagen nedåt. Efter en kvarts handel har OMXS-index backat med 0,1 procent till 571,8. Flera bolag inom industrisektorn hör till förlorarna på storbolagslistan OMXS30.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Avstängda vägar under rallyt

I går arbetade Rally Blekinge hårt för att förbereda vägarna och sätta upp skyltar för årets rally..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.