DN > Inrikes

Sunday, 24 September, 05:19

Liknande nyheter

Taggar: Läktarehar , rasat, Visingsöminst , tre, skadade
Nerikes Allehanda - 16 aug 17 kl. 05:00

Conventum Arena uppgraderar med nya läktare – ökar publikkapaciteten: "Totalt tre tusen"

Just nu läggs nytt golv på Conventum Arena. Den mjuka mattan ersätts med ett hårdare underlag. Detta på grund av att nya mobila läktare ska installeras.

YLE - 14 nov 16 kl. 18:38

Två blåvita burväktare bland NHL-veckans tre bästa

Tuukka Rask har blivit utnämnd till förra veckans bästa spelare i NHL. Också Mark Scheifele och Pekka Rinne uppmärksammas. Boston Bruins-målvakten Rask vann fyra matcher under veckan och håll nollan i två av dem.

Skånskan - 28 nov 16 kl. 17:51

Väktare blev nedslagen

LUND ERWP.fif(0)På söndagskvällen vid 22-tiden blev en 28-årig väktare nedslagen av två, tre personer som tagit sig in på Willys lager på Magistratsvägen.
Väktaren fördes av kollegor till sjukhuset för vård.

Jönköpingsnytt - 07 feb 13 kl. 11:44

Sju av tio visingsöbor står bakom Kumlabybadet

I höstas var de tre utomhusbaden Attarpsbadet, Brunstorpsbadet och Kumlabybadet hotade, men folkets protester fick politikerna att ändra sig. Sju av tio invånare på Visingsö står bakom, visar en namnlista som har lämnats till Jönköpings kommun..

Jmini.se - 07 apr 16 kl. 15:08

​Vindkraftverket på Visingsö monteras ner

Men nu är det sålt och monteras ner. Anledningen är att verket är uttjänt. Men kvar finns tre stora vindkraftverk i Tuggarp utanför Gränna.

YLE - 30 dec 16 kl. 13:50

Fotbollsboom i Korsnäs - Ny läktare kan vara klar i maj

Nästa säsong kommer Korsnäs FF för första gången i historien att spela i division tre i fotboll. Det har också fått fart på fotbollsfolket i kommunen som snabbt vill se nya läktare och konstgräsplaner byggas vid idrottsplanen. Den 15 september 2016 kommer att gå till historien som den dag då Korsnäs FF säkrade sin plats i fotbollens division tre för första gången i klubbens historia.

BT - 17 okt 14 kl. 21:56

Väktare framme 95 minuter efter larm

Alan Karadaghis bostadslarm gick igång – men väktare kom till platsen först efter 95 minuter. – Vad finns det för anledning till att ha ett larm om man inte lita på det? frågar han sig.

Skånskan - 06 feb 16 kl. 16:52

Väktare sätts in efter bråket på Linåkerskolan

Svalöv Beredskapen har höjts på Linåkerskolan i Svalöv efter bråket på fredagen, då tre elever fick föras till sjukhuset.
På måndag kommer specialutbildad personal – bland annat väktare – att vara på plats på skolan för att säkerställa tryggheten för eleverna.Skolledningen arbetade intensivt med ärendet hela lördagen, och hade kontakt med polisen, kommunens säkerhetschef och andra kommuner med liknande erfarenheter.

SmålandsPosten - 30 jul 14 kl. 06:00

Stenkastning mot väktare, brand och stor skadegörelse

Den kostsamma skadegörelsen och stenkastningen fortsätter på Araby-/Dalboområdet i Växjö. Under natten till tisdagen brändes ett miljöhus ned, glasrutor krossades och väktare utsattes för omfattande stenkastning av ett gäng ungdomar. – Vi var där med en del resurser och det lugnade ner sig något.

Expressen - 04 nov 14 kl. 09:35

Vägg rasade – tre personer till sjukhus

Tre personer har förts till sjukhus efter att en vägg rasat vid en byggarbetsplats i Stockholm. – Det är en tung vägg som har rasat och det är tre personer som har skadats, säger Albin Näverberg vid Stockholmspolisen..

Fler nyheter från DN

DN - 14 timmar sedan

Så vill regeringen sätta stopp för svartjobb på byggplatser

På villatomten i västra Stockholm arbetar romska stensättare som bor i tält och vars fruar tigger. Några kvarter därifrån sliter ukrainska byggnadsarbetare för 30 kronor i timmen utan att följa skyddslagarna. DN var med när arbetsmarknadsministern följde med på inspektionsrunda för att motverka de växande svartjobben..

DN - 15 timmar sedan

Spanien tar över Kataloniens poliskår

Den spanska regeringen tar kontrollen över Kataloniens regionala poliskår, Mossos d'esquadra, för att förhindra den planerade folkomröstningen om katalansk självständighet. Det rapporterar flera spanska medier..

DN - 15 timmar sedan

Nazister attackerade Prideparad i Falun

Ett femtontal nazister gick till angrepp mot Prideparaden i Falun och motades bort av polisen. Ingen person har frihetsberövats..

DN - 19 timmar sedan

Polisen utrustas med nytt vapen från USA

Polisen har köpt in nya amerikanska automatvapen till Nationella insatsstyrkan och alla regionala insatsstyrkor i Sverige. I Göteborg och Stockholm har de nya vapnen redan börjat användas av polisen. – Det är ett bra vapen och svensk polis ska ha bra vapen, säger Stefan Hector från polisens Nationella operativa avdelning..

DN - 20 timmar sedan

Bengt Ohlsson: Nu behöver ingen vänta på någonting

KRÖNIKA. Plötsligt ter det sig surrealistiskt. Hur tänkte vi?

DN - 21 timmar sedan

Maneten saknar hjärna – ändå ”sover” den

Det brukar hävdas att vi sover för att vår hjärna behöver vila och laddas om. Men vad ska man då säga om maneter? De sover också enligt en ny studie – trots att de helt saknar hjärna..

DN - 23 timmar sedan

Ambulans misstog hjärtinfarkt för magsjuka

Ambulanspersonal som larmades till en bostad i Söderhamn misstog en hjärtinfarkt för magsjuka och förde aldrig patienten till sjukhus..

DN - Igår: 05:00

Erik Ohlsson: Frågan är inte om IS ska besegras – utan av vem?

Analys. Trots att stridigheterna ebbat ut i Syrien råder det stor ovisshet om hur freden kommer att se ut. I Deir ez-Zor-provinsen i östra delen av landet står två av krigets huvudaktörer – USA och Ryssland – med vapnen vända mot varandra..

DN - Igår: 21:21

Man skjuten i Torshälla

En man har blivit skjuten i Torshälla utanför Eskilstuna. Skjutningen inträffade i närheten av en restaurang, rapporterar lokala medier..

DN - Igår: 20:21

Allt färre brottslingar söker nåd hos regeringen

Regeringen kan ge nåd och befria dömda brottslingar. Men antalet nådeansökningar har minskat kraftigt under 2000-talet - och regeringen ger också nåd till allt färre..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.