DN > Inrikes

Monday, 20 November, 13:04

Liknande nyheter

Taggar: Läktarehar , rasat, Visingsöminst , tre, skadade
Nerikes Allehanda - 16 aug 17 kl. 05:00

Conventum Arena uppgraderar med nya läktare – ökar publikkapaciteten: "Totalt tre tusen"

Just nu läggs nytt golv på Conventum Arena. Den mjuka mattan ersätts med ett hårdare underlag. Detta på grund av att nya mobila läktare ska installeras.

YLE - 14 nov 16 kl. 18:38

Två blåvita burväktare bland NHL-veckans tre bästa

Tuukka Rask har blivit utnämnd till förra veckans bästa spelare i NHL. Också Mark Scheifele och Pekka Rinne uppmärksammas. Boston Bruins-målvakten Rask vann fyra matcher under veckan och håll nollan i två av dem.

Skånskan - 28 nov 16 kl. 17:51

Väktare blev nedslagen

LUND ERWP.fif(0)På söndagskvällen vid 22-tiden blev en 28-årig väktare nedslagen av två, tre personer som tagit sig in på Willys lager på Magistratsvägen.
Väktaren fördes av kollegor till sjukhuset för vård.

Uppsalanyheter.se - 06 okt 17 kl. 01:10

Tre greps för stöld i Boländerna

Tre män i åldrarna 65, 40 och 35-årsåldern greps sedan anmälare sett de tre stjäla varor i två butiker i Boländerna. Tre män i åldrarna 65, 40 och 35-årsåldern greps sedan anmälare sett de tre stjäla varor i två butiker i Boländerna.   Det var väktare som observerade de tre männen när de stal varor från butiker i Boländerna vid lunchtid.

Jönköpingsnytt - 07 feb 13 kl. 11:44

Sju av tio visingsöbor står bakom Kumlabybadet

I höstas var de tre utomhusbaden Attarpsbadet, Brunstorpsbadet och Kumlabybadet hotade, men folkets protester fick politikerna att ändra sig. Sju av tio invånare på Visingsö står bakom, visar en namnlista som har lämnats till Jönköpings kommun..

Jmini.se - 07 apr 16 kl. 15:08

​Vindkraftverket på Visingsö monteras ner

Men nu är det sålt och monteras ner. Anledningen är att verket är uttjänt. Men kvar finns tre stora vindkraftverk i Tuggarp utanför Gränna.

YLE - 30 dec 16 kl. 13:50

Fotbollsboom i Korsnäs - Ny läktare kan vara klar i maj

Nästa säsong kommer Korsnäs FF för första gången i historien att spela i division tre i fotboll. Det har också fått fart på fotbollsfolket i kommunen som snabbt vill se nya läktare och konstgräsplaner byggas vid idrottsplanen. Den 15 september 2016 kommer att gå till historien som den dag då Korsnäs FF säkrade sin plats i fotbollens division tre för första gången i klubbens historia.

BT - 17 okt 14 kl. 21:56

Väktare framme 95 minuter efter larm

Alan Karadaghis bostadslarm gick igång – men väktare kom till platsen först efter 95 minuter. – Vad finns det för anledning till att ha ett larm om man inte lita på det? frågar han sig.

Skånskan - 06 feb 16 kl. 16:52

Väktare sätts in efter bråket på Linåkerskolan

Svalöv Beredskapen har höjts på Linåkerskolan i Svalöv efter bråket på fredagen, då tre elever fick föras till sjukhuset.
På måndag kommer specialutbildad personal – bland annat väktare – att vara på plats på skolan för att säkerställa tryggheten för eleverna.Skolledningen arbetade intensivt med ärendet hela lördagen, och hade kontakt med polisen, kommunens säkerhetschef och andra kommuner med liknande erfarenheter.

SmålandsPosten - 30 jul 14 kl. 06:00

Stenkastning mot väktare, brand och stor skadegörelse

Den kostsamma skadegörelsen och stenkastningen fortsätter på Araby-/Dalboområdet i Växjö. Under natten till tisdagen brändes ett miljöhus ned, glasrutor krossades och väktare utsattes för omfattande stenkastning av ett gäng ungdomar. – Vi var där med en del resurser och det lugnade ner sig något.

Fler nyheter från DN

DN - Igår: 12:48

Flygplan har kraschat utanför Kungsbacka

Ett ultralätt flygplan har kraschat vid Fjärås stationssamhälle. De två personerna ombord på planet har lindriga skador..

DN - Igår: 05:27

SMHI: Varning för snö och halka

Vintern visar upp sig ordentligt på många håll i landet under söndagen och i början av veckan. SMHI har utfärdat flera varningar om snö och halka.  .

DN - Igår: 17:52

Viktor Barth-Kron: Nja, framtiden ser måttligt liberal ut

Framtiden är liberal, står det över hela scenen på Liberalernas landsmöte. Ingenting talar för att det stämmer..

DN - I förrgår: 05:21

Kvinna stal läsk för panten

En kvinna stal läsk och energidryck i en matvaruaffär i Kalmar för pantens skull, skriver Barometern..

DN - I förrgår: 20:53

Hon lämnade partiet efter sexuella trakasserier

Under fredagen publicerade Svenska dagbladet ett upprop av över 1.300 kvinnliga politiker mot sexuella övergrepp och trakasserier i maktens korridorer. Anna Troberg, tidigare partiledare för Piratpartiet, valde att lämna politiken efter sexuella trakasserier..

DN - I förrgår: 18:16

Tovas tysta rop på hjälp: ”Jag fixar inte det här. Nästa gång dödar han mig”

Tova Moberg, 19, fruktade för sitt liv. Den flera år långa kärleksrelationen med den tre år äldre pojkvännen kantades av våld och hot. ”Jag fixar inte det här.

DN - I förrgår: 13:41

”Om jag var leverantör skulle jag skämmas”

Säkerhetsarbetet kring EU-toppmötet löper som planerat, berättar kommenderingschef Erik Nord.  Men poliserna på fältet är missnöjda med smörgåsarna som delats ut av myndigheten. – Jag förstår dem, om jag var leverantör skulle jag skämmas, säger Erik Nord..

DN - 17 nov 17 kl. 13:02

Kommun i stabsläge efter våldtäktsanmälan

På torsdagen häktades en man och en kvinna i 30-årsåldern, på sannolika skäl misstänkta för grov våldtäkt mot barn. De två arbetar vid en skola i Västsverige – och anklagas för att ha begått övergrepp under en femårsperiod, rapporterar GP..

DN - 17 nov 17 kl. 12:59

Västmanland dräneras på poliser efter skjutning

Allt brottsförebyggande arbete pausas och flera polisstyrkor omlokaliseras från Västmanlands län till Västerås. Anledning är oro inom poliskåren efter skjutningen mot en polismans bostad i slutet av oktober, rapporterar SVT Nyheter..

DN - 17 nov 17 kl. 09:57

Ja till nya friskolor i 21 kommuner

Totalt 21 kommuner kan få en eller flera nya fristående skolor från och med nästa läsår. Skolinspektionen har sagt ja till 34 etableringar: 20 gymnasieskolor, 13 grundskolor och två gymnasiesärskolor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.