LV > Nyheter

Friday, 22 September, 10:07

Liknande nyheter

Taggar: VIF-kollaps, hemmaplan
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Solklar vinst för VIF på hemmaplan

Villastadens herrar tog sig an Arvika på Sannaheden i fredags. VIF vann matchen övertygande med siffrorna 4–0 (2–0)..

Vimmerby Tidning - 17 sep 12 kl. 08:17

VIF mycket nära nytt kontrakt

Matematiskt kan Vimmerby fortfarande halka ned på kvalplatsen.
I praktiken? Där är man ett division två-lag även nästa säsong.

LV - 19 apr 14 kl. 00:19

Årets första förlust för VIF

Vimmerby IF gick rent under försäsongen. Men seriespelet har inte börjat bra.
I fredags kom årets första förlust – Ljungby vann med 4-2 (1-1) på hemmaplan.

Hela Gotland - 19 jan 11 kl. 04:00

Publiken har hittat tillbaka

Drygt 200 åskådare hade i söndags hittat till VIF Gutes hemmamatch mot Skogås.Samtidigt arrangeras handbolls-VM på hemmaplan och handbollsfeber råder över VIF Gute.- Tränar man inte då ser man på VM, säger Gutes Joel Edman..

Cornucopia - 11 mar 15 kl. 07:51

Aftonbladet: Vänsterpartiet stöder ryska terrorister med pengar

Schibsted/Aftonbladet har ägnat sig åt lite riktig journalistisk (ja, jag vet...) och avslöjar nu att Vänsterpartiet gett pengar till ukrainska terrorister (sk ukrainska pro-ryssar).

Samarbetet stoppades först den 31:a december 2014.

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Efter kritikstormen – Ica-parkeringen ska ses över

Parkeringen utanför Ica Maxi i Västervik har flera gånger kritiserats för att vara trång och dåligt utformad. Ica-handlaren Katharina Arvidsson säger att parkeringssituationen ska ses över. – Det är en högst levande fråga..

LV - just nu

Tungt pris till Astrid Lindgrens Värld

Nu har vinnarna i Swedish Brand Award 2017 presenterats. Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby kammade hem det prestigefulla priset som starkaste varumärket inom nöjesattraktioner - före anläggningar som Liseberg och Kolmården..

LV - just nu

Besparingar hotar terapiverksamheten i Kisa

Inför budgetåret 2018 har alla nämnder fått ett visst sparkrav på sina verksamheter. Detta kan också ske genom eventuell effektivisering. Med ansvar för detta sparkrav så har politikerna mött en högljudd debatt kring den hotade terapiverksamheten inom Kinda kommun..

LV - 30 minuter sedan

Vården lockar nya studenter

I ett pressutskick från landstinget beskrivs sjuksköterskor idag vara "mer ovanliga än trillingnöten i Aladdinasken". Sjuksköterskeutbildningen på Campus i Västervik är kanske viktigare än någonsin..

LV - 1 timme sedan

21 personer har påbörjat sjuksköterskeutbildningen i Västervik

Framför sjukhuschefen Henrik Holmberg sitter 21 förväntansfulla personer som precis har påbörjat en sjuksköterskeutbildning i Västervik. De har tre år kvar till examen, men får redan nu besöka sjukhuset för att få en inblick i sin framtida arbetsmiljö..

LV - 1 timme sedan

Fastighetsägare får straffavgift för påbörjat bygge

En fastighetsägare i Hultsfreds kommun krävs på 36 680 kronor i byggsanktionsavgift. Och då har miljö och byggnadsnämnden ändå prutat till hälften..

LV - 10 timmar sedan

TV: se Västerviksförarnas firande

Västerviks Speedway vann hemma mot Vargarna med 50-40 - och säkrade en plats i Elitserien 2018. Se målgången som fastställde segern och förarnas firande..

LV - 10 timmar sedan

Ljung kan få fatta ett tufft beslut

Västerviks speedway är klart för elitserien nästa säsong – om föreningen väljer att ta den chansen. – Jag har faktiskt ingen aning. Det är ett beslut som klubben får ta, säger Västerviks Peter Ljung..

LV - 10 timmar sedan

Västervik kvalificerade för Elitserien

Västerviks Speedway är sportsligt kvalificerade för Elitserien - det står klart efter att laget på torsdagkvällen besegrat Vargarna på Stena Arena. Lagen följdes länge åt men Västervik ryckte efter paus och vann med 50-40..

LV - 11 timmar sedan

Fram med grillen och på med dina Speedos

Sommaren är inte över. I helgen väntas vi få värme och sol - ja till och med sensommarvärme. Och högtrycket ser ut att stanna september ut, visar en färsk prognos från SMHI.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.