DI > Ekonomi

Wednesday, 24 January, 05:03

DI - 19 aug 17 kl. 16:26

De satsade allt för att köpa en oslipad diamantMadeleine och Anders Petersson pantsatte huset för att kunna köpa sitt verkstadsföretag. "Antingen får man hoppa eller stå kvar, och vi hoppade", säger Madeleine Petersson..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Anders Petersson, Madeleine Petersson

Dela artikeln

21 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De satsadeallt för att , köpaen , oslipad, diamant
BT - 01 okt 13 kl. 08:27

Hansson: "Lennartssons fall var ofrånkomligt"

En cheftränare återfår aldrig ett tappat förtroende. Därför tvingades IF Elfsborg agera med full kraft. Jörgen Lennartsson förlorade omklädningsrummet, som termen lyder.

BT - 01 okt 13 kl. 08:27

Hansson: "Lennartssons fall var ofrånkomligt"

En cheftränare återfår aldrig ett tappat förtroende. Därför tvingades IF Elfsborg agera med full kraft. Jörgen Lennartsson förlorade omklädningsrummet, som termen lyder.

Magazin24 - 05 apr 12 kl. 17:52

"Jag hoppas och tror att vi kommer få spela mer fotboll"

Mitt i betonglandskapet hittar jag årets upplaga av Kungsörs BK. Den 14 april är det seriepremiär och den största skillnaden mot förra året är att Kungsör spelar i division 3. Kungsör är först ut på min resa bland fotbollslagen i vår region.

Nyheter 24 - 30 maj 16 kl. 13:52

Här torskar Counter-Strike-stjärnan 750 000 kronor på fem minuter

Streamingprofilen och Counter-Strike-spelaren Jaryd "Summit" Lazar hade en tung helg. Under sitt streamande gick han in på bettingsidan CSGODiamonds.com och bettade lite skins, men hade tyvärr inte turen på sin sida.

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Överraskande uppgång för amerikanska råoljelager

De amerikanska lagren av råolja ökade med 4,8 miljoner fat under föregående vecka. Det uppger branschorganisationen American Petroleum Institute, API. Väntat var en nedgång med 1,6 miljoner fat enligt Reuters..

DI - 6 timmar sedan

Rollspels-comeback som ger vinst direkt

I fjol sattes nytt rekord i gräsrotsfinansiering av fantasyprodukter. Trenden håller i sig. Nu siktar svenska entusiaster på att berätta storyn om Mutant, en ikon bland rollspelsfantaster, som också blivit en internationell franchise..

DI - 5 timmar sedan

Maduro ställer upp om partiet vill ha honom

Venezuelas starkt kritiserade president Nicolás Maduro är redo att ställa upp i presidentvalet för en andra period på posten, om det styrande socialistpartiet vill ha honom..

DI - 6 timmar sedan

Texas Instruments prickar förväntningarna

Elektronikföretaget Texas Instruments redovisar intäkter på 3,75 miljarder dollar för det fjärde kvartalet 2017. Väntat här var intäkter på 3,74 miljarder, enligt Bloomberg News snittprognos..

DI - 6 timmar sedan

USA-börser: Whirlpool steg efter Trumps tullbesked

De amerikanska börserna rörde sig mestadels högre i tisdagens handel, efter breda plusnoteringar på måndagen. Teknikaktier fortsatte att gå bräschen för uppgångarna.

DI - 6 timmar sedan

Samordnare för sjukförsäkring utses

Stödet för personer som är sjukskrivna måste förbättras och myndigheter måste samarbeta bättre för att förhindra att sjukskrivna faller mellan stolarna, anser socialminister Annika Strandhäll (S)..

DI - 6 timmar sedan

Sverige sjätte bästa landet att bo i

Sverige är världens sjätte bästa land att leva i. Och bäst bland de nordiska länderna. Det enligt US News & World Report, som presenteras i samband med världsekonomiskt forum i Davos..

DI - 6 timmar sedan

Avanzas finanschef säljer aktier

Avanzas finanschef Birgitta Hagenfeldt har sålt totalt 2.400 aktier i nätbanken den 23 januari..

DI - 7 timmar sedan

Statligt miljonregn över startupbolag

Startupbolag inom life science brottas ofta med kapitalproblem under sin utvecklingsfas. En fond-i-fond-investering på 160 miljoner kronor från statliga Saminvest ska nu råda bot på problemet..

DI - 7 timmar sedan

Amra största kapitalmagneten

Många startups inom life science-sektorn väljer att gå till börsen i sin jakt på livsviktigt kapital. Magnetkamerabolaget Amra förlitar sig i stället på starka industriella ägare. Bolaget tog in 80 miljarder kronor i en investeringsrunda i fjol..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.