GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 23 January, 03:04

Liknande nyheter

Taggar: Ingen skadadefter , dubbla, seriekrockar
Sydsvenskan - 19 aug 17 kl. 12:10

Ingen skadad efter dubbla seriekrockar

Tre bilar kolliderade i dag längs E6 utanför Helsingborg. Ytterligare sex fordon var inblandade i en annan olycka vid Rydebäck, strax söder om den första olyckan. Ingen person har skadats, enligt räddningstjänsten.

UNT - 19 aug 17 kl. 14:43

Ingen skadad efter dubbla seriekrockar

Tre bilar kolliderade i dag längs E6 utanför Helsingborg..

Dalarnas tidningar - 27 maj 14 kl. 16:21

Dubbla seriekrockar på Lugnetleden

Den första inträffade klockan 16.10 på Lugnetleden i Falun vid rondellen Svärdsjögatan, i höjd med Scandic Hotell. Tre bilar och sammanlagt fem personer var inblandade i olyckan.

GT - 06 apr 15 kl. 18:07

Dubbla seriekrockar – elva bilar inblandade

Vid Tingstadstunneln i Göteborg har två allvarliga serierkrocker inträffat under måndagen. Bilarna som inte har kunnat köras ut från tunneln för egen motor har nu bärgats från platsen uppger polisens presstalesman Thomas Fuxborg..

YLE - 22 feb 14 kl. 14:46

Många seriekrockar runtom i landet

Flera seriekrockar har rapporterats under dagen. Det är extra mycket bilar på vägarna i och med att sportlovsfirare från södra Finland är på väg hem, medan de i mellersta Finland just har inlett sitt sportlov. Hela 10 bilar och 36 människor var inblandade i två seriekrockar i Suomussalmi mellan Kajana och Kuusamo i dag.

Helsingborgs Dagblad - 07 dec 11 kl. 08:57

Flera seriekrockar i halt Skåne

Det är halt i stora delar av Skåne. Nu på morgonen inträffade två seriekrockar i nordvästra Skåne. I går kväll drabbades nordöstra Skåne av flera bilolyckor, dock ingen med några allvarliga personskador.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Två seriekrockar på E6 i Halland

På fredagseftermiddagen inträffade två seriekrockar mellan Falkenberg och Halmstad på en mycket hal motorväg. I den ena var fem bilar inblandade och i den andra sex bilar, uppger Göteborgs-Posten.Olyckorna inträffade vid 16.

YLE - 22 feb 14 kl. 13:15

Två seriekrockar i Suomussalmi

Hela 10 bilar och 36 människor var inblandade i två seriekrockar i Suomussalmi mellan Kajana och Kuusamo i dag. Räddningsverket varnar för de snöiga vägarna. Inga människor skadades ändå i krockarna.

DN - 04 apr 15 kl. 10:15

Seriekrockar stoppar trafik i Värmland

En kortege raggarbilar har orsakat totalstopp på E18 vid värmländska Väse. Bilarna är inblandade i två seriekrockar och flera personer har förts till sjukhus.

YLE - 09 jan 16 kl. 13:25

Seriekrockar i ymnigt snöfall på Åboleden

Väglaget är mycket dåligt vid sydkusten, vilket har märkts av i antalet olyckor på vägarna. Det har snöat ymnigt i Nyland och delar av Egentliga Finland under det senaste dygnet. Åtminstone tre olyckor har inträffat på Åboleden i Esbo i dag.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Bäver hotar underminera riksväg

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

En död i brand i Köpenhamn

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Chrysler-chef erkänner brott

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Fem saknas efter smäll på borrigg

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Bil besköts på E22

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Inget fördömande av Turkiets Syrienoffensiv

Vid mötet i FN:s säkerhetsråd stod läget i Afrin i norra Syrien, såväl som i de inringade oppositionsfästena Idlib och östra Ghouta, på dagordningen. Men det blev inget fördömande av Turkiets militärinsats, som hittills krävt nästan 80 liv..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

”Gör moderna språk obligatoriska i skolan”

Andelen elever som läser andra främmande språk än engelska minskar och Sverige måste vända utvecklingen för att inte hamna efter andra europeiska länder, menar Lärarnas riksförbund..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

En kompromissernas kväll

Vilken skräll! The Nile Hilton incident tog överraskande hem storslam på Guldbaggegalan: Tarik Salehs mörka thriller med Fares Fares i huvudrollen som korrupt kriminalpolis i Kairo..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Netflix slog förväntningarna

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

"Nile Hilton incident" stor guldbaggevinnare

Det blev en skrällkväll på Guldbaggegalan. "Sameblod" och "The Nile Hilton incident" stod som kvällens stora vinnare. Den sistnämnda tog hem tungviktartrofén för bästa film – medan förhandsfavoriterna "Borg" och "The square" fick stå i skuggan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.