GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 20 November, 13:03

Liknande nyheter

Taggar: Ingen skadadefter , dubbla, seriekrockar
Sydsvenskan - 19 aug 17 kl. 12:10

Ingen skadad efter dubbla seriekrockar

Tre bilar kolliderade i dag längs E6 utanför Helsingborg. Ytterligare sex fordon var inblandade i en annan olycka vid Rydebäck, strax söder om den första olyckan. Ingen person har skadats, enligt räddningstjänsten.

UNT - 19 aug 17 kl. 14:43

Ingen skadad efter dubbla seriekrockar

Tre bilar kolliderade i dag längs E6 utanför Helsingborg..

Dalarnas tidningar - 27 maj 14 kl. 16:21

Dubbla seriekrockar på Lugnetleden

Den första inträffade klockan 16.10 på Lugnetleden i Falun vid rondellen Svärdsjögatan, i höjd med Scandic Hotell. Tre bilar och sammanlagt fem personer var inblandade i olyckan.

GT - 06 apr 15 kl. 18:07

Dubbla seriekrockar – elva bilar inblandade

Vid Tingstadstunneln i Göteborg har två allvarliga serierkrocker inträffat under måndagen. Bilarna som inte har kunnat köras ut från tunneln för egen motor har nu bärgats från platsen uppger polisens presstalesman Thomas Fuxborg..

YLE - 22 feb 14 kl. 14:46

Många seriekrockar runtom i landet

Flera seriekrockar har rapporterats under dagen. Det är extra mycket bilar på vägarna i och med att sportlovsfirare från södra Finland är på väg hem, medan de i mellersta Finland just har inlett sitt sportlov. Hela 10 bilar och 36 människor var inblandade i två seriekrockar i Suomussalmi mellan Kajana och Kuusamo i dag.

Helsingborgs Dagblad - 07 dec 11 kl. 08:57

Flera seriekrockar i halt Skåne

Det är halt i stora delar av Skåne. Nu på morgonen inträffade två seriekrockar i nordvästra Skåne. I går kväll drabbades nordöstra Skåne av flera bilolyckor, dock ingen med några allvarliga personskador.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Två seriekrockar på E6 i Halland

På fredagseftermiddagen inträffade två seriekrockar mellan Falkenberg och Halmstad på en mycket hal motorväg. I den ena var fem bilar inblandade och i den andra sex bilar, uppger Göteborgs-Posten.Olyckorna inträffade vid 16.

YLE - 22 feb 14 kl. 13:15

Två seriekrockar i Suomussalmi

Hela 10 bilar och 36 människor var inblandade i två seriekrockar i Suomussalmi mellan Kajana och Kuusamo i dag. Räddningsverket varnar för de snöiga vägarna. Inga människor skadades ändå i krockarna.

DN - 04 apr 15 kl. 10:15

Seriekrockar stoppar trafik i Värmland

En kortege raggarbilar har orsakat totalstopp på E18 vid värmländska Väse. Bilarna är inblandade i två seriekrockar och flera personer har förts till sjukhus.

YLE - 09 jan 16 kl. 13:25

Seriekrockar i ymnigt snöfall på Åboleden

Väglaget är mycket dåligt vid sydkusten, vilket har märkts av i antalet olyckor på vägarna. Det har snöat ymnigt i Nyland och delar av Egentliga Finland under det senaste dygnet. Åtminstone tre olyckor har inträffat på Åboleden i Esbo i dag.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Stort test av elevers samarbetsförmåga

I dagarna släpps resultaten av en unik Pisa-mätning, som elever från Sverige och ytterligare 51 länder har deltagit i. Den här gången handlar det varken om matte eller läsning, utan förmågan att lösa uppgifter gemensamt..

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

DNB stäms på 690 miljoner

GöteborgsPosten - 5 minuter sedan

Stockholmsbörsen nära noll

GöteborgsPosten - 3 minuter sedan

Slöja inget skydd mot sexuella trakasserier

Det tycks inte spela någon roll om kvinnorna iklär sig slöja eller inte, de utsätts ändå för sexuella trakasserier. Snarare används plagget som ett sätt att flytta ansvaret från de män som trakasserar till kvinnorna som riskerar att bli utsatta..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Tv-toppen: Flest såg VM-playoff

VM-kvalet lockade flest tittare för andra veckan i rad. Över två miljoner såg den avgörande matchen mellan Sverige och Italien..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Man skjuten i Stockholm – bil började brinna

En skjutning ägde rum vid lunchtid på måndagen i västra Stockholm. En person som befann sig i en bil. skottskadades.

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Skottlossning i västra Stockholm

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

UR:s vd avgår efter kritik

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Kambodjas folkvalda lämnar över poster

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Lastbil fastnade på tågspår i Borås

En lastbil fastnade på järnvägsspåren strax utanför Borås på måndagen. Detta orsakade ett stopp i tågtrafiken fram tills dess att lastbilen bogserades bort..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.