GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 24 September, 05:12

Liknande nyheter

Taggar: Ingen skadadefter , dubbla, seriekrockar
Sydsvenskan - 19 aug 17 kl. 12:10

Ingen skadad efter dubbla seriekrockar

Tre bilar kolliderade i dag längs E6 utanför Helsingborg. Ytterligare sex fordon var inblandade i en annan olycka vid Rydebäck, strax söder om den första olyckan. Ingen person har skadats, enligt räddningstjänsten.

UNT - 19 aug 17 kl. 14:43

Ingen skadad efter dubbla seriekrockar

Tre bilar kolliderade i dag längs E6 utanför Helsingborg..

Dalarnas tidningar - 27 maj 14 kl. 16:21

Dubbla seriekrockar på Lugnetleden

Den första inträffade klockan 16.10 på Lugnetleden i Falun vid rondellen Svärdsjögatan, i höjd med Scandic Hotell. Tre bilar och sammanlagt fem personer var inblandade i olyckan.

GT - 06 apr 15 kl. 18:07

Dubbla seriekrockar – elva bilar inblandade

Vid Tingstadstunneln i Göteborg har två allvarliga serierkrocker inträffat under måndagen. Bilarna som inte har kunnat köras ut från tunneln för egen motor har nu bärgats från platsen uppger polisens presstalesman Thomas Fuxborg..

YLE - 22 feb 14 kl. 14:46

Många seriekrockar runtom i landet

Flera seriekrockar har rapporterats under dagen. Det är extra mycket bilar på vägarna i och med att sportlovsfirare från södra Finland är på väg hem, medan de i mellersta Finland just har inlett sitt sportlov. Hela 10 bilar och 36 människor var inblandade i två seriekrockar i Suomussalmi mellan Kajana och Kuusamo i dag.

Helsingborgs Dagblad - 07 dec 11 kl. 08:57

Flera seriekrockar i halt Skåne

Det är halt i stora delar av Skåne. Nu på morgonen inträffade två seriekrockar i nordvästra Skåne. I går kväll drabbades nordöstra Skåne av flera bilolyckor, dock ingen med några allvarliga personskador.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Två seriekrockar på E6 i Halland

På fredagseftermiddagen inträffade två seriekrockar mellan Falkenberg och Halmstad på en mycket hal motorväg. I den ena var fem bilar inblandade och i den andra sex bilar, uppger Göteborgs-Posten.Olyckorna inträffade vid 16.

YLE - 22 feb 14 kl. 13:15

Två seriekrockar i Suomussalmi

Hela 10 bilar och 36 människor var inblandade i två seriekrockar i Suomussalmi mellan Kajana och Kuusamo i dag. Räddningsverket varnar för de snöiga vägarna. Inga människor skadades ändå i krockarna.

DN - 04 apr 15 kl. 10:15

Seriekrockar stoppar trafik i Värmland

En kortege raggarbilar har orsakat totalstopp på E18 vid värmländska Väse. Bilarna är inblandade i två seriekrockar och flera personer har förts till sjukhus.

YLE - 09 jan 16 kl. 13:25

Seriekrockar i ymnigt snöfall på Åboleden

Väglaget är mycket dåligt vid sydkusten, vilket har märkts av i antalet olyckor på vägarna. Det har snöat ymnigt i Nyland och delar av Egentliga Finland under det senaste dygnet. Åtminstone tre olyckor har inträffat på Åboleden i Esbo i dag.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Stiftelsen öppnar för diskussion

Hasselbladstiftelsen har ett gåvobrev från fotokollektivet Tio Fotografer som visar hur materialet från Ernest Cole hamnat i Göteborg. Men däremot finns det inga handlingar som visar att Tio Fotografer ägde materialet från början..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Göteborgs nya utegym ska öka pulsen

Gymmen fortsätter att ta plats i Göteborgs uterum. Under lördagen invigdes kommunens nya utegym vid Dalens grusplaner i Slottsskogen. Bland de som var först ut att svettas under träningsstockarna syntes både unga och äldre..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Kampen om Coles svenska arv

Fotografen Ernest Cole blev världsberömd för sina bilder av apartheid­tidens förtryck. Nu kräver familjen att Hasselblad­stiftelsen lämnar tillbaka 504 gamla Cole-fotografier..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Robot mot Saudiarabien hejdad

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

MSB får kritik för arbete mot terrordåd

Räddningstjänsten i Storstockholm och Göteborg kritiserar MSB för brister i det förebyggande arbetet mot terrorattentat..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

MSB får kritik av räddningstjänsten

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Rio-område under kontroll

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Irak ber om kärnkraftshjälp

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Flygplan som kapades 1977 tillbaka i Tyskland

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Hotade att tända eld på kvinnaOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.