Aftonbladet > Nyheter

Monday, 28 May, 03:22

Aftonbladet - 19 aug 17 kl. 12:42

Miljoner har reagerat på klippet - ser ut som maskar under huden
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

247 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljoner har reagerat, klippet, serut som , maskar, under huden
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

10-årige Austin förklarar sanningen bakom succéklippet

Nyheter24 har tidigare skrivit om 10-årige Austin Chaney som fångade en boll under en baseboll-match och gav bort den till en tjej som satt bakom honom. Tittar man noga på klippet ser man dock att han ger bort en annan boll och de flesta som tittade på klippet trodde att han gjorde en imponerande fint för att smickra tjejen, men samtidigt behålla matchbollen.Nu förklarar han i en intervju med Fox News hur det hela egentligen gick till.

Nyheter 24 - 27 okt 13 kl. 14:07

Liten kattunge nattas ? se det gulliga klippet härGulligaste minigrisen?

SÖTCHOCK. I det sju sekunder korta Vine-klippet ser vi en liten kattunge som blir matad ur flaskan, badad och till slut nerbäddad i sängen med en godnattsaga framför sig.Hur gulligt är inte detta?

NSD - 23 jun 15 kl. 12:06

Roliga klippet: "Ser du? Vilket monster!"

Se den roliga filmen med de två killarna från Långträsk som är helt i extas när de fångar jättegäddan..

BT - 30 dec 12 kl. 07:41

Kvinna på vårdhem hade maskar i sår

En kvinna i 95-årsåldern på det Attendo-drivna vårdhemmet Rosengården i Midsommarkransen i Stockholm fördes till Karolinska universitetssjukhuset. Där upptäckte personal att det kryllade av maskar i ett sår på ett ben, som fick amputeras akut, rapporterar Expressen.
I akutpersonalens journalanteckningar beskrivs kvinnans ben som "en bedrövlig syn" och vidare att "man ser att resten av tårna är röda och där är mängder av maskar som kryper runtikring.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Klippet med de svenska barnen visar att vi måste göra mer

Olle Öberg och Konrad Ydhage bakom Youtube-gruppen "Sthlm Panda" har gjort ett känslosamt klipp där man ser barn ligga på stranden. – Jag fick idén efter att ha sett bilderna på treårige Alan och de andra barnen, säger Olle Öberg till Nyheter24. LÄS MER: Så mycket pengar har svenskarna samlat in till flyktingarna Syftet med klippet är att de ska få in pengar till sin insamling till Röda korset.

BT - 06 jan 15 kl. 12:22

Därför maskar vi på jobbet

Maskar du också på jobbet? Anställda ägnar i snitt två timmar om dagen åt att slösurfa på nätet, boka resor och ringa privata samtal. Samstämmig forskning visar att vi ägnar flera timmar av arbetsdagen åt att låtsasjobba.

BT - 06 jan 15 kl. 15:41

Därför maskar vi på arbetsplatsen

Maskar du också på jobbet? Anställda ägnar i snitt två timmar om dagen åt att slösurfa på nätet, boka resor och ringa privata samtal. Samstämmig forskning visar att vi ägnar flera timmar av arbetsdagen åt att låtsasjobba.

Västerbottens Folkblad - 29 apr 11 kl. 09:57

Maskar sprider föroreningar

UMEÅ Umeåforskare visar att maskar på havsbotten sprider föroreningar. UMEÅ Umeåforskare visar att maskar på havsbotten sprider föroreningar. En grupp maskarter som finns i Östersjön kan öka utflödet av föroreningar som är begravda i sedimenten på havsbotten.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Mystiska klumpar av maskar dök upp på vägen – såg ut som spagetti

I förra veckan gjorde parkvakter i Texas en mycket märklig upptäckt, mitt på en väg låg det högar med maskar uppradade. Först trodde vakterna att någon hade skojat och lagt ut spagetti, men när de petade i högarna visade det sig att det faktiskt var maskar.LÄS MER: Penismasken hjälper forskare att knäcka gåtor om gamla tänderI två dagar låg maskarna där på rad innan de kröp iväg och lämnade sin spillning kvar.

Nyheter 24 - 24 feb 14 kl. 13:30

Anette hjälpte den frusna flickan: "Ser du något – gör något"Kriget i Syrien

STOCKHOLM. Drygt elva miljoner människor har sett klippet på den ensamme lille pojken som sitter och fryser på en busshållplats i Oslo. Klippet är producerat av SOS Barnbyar i Norge för att uppmärksamma den allt mer alarmerande situationen för syriska flyktingbarn.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.