Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 24 May, 04:21

Liknande nyheter

Taggar: Bilmed , barnfamilj, krockademed , älg, tvåtill , sjukhus
GT - 18 jun 17 kl. 02:09

Barnfamilj krockade med älg – två till sjukhus

En barnfamilj med två vuxna och ett barn krockade med en älg på E45 vid Torsby natten till söndag.Kvinnan har fått skärskador efter krocken och har förts till sjukhus, skriver polisen på sin hemsida.Barnet ska ha klarat sig utan skador..

Skånskan - 10 dec 13 kl. 16:44

17-åringar tog annans bil och krockade

Två 17-åringar tog en bil från en man i Löddeköpinge och åkte runt i Kävlinge kommun – tills de krockade och greps av polis..

Magazin24 - 10 apr 11 kl. 10:59

Stal bil och krockade

Trafikolycka i Arboga på söndagsmorgonen. Vid klockan 06.25 fick polisen samtal om en dikeskörd bil vid Ekbacksrondellen i Arboga.

Västerbottens Folkblad - 01 nov 14 kl. 07:43

Unga män stal bil och krockade

Under natten mot lördagen greps två unga män i Umeå sedan de stulit en bil och krockat med ett annat fordon. Föraren är misstänkt för flera andra brott. Innan männen greps hade de kört på ett annat fordon och försvunnit från platsen.

Skånskan - 22 apr 15 kl. 03:30

Stal bil och krockade tre gånger

En man greps under natten mot onsdag i Ellstorp, misstänkt för att ha stulit en bil och kört in i tre andra bilar..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Berusad stal bil och krockade

Full och drogpåverkad stal mannen en bil för att ta sig hem. Färden slutade dock med en krock och mannen har nu dömts till sex månaders fängelse..

Kristianstadsbladet - 28 nov 17 kl. 17:00

Snodde kusinens bil – och krockade

30-åringen förekommer redan i belastningsregistret under 30 avsnitt. Nu döms han till tidigare utdömd skyddstillsyn efter att ha snott kusinen bil och i hög hastighet kört in i en lastbil på riksväg 23 i höjd med Osby, dessutom utan giltigt körkort..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Psyksjuk rymling krockade på E4

En man som rymt från psykiatrin stal en bil och krockade med annan bil på E4 i Umeå på lördagen. Mannen fick allvarliga skador, enligt Expressen.Mannen rymde från kliniken genom att slå sönder ett fönster.

Barometern - 08 sep 13 kl. 10:12

Bil krockade med tåg

Tåg och bil kolliderade vid obevakad järnvägsövergång. Två personer ska ha färdats med bilen. Det är stopp i tågtrafiken mellan Oskarshamn och Nässjö.

Sydsvenskan - 25 jan 12 kl. 17:02

Ammade och krockade - dömd

Mamman som ammade sin tre veckor gamla baby medan hon körde bil och krockade med en tankbil, har dömts för vårdslöshet i trafik uppger skövdenyheter.se. Mamman ska betala 40 dagsböter a 50 kronor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.