DI > Ekonomi

Thursday, 21 September, 14:11

DI - 19 aug 17 kl. 11:35

Sjöstedt: Skatteförändringarna är väl motiveradeAtt blidka alliansen genom att backa om tre ifrågasatta skattehöjningar är svårt. ”Ska man förhandla om budgeten, då är vi en del av det”, säger Vänsterledaren Jonas Sjöstedt..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Vänsterledaren Jonas Sjöstedt

Dela artikeln

165 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sjöstedt, Skatteförändringarnaär , väl, motiverade
BT - 15 jan 14 kl. 09:56

Jobben största frågan under partiledardebatt

Skola och jobb. Det är frågor som partiledarna lär strida om när de i dag drabbar samman i årets första partiledardebatt. Fredrik Reinfeldt inledde partiledardebatten med att konstatera att jobben är valets huvudfråga.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Finanschef lämnar Bambuser

Bambuser, som handlas på First North, meddelar att finanschefen Emil Rönnbäck har beslutat sig för att lämna bolaget. Han började på Bambuser i januari 2017 och kommer att kvarstå i sin nuvarande roll fram till slutet av året..

DI - 1 timme sedan

Underskott på kopparmarknaden

Marknadsdata visar att det rådde ett underskott på kopparmarknaden under juni månad, det vill säga konsumtionen var högre än produktionen. Marknadsbalansen uppgick till -70 000 ton i juni..

DI - 1 timme sedan

Bankkris skakar rysk finanssektor

Rysslands centralbank har tagit över kontrollen av två privata ryska storbanker de gångna veckorna. Bankernas kris har tagit fart sedan statliga ryska bolag börjat tömma sina bankkonton..

DI - 1 timme sedan

Ryanair höjer pilotlöner

Ryanair kommer att erbjuda piloter vid flygbolagets största baser ett lönelyft på 10.000 euro om året, för att undvika att fler säger upp sig och går till konkurrerande Norwegian. Det sade vd Michael O'Leary i samband med flygbolagets årsstämma..

DI - 1 timme sedan

Tele2 vinner avtal med Euromaster

Tele2 uppger i ett pressmeddelande att bolaget har vunnit en ny kund då Euromaster Sverige ger teleoperatören förtroendet att samordna företagets operatörs- och växeltjänster. Det totala värdet på avtalet uppgår till cirka 10 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Tuff match väntar nya Volvo-modellen

MILANO Nya XC40 helt avgörande för Volvo möjligheter att nå målet 800.000 bilar år 2020. När Håkan Samuelsson, vd för Volvo Cars, presenterade bilen i Milano på torsdagen förklarade han också att bilen ska konkurrera i den kanske snabbast växande bilklassen i världen just nu – kompakta premium-suvar, där Audi Q3, BMW X1 och Mercedes GLA sedan länge är etablerade..

DI - 1 timme sedan

Huvudägare Lage Jonason miljonsäljer aktier i Invisio

Invisios huvudägare Lage Jonason har sålt 169.866 aktier för 81:50 kronor styck, vilket ger en likvid på drygt 13,8 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Bättre fart på världshandeln

Världshandeln har fått ett uppsving tack vare stark efterfrågan på varor i Asien och Nordamerika, enligt en ny prognos från Världshandelsorganisationen (WTO)..

DI - 1 timme sedan

Daimler uppges planera miljardinvestering i USA

Tyska fordonsjätten Daimler har planer på att investera 1 miljard dollar i sin fabrik i den amerikanska delstaten Alabama. Tanken är att inleda produktion av en eldriven SUV i början av nästa årtionde, enligt uppgifter till affärstidningen..

DI - 2 timmar sedan

Nordea Fonder ökar i Academedia

Nordea Fonder har ökat sitt ägande i Academedia till 11,1 procent av kapital och röster, eller 10,5 miljoner aktier..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.