SVT > Inrikes

Wednesday, 22 November, 08:29

SVT - 19 aug 17 kl. 10:51

Kraftigt regn drar över Sverige – SMHI varnarDet har regnat rejält i de sydligaste delarna av Sverige under natten, och på flera håll har vägar översvämmats. SMHI har utfärdat en klass 1-varning i Jämtland under eftermiddagen, där det finns risk för stora översvämningar..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sverige, SMHI, Jämtland

Dela artikeln

128 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftigt, regndrar över , Sverige, SMHI, varnar
SR - 26 jun 13 kl. 09:35

SMHI varnar för kraftigt regn

SMHI har utfärdat klass 1- varning för delar av väst-Sverige till följd av kraftigt regn. På vissa platser väntas 35 millimeter regn fram till torsdag morgon..

Expressen - 28 aug 16 kl. 07:21

Kraftigt regn och risk för översvämningar

Ett område med regn och åska drar under söndagsförmiddagen in över sydvästra Sverige. SMHI varnar för kraftigt, skyfallsliknande regn och risk för översvämningar. – Det kommer att bli runt 20 till 40 millimeter, säger Camilla Albertsen, meteorolog på väderinstitutet Storm..

UNT - 25 maj 14 kl. 02:31

SMHI varnar för kraftigt regn

SMHI har utfärdat en klass 1-varning för kraftigt regn i framförallt Dalarna och Jämtland under helgen. "Först på tisdag får vi uppehåll", säger SMHI. I Dalälven, Ljusnan och Ljungan varnas för mycket höga flöden.

DN - 25 aug 14 kl. 09:02

SMHI varnar för kraftigt regn i Värmland

Väderläget i Värmland är fortsatt besvärligt och SMHI varnar för kraftigt regn framför allt i de södra delarna där kan det lokalt komma 30-40 millimeter..

Expressen - 07 sep 14 kl. 14:12

SMHI klass 1-varnar – åska och kraftigt regn

Det såg ut som att värmen var tillbaka – men på söndagen utfärdade SMHI en klass 1-varning över Göteborg, Bohuslän och delar av Västra Götaland. Nu väntar kraftigt regn med inslag av åska. – Det är alltid farligt med varmluft, så man ska inte vara för kaxig nu, säger Johan Groth, meteorolog på Storm..

GT - 15 okt 14 kl. 14:08

Klass 1-varning för kraftigt regn i väst

SMHI har på onsdagen utfärdat en klass 1–varning över hela Västra Götalands län, Bohuslän och Göteborg – för kraftigt regn.Man befarar att regnmängden kan uppgå till 70 millimeter på flera håll. Varningen ligger kvar fram tills fredag.

Västerbottens Folkblad - 30 jul 12 kl. 13:35

Kraftigt regn i fjällen

Det väntas kraftigt regn uppe i fjällvärlden. SMHI har utfärdat en klass 1-varning för de södra Lapplandsfjällen fram till tisdag morgon. Man beräknar att det [...

NSD - 20 sep 13 kl. 15:41

Varning för kraftigt regn

SMHI har utfärdat en klass 1-varning som gäller norra Lapplandsfjällen. Området kan få kraftigt regn under fredagen och lördagsmorgonen..

UNT - 12 jul 14 kl. 13:42

Kraftigt regn på väg till Skåne

SMHI går ut med en klass 1-varning för kraftigt regn i Skåne..

Kristianstadsbladet - 12 jul 14 kl. 13:42

Kraftigt regn på väg till Skåne


SMHI går ut med en klass 1-varning för kraftigt regn i Skåne.Regnet väntas komma i två omgångar, under lördagseftermiddagen och sedan under natten till söndagen. Samtidigt sjunker temperaturen till omkring 16 grader.

ÖstersundsPosten - 12 jul 14 kl. 13:42

Kraftigt regn på väg till Skåne

SMHI går ut med en klass 1-varning för kraftigt regn i Skåne..

Fler nyheter från SVT

SVT - 9 timmar sedan

Etableringsminister Ylva Johansson: ”Inte rimligt att nyanlända går före andra”

Det är ingen bra lösning att nyanlända bor i husvagnar. Inte heller att de erbjuds bostäder före andra invånare, menar etableringsminister Ylva Johansson. – Det är inte rimligt att nyanlända på något varaktigt sätt går före andra, säger hon i SVT:s Aktuellt..

SVT - 10 timmar sedan

SVT Nyheters divisionschef Anne Lagercrantz: ”Ett problem i hela branschen”

Anne Lagercrantz, chef för nyhetsdivisionen på SVT, berättar att hon blev tagen när hon tog del av vittnesmålen i #deadline-uppropet..

SVT - 11 timmar sedan

”Jag har fått dickpics, våldtäktshot och dödshot”

Effie Karabuda är en av många kvinnor som skrivit på uppropet.

SVT - 11 timmar sedan

Journalister i upprop mot sexuella trakasserier

4.084 journalister har skrivit på ett upprop mot sexism, trakasserier och övergrepp inom mediabranschen. – Jag hoppas att det ska leda till en bättre värld, säger Emma Lindqvist, en av initiativtagarna, till SVT Nyheter..

SVT - 12 timmar sedan

Kraftigt snöfall över stora delar av Sverige väntas

Ett kraftigt snöfall drar in över Sverige under natten mot onsdagen. – I de södra delarna av landet kan det falla upp till två decimeter och i de norra delarna av landet upp till fyra decimeter, säger SVT:s meteorolog Pererik Åberg..

SVT - 13 timmar sedan

50 barnmorskestudenter kräver minst 33.000 i månadslön

50 barnmorskestudenter vid Karolinska institutet och Sophiahemmet Högskola i Stockholm går nu samman och kräver högre löner och bättre arbetsvillkor, skriver de på Aftonbladet Debatt. Vad landar lönekravet på? 33.

SVT - 13 timmar sedan

Stora skillnader i kommunernas flyktingmottagande

Lägenheter, hotell och husvagnar. SVT:s kartläggning visar att det finns stora skillnader mellan hur kommunerna ordnar bostäder åt nyanlända..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.