SVT > Inrikes

Sunday, 24 September, 05:03

SVT - 19 aug 17 kl. 10:51

Kraftigt regn drar över Sverige – SMHI varnarDet har regnat rejält i de sydligaste delarna av Sverige under natten, och på flera håll har vägar översvämmats. SMHI har utfärdat en klass 1-varning i Jämtland under eftermiddagen, där det finns risk för stora översvämningar..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sverige, SMHI, Jämtland

Dela artikeln

128 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftigt, regndrar över , Sverige, SMHI, varnar
SR - 26 jun 13 kl. 09:35

SMHI varnar för kraftigt regn

SMHI har utfärdat klass 1- varning för delar av väst-Sverige till följd av kraftigt regn. På vissa platser väntas 35 millimeter regn fram till torsdag morgon..

Expressen - 28 aug 16 kl. 07:21

Kraftigt regn och risk för översvämningar

Ett område med regn och åska drar under söndagsförmiddagen in över sydvästra Sverige. SMHI varnar för kraftigt, skyfallsliknande regn och risk för översvämningar. – Det kommer att bli runt 20 till 40 millimeter, säger Camilla Albertsen, meteorolog på väderinstitutet Storm..

UNT - 25 maj 14 kl. 02:31

SMHI varnar för kraftigt regn

SMHI har utfärdat en klass 1-varning för kraftigt regn i framförallt Dalarna och Jämtland under helgen. "Först på tisdag får vi uppehåll", säger SMHI. I Dalälven, Ljusnan och Ljungan varnas för mycket höga flöden.

DN - 25 aug 14 kl. 09:02

SMHI varnar för kraftigt regn i Värmland

Väderläget i Värmland är fortsatt besvärligt och SMHI varnar för kraftigt regn framför allt i de södra delarna där kan det lokalt komma 30-40 millimeter..

Expressen - 07 sep 14 kl. 14:12

SMHI klass 1-varnar – åska och kraftigt regn

Det såg ut som att värmen var tillbaka – men på söndagen utfärdade SMHI en klass 1-varning över Göteborg, Bohuslän och delar av Västra Götaland. Nu väntar kraftigt regn med inslag av åska. – Det är alltid farligt med varmluft, så man ska inte vara för kaxig nu, säger Johan Groth, meteorolog på Storm..

GT - 15 okt 14 kl. 14:08

Klass 1-varning för kraftigt regn i väst

SMHI har på onsdagen utfärdat en klass 1–varning över hela Västra Götalands län, Bohuslän och Göteborg – för kraftigt regn.Man befarar att regnmängden kan uppgå till 70 millimeter på flera håll. Varningen ligger kvar fram tills fredag.

Västerbottens Folkblad - 30 jul 12 kl. 13:35

Kraftigt regn i fjällen

Det väntas kraftigt regn uppe i fjällvärlden. SMHI har utfärdat en klass 1-varning för de södra Lapplandsfjällen fram till tisdag morgon. Man beräknar att det [...

NSD - 20 sep 13 kl. 15:41

Varning för kraftigt regn

SMHI har utfärdat en klass 1-varning som gäller norra Lapplandsfjällen. Området kan få kraftigt regn under fredagen och lördagsmorgonen..

UNT - 12 jul 14 kl. 13:42

Kraftigt regn på väg till Skåne

SMHI går ut med en klass 1-varning för kraftigt regn i Skåne..

Kristianstadsbladet - 12 jul 14 kl. 13:42

Kraftigt regn på väg till Skåne


SMHI går ut med en klass 1-varning för kraftigt regn i Skåne.Regnet väntas komma i två omgångar, under lördagseftermiddagen och sedan under natten till söndagen. Samtidigt sjunker temperaturen till omkring 16 grader.

ÖstersundsPosten - 12 jul 14 kl. 13:42

Kraftigt regn på väg till Skåne

SMHI går ut med en klass 1-varning för kraftigt regn i Skåne..

Fler nyheter från SVT

SVT - 12 timmar sedan

Så ställer riksdagspartierna till en legalisering av cannabis

Ingen förespråkar legalisering.

SVT - 19 timmar sedan

Carin, 36, vill skaffa barn själv: ”Man känner sig inte uppbackad av vården”

Kan tvingas vänta 1,5 år på hjälp – ”Det är en psykisk påfrestning”.

SVT - 19 timmar sedan

Lång väntan för singelkvinnor som vill ha hjälp att bli med barn

Här har ingen fått vård sen lagändringen.

SVT - Igår: 04:19

Så ska polisen lättare klara upp misshandelsfall

Personer som har misshandlats i sitt hem drabbas av polisens och åklagarnas bristande rutiner, uppger Sveriges radio Ekot. Nu införs nya arbetsrutiner..

SVT - Igår: 20:17

Flera partier kräver säkrare prövning för barn

I både Kevin-fallet och mordet på en 11-årig pojke i Hovsjö i Södertälje har utredningarna kritiserats kraftigt. Flera partier vill nu att barn som anklagas för grova brott ska få en säkrare rättslig prövning. – Det är otillfredsställande att sådana här situationer kan uppkomma, så jag är öppen för att se över frågan, säger justitieminister Morgan Johansson (S), till SVT Nyheter..

SVT - Igår: 14:59

Chatta med SVT:s meteorolog Joel Mellin

Joel Mellin svarar på allt du vill veta om helgvädret.

SVT - Igår: 12:44

Här presenteras åklagaren mutanklagelserna mot Telia-anställda

Åklagarmyndigheten presenterar åtalet mot de tre tidigare anställda i Telia Sonera klockan 13.00. SVT Nyheter sänder direkt från pressträffen.

SVT - Igår: 11:14

Studerande med utländsk bakgrund tar färre studielån

Det finns stora skillnader mellan olika gruppers benägenhet att ta studielån, visar en ny undersökning från CSN. Exempelvis tar studenter med svensk bakgrund studielån i högre utsträckning än studenter med utländsk bakgrund. Även föräldrars utbildnings- och inkomstnivå verkar ha en inverkan på låntagandet.

SVT - Igår: 09:50

Teliachefer åtalas för mutbrott

Tre före detta chefer för Telia åtalas för mutbrott.

SVT - Igår: 09:07

Så blir du en mästerbagare – proffsens 3 bästa tips

Hur mäter du upp ditt mjöl inför bakningen? Om du gör samma vanliga fel som Morgonstudions programledare kommer nu mästerbagarna till undsättning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.