SVT > Inrikes

Wednesday, 21 February, 12:06

SVT - 19 aug 17 kl. 10:51

Kraftigt regn drar över Sverige – SMHI varnarDet har regnat rejält i de sydligaste delarna av Sverige under natten, och på flera håll har vägar översvämmats. SMHI har utfärdat en klass 1-varning i Jämtland under eftermiddagen, där det finns risk för stora översvämningar..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sverige, SMHI, Jämtland

Dela artikeln

128 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftigt, regndrar över , Sverige, SMHI, varnar
SR - 26 jun 13 kl. 09:35

SMHI varnar för kraftigt regn

SMHI har utfärdat klass 1- varning för delar av väst-Sverige till följd av kraftigt regn. På vissa platser väntas 35 millimeter regn fram till torsdag morgon..

Expressen - 28 aug 16 kl. 07:21

Kraftigt regn och risk för översvämningar

Ett område med regn och åska drar under söndagsförmiddagen in över sydvästra Sverige. SMHI varnar för kraftigt, skyfallsliknande regn och risk för översvämningar. – Det kommer att bli runt 20 till 40 millimeter, säger Camilla Albertsen, meteorolog på väderinstitutet Storm..

UNT - 25 maj 14 kl. 02:31

SMHI varnar för kraftigt regn

SMHI har utfärdat en klass 1-varning för kraftigt regn i framförallt Dalarna och Jämtland under helgen. "Först på tisdag får vi uppehåll", säger SMHI. I Dalälven, Ljusnan och Ljungan varnas för mycket höga flöden.

DN - 25 aug 14 kl. 09:02

SMHI varnar för kraftigt regn i Värmland

Väderläget i Värmland är fortsatt besvärligt och SMHI varnar för kraftigt regn framför allt i de södra delarna där kan det lokalt komma 30-40 millimeter..

Expressen - 07 sep 14 kl. 14:12

SMHI klass 1-varnar – åska och kraftigt regn

Det såg ut som att värmen var tillbaka – men på söndagen utfärdade SMHI en klass 1-varning över Göteborg, Bohuslän och delar av Västra Götaland. Nu väntar kraftigt regn med inslag av åska. – Det är alltid farligt med varmluft, så man ska inte vara för kaxig nu, säger Johan Groth, meteorolog på Storm..

GT - 15 okt 14 kl. 14:08

Klass 1-varning för kraftigt regn i väst

SMHI har på onsdagen utfärdat en klass 1–varning över hela Västra Götalands län, Bohuslän och Göteborg – för kraftigt regn.Man befarar att regnmängden kan uppgå till 70 millimeter på flera håll. Varningen ligger kvar fram tills fredag.

Västerbottens Folkblad - 30 jul 12 kl. 13:35

Kraftigt regn i fjällen

Det väntas kraftigt regn uppe i fjällvärlden. SMHI har utfärdat en klass 1-varning för de södra Lapplandsfjällen fram till tisdag morgon. Man beräknar att det [...

NSD - 20 sep 13 kl. 15:41

Varning för kraftigt regn

SMHI har utfärdat en klass 1-varning som gäller norra Lapplandsfjällen. Området kan få kraftigt regn under fredagen och lördagsmorgonen..

UNT - 12 jul 14 kl. 13:42

Kraftigt regn på väg till Skåne

SMHI går ut med en klass 1-varning för kraftigt regn i Skåne..

Kristianstadsbladet - 12 jul 14 kl. 13:42

Kraftigt regn på väg till Skåne


SMHI går ut med en klass 1-varning för kraftigt regn i Skåne.Regnet väntas komma i två omgångar, under lördagseftermiddagen och sedan under natten till söndagen. Samtidigt sjunker temperaturen till omkring 16 grader.

ÖstersundsPosten - 12 jul 14 kl. 13:42

Kraftigt regn på väg till Skåne

SMHI går ut med en klass 1-varning för kraftigt regn i Skåne..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Tufft klara högskolan trots godkända gymnasiebetyg

Många elever som går direkt från gymnasiet till högskolan presterar inte tillräckligt bra. Trots att man har godkända gymnasiebetyg och bör vara redo för högre studier. Det visar en ny rapport från Skolverket..

SVT - 2 timmar sedan

Så knepiga är svenskar

Den senaste tiden har svenskars sociala inkompetens legat i skottgluggen..

SVT - 3 timmar sedan

Fjärde rättegångsdagen: Målsägandesidan tar över

I dag är det dags för de många målsägandebiträdena, de som företräder de drabbade, att ta över förhören av Rakhmat Akilov. SVT Nyheter är på plats i säkerhetssalen i Stockholms tingsrätt..

SVT - 3 timmar sedan

Fall av livmoderhalscancer ökar

De senaste 20 åren har 450-500 fall av livmoderhalscancer upptäckts per år i Sverige. Den siffran har nu ökat – med 20 procent..

SVT - 15 timmar sedan

Kvinna skrev om våldtäkt under #metoo – fälls för förtal

En kvinna i Stockholm döms till böter och skadestånd för förtal efter att hon hängt ut en man under hashtaggen #metoo som hon påstår har våldtagit henne. – Jag tror säkert att domen är korrekt men det känns inte bra, säger kvinnan till SVT Nyheter..

SVT - 16 timmar sedan

Psykologen: Därför är det tabu att prata om övergrepp på barn

Psykologen: Kan handla ofta om gamla föreställningar.

SVT - 16 timmar sedan

Kvinnornas egna ord: ”Han tog på mitt kön när han skulle natta mig”

SVT har sammanställt 10 vittnesmål.

SVT - 17 timmar sedan

Dyr nota för avskräckande försvar

Försvarsinvesteringar på ytterligare 168 miljarder kronor till 2030 skulle ge Sverige ett avskräckande försvar, enligt försvarsmaterielutredningen. – Då talar vi om en försvarsmakt som är mycket stygg och farlig, säger utredaren Ingemar Wahlberg..

SVT - 18 timmar sedan

Följ med ner till ”Palmerummet”

Brottsutredningen kring Palmemordet är Sveriges största och mest kostsamma någonsin. Gåtan kring mordet fortsättar att engagera..

SVT - 19 timmar sedan

Akilov: Dådet misslyckades eftersom jag överlevde

Rakhmat Akilov var beredd på att spränga sig i lastbilshytten. Det sade han i dagens förhör under rättegången mot honom. Han berättade också att han inte ser dådet som lyckat – eftersom han överlevde..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.