SR > Nyheter

Thursday, 03 December, 17:32

SR - 18 aug 17 kl. 14:51

Emma upplevde kaoset: ”Det var som en krigszon”Emma fick en resa till Barcelona i 40-årspresent. Men hon hann knappt till hotellet på Las Ramblas innan en skåpbil rammade gatan i en terrorattack..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Barcelona, Las Ramblas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Emma, upplevde, kaosetDet var som en , krigszon
SVT - 03 jul 20 kl. 12:43

Emma upplevde stressen på förlossningen: ”Kände mig snuvad och ledsen”

Emma Ehrenström födde sitt tredje barn för några veckor sedan på Södersjukhuset i Stockholm och hon märkte av att det var stressigt för personalen. – Jag kände mig inte lika sedd och hörsammad som vid mina tidigare förlossningar, säger hon..

Skånskan - 19 jun 19 kl. 09:00

Emma Knyckare tillbaka som årets mama

Efter turnéer både i höstas och våras blir det nu en tredje vända för Emma Knyckares hyllade show ”Årets mama – en föreställning om familjeliv, underliv och kärlek” till hösten. Ett av stoppen är i Malmö.
– Det ska bli så kul, både för mig och andra.

BT - 30 okt 12 kl. 15:59

Svensk: Det var som en "krigszon"

Flera svenskar bevittnade när stormen Sandy drog in över östra USA under gårdagkvällen. Det kändes som en "krigszon", berättar Maryam Yazdanfar, riksdagsledamot (S) som besöker staden för att delta i ett studieprogram organiserat av Sveriges riksdag.
- Jag är uppvuxen i Teheran under krig.

Posh24 - 08 nov 12 kl. 02:35

Emma Roberts i trubbel med polis!

Åh Emma Roberts, hur många gånger måste vi säga till dig att parkera bilen på en tillåten plats och inte bara var som helst på gatan? Well, i går gjorde hon det igen, vilket är ganska respektlöst och självklart inget att vara stolt över. Emma fick en lapp om böter och körde iväg från kaoset - och förmodligen kände hon sig ganska generad.

SVT - 09 jan 20 kl. 10:19

Emma Molin: ”Humorklimatet är väldigt ängsligt”

Den 20 januari kommer komikern Emma Molin att leda 2020 års Guldbaggegala. Det är andra året i rad som hon gör det och i SVT:s Morgonstudion delade Molin bland annat sin syn på det svenska humorklimatet. – Jag tycker att humorklimatet är väldigt ängsligt.

Nyheter 24 - 07 apr 12 kl. 12:32

Lavin slukade 100 soldater i världens högsta krigszon


Det är ännu oklart hur många som dött av lavinen. ISLAMABAD. En oväntad lavin drabbade den pakistanska militären vid Siachen-glaciären mellan Indien och Pakistan under lördagsmorgonen.

GT - 11 sep 13 kl. 07:57

U21-kaoset i Turkiet: "Var helt panikslagna"

Tårgas från oroligheter utanför arenan gjorde att flera spelare inte kunde andas. Då avbröts U21-matchen mellan Sverige och Turkiet ? och spelarna tvingades fly in i omklädningsrummet.

Barometern - 17 aug 17 kl. 22:01

Länsbor mitt i kaoset i Barcelona

Anna Benson mitt i kaosets Barcelona. Hon överlevde terrorattentatet i Bryssel förra året, befann sig tio minuter från dådet på Drottninggatan och nu upplevde hon attacken i Barcelona på nära håll. Även Elisabeth Steglander och Teresia Tingström befinner sig i staden efter dådet och berättar för tidningen om situationen på plats..

Nya Wermlands Tidningen - 14 mar 18 kl. 06:00

Coachades ur kaoset efter idrottskarriären

Världsmästaren Ulrika Sjöwall upplevde en smärre kris när idrottskarriären var över och behövde verktyg för att hitta ny struktur. För företagsledaren Lars Bergholm handlar det om att ständigt utvecklas och att känna sig stark och modig. Båda upplever att de fått mer fokus, motivation och närvaro i nuet med hjälp av coaching..

SVT - 10 jan 11 kl. 18:22

Australien: "Det är som en krigszon"

-Det är nästan som en krigszon, berättar den svenske turisten Cai Denny från Toowoomba i Queensland i Australien.

Fler nyheter från SR

SR - 5 minuter sedan

Nästa års Mello-artister klara

Bland de artister som deltar i nästa års melodifestival märks veteraner som Charlotte Perrelli, Jessica Andersson och Tess Merkel. Andra artister är Arvingarna, Mustasch och årets vinnare the Mamas. Nästa års Melodifestival kommer inte turnera utan samtliga deltävlingar kommer TV-sändas från Stockholm utan publik..

SR - 30 minuter sedan

Över sjutusen döda i covid-19 i Sverige

Med 35 nya dödsfall med bekräftade covid-19 rapporterade till Folkhälsomyndigheten det senaste dygnet i Sverige så har nu pandemin nu tagit 7007 liv i landet. Smittspridningen ligger på en fortsatt hög nivå, stabilt i Stockholm sett till antalet som testat positivt senaste veckorna, minskande i Västra Götaland och med en stor ökning av antalet fall i region Skåne. Statsepidemiolog Anders Tegnell tror att andra vågen kan bli lindrigare än den första i våras om vi alla hjälps åt och håller oss till rekommendationerna..

SR - 1 timme sedan

Tegnell: Allvarligt att inte smittspårningen fungerar

Det är ett stort problem att regionerna har svårt att hinna med smittspårningen. Det säger statsepidemiolog Anders Tegnell. Ekot har kontaktat landets samtliga 21 regioner och 18 av dem uppger att smittspårningen ibland dröjer för länge.

SR - 2 timmar sedan

"Kommer aldrig mer åka med SAS"

Flygbolaget SAS presenterar i dag en miljardförlust på grund av de stora tappen under pandemin samtidigt som hundratusentals resenärer fortfarande väntar på pengar för inställda flyg. "Jag har åkt med SAS sedan 80-talet, jag tänker inte åka med dem igen", säger Kjell Lundquist vars flyg ställdes in i mars. SAS vd Rickard Gustafson säger till Ekot att bolaget gör allt man kan..

SR - 2 timmar sedan

Olof Palme får ett monument i Santiago

I Chile har senaten enhälligt röstat för att bygga ett monument tillägnat Sveriges tidigare statsminister Olof Palme i huvudstaden Santiago. I lagförslaget står det att man vill belysa Palmes outtröttliga kamp för människans värdighet och grundläggande rättigheter. Och för att ha skyddat chilenska medborgare både i och utanför Chile under diktaturen, bland annat genom ge dem en möjlighet att leva i Sverige..

SR - 3 timmar sedan

Fortsatt omfattande spridning av coronaviruset

På de flesta håll är smittspridningen i en platåfas, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell. Anders Tegnell betonar att det är av stor vikt att smittspridningen inte flyttas från skolan till fritidsaktiviteter när nu gymnasieskolan återigen övergår till distansundervisning. Johanna Sandwall från Socialstyrelsen berättar att besöken har minskat med 16 procent under perioden mars till september i år jämfört med samma period förra året..

SR - 3 timmar sedan

Specialistkompetens ska krävas vid skönhetsbehandlingar

Regeringen vill skärpa kraven på skönhetsbehandlingar, syftet är att de ska bli säkrare. Bland annat ska endast läkare eller tandläkare med relevant specialistkompetens få utföra skönhetsoperationer. Den nya lagen och lagändringarna föreslås träda i kraft den 1 juli nästa år..

SR - 2 timmar sedan

35 döda med bekräftad covid-19

Ytterligare 35 personer med bekräftad covid-19 har rapporterats döda i Sverige, enligt Folkhälsomyndighetens senaste statistik..

SR - 4 timmar sedan

Just nu: Pressträff med statsminister Stefan Löfven

Statsminister Stefan Löfven, utbildningsminister Anna Ekström och Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson håller i en digital pressträff..

SR - 4 timmar sedan

Försvarsmakten: Gripenprojektet dyrare än väntat

Precis innan riksdagen ska besluta om försvarets utformning till 2025 så kommer enligt uppgift till Ekot besked om fördyringar av stridsflyget med mångmiljardbelopp. Jonas Haggren, chef för Försvarsmaktens ledningsstab, bekräftar kostnadsökningar men anser att de kan hanteras via reserver och inte ska påverka resten av försvarsbeslutet. Politikerna i försvarsutskottet är ändå oroade av beskedet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.