YLE > Finland

Monday, 20 November, 01:13

YLE - 18 aug 17 kl. 15:26

Polisen: Flera personer har knivhuggits i Åbo - allmänheten ombeds undvika centrumEtt polispådrag är på gång på Trätorget och Salutorget i centrum av Åbo. Enligt polisen har flera personer knivhuggits i centrum, och allmänheten ombeds undvika centrumområdet. Hansakvarteret töms som bäst och personalen i butikerna uppmanas att stanna inomhus. Enligt ögonvittnen ligger flera människor på marken på Trätorget. En person ligger på marken också på Salutorget.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Åbo, Trätorget, Salutorget, TwitterpostningFlera, Yle

Dela artikeln

16493 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PolisenFlera personer har , knivhuggitsi , Åbo, allmänheten, ombeds, undvika centrum
Norrtelje Tidning - 17 aug 17 kl. 12:15

Polisen: Kontakten med allmänheten viktig vid stora insatser: "Många ringer in och undrar vad som pågår"

Kontakten med allmänheten är viktig när det gäller polisiära insatser. Samtidigt vill polisen inte oroa folk i onödan.
– Vår ambition är att om det finns fara för allmänheten varnar vi på alla möjliga sätt.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Tioårig flicka försvunnen – polisen vädjar allmänheten om hjälp

Nu efterlyses hjälp från allmänheten.– Alla iakttagelser är välkomna, säger Tor Sevelius vakthavande befäl vid polisen i Östergötland, till Aftonbladet. – Hon är ungefär 150 centimeter lång med rödblont hår.

Polisen - 26 aug 13 kl. 10:32

Tack till allmänheten

Polisen vill tacka allmänheten för de tips och spaningsuppslag som inkommit gällande de jakttorn som blivit saboterade i västra Jämtland..

Polisen - 11 nov 14 kl. 14:47

Du kan hjälpa Polisen – flyer till allmänheten

Sedan en månad tillbaka driver Polisen i Malmö ett projekt i syfte att få in fler vittnesuppgifter vid allvarliga brott. Vid brottsplatser ska Polisen dela ut en flyer som heter ”Du kan hjälpa Polisen” med förhoppningen att fler vittnen ska träda fram..

Polisen - 11 nov 14 kl. 14:47

Du kan hjälpa Polisen – flyer till allmänheten

Sedan en månad tillbaka driver Polisen i Malmö ett projekt i syfte att få in fler vittnesuppgifter vid allvarliga brott. Vid brottsplatser ska Polisen dela ut en flyer som heter ”Du kan hjälpa Polisen” med förhoppningen att fler vittnen ska träda fram..

YLE - 27 jul 17 kl. 05:11

Så här påverkar Putins besök allmänheten i Nyslott

Mötet mellan republikens president Sauli Niinistö och Rysslands president Vladimir Putin torsdagen den 27 juli syns för allmänheten mest i begränsningar av vägtrafiken. Begränsningarna börjar i huvudsak kring lunchtid på torsdag och pågår till sent på natten. Polisen rekommenderar invånarna och besökarna i Nyslott att sköta sina ärenden på torsdag förmiddag om man vill undvika trafikrusningen som besöket förorsakar.

Polisen - 13 jun 16 kl. 14:10

VMA – viktigt meddelande till allmänheten

VMA betyder Viktigt Meddelande till Allmänheten. VMA-signalen används för att snabbt nå ut till allmänheten för att varna eller informera i samband med olyckor eller större händelser som riskerar att orsaka fara eller störningar i samhället..

Polisen - 11 feb 13 kl. 13:17

Tips från allmänheten ? viktig del i arbetet mot bostadsinbrott

Polisen i Västmanland fortsätter satsningen mot bostadsinbrott. Sedan i höstas har antalet anmälda inbrott minskat. En viktig framgångsfaktor är tips som kommer in.

Polisen - 24 jul 13 kl. 11:41

Polisen ber allmänheten om hjälp med stulna lyxbilar

Under de senaste månaderna har dyrare bilar stulits i Skåne. Det är främst BMW i X-serien och Audi med värden över 500 000 som stulits. Polisen ber allmänheten om hjälp med iakttagelser och information..

Polisen - 30 aug 12 kl. 13:44

Polisen tar nya grepp för att möta allmänheten

Det finns ett stort intresse för polisens verksamhet bland norrbottningarna. För oss är det också viktigt att möta allmänheten och hitta tillfällen till dialog. Därför har vi valt att arrangera Polisens dag på fyra orter under tre lördagar i september..

Polisen - 03 jun 13 kl. 12:56

Tips från allmänheten gör trafiken säkrare

Tips från allmänheten spelar stor roll i polisens arbete. Inte minst när det gäller trafiksäkerhet. Polisen i Halmstad gör ofta riktade trafikinsatser efter dialog med medborgarna..

Fler nyheter från YLE

YLE - 8 timmar sedan

Småbarn tittar allt mer på Youtube – okänd youtuber i Finland har nu 1,44 miljarder videovisningar på sin barnkanal

Det har uppstått en ny grupp av inflytelserika kreatörer som skapar videoinnehåll för barn under sex år. Men innehållet är av kraftigt varierande kvalitet. Budskapet som förmedlas kan vara utmärkt, tvivelaktigt eller farligt - med riktad reklam före nästan varje video.

YLE - 9 timmar sedan

Hangö hade det förnämsta badhuset - i dag finns endast Casino kvar

Tunna ljusa gardiner hängs upp. Sandgångar krattas och pryds med snäckor. Badhuset och villorna i Hangö är redo för ryska prinsessor som impregnerar luften med sin parfym..

YLE - 15 timmar sedan

Flera gripna för skjutning i Björneborg

Polisen har gripit flera personer för skjutningen i Björneborgs centrum i natt. Polisen vill inte i det här skedet säga något om de gripnas roll eftersom saken utreds..

YLE - 15 timmar sedan

Man skjuten i centrala Björneborg - förd till sjukhus

Vid 02-tiden under natten mot söndagen fick nödcentralen ett meddelande om att en man var skjuten i centrala Björneborg..

YLE - 15 timmar sedan

Rivningen av gamla Soc&kom kan inledas nästa år - så här ska det se ut på Topeliusgatan 16 i framtiden

Tre hus med sammanlagt 55 bostäder ska byggas på tomten vid Topeliusgatan 16 i Bortre Tölö i Helsingfors. Svenska social- och kommunalhögskolans gamla byggnad ska rivas. Detaljplanen behandlas nu av politikerna..

YLE - 15 timmar sedan

Körkortsreformen oroar trafiklärare - säkerheten kan lida

Det ska bli billigare och smidigare att ta körkort, men regeringens reformförslag väcker oro vid trafikskolorna. Trafiklärare befarar att trafiksäkerheten äventyras..

YLE - 16 timmar sedan

Ulla ska locka barnfamiljer och turister till Houtskär - "Det här är drömjobbet"

Houtskär i utveckling har en ny projektledare i Ulla Mattsson-Wiklén. Houtskär ska inte längre vara en genomfartsort för turisterna, företagsamheten ska få ett lyft, och flera inflyttare ska lockas till skärgården..

YLE - 17 timmar sedan

Det första flygplanet har landat i Pyttis

Ett affärsflyg med åtta sittplatser gjorde en testlandning på det nya flygfältet i Pyttis på torsdagen. Det här trots att landningsbanan ännu inte har fått asfalt..

YLE - 18 timmar sedan

Förslag: Korruptionsbrott ska kunna anmälas anonymt

Finland föreslås få en tipstjänst för korruptionsbrott till vilken man anonymt ska kunna anmäla alla former av korruptionsmisstankar och misstankar om oetisk verksamhet..

YLE - 19 timmar sedan

Silvervatten säljs som botemedel men är farligt att dricka: "Jag ger det istället för antibiotika"

Allt flera finländare dricker kolloidalt silver – vatten med minimala nanopartiklar av silver i. Tillverkare och säljare hävdar att nanosilver botar sjukdomar. Men invärtes bruk är förbjudet inom EU, och forskare varnar för skador på inre organ..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.