YLE > Finland

Wednesday, 24 January, 06:53

YLE - 18 aug 17 kl. 15:26

Polisen: Flera personer har knivhuggits i Åbo - allmänheten ombeds undvika centrumEtt polispådrag är på gång på Trätorget och Salutorget i centrum av Åbo. Enligt polisen har flera personer knivhuggits i centrum, och allmänheten ombeds undvika centrumområdet. Hansakvarteret töms som bäst och personalen i butikerna uppmanas att stanna inomhus. Enligt ögonvittnen ligger flera människor på marken på Trätorget. En person ligger på marken också på Salutorget.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Åbo, Trätorget, Salutorget, TwitterpostningFlera, Yle

Dela artikeln

16497 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PolisenFlera personer har , knivhuggitsi , Åbo, allmänheten, ombeds, undvika centrum
Norrtelje Tidning - 17 aug 17 kl. 12:15

Polisen: Kontakten med allmänheten viktig vid stora insatser: "Många ringer in och undrar vad som pågår"

Kontakten med allmänheten är viktig när det gäller polisiära insatser. Samtidigt vill polisen inte oroa folk i onödan.
– Vår ambition är att om det finns fara för allmänheten varnar vi på alla möjliga sätt.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Tioårig flicka försvunnen – polisen vädjar allmänheten om hjälp

Nu efterlyses hjälp från allmänheten.– Alla iakttagelser är välkomna, säger Tor Sevelius vakthavande befäl vid polisen i Östergötland, till Aftonbladet. – Hon är ungefär 150 centimeter lång med rödblont hår.

Polisen - 26 aug 13 kl. 10:32

Tack till allmänheten

Polisen vill tacka allmänheten för de tips och spaningsuppslag som inkommit gällande de jakttorn som blivit saboterade i västra Jämtland..

Polisen - 11 nov 14 kl. 14:47

Du kan hjälpa Polisen – flyer till allmänheten

Sedan en månad tillbaka driver Polisen i Malmö ett projekt i syfte att få in fler vittnesuppgifter vid allvarliga brott. Vid brottsplatser ska Polisen dela ut en flyer som heter ”Du kan hjälpa Polisen” med förhoppningen att fler vittnen ska träda fram..

Polisen - 11 nov 14 kl. 14:47

Du kan hjälpa Polisen – flyer till allmänheten

Sedan en månad tillbaka driver Polisen i Malmö ett projekt i syfte att få in fler vittnesuppgifter vid allvarliga brott. Vid brottsplatser ska Polisen dela ut en flyer som heter ”Du kan hjälpa Polisen” med förhoppningen att fler vittnen ska träda fram..

YLE - 27 jul 17 kl. 05:11

Så här påverkar Putins besök allmänheten i Nyslott

Mötet mellan republikens president Sauli Niinistö och Rysslands president Vladimir Putin torsdagen den 27 juli syns för allmänheten mest i begränsningar av vägtrafiken. Begränsningarna börjar i huvudsak kring lunchtid på torsdag och pågår till sent på natten. Polisen rekommenderar invånarna och besökarna i Nyslott att sköta sina ärenden på torsdag förmiddag om man vill undvika trafikrusningen som besöket förorsakar.

Polisen - 13 jun 16 kl. 14:10

VMA – viktigt meddelande till allmänheten

VMA betyder Viktigt Meddelande till Allmänheten. VMA-signalen används för att snabbt nå ut till allmänheten för att varna eller informera i samband med olyckor eller större händelser som riskerar att orsaka fara eller störningar i samhället..

Polisen - 11 feb 13 kl. 13:17

Tips från allmänheten ? viktig del i arbetet mot bostadsinbrott

Polisen i Västmanland fortsätter satsningen mot bostadsinbrott. Sedan i höstas har antalet anmälda inbrott minskat. En viktig framgångsfaktor är tips som kommer in.

Polisen - 24 jul 13 kl. 11:41

Polisen ber allmänheten om hjälp med stulna lyxbilar

Under de senaste månaderna har dyrare bilar stulits i Skåne. Det är främst BMW i X-serien och Audi med värden över 500 000 som stulits. Polisen ber allmänheten om hjälp med iakttagelser och information..

Polisen - 30 aug 12 kl. 13:44

Polisen tar nya grepp för att möta allmänheten

Det finns ett stort intresse för polisens verksamhet bland norrbottningarna. För oss är det också viktigt att möta allmänheten och hitta tillfällen till dialog. Därför har vi valt att arrangera Polisens dag på fyra orter under tre lördagar i september..

Polisen - 03 jun 13 kl. 12:56

Tips från allmänheten gör trafiken säkrare

Tips från allmänheten spelar stor roll i polisens arbete. Inte minst när det gäller trafiksäkerhet. Polisen i Halmstad gör ofta riktade trafikinsatser efter dialog med medborgarna..

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Morgonkollen: Allt fler unga söker vård för mentala problem och väglaget är dåligt i hela landet

Finländarna vill ge presidenten mer makt, Venezuela ska hålla förtida presidentval och Utrikesministeriet vill ha tillbaka biståndspengar av en lurendrejare i Zambia..

YLE - 1 timme sedan

Brand orsakade rökskador i trähus i Hangö

I Hangö har en eldsvåda orsakat skador i ett trähus med tre bostäder. En trasig elapparat kan ha orsakat branden..

YLE - 1 timme sedan

Gymnasieelever från Sverige gästar Åbo Akademi hela veckan – projektet ska locka fler studenter till Åbo

Åbo Akademi har haft svårt för att locka studerande från Sverige till universitetet, trots att undervisningen går på svenska. Universitet hoppas få fler ansökningar från Sverige genom att hjälpa till med deras gymnasiearbete..

YLE - 1 timme sedan

Politiker i Kimitoön: Fullmäktigeprogrammet och vårdfrågorna viktigast nu

Yle Åboland har bett politiker i Kimitoön, Pargas och Åbo ta ställning till vilka de viktigaste frågorna i kommunerna är i år. I Kimitoön tycker de två största grupperingarna att den gemensamma programförklaringen från i fjol våras är viktigast medan de andra partierna lyfter fram vårdfrågorna..

YLE - 1 timme sedan

Direktör lyfte 29 000 euro i månaden i Zambia - UM vill ha biståndspengar tillbaka

En direktör för ett jordbrukskooperativ levde gott på biståndsmedel. Bland annat lyfte han betydligt högre lön än vad donatorerna gick med på. Därför kräver Utrikesministeriet tillbaka pengar, men väntan kan bli lång..

YLE - 2 timmar sedan

Undersökning: Över 60 procent vill att presidenten ska kunna upplösa riksdagen

Näringslivets delegation EVA har låtit göra en undersökning som visar att 60 procent av finländarna vill att presidenten ska ha makt att upplösa riksdagen samt att välja personen som leder regeringssonderingarna..

YLE - 2 timmar sedan

Trafikverket varnar: Dåligt väglag i hela landet

På onsdagen är det mycket dåligt väglag i västra och södra Finland. I resten av Finland är väglaget dåligt. Det gäller att köra försiktigt och ta god tid på sig, uppmanar Trafikverket..

YLE - 12 timmar sedan

Gunvor Kronman blir ordförande för Konstsamfundet: "Vi har de bästa förutsättningarna för att jobba för det svenska i Finland"

Gunvor Kronman har blivit vald till styrelseordförande för Föreningen Konstsamfundet. Hon efterträder Christoffer Taxell som har varit ordförande i 14 år..

YLE - 9 timmar sedan

FPA: Knäppen kan lossna från två bodyn i moderskapsförpackningen och orsaka kvävningsrisk

Kela önskar att alla som har fått moderskapsförpackningen ska granska knäppen på den gråvit-randiga bodyn och på den som är prydd med bokstäver..

YLE - 11 timmar sedan

Pojoborna rotar i skåpen för att hjälpa dem som miste sina hem i radhusbranden

Pojoborna har visat stor hjälpvilja och solidaritet mot dem som drabbades av branden på Gumnäsvägen 8 i Pojo i söndags..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.