YLE > Finland

Friday, 25 May, 07:16

YLE - 18 aug 17 kl. 15:26

Polisen: Flera personer har knivhuggits i Åbo - allmänheten ombeds undvika centrumEtt polispådrag är på gång på Trätorget och Salutorget i centrum av Åbo. Enligt polisen har flera personer knivhuggits i centrum, och allmänheten ombeds undvika centrumområdet. Hansakvarteret töms som bäst och personalen i butikerna uppmanas att stanna inomhus. Enligt ögonvittnen ligger flera människor på marken på Trätorget. En person ligger på marken också på Salutorget.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Åbo, Trätorget, Salutorget, TwitterpostningFlera, Yle

Dela artikeln

16497 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PolisenFlera personer har , knivhuggitsi , Åbo, allmänheten, ombeds, undvika centrum
Norrtelje Tidning - 17 aug 17 kl. 12:15

Polisen: Kontakten med allmänheten viktig vid stora insatser: "Många ringer in och undrar vad som pågår"

Kontakten med allmänheten är viktig när det gäller polisiära insatser. Samtidigt vill polisen inte oroa folk i onödan.
– Vår ambition är att om det finns fara för allmänheten varnar vi på alla möjliga sätt.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Tioårig flicka försvunnen – polisen vädjar allmänheten om hjälp

Nu efterlyses hjälp från allmänheten.– Alla iakttagelser är välkomna, säger Tor Sevelius vakthavande befäl vid polisen i Östergötland, till Aftonbladet. – Hon är ungefär 150 centimeter lång med rödblont hår.

Polisen - 26 aug 13 kl. 10:32

Tack till allmänheten

Polisen vill tacka allmänheten för de tips och spaningsuppslag som inkommit gällande de jakttorn som blivit saboterade i västra Jämtland..

Kristianstadsbladet - 26 apr 18 kl. 00:01

Polisen bjuder in allmänheten till en trygghetsvandring

På torsdagen den 26 april har lokala Brottsförebyggande rådet (BRÅ), polisen i Hässleholm och HessleCity bjudit in allmänheten till en trygghetsvandring i centrala Hässleholm. .

Polisen - 11 nov 14 kl. 14:47

Du kan hjälpa Polisen – flyer till allmänheten

Sedan en månad tillbaka driver Polisen i Malmö ett projekt i syfte att få in fler vittnesuppgifter vid allvarliga brott. Vid brottsplatser ska Polisen dela ut en flyer som heter ”Du kan hjälpa Polisen” med förhoppningen att fler vittnen ska träda fram..

Polisen - 11 nov 14 kl. 14:47

Du kan hjälpa Polisen – flyer till allmänheten

Sedan en månad tillbaka driver Polisen i Malmö ett projekt i syfte att få in fler vittnesuppgifter vid allvarliga brott. Vid brottsplatser ska Polisen dela ut en flyer som heter ”Du kan hjälpa Polisen” med förhoppningen att fler vittnen ska träda fram..

YLE - 27 jul 17 kl. 05:11

Så här påverkar Putins besök allmänheten i Nyslott

Mötet mellan republikens president Sauli Niinistö och Rysslands president Vladimir Putin torsdagen den 27 juli syns för allmänheten mest i begränsningar av vägtrafiken. Begränsningarna börjar i huvudsak kring lunchtid på torsdag och pågår till sent på natten. Polisen rekommenderar invånarna och besökarna i Nyslott att sköta sina ärenden på torsdag förmiddag om man vill undvika trafikrusningen som besöket förorsakar.

Polisen - 13 jun 16 kl. 14:10

VMA – viktigt meddelande till allmänheten

VMA betyder Viktigt Meddelande till Allmänheten. VMA-signalen används för att snabbt nå ut till allmänheten för att varna eller informera i samband med olyckor eller större händelser som riskerar att orsaka fara eller störningar i samhället..

Polisen - 11 feb 13 kl. 13:17

Tips från allmänheten ? viktig del i arbetet mot bostadsinbrott

Polisen i Västmanland fortsätter satsningen mot bostadsinbrott. Sedan i höstas har antalet anmälda inbrott minskat. En viktig framgångsfaktor är tips som kommer in.

Polisen - 24 jul 13 kl. 11:41

Polisen ber allmänheten om hjälp med stulna lyxbilar

Under de senaste månaderna har dyrare bilar stulits i Skåne. Det är främst BMW i X-serien och Audi med värden över 500 000 som stulits. Polisen ber allmänheten om hjälp med iakttagelser och information..

Polisen - 30 aug 12 kl. 13:44

Polisen tar nya grepp för att möta allmänheten

Det finns ett stort intresse för polisens verksamhet bland norrbottningarna. För oss är det också viktigt att möta allmänheten och hitta tillfällen till dialog. Därför har vi valt att arrangera Polisens dag på fyra orter under tre lördagar i september..

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Borgåförsamlingarna letar efter en ny företagare till Pellinge kursgård

Verksamheten på Pellinge kursgård i Borgå ska konkurrensutsättas på nytt. Det beslöt gemensamma kyrkorådet på torsdagen..

YLE - 2 timmar sedan

Spånförråd vid gamla Käkikoski såg i Lappträsk totalförstördes i eldsvåda

Räddningsverket larmades till före detta Käkikoski såg i Porlom i Lappträsk vid 19-tiden på torsdagskvällen. Man lyckades hindra eldsvådan från att sprida sig men spånförrådet totalförstördes..

YLE - 1 timme sedan

Morgonkollen: GDPR är här, Macron är i S:t Petersburg och Kim Jong-un vill vara där Donald Trump är

Läs också Ingemo Lindroos analys av SFP:s stundande partidag och om Irlands folkomröstning om abort som ordnas i dag..

YLE - 1 timme sedan

Busholmens landmärke fortfarande orört - är rätten att besvära sig viktigare än idrottsutrymmen och simhall för invånarna?

Skolbarnen är utan idrottsutrymmen vid skolstarten. Busholmsborna får sin simhall tidigast 2023. Orsaken är besvär om Helsingfors stads beslut att sälja Bunkern till byggbolaget SRV.

YLE - 1 timme sedan

Åbo Akademis hedersdoktor Jonas Gardell: "Kampen för sexuella minoriteter är aldrig över"

På fredagen promoveras författaren Jonas Gardell till filosofie hedersdoktor vid Åbo Akademi för sitt engagemang för sexuella minoriteter..

YLE - 1 timme sedan

Ujula vill att nya Tolkis skola bantas ner rejält: Färre elever och inga öppna läromiljöer

Tolkis nya skola ser ut att bli dyrare än Borgå stad hade väntat. Nu måste skolbygget endera få mer pengar, eller bantas ner. Stadsdirektören föreslår att skolan byggs för 120 elever i stället för 140..

YLE - 1 timme sedan

Filmen Fingerpori spelas in i Åbo för staden är så underbart ful

– Det svåra är att få den tecknade serien att bli levande, särskilt då det är en så känd serie. Alla har sin egen bild av hur det ska se ut, men jag tycker vi har lyckats jättebra i att hämta karaktärerna till liv, säger regiassistenten Emma Heino från Solar Films..

YLE - 2 timmar sedan

Kimitoön vill ha fett i skolmjölken även i framtiden

EU-stödet för lättmjölk ändrades i fjol och nu måste kommuner och städer fatta egna beslut om man själv vill betala för att barnen ska få annat än fettfri mjölk i skolorna..

YLE - 2 timmar sedan

Spånförråd vid gamla Käkikoski såg i Lappträsk brann

Larmet till räddningsverket gick klockan 19.02, då en eldsvåda började i ett spånförråd vid före detta Käkikoski såg i Porlom i Lappträsk..

YLE - 2 timmar sedan

Lång lista med åtgärder för att förbättra läget inom barnskyddet i Pargas - räcker de?

Barnskyddet i Pargas har under vintern och våren fått kritik från flera håll. Efter det har barnskyddet kunnat anställa personer igen, men stadsstyrelsen ville ha en utredning av stadsdirektören..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.