LV > Nyheter

Friday, 22 September, 09:57

Liknande nyheter

Taggar: , frihetsberövadei , sommar
Skånskan - 30 jan 17 kl. 18:00

Flera frihetsberövade för knivmord

Malmö Tre personer satt på måndagsförmiddagen frihetsberövade efter knivmordet på Kristianstadsgatan. Vad som hänt är ännu oklart, men det kan ha rört sig om en fest som urartat. ERWP.

Helsingborgs Dagblad - 07 jan 13 kl. 22:36

Sjuttonåring frihetsberövade man

Sjuttonåringen frihetsberövade mannen, misshandlade och stal pengar av honom..

SR - 06 aug 13 kl. 06:10

Ökat antal skadeståndskrav från frihetsberövade

Allt fler söker och beviljas skadestånd efter att ha suttit frihetsberövade för brott som de senare frias ifrån. Skadeståndskraven har ökat stadigt under de senaste åren och under första halvåret i år fick JK Anna Skarhed in drygt ett tusen sådana krav..

NT - 08 jan 14 kl. 18:41

Tre frihetsberövade för hundrån

Motalaparet rånades på sin hund. Tre misstänkta sitter nu frihetsberövade..

Corren - 08 jan 14 kl. 19:08

Tre frihetsberövade för hundrån

Motalaparet rånades på sin hund. Tre misstänkta sitter nu frihetsberövade..

Dalarnas tidningar - 23 jan 14 kl. 10:20

Frihetsberövade får skadestånd av JK

Två män från Borlänge som suttit frihetsberövade i ärenden som inte lett till åtal får nu skadestånd från Justitiekanslern, JK..

Sydsvenskan - 19 okt 15 kl. 11:54

Fyra frihetsberövade efter Ankaradåd

Fyra personer sitter frihetsberövade i samband med utredningen av självmordsdådet som dödade minst 102 personer vid en fredsdemonstration i Ankara för en dryg vecka sedan, enligt premiärminister Ahmet Davutoglu. De misstänks bland annat för att ha tillverkat sprängladdningar med avsikt att döda, enligt nyhetsbyrån Anatolia.Davutoglu uppger också i en tv-intervju att identiteten på en av de två självmordsbombarna har bekräftats.

UNT - 19 okt 15 kl. 13:13

Fyra frihetsberövade efter Ankaradåd

Fyra personer sitter frihetsberövade i samband med utredningen av självmordsdådet som dödade minst 102 personer vid en fredsdemonstration i Ankara för en dryg vecka sedan, enligt premiärminister Ahmet Davutoglu..

DN - 19 okt 15 kl. 13:22

Fyra frihetsberövade efter Ankaradåd

Fyra personer sitter frihetsberövade i samband med utredningen av självmordsdådet som dödade minst 102 personer vid en fredsdemonstration i Ankara för en dryg vecka sedan, enligt premiärminister Ahmet Davutoglu. .

Corren - 19 okt 15 kl. 13:13

Fyra frihetsberövade efter Ankaradåd

Fyra personer sitter frihetsberövade i samband med utredningen av självmordsdådet som dödade minst 102 personer vid en fredsdemonstration i Ankara för en dryg vecka sedan, enligt premiärminister Ahmet Davutoglu..

DN - 20 mar 16 kl. 19:38

Dissidenter på Kuba frihetsberövade

Bara några timmar innan Obama anlände till Kuba bröt polisen upp en manifestation av en grupp dissidenter i Havanna och frihetsberövade ett 50-tal personer, rapporterar Reuters..

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Besparingar hotar terapiverksamheten i Kisa

Inför budgetåret 2018 har alla nämnder fått ett visst sparkrav på sina verksamheter. Detta kan också ske genom eventuell effektivisering. Med ansvar för detta sparkrav så har politikerna mött en högljudd debatt kring den hotade terapiverksamheten inom Kinda kommun..

LV - 30 minuter sedan

Vården lockar nya studenter

I ett pressutskick från landstinget beskrivs sjuksköterskor idag vara "mer ovanliga än trillingnöten i Aladdinasken". Sjuksköterskeutbildningen på Campus i Västervik är kanske viktigare än någonsin..

LV - 1 timme sedan

21 personer har påbörjat sjuksköterskeutbildningen i Västervik

Framför sjukhuschefen Henrik Holmberg sitter 21 förväntansfulla personer som precis har påbörjat en sjuksköterskeutbildning i Västervik. De har tre år kvar till examen, men får redan nu besöka sjukhuset för att få en inblick i sin framtida arbetsmiljö..

LV - 1 timme sedan

Fastighetsägare får straffavgift för påbörjat bygge

En fastighetsägare i Hultsfreds kommun krävs på 36 680 kronor i byggsanktionsavgift. Och då har miljö och byggnadsnämnden ändå prutat till hälften..

LV - 10 timmar sedan

TV: se Västerviksförarnas firande

Västerviks Speedway vann hemma mot Vargarna med 50-40 - och säkrade en plats i Elitserien 2018. Se målgången som fastställde segern och förarnas firande..

LV - 9 timmar sedan

Ljung kan få fatta ett tufft beslut

Västerviks speedway är klart för elitserien nästa säsong – om föreningen väljer att ta den chansen. – Jag har faktiskt ingen aning. Det är ett beslut som klubben får ta, säger Västerviks Peter Ljung..

LV - 10 timmar sedan

Västervik kvalificerade för Elitserien

Västerviks Speedway är sportsligt kvalificerade för Elitserien - det står klart efter att laget på torsdagkvällen besegrat Vargarna på Stena Arena. Lagen följdes länge åt men Västervik ryckte efter paus och vann med 50-40..

LV - 11 timmar sedan

Fram med grillen och på med dina Speedos

Sommaren är inte över. I helgen väntas vi få värme och sol - ja till och med sensommarvärme. Och högtrycket ser ut att stanna september ut, visar en färsk prognos från SMHI.

LV - 11 timmar sedan

Just nu: bilbrand i hultsfred

Strax efter halv åtta på torsdagskvällen larmades räddningstjänsten till Granitvägen i Hultsfred, där en bil börjat brinna..

LV - 12 timmar sedan

Boken om Näs kan vinna pris

Karin Eliassons bok "Trädgårdarna på Astrid Lindgrens Näs" är nominerad till Årets Trädgårdsbok 2017. Det är jätteskojigt, inte minst för att det är trädgårdsboksbranschens pris, säger Karin Eliasson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.