LV > Nyheter

Wednesday, 24 January, 06:41

LV - 18 aug 17 kl. 16:15

Få frihetsberövade i sommarDet har varit en relativt lugn sommar för polisen i Västervik, med undantag för mordet på Markörgatan vecka 28..
Läs mer på LV
Läs mer om:
Västervik, Markörgatan

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , frihetsberövadei , sommar
Skånskan - 30 jan 17 kl. 18:00

Flera frihetsberövade för knivmord

Malmö Tre personer satt på måndagsförmiddagen frihetsberövade efter knivmordet på Kristianstadsgatan. Vad som hänt är ännu oklart, men det kan ha rört sig om en fest som urartat. ERWP.

Helsingborgs Dagblad - 07 jan 13 kl. 22:36

Sjuttonåring frihetsberövade man

Sjuttonåringen frihetsberövade mannen, misshandlade och stal pengar av honom..

SR - 06 aug 13 kl. 06:10

Ökat antal skadeståndskrav från frihetsberövade

Allt fler söker och beviljas skadestånd efter att ha suttit frihetsberövade för brott som de senare frias ifrån. Skadeståndskraven har ökat stadigt under de senaste åren och under första halvåret i år fick JK Anna Skarhed in drygt ett tusen sådana krav..

NT - 08 jan 14 kl. 18:41

Tre frihetsberövade för hundrån

Motalaparet rånades på sin hund. Tre misstänkta sitter nu frihetsberövade..

Corren - 08 jan 14 kl. 19:08

Tre frihetsberövade för hundrån

Motalaparet rånades på sin hund. Tre misstänkta sitter nu frihetsberövade..

Dalarnas tidningar - 23 jan 14 kl. 10:20

Frihetsberövade får skadestånd av JK

Två män från Borlänge som suttit frihetsberövade i ärenden som inte lett till åtal får nu skadestånd från Justitiekanslern, JK..

Sydsvenskan - 19 okt 15 kl. 11:54

Fyra frihetsberövade efter Ankaradåd

Fyra personer sitter frihetsberövade i samband med utredningen av självmordsdådet som dödade minst 102 personer vid en fredsdemonstration i Ankara för en dryg vecka sedan, enligt premiärminister Ahmet Davutoglu. De misstänks bland annat för att ha tillverkat sprängladdningar med avsikt att döda, enligt nyhetsbyrån Anatolia.Davutoglu uppger också i en tv-intervju att identiteten på en av de två självmordsbombarna har bekräftats.

UNT - 19 okt 15 kl. 13:13

Fyra frihetsberövade efter Ankaradåd

Fyra personer sitter frihetsberövade i samband med utredningen av självmordsdådet som dödade minst 102 personer vid en fredsdemonstration i Ankara för en dryg vecka sedan, enligt premiärminister Ahmet Davutoglu..

DN - 19 okt 15 kl. 13:22

Fyra frihetsberövade efter Ankaradåd

Fyra personer sitter frihetsberövade i samband med utredningen av självmordsdådet som dödade minst 102 personer vid en fredsdemonstration i Ankara för en dryg vecka sedan, enligt premiärminister Ahmet Davutoglu. .

Corren - 19 okt 15 kl. 13:13

Fyra frihetsberövade efter Ankaradåd

Fyra personer sitter frihetsberövade i samband med utredningen av självmordsdådet som dödade minst 102 personer vid en fredsdemonstration i Ankara för en dryg vecka sedan, enligt premiärminister Ahmet Davutoglu..

DN - 20 mar 16 kl. 19:38

Dissidenter på Kuba frihetsberövade

Bara några timmar innan Obama anlände till Kuba bröt polisen upp en manifestation av en grupp dissidenter i Havanna och frihetsberövade ett 50-tal personer, rapporterar Reuters..

Fler nyheter från LV

LV - 12 timmar sedan

Förintelsens minnesdag

Den 27 januari är det minneshögtid för förintelsens offer i Sankt Petri kyrka. Under minneshögtiden kommer diakon Kenth Björk att prat och historien men även hur det ser ut i dag. - Problemet med rasism är inte en liten grupp vita män..

LV - 14 timmar sedan

Stort fokus på Gamla Linköping

Nu riktas de politiska blickarna mot Friluftsmuseet Gamla Linköping och dess stadskvarter, Valla gård och Vallaskogen. Stadskvarteren, som ägs av Kommunens Kulturfastigheter Linköping AB, har byggnader som flyttats till museet från Linköpings centrum och dessa hus är av högt musealt och besöksnäringsintresse..

LV - 14 timmar sedan

Vimmerbybo åtalas för stöld på Systembolaget

En Vimmerbybo åtalas för två stölder på systembolaget i Hultsfred. Vid ett tillfälle stal han 16 burkar öl..

LV - 15 timmar sedan

Kollektivresandet ökar i Linköping

År 2017 var det år då Östgötatrafiken sprängde 30 miljonersgränsen i antalet resor. För att vara exakt gjordes 30,4 miljoner resor i länets kollektivtrafik, vilket är en ökning med 750 000 resor eller 2,5 procents ökning jämfört med år 2016..

LV - 16 timmar sedan

Nya tillfälliga familjedaghem

Trycket att få barnomsorg är stort i Eksjö. Kommunen har nu lyckats lösa situationen för våren. Två tillfälliga familjedaghem öppnas i tätorten och håller öppet fram till semestern för att minska barnomsorgskön..

LV - 17 timmar sedan

Fattig januari kan bli startskott

Tomt i plånboken mellan årets fattigaste helg och nästa lön? Då är du inte ensam. Julklappar, mellandagsreor och nyårssupé kan gräva djupa hål i kassan.

LV - 17 timmar sedan

"Robin Hood-politik åt båda håll"

Omvänd Robin Hood-politik skriver Leif Haraldsson, Pelarne..

LV - 18 timmar sedan

Läkaren tittade på film under arbetstid

...och det var inte röntgenfilm han satt och tittade på. Det förekom klagomål från patienter som besökt läkaren på Kisa vårdcentral - och det noterades av ansvariga att han ett flertal gånger tittade på film på en dator.

LV - 19 timmar sedan

Familj i bil beskjuten på E 22:an

En familj i bil besköts i söndags med någon form av vapen på E22. Kulan träffade passagerarsidan..

LV - 19 timmar sedan

Anhållna släppta på fri fot

De båda män som anhölls i fredags, misstänkta för grov misshandel av en jämnårig bekant, har släppts. ‑ Det finns en historia kring det här, de har trätt en tid tillbaka och så eskalerade det i förra veckan, säger Anders Hultman vid polisen i Oskarshamn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.