LV > Nyheter

Sunday, 19 November, 18:57

LV - 18 aug 17 kl. 16:00

Projektet ska ge bättre evenemangAstrid Lindgrens hembygd i Vimmerby kommun får stöd från EU:s landsbygdsprogam med max 550 00 kronor för ett utvecklingsprojekt för bättre evenemang. Astrid Lindgrens Hembygd beviljar ytterligare 270 000 kronor till projektet..
Läs mer på LV
Läs mer om:
Lindgrens, Vimmerby, EU, Lindgrens Hembygd

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Projektetska ge bättre , evenemang
Nya Wermlands Tidningen - 30 mar 16 kl. 12:24

Evenemang får bidrag

Med anledning av att Sunne Turism får en ny ägare den 1 april och att projektet Stora Möten kommer att läggas ner 2016 beslutade styrelsen för Sunne Turism att de pengar som är kvar i projektet ska användas till marknadsföring av ett antal viktiga evenemang i Sunne..

Barometern - 30 jan 14 kl. 06:09

Chockhöjning av hyror för evenemang

Nu kan det kosta mer än sju gånger så mycket för tävlingen Ironman att hyra Stortorget. Från drygt 7 000 till 50 000. Så stor är prisskillnaden efter att servicenämnden beslutat att höja dygnsavgiften för evenemang på Stortorget.

YLE - 09 aug 17 kl. 14:48

Stort evenemang kring sjösäkerhet i Vasa

Om två veckor ordnas ett stort säkerhetsevenemang i Inre hamnen i Vasa. Allmänheten får testa sjöräddning och första hjälp, bekanta sig med försvaret, se hur droghundar arbetar och mycket annat. Temat för evenemanget som äger rum den 23 augusti är säkerhet till sjöss.

YLE - 21 jun 17 kl. 05:10

"De största riskerna vid stora evenemang i Finland handlar inte om terrorattacker"

Hotbilden mot Finland har förändrats. En hotbild som nog också till och med kan stoppa en del från att besöka sommarens stora evenemang. Men frågar man ett av landets största säkerhetsföretag och polisen står de stora evenemangen i Finland väl rustade med bra säkerhetsplaner.

Trelleborgs Allehanda - 12 okt 11 kl. 09:33

Steg för steg: Så lägger du in ett evenemang


Att tänka på: Evenemangen ska läggas in senast torsdagen veckan innan de ska vara med i kalendariet i papperstidningen och på webben. Redaktionen måste godkänna alla evenemang som läggs in innan de publiceras. Det gör att det tar upp mot en vecka innan de syns ut i kalendariet på webben.

YLE - 13 jul 16 kl. 05:40

Turistnäringen behöver evenemang

Det är högsäsong för flera turistaktörer i Österbotten. Det ostabila vädret har gjort att säsongen i Vasa inletts svagare än förväntat. Turistaktörer ser gärna att flera evenemang ordnas i Vasa.

YLE - 13 jul 16 kl. 05:40

Turismnäringen behöver evenemang

Det är högsäsong för flera turismaktörer i Österbotten. Det ostabila vädret har gjort att säsongen i Vasa inletts svagare än förväntat. Turismföretagen ser gärna att flera evenemang ordnas i Vasa.

YLE - 20 jul 17 kl. 05:01

Stora evenemang betyder mycket för företagarna i Åbo

Under sommaren ordnas flera stora evenemang i staden som lockar till sig hundratusentals besökare. Nu i helgen ordnas Tall Ship’s Races och det förväntas komma kring en halv miljon människor till Åbo. Det betyder blomstrande handel för företagarna i staden och en ekonomisk vinst på över 20 miljoner euro åt regionen.

YLE - 19 maj 17 kl. 07:12

Nu ska det bli lättare att hitta evenemang inom Pargas stad

Från och med i dag, fredag, ska det bli lättare att hitta evenemang och service inom Pargas stad. Med hjälp av en ny webbtjänst, pargas.today, kan besökare och ortsbor hitta vad som är på gång inom staden.

YLE - 17 jul 17 kl. 05:02

Skärpt säkerhet kring österbottniska evenemang

Arrangörer och polisen har skärpt säkerheten kring de evenemang som ordnas i Österbotten på grund av terrordåd och illdåd som förekommit i världen. Ett villkor för att polisen ska bevilja tillstånd för ett evenemang kan vara att gator runt festplatsen spärras av. Tillståndsservicechef Hans Snellman på Österbottens polisinrättning säger att polisen kan kräva att så kallade betonggrisar används för att hindra någon från att köra in ett fordon på området och in bland människorna.

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Avgörande ryck i andra av VIBK

Vimmerby IBK fick med sig tre pinnar hem från Gnosjö ikväll, men det satt hårdare åt än väntat..

LV - just nu

Ingen lycka för VIK på Hovet

Segersviten stannade på tre för Västerviks IK denna gång. När laget gästade AIK på Hovet under söndagen vann hemmalaget fullt logiskt med 5-1..

LV - just nu

Tungt avbräck för HFK – och nu lämnar anfallaren

Tidigare idag kunde ni läsa om att Niklas Nilsson siktar på att göra efterlängtad comeback på fotbollsplanen – i Hultsfreds FK. Men allt är inte frid och fröjd. Nu har en av lagets allra viktigaste spelare bestämt sig för att sluta – och succéanfallaren har också gjort sitt..

LV - 1 timme sedan

Niklas Nilsson gör comeback – i Hultsfreds FK

För två år sedan gjorde Niklas Nilsson sin kanske bästa säsong någonsin i karriären. Sedan blev han knäskadad igen, fick en elakartad infektion och då var det slutspelat. Nu gör den förre Vimmerbyspelaren comeback – i Hultsfreds FK.

LV - 3 timmar sedan

JUST NU: Ännu en trafikolycka i Hultsfreds kommun

En singelolycka har just inträffat utan för Vena i Hultsfreds kommun..

LV - 4 timmar sedan

Bil på taket i dike

Vid 13.45 på söndagen kom ett larm om att en personbil kört av vägen och hamnat i diket på taket på riksväg 34..

LV - 7 timmar sedan

Ny stor triumf för Jesper

Jesper Svensson slog till i natt igen. I Las Vegas tog Vimmerbykillen och världsfyran sin sjunde PBA-titel - bäst av alla svenskar genom tiderna..

LV - 8 timmar sedan

Halkan hjälpte polisen ta fast tjuvar

En halkolycka igår kväll visade sig vara rena bingon för polisen som kunde gripa två män på platsen misstänkta för stöld. En tredje är nu efterspanade sedan han gett sig av från sjukhuset dit han kördes i ambulans..

LV - 23 timmar sedan

Löfstedts nio mål räckte inte i Malmö

Hultsfreds HF förlorade lördagens match borta mot Malmö HP med 29-27. HHF hade greppet om segern framåt slutet, men de orkade inte hela vägen. Trots Robin Löfstedts storspel och nio mål blev det förlust..

LV - Igår: 18:10

Kanoninsats av VH mot seriefavoriten

Vimmerby Hockey fortsätter att övertyga. Mot Kristianstad var VH klart bättre och vann fullt välförtjänt med 4-1..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.