Mobil > Teknik

Tuesday, 12 December, 01:36

Mobil - 18 aug 17 kl. 11:59

Intervju: Huaweis Nordenchef om nya mobilenI samband med lanseringen av Honor 9 fick Mobil svar på frågor om både Honor 9 och kommande Mate 10..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Nordenchef, Honor, Mobil, Mate

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Intervju, Huaweis, Nordenchefom nya , mobilen
Mobil - 28 dec 15 kl. 07:17

Intervju: Huaweis mobilchef

I en exklusiv intervju med Huaweis mobilchef Bruce Lee får vi bland annat veta hur tekniken Force Touch kom till..

Mobil - 30 dec 15 kl. 07:21

Intervju: Huaweis designchef

Joonsuh Kim berättar i en exklusiv intervju bland annat om det svåraste med att designa en mobiltelefon..

Dagensanalys.se - 02 nov 17 kl. 14:56

E-handeln växer sig allt starkare i mobilen

Salesforce idag publicerat rapporten Shopping Index för tredje kvartalet 2017. Rapporten, som analyserat 500 miljoner konsumenters shoppingvanor i bland annat Europa och USA, visar att mobilen är den viktigaste kanalen för nordiska e-handlare. E-handel i Norden fortsätter att ha en hög genomsnittlig tillväxt om 22 procent, vilket kan jämföras med den globala tillväxten som är 15 procent.

Dagensanalys.se - 10 mar 17 kl. 14:38

The Amazing Society blir Huaweis strategiska byråpartner

The Amazing Society blir en av Huaweis strategiska byråpartners för svenska marknaden. Efter en upphandling har kinesiska telekomföretaget Huawei nu valt två huvudbyråer lokalt. Huawei är en av världens största mobiltillverkare och har de senaste åren växt kraftigt i Sverige med siktet inställt på att satsa och växa ännu mer.

Sydsvenskan - 24 feb 13 kl. 16:36

Huawei släpper ?snabbaste mobilen?

Huaweis senaste smarttelefon visas just nu upp på mobilmässan i Barcelona, den heter
Ascend P2 och är uppföljaren till smarttelefonen den kinesiska mobiltillverkaren släppte på
mässan förra året..

Nyteknik - 29 aug 13 kl. 07:00

Tunnis-mobilen är frustrerande

TEST. ?Tunn?

Nyteknik - 22 feb 16 kl. 08:07

Volvo flyttar bilnyckeln till mobilen

TEKNIKSVEPET. Nya bilnycklar, Huaweis dator och bakterier som fiskföda..

Dagensanalys.se - 28 feb 17 kl. 14:53

Svenskarna gör mer än var tredje köp från mobilen

Närmare hälften (48 %) av alla svenska onlineköp slutförs från mobila enheter och placerar Sverige på en tredjeplats efter Storbritannien och Japan. Smartphones står för 38 procent av köpen, en ökning under 2016 med 10 procent. Samtidigt såg köpen från surfplattor ett tapp om 9 procent under förra året.

VA - 23 feb 11 kl. 08:18

Domstol godkänner Huaweis krav

23 februari En amerikansk domstol beslöt på tisdagen att förbjuda Nokia Siemens Networks att använda konfidentiell information om Huaweis produkter efter sitt planerade förvärv av mobilverksamheter från Motorola Solutions. Det skriver Bloomberg News. Enligt domstolsbeslutet så behöver Nokia Siemens konfidentiell information avseende vissa av Huaweis produkter, som Motorola Solutions tagit del av då bolaget sålt produkterna som del av sina system till kunder, för att upprätthålla nivån för kundsupport och underhåll.

Expressen - 27 feb 13 kl. 12:14

Mobilen blev räddningen för Malik

Mobilen blev räddningen för Malik Bendjelloul under inspelningen av "Searching for Sugar man". När regissörens hade slut på super 8-film testade han en mobilapp som till regissörens förtjusning gav precis önskat resultat. ?

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 11 timmar sedan

Trots allt: Microsoft kan ha en Surface-telefon på gång

Spekulationerna om en Surface-telefon cirkulerade flitigt under lång tid, tills dess att Microsoft för ett år sedan aviserade att man skulle lägga av helt och hållet med smartphone-hårdvara. Men den nu näst intill mytomspunna Surface Phone tycks ändå kunna vara på gång. Detta då Microsoft tilldelats ett flertal patent som skvallrar om just en sådan produkt..

Mobil - 11 timmar sedan

Google Home med pekskärm tycks vara på gång

Google har publicerat en jobbannons på Linkedin som skvallrar om att man har planer på en kommande version av sin AI-högtalare Google Home med pekskärm. Det hela vore naturligtvis allt annat än långsökt, då största konkurrenten Amazon redan har just en sådan produkt..

Mobil - 14 timmar sedan

Test: Asus Zenfone 4 Pro

Prislappen gör det svårt att rekommendera Asus Zenfone 4 Pro, trots att det är en bra mobil..

Mobil - 16 timmar sedan

Mobilt BankID slutar gälla på äldre telefoner

De senaste dagarna har användare av äldre mobiler, både Android och IOS, fått meddelanden om att BankID kommer att sluta stödjas på telefonen. Företaget bakom förklarar varför..

Mobil - 17 timmar sedan

"Apple köper Shazam"

Enligt uppgifter från källor till Bloomberg News så ska Apple stå i begrepp att köpa musikidentifierings-tjänsten Shazam till ett pris på motsvarande 3,8 miljarder kronor. Affären förväntas offentliggöras under dagen..

Mobil - 16 timmar sedan

Leverantörer: Efterfrågan på Iphone X-komponenter har dalat

Hur bra går det egentligen för Apples nya Iphone X? Ja, det verkar bero på vem man frågar. Det finns förstås siffror som visar hur det förhåller sig i verkligheten, men de siffrorna håller Apple fortfarande hemliga.

Mobil - 08 dec 17 kl. 16:23

7 minihörlurar i jämförande test

Vi har gått igenom sortimentet av stereohörlurar i miniformat och utsett de bästa..

Mobil - 08 dec 17 kl. 15:48

LG G7 kan få sofistikerad iris-scanner

LG har hittills inte varit lika sugna på alternativa biometriska autentiseringsmetoder som sina konkurrenter. Men färska – dock obekräftade – uppgifter gör gällande att den saken är på väg att förändras redan med nästa flaggskepp, G7..

Mobil - 08 dec 17 kl. 14:44

Mobilredaktionens svar på vanligaste frågorna om Iphone

Mobilredaktionen svarade i en chatt på läsarfrågor om Ios, Iphone, Apple Watch och allt relaterat. Här kan du läsa alla frågor och svar i efterhand..

Mobil - 08 dec 17 kl. 15:37

Är det här 2018 års Xperia-telefoner?

En mindre tillförlitlig källa i form av sajten Vortex.ge har publicerat bilder på vad som påstås föreställa Sonys kommande Xperia-telefoner, det vill säga ett par modeller som i så fall skulle vara aktuella för lansering under 2018..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.