Mobil > Teknik

Saturday, 25 November, 02:55

Mobil - 18 aug 17 kl. 10:02

Massproduktion av Apple Watch 3 påstås vara näraEnligt den kinesiska publikationen Economic Daily ska massproduktionen av Apples tredje generation av Apple Watch vara mycket nära att inledas. Klockan ska enligt de obekräftade uppgifterna befinna sig i den allra sista testfasen..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Apple Watch, Economic Daily, Apples

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Massproduktionav , Apple, Watch3 , påståsvara , nära
Cornucopia - 24 jul 15 kl. 10:05

Apple Watch - från 3 995:- SEK till 180 000:- SEK

Church of S:t Jobs (NASDAQ:AAPL) har nu släppt sin armbandsterminal Apple Watch i Sverige, och kartellpriset ligger på 3 995:- SEK för billigaste modellen upp till 180 000:- SEK för den dyraste. Till det kommer förstås priset av en iPhone, som är en förutsättning för att armbandsterminalen ska gå att använda.

Billigast är serien Apple Watch Sport, där "dammodellerna" med 38mm storlek kostar 3 995:- SEK och herrmodellerna 4 495:- SEK.

Dagensanalys.se - 04 maj 17 kl. 15:11

Tim Cook CEO på Apple gick ned 13,5 kilo tack vare Apple Watch

I en intervju sa Tim Cook CEO på Apple att ständiga återkopplings- och hälsokontrollfunktionerna från Apple Watch hjälpte honom att gå ned i vikt. Tim Cook berättade om Apples strategi att satsa mer på hälsa och fitness, ett segment som har utvecklats till ett stort intresseområde för iPhone-tillverkaren under de senaste tre åren. Apple citerar ofta till olika undersökningsresultat med Apple Watch och hur nöjda kunderna är med den, de påpekar gärna att ägarna använder den som ett effektivt verktyg för spårning av sitt hälsotillstånd.

Cornucopia - 10 sep 14 kl. 07:47

Apple Watch - Var är batteritiden och vattentätheten?

"It never rains in southern California..."Church of St Jobs (NASDAQ:AAPL) släppet igår några förväntade produktnyheter. Dels två tegelstensversioner av iPhone, snart stora som en iPad, och dels den förväntade klockan, som kallas Apple Watch.

Dagensanalys.se - 14 jun 16 kl. 07:46

7 gånger snabbare Apple Watch med nya WatchOS 3

Apple visade igår upp sin senaste uppdatering till Apple Watch WatchOS 3, nästa generation av operativsystem. Den nya uppdateringen kommer att anlända i höst med nya funktioner som skall förbättra användarupplevelsen för alla som har en Apple Watch. Ett viktigt område som har förbättras är app prestanda, som länge har varit en öm punkt för alla Apple Watch ägare.

Cornucopia - 25 apr 15 kl. 11:11

En miljon Apple Watch beställda

Kanske föga överraskande verkar inte Church of S:t Jobs (NASDAQ:AAPL) armbandsterminal Apple Watch floppa. Forbes rapporterar om runt en miljon förbeställningar och att cirka tio miljoner överväger att köpa armbandsterminalen det närmaste halvåret.

Försäljningen av armbandsterminalen började officiellt i USA igår.

Dagensanalys.se - 02 nov 16 kl. 13:52

Nytt Apple Watch armband med inbyggd kamera kommer snart

Snart slipper du använda din smartphone för koppla upp dig på Facetime, du kan snacka med dina kompisar på Facebook direkt med din Apple Watch. Men du får vänta till våren och det kommer att kosta dig mellan 1500-2500 kronor. De finns vissa som har en Apple Watch som saknar en kamera så att de kan ta selfies eller bilder på språng.

Dagensanalys.se - 09 feb 16 kl. 15:05

Apple Watch störst på marknaden – men når ändå inte upp till förväntningarna

Enligt senaste siffror leder Apple stort över konkurrenterna med sin senaste storsatsning, Apple Watch. Ändå är det inte samma revolutionerande framgångssaga som iPhone har varit. Enligt analysföretaget Canalys sålde Apple 12 miljoner exemplar av Appe Watch under föregående år.

Dagensanalys.se - 07 aug 17 kl. 15:01

Nu börjar det bli intressant – Apple Watch

Det ryktas att Apple Watch ska lanseras med möjlighet att direkt vara uppkopplad till mobilnätet. Så ja, alla ni som redan köpt en Apple Watch lär vilja uppgradera till den versionen som kommer att ha direktuppkoppling till mobilnätet. Med en klocka som har mobilfunktioner kan du lämna mobilen hemma.

Dagensanalys.se - 09 mar 16 kl. 09:38

Ny Apple Watch app hjälper dig att hitta din borttappade iPhone

Här är en bra nyhet för alla som ständigt letar efter sin borttappade iPhone. Lookout har lanserat en smart app till din din Apple Watch. Deras nya app hjälper dig att inte glömma din telefon, genom att varna dig om du är på väg att springa ifrån den.

Dagensanalys.se - 04 maj 16 kl. 13:43

Kommer du också vilja ha en Apple Watch?

”Hur kunde jag tänka mig livet utan denna klocka?” – det är vad Apples VD, Tim Cook, tror kommer röra sig i våra huvuden om några år. Är det en profetia, eller försöker Cook bara lugna oroliga investerare?

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 11 timmar sedan

Nu har även Apple fått patent på en böjbar telefon

Kort efter att det kommit uppgifter om att Samsung har en böjbar telefon på gång, så uppmärksammas nu att även Apple har beviljats patent på en liknande lösning. Möjligen är det således i segmentet böjbara telefoner som nästa stora smartphone-slag kommer att stå..

Mobil - 11 timmar sedan

Android får smartare beräkning av batteritid

Google har rullat ut en ny lösning till sina Pixel-telefoner i form av en smartare beräkningsmetod för återstående batteritid. I stället för att bara titta på de senaste timmarnas användning så ligger även varje användares unika vanor till grund för prognosen..

Mobil - 12 timmar sedan

Nokia 8 får nu Android 8.0 Oreo

Nu i eftermiddag börjar uppdateringen av Nokia 8 till den senaste Androidversionen rullas ut..

Mobil - 13 timmar sedan

AR-spelet Star Wars Jedi Challenges testat

Lenovo tar hjälp av Star Wars-världen för att göra ett Augmented Reality-spel som visar på teknikens styrkor och svagheter..

Mobil - 14 timmar sedan

Apptips: Adobe Scan

Använder du mobilkameran för att fota av dokument och vill göra det under mer ordnade former är Adobe Scan ett utmärkt verktyg..

Mobil - 17 timmar sedan

Oneplus 5T företagets snabbast säljande enhet hittills

Enligt uppgifter från kinesiska Oneplus så är bolagets senaste enhet Oneplus 5T deras snabbast säljande telefon hittills. Sannolikt har många valt att vänta in T-versionen..

Mobil - 17 timmar sedan

Razzia mot Apple i Sydkorea dagen innan Iphone X-premiären

Det sydkoreanska konkurrensverket ska enligt uppgifter till brittiska Metro hargenomfört en razzia mot Apples sydkoreanska huvudkontor i Seoul igår. Detta således kvällen innan Apples flaggskeppstelefon Iphone X skulle börja säljas i landet. Och nu är spekulationerna om att myndigheterna vill försvåra för Iphone X i Sydkorea självfallet i full gång..

Mobil - Igår: 14:37

Youtube lovar städa upp bland innehåll för barn

Youtube har fått en hel del kritik för att man inte haft tillräcklig koll på det innehåll på plattformen som riktar sig till barn. Nu lovar Googles videojätte bättring och vidtar ett flertal åtgärder på området..

Mobil - Igår: 14:33

Android Wear 2.6 släppt

Google har rullat ut en ny uppdatering till sitt klocksystem..

Mobil - Igår: 14:22

Samsung satsar på forskningscenter för AI

Den koreanska elektronikjätten Samsung har inte omfamnat företeelsen med artificiell intelligens i samma omfattning som många av sina konkurrenter. Men nu aviserar man att ett forskningscenter med inriktning på AI är på gång..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.