Mobil > Teknik

Thursday, 22 February, 13:50

Mobil - 18 aug 17 kl. 10:02

Massproduktion av Apple Watch 3 påstås vara näraEnligt den kinesiska publikationen Economic Daily ska massproduktionen av Apples tredje generation av Apple Watch vara mycket nära att inledas. Klockan ska enligt de obekräftade uppgifterna befinna sig i den allra sista testfasen..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Apple Watch, Economic Daily, Apples

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Massproduktionav , Apple, Watch3 , påståsvara , nära
Cornucopia - 24 jul 15 kl. 10:05

Apple Watch - från 3 995:- SEK till 180 000:- SEK

Church of S:t Jobs (NASDAQ:AAPL) har nu släppt sin armbandsterminal Apple Watch i Sverige, och kartellpriset ligger på 3 995:- SEK för billigaste modellen upp till 180 000:- SEK för den dyraste. Till det kommer förstås priset av en iPhone, som är en förutsättning för att armbandsterminalen ska gå att använda.

Billigast är serien Apple Watch Sport, där "dammodellerna" med 38mm storlek kostar 3 995:- SEK och herrmodellerna 4 495:- SEK.

Dagensanalys.se - 04 maj 17 kl. 15:11

Tim Cook CEO på Apple gick ned 13,5 kilo tack vare Apple Watch

I en intervju sa Tim Cook CEO på Apple att ständiga återkopplings- och hälsokontrollfunktionerna från Apple Watch hjälpte honom att gå ned i vikt. Tim Cook berättade om Apples strategi att satsa mer på hälsa och fitness, ett segment som har utvecklats till ett stort intresseområde för iPhone-tillverkaren under de senaste tre åren. Apple citerar ofta till olika undersökningsresultat med Apple Watch och hur nöjda kunderna är med den, de påpekar gärna att ägarna använder den som ett effektivt verktyg för spårning av sitt hälsotillstånd.

Cornucopia - 10 sep 14 kl. 07:47

Apple Watch - Var är batteritiden och vattentätheten?

"It never rains in southern California..."Church of St Jobs (NASDAQ:AAPL) släppet igår några förväntade produktnyheter. Dels två tegelstensversioner av iPhone, snart stora som en iPad, och dels den förväntade klockan, som kallas Apple Watch.

Dagensanalys.se - 14 jun 16 kl. 07:46

7 gånger snabbare Apple Watch med nya WatchOS 3

Apple visade igår upp sin senaste uppdatering till Apple Watch WatchOS 3, nästa generation av operativsystem. Den nya uppdateringen kommer att anlända i höst med nya funktioner som skall förbättra användarupplevelsen för alla som har en Apple Watch. Ett viktigt område som har förbättras är app prestanda, som länge har varit en öm punkt för alla Apple Watch ägare.

Cornucopia - 25 apr 15 kl. 11:11

En miljon Apple Watch beställda

Kanske föga överraskande verkar inte Church of S:t Jobs (NASDAQ:AAPL) armbandsterminal Apple Watch floppa. Forbes rapporterar om runt en miljon förbeställningar och att cirka tio miljoner överväger att köpa armbandsterminalen det närmaste halvåret.

Försäljningen av armbandsterminalen började officiellt i USA igår.

Dagensanalys.se - 02 nov 16 kl. 13:52

Nytt Apple Watch armband med inbyggd kamera kommer snart

Snart slipper du använda din smartphone för koppla upp dig på Facetime, du kan snacka med dina kompisar på Facebook direkt med din Apple Watch. Men du får vänta till våren och det kommer att kosta dig mellan 1500-2500 kronor. De finns vissa som har en Apple Watch som saknar en kamera så att de kan ta selfies eller bilder på språng.

Dagensanalys.se - 09 feb 16 kl. 15:05

Apple Watch störst på marknaden – men når ändå inte upp till förväntningarna

Enligt senaste siffror leder Apple stort över konkurrenterna med sin senaste storsatsning, Apple Watch. Ändå är det inte samma revolutionerande framgångssaga som iPhone har varit. Enligt analysföretaget Canalys sålde Apple 12 miljoner exemplar av Appe Watch under föregående år.

Dagensanalys.se - 07 aug 17 kl. 15:01

Nu börjar det bli intressant – Apple Watch

Det ryktas att Apple Watch ska lanseras med möjlighet att direkt vara uppkopplad till mobilnätet. Så ja, alla ni som redan köpt en Apple Watch lär vilja uppgradera till den versionen som kommer att ha direktuppkoppling till mobilnätet. Med en klocka som har mobilfunktioner kan du lämna mobilen hemma.

Dagensanalys.se - 09 mar 16 kl. 09:38

Ny Apple Watch app hjälper dig att hitta din borttappade iPhone

Här är en bra nyhet för alla som ständigt letar efter sin borttappade iPhone. Lookout har lanserat en smart app till din din Apple Watch. Deras nya app hjälper dig att inte glömma din telefon, genom att varna dig om du är på väg att springa ifrån den.

Dagensanalys.se - 04 maj 16 kl. 13:43

Kommer du också vilja ha en Apple Watch?

”Hur kunde jag tänka mig livet utan denna klocka?” – det är vad Apples VD, Tim Cook, tror kommer röra sig i våra huvuden om några år. Är det en profetia, eller försöker Cook bara lugna oroliga investerare?

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 30 minuter sedan

Spotify tycks ha en AI-högtalare på gång

Färska uppgifter pekar på att den svenska streamingjätten Spotify kan stå i begrepp att utmana Amazons Echo, Googes Home och Apples Homepod med en egen AI-högtalare..

Mobil - 2 timmar sedan

Samsung återupptar uppdateringen av Galaxy S8

Samsung ska nu ha fixat problemen med uppdateringen av Galaxy S8 och S8 Plus till Android 8.0 Oreo..

Mobil - 2 timmar sedan

Cat lanserar ny mobil med värmekamera

Cats senaste mobil S61 har inte bara ny och bättre värmekamera, utan även avståndsmärare och luftmätare..

Mobil - 2 timmar sedan

Försäljning av smartphones minskar för första gången

Samsung är större än Apple på smartphones, men det är bara Huawei och Xiaomi som har ökande smartphoneförsäljning. Marknaden som helhet minskar jämfört med förra året. Det visar nya siffror från analysfirman Gartner..

Mobil - 4 timmar sedan

Framtidens SIM-kort kan sitta i processorn

Ett nano-SIM-kort är onekligen ganska litet. E-SIM är ännu mindre. Men faktum är att de båda är rena bjässarna jämfört med den nya SIM-kortsvariant som chippdesign-firman ARM nu föreslår, nämligen ett SIM-kort inbyggt direkt i processorn..

Mobil - 5 timmar sedan

Uppgifter: Ny Ipad kan presenteras redan i mars

Det cirkulerar nu många uppgifter som pekar på att det kan komma att presenteras en eller rent av två nya versioner av Apples surfplatta Ipad så snart som i mars. Och möjligen får någon eller båda även Face ID i stället för Touch ID..

Mobil - 22 timmar sedan

Fitbits smarta våg testad

Användarnyttan av en smart badrumsvåg är inte glasklar, och Fitbit Aria 2 är inte vågen att övertyga mig om den..

Mobil - Igår: 13:41

Google släpper app för snabbsvar på meddelanden

Googles senaste app är en app för att skicka färdiga svar på meddelanden direkt från notifieringsfältet..

Mobil - Igår: 12:33

Svårare att spionera med Android P

Nästa Androidversion ser ut att göra det svårare att skapa programvara som spionerar på dig..

Mobil - Igår: 11:45

Uppgift: Iphone SE2 i juni

För de som tyckte att Iphone var bättre när den var liten är hoppet inte ute om en ny Iphone SE..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.