Mobil > Teknik

Thursday, 24 May, 10:21

Mobil - 18 aug 17 kl. 09:19

Touch ID kan avaktiveras snabbt i IOS 11Betaversionen av kommande IOS 11 bjuder nu på en helt ny möjlighet, nämligen att temporärt och smidigt avaktivera funktionen Touch ID. Vad som föranlett att Apple implementerat funktionen är oklart, men den senaste tidens debatt kring huruvida myndigheter ska ha rätt att snoka i allmänhetens telefoner kan förstås ha bidragit..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
ID, IOS, Touch ID, Apple

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TouchID kan , avaktiveras, snabbti , IOS11
Datormagazin - 01 mar 13 kl. 10:51

Photoshop Touch för mobiler

Adobe har lanserat appen Photoshop Touch för IOS och Android..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

9 saker du kan förvänta dig av nya iOS 9 och iPhone 6s

1. Längre batteritidFörutom att öka prestandan och hastigheten kommer nya iOS 9 att förlänga batteritiden med en timme. Detta görs genom att ljuset effektiviseras.

IDG - 09 nov 11 kl. 07:00

iPod Touch-ägare långsamma att uppdatera

Ett par veckor efter lanseringen av iOS 5 har iPhone- och iPadanvändare snabbt anammat det nya systemet, men iPod Touch-användarna är betydligt långsammare..

IDG - 21 sep 12 kl. 09:00

IOS 6 anammas snabbt

Enligt Chitika Insights har iPhone-, iPad- och iPod Touch-användare som vanligt varit snabba att ladda ner och installera nya iOS 6..

Dagensanalys.se - 26 apr 18 kl. 09:37

Opera lanserar den nya webbläsaren Opera Touch som har en inbyggd annonsblockerare

Opera har nu släppt en helt ny webbläsare med namnet Opera Touch. Det är en vidareutveckling av deras betaversion av den experimentella webbläsaren Opera Neon där de har hämtat en hel del funktioner, men nu är den även är anpassad för Android och en IOS-version skall vara på gång. Den fungerar på samma sätt som Apples webbläsare Safari för IOS som samlar flikarna och bokmärkena i botten av skärmen.

IDG - 07 nov 14 kl. 07:17

Google Drive för IOS får stöd för Touch Id

Den senaste versionen av Google Drive för IOS har nu stöd för upplåsning med hjälp av fingertrycksläsaren Touch Id..

IDG - 27 aug 15 kl. 07:00

IOS 9 skvallrar om stöd för Force Touch i Iphone 6s


Rykten som hävdar att Iphone 6s kommer erbjuda Force Touch har återigen blivit aktuella efter en nyupptäckt kodsnutt i betaversionen av IOS 9..

Nyheter 24 - 21 sep 15 kl. 08:17

Säkerhetsbrister i iOS 9 – så kan obehöriga se alla dina bilder

Sedan Apples släppte iOS 9 i förra veckan är det många som uppdaterat sin iPhone. Men inte helt riskfritt, visar det sig, då det enligt trovärdiga "I Download Blog" går att komma åt såväl bilder som kontakter trots att lösenord eller Touch ID är aktiverat.Vid varje uppdatering rapporteras det om säkerhetsluckor i iOS, så är det, men just den här gången verkar det vara väldigt lätt för någon med ond agenda som kommit över din telefon att genomföra "hacket".

Mobil - 09 nov 15 kl. 06:00

Rapporter: Ios 9.1 skapar Touch ID-problem

Nu kommer rapporter om att Touch ID har slutat funka helt och hållet för vissa användare efter uppdateringen till iOS 9.1..

Nyheter 24 - 14 okt 11 kl. 12:41

iPhone 4S i butik - och iOS 5 finns för uppdatering


Väntan är över. Den uteblivna iPhone 5 - som blev en iPhone 4S - har nu landat i butik. Nu är den här - iPhone 4S.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 15 minuter sedan

Xiaomi Mi 8 tycks få genomskinligt bakstycke

Efter att Xiaomi häromdagen skickade ut en inbjudning till lanseringen av en ny smartphone kallad Mi 8 så har rörliga bilder som påstås visa enheten börjat få spridning på nätet. Och om bilderna är autentiska så tycks telefonen bland annat få ett genomskinligt bakstycke..

Mobil - 1 timme sedan

Lenovos kommande Z5 påstås få 45 dagars standbytid

Lenovo fortsätter att portionera ut fascinerande fakta om sin kommande enhet Z5. Den senaste uppgiften gör gällande att telefonen får en standbytid på imponerande 45 dagar..

Mobil - 17 timmar sedan

De nordiska länderna ska samarbeta om 5G

På det nordiska stadsministermötet gick man ut med ett gemensamt uttalande om att länderna ska samarbeta för en snabb 5G-utbyggnad i länderna..

Mobil - 18 timmar sedan

Snart kan du ”tysta” konton på Instagram

Semesterbilder från Karibien som orsakar avundsjuka, otaliga bilder på barn och hundar eller ständiga träningsuppdateringar? Snart kan du slippa dem i ditt Instagramflöde, för med en kommande uppdatering blir det möjligt att ”tysta” enskilda konton utan att avfölja dem..

Mobil - 18 timmar sedan

Vivo visar upp världens första riktigt kantfria telefon i juni

”Kantfria” telefoner finns det redan gott om. Men en telefon med en skärm som täcker hela frontstycket har vi faktiskt fortfarande inte sett. Eller jo, förresten.

Mobil - 22 timmar sedan

HTC U12 Plus lanserad

HTC har nu officiellt visat upp sin nya toppmodell..

Mobil - 23 timmar sedan

Oneplus 6 i stort test: Fortfarande mycket prisvärd

Oneplus kanske inte riktigt lever upp till sitt motto att aldrig slå sig till ro, men man fortsätter att göra en utmärkt telefon till ett utmärkt pris..

Mobil - Igår: 09:21

Direkt från Mi 6 till Mi 8 när Xiaomi bjuder in till lansering

Kinesiska Xiaomi har skickat ut en ibjudan till ett evenemang den 31 maj, då man av allt att döma kommer att presentera en ny flaggskeppstelefon kallad Mi 8. Vad som hänt med Mi 7 är oklart..

Mobil - Igår: 09:09

Produktionen av chippen till höstens Iphone-modeller påstås vara igång

Apple förväntas släppa tre nya Iphone-modeller i höst. Och nu kommer uppgifter om att leverantören TSMC redan ska ha inlett produktionen av chippen som ska sitta i telefonerna..

Mobil - Igår: 15:36

Twitter har ledsnat på fragmenteringen – lanserar egna Android-emojis

Twitter väljer nu att erbjuda en fast uppsättning emoji-symboler för alla som använder mikrobloggen på Android, oavsett vilken version av Googles operativsystem man kör..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.