Mobil > Teknik

Monday, 22 January, 11:30

Mobil - 17 aug 17 kl. 15:06

Galaxy Note 4-enheter återkallasBatterier som riskerar att överhettas och börja brinna, nu igen? Jodå. Ännu en Galaxy Note-enhet får nu återkallas just på grund av den saken. Men den här gången är det varken en ny enhet det handlar om, eller Samsungs fel..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Note, Galaxy Note, Samsungs

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Galaxy, Note, 4-enheter, återkallas
Mobil - 19 maj 17 kl. 15:46

Galaxy Note 7 + renovering = Galaxy Note FE

Det är förstås ingen PR-mässig dunderhit att låta en renoverad version av en explosions- och brandfarlig telefon behålla sitt ursprungliga namn. Därför kommer de renoverade Galaxy Note 7-enheter som börjar säljas inom kort att heta Galaxy Note FE, skriver ET News..

E24 - 07 okt 16 kl. 13:12

Brittiska posten vägrar leverera Galaxy Note 7

Stormen kring Samsungs smartphone-enhet Galaxy Note 7 vägrar bedarra. Kort efter uppgifterna om att en utbytt enhet ska ha fattat eld på ett flygplan i USA så aviserar nu den brittiska posttjänsten Royal Mail att man vägrar leverera Note 7-enheter..

IDG - 29 mar 12 kl. 12:16

Samsungs Galaxy Note säljer över förväntan

Samsung uppger att företaget mot alla odds nu har skeppat fem miljoner enheter av Galaxy Note. .

Dagensanalys.se - 10 okt 16 kl. 09:32

Samsung stoppar produktionen för Galaxy Note 7 för tillfället

Samsung Electronics Co. har tillfälligt stoppat produktionen av sin Galaxy Note 7, rapporterar Wall Street Journal, det är det senaste bakslaget för den sydkoreanska teknikjätten som den kämpar för fullt med att hantera återkallandet av 2,5 miljoner smartphones. Samsungs beslut kommer efter en ström av färska rapporter om överhettning och bränder med telefoner som har delats ut för att ersätta de ursprungliga enheterna, som också hade en risk för antändning.

Mobil - 03 jul 17 kl. 14:36

Försäljningen av renoverade Galaxy Note 7-enheter snart igång

De renoverade versionerna av Samsungs skandaltelefonen Galaxy Note 7 är snart ute på marknaden i hemlandet Sydkorea..

Mobil - 03 jan 18 kl. 14:06

Bugg spontanväcker vissa Galaxy S8-enheter ur viloläget

En irriterande bugg som väcker telefonerna ur sitt viloläge utan någon vettig anledning tycks ha drabbat ett antal Galaxy S8-ägare. Det är i nuläget oklart hur omfattande problemen är, men flera användare som vittnar om saken på diverse forum..

Mobil - 28 dec 17 kl. 09:22

Note 8-enheter går inte att starta efter urladdning till noll procent

Flera amerikanska Galaxy Note 8-användare vittnar om att deras enheter inte längre fungerar om de låtit dem ladda ur till 0 procents batterikapacitet. Trots att man laddat upp dem på nytt så startar de inte..

Mobil - 15 sep 17 kl. 08:02

Hela 850 000 Note 8 förbokades i Sydkorea

Förhandsbokningarna av Samsungs nya phablet-flaggskepp Galaxy Note 8 har formligen sopat banan med alla tidigare förbokningsrekord för Note-enheter i Sydkorea..

SvD - 13 okt 16 kl. 06:29

”Samsung har ingen aning om varför Note 7 brinner”

Enligt uppgifter till New York Times ska Samsung inte ha någon aning om varför företagets Galaxy Note 7-enheter börjat brinna..

SvD - 21 nov 16 kl. 08:18

Varumärket intakt i USA trots Note 7-skandalen

Reuters och Ipsos har genomfört en undersökning av hur incidenterna med Samsungs nu mer indragna och återkallade telefonmodell Galaxy Note 7 har påverkat förtroendet för varumärket i USA. Något förvånande kommer man till slutsatsen att konsumenternas vilja att köpa Samsungs enheter inte förändrats alls..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 1 timme sedan

Samsung förnekar prestandasänkta batterier

De italienska myndigheterna inledde förra veckan en granskning av Samsung, då man misstänker att den koreanska tillverkaren – precis som Apple – medvetet sänker prestandan på äldre telefonbatterier. Nu går Samsung ut och förnekar att man skulle ägna sig åt någonting dylikt, och bedyrar samtidigt att man kommer att hjälpa myndigheterna med utredningen av saken..

Mobil - 1 timme sedan

Sony stänger ned spårningstjänst för Xperia

Tjänsten ”My Xperia”, som medger att man spårar upp en stulen eller borttappad Xperia-telefon, går i graven. Det meddelar Sony själva via ett inlägg i sitt supportforum. Men Googles motsvarighet finns förstås kvar och den fungerar precis lika bra..

Mobil - I förrgår: 15:51

Samsung-patent möjliggör 100 procent kantfri skärm

Samsung har tagit patent på en lösning som medger att man skapar helt och hållet kantfria skärmar. Detta genom att med hjälp av en sinnrik lösning gömma komponenterna under skärmen..

Mobil - I förrgår: 15:04

Första intrycket: Samsung Galaxy A8 (2018)

Med många funktioner lånade från flaggskeppsmodellerna men med ett lägre pris ska Samsung Galaxy A8 locka fler..

Mobil - I förrgår: 14:01

Bilbolags-vd riktar svidande kritik mot Apple Carplay

Apples infotainmentlösning för bilar – Carplay – implementeras i allt fler bilmodeller. Med det inte sagt att biltillverkarna är särskilt förtjusta i lösningen. Cadillacs vd tycker till exempel att det finns en hel del att åtgärda och riktar i en färsk intervju skarp kritik mot Carplay..

Mobil - 19 jan 18 kl. 10:50

"Vänta er något fantastiskt från oss"

HMD Global som gör Nokias smartphones tycker att vi ska ha höga förväntningar på deras lansering den 25 februari..

Mobil - 19 jan 18 kl. 10:18

Sonys VD: Vi behöver fortsätta med smartphones

I en intervju i The Guardian berättar Sonys vd Kazuo Hirai varför företaget inte har några planer på att sluta tillverka mobiltelefoner..

Mobil - 19 jan 18 kl. 09:17

Även Samsung misstänks ha sänkt telefonprestanda

Att Apple medvetet sänkt prestandan på sina Iphone-enheter är klarlagt sedan en tid tillbaka. Men nu har misstankar om prestandasäkning även av Samsungs telefoner väckts. Den koreanska elektronikjätten ska nu utredas av de italienska konkurrensmyndigheterna, som menar att både Apple och Samsung kan ha genomfört prestandasänkningar för att få kunderna att köpa nya telefoner..

Mobil - 19 jan 18 kl. 08:48

Apple lovar fix mot skadlig länk som låser IOS-enheter

En skadlig länk som kan låsa IOS-enheter om man klickar på den i Apples meddelande-app eller i webbläsaren Safari sprids just nu snabbt. Apple är dock medvetna om saken och har lovat att släppa en uppdatering som skyddar mot den så kallade ”textbomben” under nästa vecka..

Mobil - 18 jan 18 kl. 15:18

Nu får HTC 10 Android 8.0

Hack i häl på HTC U11 får föregående toppmodellen HTC 10 nu uppdateringen till Android 8.0 Oreo..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.