Mobil > Teknik

Thursday, 24 May, 04:27

Mobil - 17 aug 17 kl. 15:06

Galaxy Note 4-enheter återkallasBatterier som riskerar att överhettas och börja brinna, nu igen? Jodå. Ännu en Galaxy Note-enhet får nu återkallas just på grund av den saken. Men den här gången är det varken en ny enhet det handlar om, eller Samsungs fel..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Note, Galaxy Note, Samsungs

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Galaxy, Note, 4-enheter, återkallas
Mobil - 30 apr 18 kl. 11:18

Galaxy Note 9 kan släppas tidigare än väntat

Samsung brukar normalt sett offentliggöra sina nya Galaxy Note-enheter i augusti för att sedan börja sälja dem i september. Men nu kommer indikationer på att man kan ha tidigarelagt lanseringen av Galaxy Note 9..

Mobil - 19 maj 17 kl. 15:46

Galaxy Note 7 + renovering = Galaxy Note FE

Det är förstås ingen PR-mässig dunderhit att låta en renoverad version av en explosions- och brandfarlig telefon behålla sitt ursprungliga namn. Därför kommer de renoverade Galaxy Note 7-enheter som börjar säljas inom kort att heta Galaxy Note FE, skriver ET News..

E24 - 07 okt 16 kl. 13:12

Brittiska posten vägrar leverera Galaxy Note 7

Stormen kring Samsungs smartphone-enhet Galaxy Note 7 vägrar bedarra. Kort efter uppgifterna om att en utbytt enhet ska ha fattat eld på ett flygplan i USA så aviserar nu den brittiska posttjänsten Royal Mail att man vägrar leverera Note 7-enheter..

IDG - 29 mar 12 kl. 12:16

Samsungs Galaxy Note säljer över förväntan

Samsung uppger att företaget mot alla odds nu har skeppat fem miljoner enheter av Galaxy Note. .

Dagensanalys.se - 10 okt 16 kl. 09:32

Samsung stoppar produktionen för Galaxy Note 7 för tillfället

Samsung Electronics Co. har tillfälligt stoppat produktionen av sin Galaxy Note 7, rapporterar Wall Street Journal, det är det senaste bakslaget för den sydkoreanska teknikjätten som den kämpar för fullt med att hantera återkallandet av 2,5 miljoner smartphones. Samsungs beslut kommer efter en ström av färska rapporter om överhettning och bränder med telefoner som har delats ut för att ersätta de ursprungliga enheterna, som också hade en risk för antändning.

Mobil - 03 jul 17 kl. 14:36

Försäljningen av renoverade Galaxy Note 7-enheter snart igång

De renoverade versionerna av Samsungs skandaltelefonen Galaxy Note 7 är snart ute på marknaden i hemlandet Sydkorea..

Mobil - 03 jan 18 kl. 14:06

Bugg spontanväcker vissa Galaxy S8-enheter ur viloläget

En irriterande bugg som väcker telefonerna ur sitt viloläge utan någon vettig anledning tycks ha drabbat ett antal Galaxy S8-ägare. Det är i nuläget oklart hur omfattande problemen är, men flera användare som vittnar om saken på diverse forum..

Mobil - 28 dec 17 kl. 09:22

Note 8-enheter går inte att starta efter urladdning till noll procent

Flera amerikanska Galaxy Note 8-användare vittnar om att deras enheter inte längre fungerar om de låtit dem ladda ur till 0 procents batterikapacitet. Trots att man laddat upp dem på nytt så startar de inte..

Mobil - 15 sep 17 kl. 08:02

Hela 850 000 Note 8 förbokades i Sydkorea

Förhandsbokningarna av Samsungs nya phablet-flaggskepp Galaxy Note 8 har formligen sopat banan med alla tidigare förbokningsrekord för Note-enheter i Sydkorea..

SvD - 13 okt 16 kl. 06:29

”Samsung har ingen aning om varför Note 7 brinner”

Enligt uppgifter till New York Times ska Samsung inte ha någon aning om varför företagets Galaxy Note 7-enheter börjat brinna..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 12 timmar sedan

De nordiska länderna ska samarbeta om 5G

På det nordiska stadsministermötet gick man ut med ett gemensamt uttalande om att länderna ska samarbeta för en snabb 5G-utbyggnad i länderna..

Mobil - 12 timmar sedan

Snart kan du ”tysta” konton på Instagram

Semesterbilder från Karibien som orsakar avundsjuka, otaliga bilder på barn och hundar eller ständiga träningsuppdateringar? Snart kan du slippa dem i ditt Instagramflöde, för med en kommande uppdatering blir det möjligt att ”tysta” enskilda konton utan att avfölja dem..

Mobil - 12 timmar sedan

Vivo visar upp världens första riktigt kantfria telefon i juni

”Kantfria” telefoner finns det redan gott om. Men en telefon med en skärm som täcker hela frontstycket har vi faktiskt fortfarande inte sett. Eller jo, förresten.

Mobil - 16 timmar sedan

HTC U12 Plus lanserad

HTC har nu officiellt visat upp sin nya toppmodell..

Mobil - 17 timmar sedan

Oneplus 6 i stort test: Fortfarande mycket prisvärd

Oneplus kanske inte riktigt lever upp till sitt motto att aldrig slå sig till ro, men man fortsätter att göra en utmärkt telefon till ett utmärkt pris..

Mobil - 19 timmar sedan

Direkt från Mi 6 till Mi 8 när Xiaomi bjuder in till lansering

Kinesiska Xiaomi har skickat ut en ibjudan till ett evenemang den 31 maj, då man av allt att döma kommer att presentera en ny flaggskeppstelefon kallad Mi 8. Vad som hänt med Mi 7 är oklart..

Mobil - 19 timmar sedan

Produktionen av chippen till höstens Iphone-modeller påstås vara igång

Apple förväntas släppa tre nya Iphone-modeller i höst. Och nu kommer uppgifter om att leverantören TSMC redan ska ha inlett produktionen av chippen som ska sitta i telefonerna..

Mobil - Igår: 15:36

Twitter har ledsnat på fragmenteringen – lanserar egna Android-emojis

Twitter väljer nu att erbjuda en fast uppsättning emoji-symboler för alla som använder mikrobloggen på Android, oavsett vilken version av Googles operativsystem man kör..

Mobil - Igår: 14:01

Läsartest: Två av Mobils läsare testar Moto G6 Plus

För en tid sedan bad vi er läsare att testa Moto G6 Plus och berätta vad ni tyckte om telefonen. Många anmälde sig och här är nu de två första läsarnas åsikter om telefonen efter att ha använt den i ungefär en vecka..

Mobil - Igår: 14:36

Läcka hos HTC själva avslöjar allt om nya flaggskeppet U12+

Som om det inte vore nog att HTC:s kommande flaggskeppstelefon U12+ redan kan vara en av världshistoriens sämst bevarade hemligheter, så har HTC själva nu dessutom lyckats läcka all information om telefonen bara en dag innan offentliggörandet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.