DI > Ekonomi

Sunday, 20 January, 18:57

DI - 16 aug 17 kl. 16:10

Bank of America tvivlar på börsenStigande vinster har lyft USA-börserna – men nu tvivlar allt fler förvaltare på storbanken Bank of America på att lönsamhetsfesten kommer att fortsätta. Det rapporterar Bloomberg..
Läs mer på DI
Läs mer om:
America, USA, Bank, Bloomberg

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bankof , America, tvivlar, börsen
DI - 21 aug 15 kl. 07:35

Svensk bank vill till Frankfurtbörsen

Svenska onlinebanken TF Bank planerar en börsnotering på Frankfurtbörsen..

E24 - 27 sep 16 kl. 16:31

Stor smittorisk när Deutsche Bank rasar på börsen

Inte en dag utan nya skräckbesked från den europeiska bankvärlden som brottas med de olösta problemen från finanskrisen. Nu är det Deutsche Bank som sjunker som en sten på börsen och på tisdagen noterade man återigen ett historiskt bottenrekord. Smittorisken är betydande..

Affärsvärlden - 08 okt 12 kl. 10:24

Grekisk bank rusar på börsen

National Bank of Greece var upp över 12 procent i Aten vid 10-tiden på måndagen, sedan handeln återupptagits i aktien. Eurobank avancerade 12 procent..

E24 - 08 okt 12 kl. 10:36

Grekisk bank rusar på börsen i Aten

Därför stiger National Bank of Greece 12%.

DI - 29 sep 16 kl. 22:20

Deutsche Bank-oro pressar börsen

Förnyad oro i Deutsche Bank pressade de amerikanska börserna, som stängde torsdagshandeln på minus strax ovan dagslägsta. Oljan steg vilket mildrade nedgångarna..

DI - 18 jun 13 kl. 09:14

Danske Bank rasar på börsen

Danske Banks aktie faller med 7 procent på Köpenhamnsbörsen efter morgonens negativa kapitalbesked från banken..

YLE - 06 feb 14 kl. 08:19

OP-Pohjola och Pohjola Bank går ihop

Finanskoncernen OP-Pohjola och Pohjola Bank håller på att slås samman. OP-Pohjola är redo att köpa upp hela banken för 3,4 miljarder euro. OP-Pohjola lämnar ett offentligt bud på alla aktier i Pohjola Bank, värt sammanlagt 3,4 miljarder euro.

YLE - 06 feb 14 kl. 10:26

OP-Pohjola köper Pohjola Bank

Finanskoncernen OP-Pohjola och Pohjola Bank håller på att slås samman. OP-Pohjola är redo att köpa upp hela banken för 3,4 miljarder euro. OP-Pohjola lämnar ett offentligt bud på alla aktier i Pohjola Bank, värt sammanlagt 3,4 miljarder euro.

SvD - 08 okt 12 kl. 10:36

Grekiskt bank rusar på börsen

SvD - 18 jun 13 kl. 09:27

Danske Bank faller på börsen

Tappar 7 procent efter nya kapitaldirektiv..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Krav på skärpta miljöregler vid bilbesiktning

Centerpartiet vill att reglerna för bilbesiktning skärps, rapporterar  Sveriges Radio Ekot Anledningen är att andelen bilar som underkänns av miljöskäl nästan har halverats, vilket branschorganisationen Fordonsbesiktningsbranschens genomgång visar..

DI - 15 minuter sedan

USA kan inte isolera Kina – den spända relationen kommer forma århundradet

Relationerna mellan USA och Kina håller på att stöpas om i grunden. De ekonomiska och säkerhetspolitiska konsekvenserna lär bli omfattande och Sverige gör klokt i att följa utvecklingen noggrant, skriver Zebulon Carlander, säkerhetspolitisk sekreterare på Fria Moderata Studentförbundet..

DI - 1 timme sedan

Vd:ns svar till Wallenberg: ”Drabbar kvinnorna hårdast”

Jacob Wallenberg hävdar att entreprenörskapet i Sverige är uselt. Nu kommenterar Danske Banks Sverige-vd uttalandet genom att lyfta fram de som drabbas hårdast av situationen: kvinnliga entreprenörer. .

DI - 1 timme sedan

Cristina Stenbeck om avhoppet: ”Ett nytt kapitel i mitt liv”

Beskedet att Kinneviks huvudägare Cristina Stenbeck lämnar bolagets styrelse chockade många i fredags. För Dagens industri berättar Cristina Stenbeck om beslutet och om framtiden som fri investerare. ”Det är dags för ett nytt kapital för mig.

DI - 2 timmar sedan

Chefsekonomen: Därför är bunden ränta lägre än rörlig

Flera banker erbjuder just nu en lägre bunden ränta än den rörliga. Danske bank går längst med sin bundna tvååring som klår i stort sett alla konkurrenters rörliga räntor.  ”Nu väljer allt fler att binda.

DI - 3 timmar sedan

Rätt fokus för vår tid

Under måndagen kommer statsminister Stefan Löfven att läsa upp sin regeringsförklaring. Den är en triumf för honom. Han har nått sitt strategiska mål i en uppgörelse som splittrar de traditionella motståndarna.

DI - 4 timmar sedan

Veckans aktie: Kall efter kursrusningen – då blir den köpvärd

Ett välskött bolag med många kvaliteter: bra historik, höga vinstmarginaler och goda tillväxtutsikter.  Den höga värderingen gör dock aktiekursen sårbar för minsta besvikelse och det därför är det klokt att avvakta med att köpa medicinteknikbolaget. .

DI - 6 timmar sedan

Från pompa i Versailles slott till fallen hjälte

Hyllningarna av Carlos Ghosn gick långt utanför affärslivet. Han var seriehjälte, frimärke, olympisk fackelbärare och presidentämne, levde kungligt och hyrde in sig på Versailles för sitt bröllop. Här är historien om bilkungen som tvingats från sin tron och in i en ouppvärmd fängelsecell i Tokyo..

DI - 6 timmar sedan

De är nu bilvärldens stora

I bilindustrin dansar de stora elefanterna och vissa bildirektörer har nått stjärnstatus. Med Carlos Ghosn ute ur leken – vilka är de mäktigaste i branschen? Där finns mest män, men också en kvinna..

DI - 6 timmar sedan

Novisen blev slipad juvelerare: ”Så föddes min affärsidé”

Victor Halvarsson har med sitt e-handelsföretag Vanbruun brutit ny mark i den traditionsbundna juvelerarbranschen i Sverige. Men entreprenörsresan började med ett helt privat ärende. ”När jag själv letade förlovningsring såg jag en lucka i marknaden och så föddes min affärsidé.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.