DI > Ekonomi

Monday, 19 November, 13:05

DI - 16 aug 17 kl. 16:10

Bank of America tvivlar på börsenStigande vinster har lyft USA-börserna – men nu tvivlar allt fler förvaltare på storbanken Bank of America på att lönsamhetsfesten kommer att fortsätta. Det rapporterar Bloomberg..
Läs mer på DI
Läs mer om:
America, USA, Bank, Bloomberg

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bankof , America, tvivlar, börsen
DI - 21 aug 15 kl. 07:35

Svensk bank vill till Frankfurtbörsen

Svenska onlinebanken TF Bank planerar en börsnotering på Frankfurtbörsen..

E24 - 27 sep 16 kl. 16:31

Stor smittorisk när Deutsche Bank rasar på börsen

Inte en dag utan nya skräckbesked från den europeiska bankvärlden som brottas med de olösta problemen från finanskrisen. Nu är det Deutsche Bank som sjunker som en sten på börsen och på tisdagen noterade man återigen ett historiskt bottenrekord. Smittorisken är betydande..

Affärsvärlden - 08 okt 12 kl. 10:24

Grekisk bank rusar på börsen

National Bank of Greece var upp över 12 procent i Aten vid 10-tiden på måndagen, sedan handeln återupptagits i aktien. Eurobank avancerade 12 procent..

E24 - 08 okt 12 kl. 10:36

Grekisk bank rusar på börsen i Aten

Därför stiger National Bank of Greece 12%.

DI - 29 sep 16 kl. 22:20

Deutsche Bank-oro pressar börsen

Förnyad oro i Deutsche Bank pressade de amerikanska börserna, som stängde torsdagshandeln på minus strax ovan dagslägsta. Oljan steg vilket mildrade nedgångarna..

DI - 18 jun 13 kl. 09:14

Danske Bank rasar på börsen

Danske Banks aktie faller med 7 procent på Köpenhamnsbörsen efter morgonens negativa kapitalbesked från banken..

YLE - 06 feb 14 kl. 08:19

OP-Pohjola och Pohjola Bank går ihop

Finanskoncernen OP-Pohjola och Pohjola Bank håller på att slås samman. OP-Pohjola är redo att köpa upp hela banken för 3,4 miljarder euro. OP-Pohjola lämnar ett offentligt bud på alla aktier i Pohjola Bank, värt sammanlagt 3,4 miljarder euro.

YLE - 06 feb 14 kl. 10:26

OP-Pohjola köper Pohjola Bank

Finanskoncernen OP-Pohjola och Pohjola Bank håller på att slås samman. OP-Pohjola är redo att köpa upp hela banken för 3,4 miljarder euro. OP-Pohjola lämnar ett offentligt bud på alla aktier i Pohjola Bank, värt sammanlagt 3,4 miljarder euro.

SvD - 08 okt 12 kl. 10:36

Grekiskt bank rusar på börsen

SvD - 18 jun 13 kl. 09:27

Danske Bank faller på börsen

Tappar 7 procent efter nya kapitaldirektiv..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Af Jochnick: Inflationen "mer eller i mindre i linje" med prognos

Vice riksbankschefen Kerstin af Jochnick anser att oktoberinflationen kom in "mer eller mindre i linje" med Riksbankens prognos, rapporterar Bloomberg News..

DI - 15 minuter sedan

Anders Rantén greppar ordförandeklubban i Terranet igen

Terranets styrelse har på måndagen valt styrelseledamoten och den tidigare styrelseordföranden Anders Rantén till ny styrelseordförande. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 15 minuter sedan

Magdalena Andersson: Upp till nästa regering att ändra i eventuell alliansbudget

En ny regering skulle kunna riva upp delar av en alliansbudget under 2019, om riksdagen röstar igenom en sådan i december. Det sade finansminister Magdalena Andersson till journalister på väg in till eurogruppens möte på måndagen..

DI - 45 minuter sedan

Stena Sessan har köpt aktier för 16,5 miljoner i Scandic Hotels

Scandic Hotels storägare Stena Sessan har den 14-15 november köpt drygt 206.000 aktier i hotellkedjan för omkring 16,5 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

DI - 45 minuter sedan

EU-länderna stödjer brexitavtal men oense om framtida handelsavtal

De 27 EU-länderna stödjer det framförhandlade utträdesavtalet mellan EU och Storbritannien. Men de är mindre ense om den framtida handelsrelationen mellan EU och Storbritannien..

DI - 1 timme sedan

Möjlighet att investera i ett bolag som utvecklat en produkt vilken kan bidra till minskat antal självmord

Emotra har utvecklat en metod – EDOR® – som genom test av reaktivitetsmönster upptäcker särskild sårbarhet för självmordshandlingar hos deprimerade patienter. Bolaget har för tillfället patent i Sverige och Japan, och väntar på besked från Patentmyndigheter i EU, USA och Kanada. I mars 2017 gick Bolaget i mål med en multicenterstudie, EUDOR-A, med fler än 1500 deltagande patienter..

DI - 1 timme sedan

Styrelseordförande ökar innehavet i Semcon

Tore Bertilsson har den 16 november köpt 3 000 stycken aktier i Semcon där han är styrelseordförande. Aktierna köptes till kursen 49,85 kronor per aktie, till ett totalt pris av 149 550 kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

DI - 1 timme sedan

Biogaias styrelsetopp säljer aktier för 1,6 miljoner kronor

Peter Rothschild har den 16 november sålt 4.700 stycken aktier i bioteknikbolaget Biogaia där han är styrelseordförande. .

DI - 1 timme sedan

Aktien gick stark efter Di:s köpråd – men slutet blev snopet

För ett år sedan lockades vi av bemanningsföretagets generösa utdelning, samtidigt hoppades vi på högre lönsamhet framöver. Så blev det inte. I juni kom istället ett bud på bolaget.

DI - 1 timme sedan

Metallvärdens styrelse vill genomföra företrädesemission på 10 miljoner kronor

Metallåtervinningsbolaget Metallvärdens styrelse föreslår att en extra bolagsstämma den 5 december godkänner en företrädesemission på drygt 10 miljoner kronor. Det framgår av kallelsen till stämman..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.