DI > Ekonomi

Tuesday, 23 April, 06:52

DI - 16 aug 17 kl. 16:10

Bank of America tvivlar på börsenStigande vinster har lyft USA-börserna – men nu tvivlar allt fler förvaltare på storbanken Bank of America på att lönsamhetsfesten kommer att fortsätta. Det rapporterar Bloomberg..
Läs mer på DI
Läs mer om:
America, USA, Bank, Bloomberg

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bankof , America, tvivlar, börsen
DI - 21 aug 15 kl. 07:35

Svensk bank vill till Frankfurtbörsen

Svenska onlinebanken TF Bank planerar en börsnotering på Frankfurtbörsen..

E24 - 27 sep 16 kl. 16:31

Stor smittorisk när Deutsche Bank rasar på börsen

Inte en dag utan nya skräckbesked från den europeiska bankvärlden som brottas med de olösta problemen från finanskrisen. Nu är det Deutsche Bank som sjunker som en sten på börsen och på tisdagen noterade man återigen ett historiskt bottenrekord. Smittorisken är betydande..

Affärsvärlden - 08 okt 12 kl. 10:24

Grekisk bank rusar på börsen

National Bank of Greece var upp över 12 procent i Aten vid 10-tiden på måndagen, sedan handeln återupptagits i aktien. Eurobank avancerade 12 procent..

E24 - 08 okt 12 kl. 10:36

Grekisk bank rusar på börsen i Aten

Därför stiger National Bank of Greece 12%.

DI - 29 sep 16 kl. 22:20

Deutsche Bank-oro pressar börsen

Förnyad oro i Deutsche Bank pressade de amerikanska börserna, som stängde torsdagshandeln på minus strax ovan dagslägsta. Oljan steg vilket mildrade nedgångarna..

DI - 18 jun 13 kl. 09:14

Danske Bank rasar på börsen

Danske Banks aktie faller med 7 procent på Köpenhamnsbörsen efter morgonens negativa kapitalbesked från banken..

YLE - 06 feb 14 kl. 08:19

OP-Pohjola och Pohjola Bank går ihop

Finanskoncernen OP-Pohjola och Pohjola Bank håller på att slås samman. OP-Pohjola är redo att köpa upp hela banken för 3,4 miljarder euro. OP-Pohjola lämnar ett offentligt bud på alla aktier i Pohjola Bank, värt sammanlagt 3,4 miljarder euro.

YLE - 06 feb 14 kl. 10:26

OP-Pohjola köper Pohjola Bank

Finanskoncernen OP-Pohjola och Pohjola Bank håller på att slås samman. OP-Pohjola är redo att köpa upp hela banken för 3,4 miljarder euro. OP-Pohjola lämnar ett offentligt bud på alla aktier i Pohjola Bank, värt sammanlagt 3,4 miljarder euro.

SvD - 08 okt 12 kl. 10:36

Grekiskt bank rusar på börsen

SvD - 18 jun 13 kl. 09:27

Danske Bank faller på börsen

Tappar 7 procent efter nya kapitaldirektiv..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: Små nettorörelser för USA-räntor

USA-räntorna har inte rört sig speciellt mycket efter svensk stängning i torsdags då statistik överraskade på uppsidan och även dollarn visar små nettoförändringar. Oljepriset har däremot stigit kraftigt under påskhelgen efter att USA meddelat att undantagen för en del länder att köpa olja från Iran trots sanktionerna inte förlängs..

DI - 15 minuter sedan

Morgonkoll: Oro för politisk åtstramning pressar Kinas börser

De ledande indexen på de asiatiska marknaderna visade på en blandad utveckling under tisdagens tidiga handel inför en tung rapportvecka och orosveckande signaler från Beijing..

DI - 45 minuter sedan

Stora risker när industrin ska ställa om: “Enorm utmaning”

Svensk industri är generellt positiv till att ställa om sin verksamhet för klimatets skull. Men riskerna är omfattande och politiken måste underlätta skiftet.  Det är budskapet i en färsk rapport från Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA.

DI - 1 timme sedan

Sydkoreas export sjönk i början av april

Sydkoreas export sjönk med 8,7 procent under de första 20 dagarna i april jämfört med samma period året före. Det rapporterar Reuters..

DI - 1 timme sedan

USA: Lägre bostadsförsäljning och bostadsbyggande i mars

Försäljningstakten för befintliga bostäder i USA sjönk 4,9 procent i mars, till en beräknad årstakt på 5,21 miljoner enheter.  Det framgår av statistik från National Association of Realtors, NAR..

DI - 1 timme sedan

Bakslag för Trump: Cain drar tillbaka intresset för Feds styrelse

Herman Cain drog på måndagen tillbaka sitt övervägande att ingå i Federal Reserves styrelse, främst på grund av lönen och inte kritiken från oppositionen i senaten..

DI - 1 timme sedan

Tesla vill utmana Uber med självkörande taxibilar – nästa år

Redan nästa år vill entreprenören Elon Musk att hans Tesla konkurrerar med Uber. Skillnaden är att elbilsjätten vill göra det utan förare, företagets elbilar ska kunna köra utan att någon håller i ratten. Men uttalandena möter skepsis..

DI - 1 timme sedan

Svårt granska EU-miljardernas effekt

Det är svårt att kontrollera om pengarna i EU:s regionala utvecklingsfond får effekt, det visar ett flertal granskningar, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

DI - 1 timme sedan

Modeföretaget tar täten i ullracet: ”Alla måste tänka mer hållbart”

Stickat dammode följt av färgstarka skidtröjor satte stickeriföretaget Ivanhoe på kartan på 1980-talet. Med en fot i företagets historia och en fot framtiden satsar nu tredje ägargenerationen Göthager på hållbart mode i egen design för utomhusaktiviteter..

DI - 1 timme sedan

Detta händer tisdagen 23 april

Rapportsäsongen fortsätter med kvartalssiffror från bland annat Getinge, AAK och Millicom. På makrofronten kommer husprisstatistik från USA och hushållens konfidensindikator för april från euroområdet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.