Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Friday, 24 November, 16:09

Nya Wermlands Tidningen - 12 aug 17 kl. 19:45

Kommunalrådets mäktiga möte med vita älgenHans Nilsson från Koppom har gjort många utflykter med hopp om att få syn på den vita älgen i sina hemtrakter. Under fredagen fick han äntligen det möte han drömt om. – Jag har varit på safari i Afrika tidigare men det här bevisar att man inte behöver resa så långt för att få syn på något exotiskt i naturen, berättar han..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Nilsson, Koppom, Afrika

Dela artikeln

4184 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunalrådets, mäktiga, mötemed , vita, älgen

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Mittbackskugge förlänger med Degerfors

Mittbacken Jonas Olsson är näste man att skriva på ett nytt kontrakt med Degerfors IF. Det nya avtalet sträcker sig till och med 2019. – Det känns jättebra att han blir kvar i föreningen, säger klubb- och sportchefen Patrik Werner..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Myndighet får mer pengar av staten

Nu är Fastighetsmäklarinspektionen på plats i sina nya lokaler i Karlstad. En flytt från huvudstaden som har orsakat en del debatt.– Jag skulle ljuga om jag sa att det inte var påverkat, säger chefen Eva Westberg..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Museer med i Finnskogssamarbete

Samarbetet Finnskogen natur- och kulturpark får ytterligare två partners. Det är Torsby Finnskogscentrum och Norsk skogsfinsk museum i Svullrya som har gått med i arbetet..

Nya Wermlands Tidningen - 45 minuter sedan

Startspelare lämnar Degerfors IF

Målvakten Oscar Klasson och mittbacken Hampus Zackrisson har meddelat att de kommer lämna Degerfors IF.– Det är dags för nya utmaningar. Jag har varit här i tre år och trivts jättebra, säger Zackrisson till fotbollskanalen.

Nya Wermlands Tidningen - 45 minuter sedan

Stor förbättring för dialyspatienter

Ny mottagning öppnar nästa vecka på sjukhuset i Arvika.

Nya Wermlands Tidningen - 45 minuter sedan

Erlandssontog sig in påriksdagslista

Den tidigare landsbygdsministern Eskil Erlandsson petades från Centerpartiets riksdagslista av valberedningen. Men ombuden tyckte annorlunda och han röstades in på plats fyra, rapporterar Smålandsposten..

Nya Wermlands Tidningen - 45 minuter sedan

Många som fyndade på Black Friday

Black Friday är ett fenomen som ursprungligen kommer från USA, men som fått allt starkare fäste i Sverige.Nu har årets upplaga gått av stapeln. För Elgiganten i Karlskoga var det fjärde gången med Black Friday-jippo i butiken..

Nya Wermlands Tidningen - 45 minuter sedan

Utslängda från krogen efter protest mot hakkors

Kille hade nazistsymbol på bältet.

Nya Wermlands Tidningen - 30 minuter sedan

Babben Larsson till Kil

Den 20 januari kommer Babben Larsson till Kilarena..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Johan Karlsson hoppar av riksdagslistan

Johan Karlsson från Karlskoga hade kunnat stå på valbar plats på Socialdemokraternas riksdagslista i valet 2018 men nu väljer han att hoppa av..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.