GöteborgsPosten > Lokalt

Monday, 19 March, 02:25

GöteborgsPosten - 12 aug 17 kl. 20:00

Här träffas 490 släktingarDet finns släktkalas och det finns släktkalas. När Fhagersläkten samlades på Donsö var bordet dukat för 370 vuxna och 120 barn. . – Nästa gång får det bli nya Ullevi, säger Ingemar Fhager..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Fhagersläkten, Donsö, Ullevi, Ingemar Fhager

Dela artikeln

1736 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här träffas, 490, släktingar
Expressen - 16 jan 14 kl. 13:15

Träffas av blixten - när hon ska rädda sonen

Här träffas Rosangela Biavati, 36, av blixten när hon ska ta upp sin son och sina syskonbarn ur vattnet. Hon dog direkt framför ögonen på sin man och andra släktingar, skriver Daily Mail..

Skånskan - 29 jun 16 kl. 06:00

Bryllingar träffas igen i Kävlinge

Kävlinge/Snapparp I årtionden har Richard Goranson Burns velat besöka Sverige och se var i Kävlinge hans morfar Per föddes. Dottern Julie Karra beslutade att nu var det dags. I helgen sammanstrålade de med ett 70-tal skånska släktingar.

HBL - 16 mar 15 kl. 13:21

Reportage: Jakten på en säng

De övernattar på släktingars och vänners soffor och golv. De lever i osäkerhet och önskar sig mest av allt en sak – att de skulle få ett eget hem. Lägenheten var populär bland kompisarna.

Sydsvenskan - 03 apr 16 kl. 04:00

Stanna upp och förstummas

I torsdags hyllades David Bowie i en konsert på Carnegie Hall i New York. Den avslutades med att en barnkör sjöng Space Oddity. Rolling Stone Magazine skrev att Bowie, om han är där uppe någonstans, förhoppningsvis känner all kärlek som riktats till honom de senaste månaderna.

YLE - 10 nov 13 kl. 15:52

Filippinier i Finland ber för sina anhöriga

De senaste dygnen har varit en lång mardröm för de drygt 2 000 filippinier som bor i Finland. Många har fortfarande inte lyckats få kontakt med sina släktingar och vänner i hemlandet, och oron är stor. Medlemmar i den filippinska föreningen i Finland samlades i dag till gudstjänst och gemensam kaffestund i den katolska kyrkan i Helsingfors.

Sydsvenskan - 08 sep 15 kl. 05:21

Koreanska familjer återförenas

Nord- och Sydkorea har kommit överens om att familjmedlemmar som skildes åt under Korea-kriget åter ska få träffas. Återföreningen, där 100 personer från vartdera landet kommer att delta, hålls 20—26 oktober i den nordkoreanska semesterorten Kumgang.Överenskommelsen om återföreningen — den andra på fem år — träffades efter långa förhandlingar mellan de båda ländernas Röda Kors-avdelningar.

Helsingborgs Dagblad - 08 sep 15 kl. 05:21

Koreanska familjer återförenas

Nord- och Sydkorea har kommit överens om att familjmedlemmar som skildes åt under Korea-kriget åter ska få träffas. Återföreningen, där 100 personer från vartdera landet kommer att delta, hålls 20—26 oktober i den nordkoreanska semesterorten Kumgang.Överenskommelsen om återföreningen — den andra på fem år — träffades efter långa förhandlingar mellan de båda ländernas Röda Kors-avdelningar.

Skånskan - 10 maj 17 kl. 16:29

Hon har hållit sig i trim i hela sitt liv

SPÄNSTIG. När Lidia Göransson flyttade till Sverige från Ryssland såg hon snabbt till att söka upp närmsta gymnastikförening och erbjuda sina tjänster som ledare. Och det har hon varit i över tjugo år nu.

YLE - 29 sep 16 kl. 18:31

Kulturkrock Etiopien - Svenskfinland?

"I Etiopien är det sällan man bjuder gäster på enbart kaffe". Wulita Bezabeh står med fötterna i tre kulturer: etiopisk, tysk och finlandssvensk. - Första gången vi var bjudna hem till en familj kvällstid här i Jakobstad, så väntade vi oss att bli bjudna på middag.

YLE - 02 nov 16 kl. 05:00

Kampen för ett barn

Hittills i år har våra myndigheter haft hand om 26 fall av bortförda av barn. Det innebär att mer än 30 barn har förts utomlands av den ena föräldern, utan den andra förälderns medgivande. En av de föräldrar som under några månader inte fick träffa sin dotter är "Anna".

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

14-åring hotade med pistol – omhändertogs inte av socialen

Den 14 årige pojken hotade en jämnårig flicka med pistol. Trots misstankar om grovt vapenbrott och olaga hot blev han inte omhändertagen av socialtjänsten, utan försattes på fri. Nu fruktar flickan för sitt liv, uppger Aftonbladet..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Falsk sjuksköterska felmedicinerade kvinna på äldreboende

Mannen i 85-årsåldern kom till äldreboendet i Göteborg för att besöka sin fru – men hon vaknade inte på hela dagen. Det visade sig att en falsk sjuksköterska övermedicinerat kvinnan med narkotiska preparat.
– Det var helt fruktansvärt, säger kvinnans make till GP..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Två bilar i krock – en förd till sjukhus

Två bilar kolliderade på söndagseftermiddagen på Norrleden i Kärra. Vägen var under en kort tid avstängd. En person är förd till sjukhus med ambulans..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Två bilar i krock – väg avstängd

Två bilar har på söndagseftermiddagen kolliderat på Norrleden i Kärra. Vägen är för närvarande avstängd. Det är oklart om någon kommit till skada..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Rocka sockorna-party för nya vägar

Det var blås i trombonerna, snärt i handbollarna och musikfest med Robin Stjernberg. Och alla hyllade nya idolen Amanda Malmberg, som bryter tystnaden om hur det är att leva med Downs syndrom..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Årets första tussilago har hittats

Trots att det har varit kyligt den senaste tiden har ett av de första vårtecknen vågat sig fram. På söndagsmorgonen såg Per-Åke Trädgård årets första Tussilago sticka upp ur marken på Donsö.
– Jag blev lite upplyft i sinnet av att det blommar i naturen, säger han..

GöteborgsPosten - Igår: 21:09

Håll ut – nu drar den värsta kylan bort

Kylan har de senaste dagarna bitit sig fast i Göteborg. Men håll ut – i nästa vecka kryper temperaturen återigen över nollstrecket. Våren däremot, den får vi vänta på ett litet tag till..

GöteborgsPosten - Igår: 20:14

Backaundantaget gäller även Tuve

När det så kallade Backaundantaget träder i kraft 1 maj är det inte bara Backaborna som gynnas av minskad trängselskatt. Även Tuve ingår i det skattefria området.
– Det hade jag aldrig trott, men det är utmärkt, säger Tuvebon Göran Werdelin..

GöteborgsPosten - I förrgår: 12:10

Mer fräs i grannstaden?

Varbergs rykte som medioker kommun att driva företag i skaver för lokalpolitikerna. Bra! Det sporrar till förändring..

GöteborgsPosten - I förrgår: 12:10

Haveri i SD i Halland

Det parti som vill samverka med SD får räkna med lik i lasten. Partiets kandidatkontroll havererar gång på gång..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.