GöteborgsPosten > Lokalt

Sunday, 20 August, 02:31

GöteborgsPosten - 12 aug 17 kl. 20:00

Här träffas 490 släktingarDet finns släktkalas och det finns släktkalas. När Fhagersläkten samlades på Donsö var bordet dukat för 370 vuxna och 120 barn. . – Nästa gång får det bli nya Ullevi, säger Ingemar Fhager..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Fhagersläkten, Donsö, Ullevi, Ingemar Fhager

Dela artikeln

1698 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här träffas, 490, släktingar
Expressen - 16 jan 14 kl. 13:15

Träffas av blixten - när hon ska rädda sonen

Här träffas Rosangela Biavati, 36, av blixten när hon ska ta upp sin son och sina syskonbarn ur vattnet. Hon dog direkt framför ögonen på sin man och andra släktingar, skriver Daily Mail..

Skånskan - 29 jun 16 kl. 06:00

Bryllingar träffas igen i Kävlinge

Kävlinge/Snapparp I årtionden har Richard Goranson Burns velat besöka Sverige och se var i Kävlinge hans morfar Per föddes. Dottern Julie Karra beslutade att nu var det dags. I helgen sammanstrålade de med ett 70-tal skånska släktingar.

HBL - 16 mar 15 kl. 13:21

Reportage: Jakten på en säng

De övernattar på släktingars och vänners soffor och golv. De lever i osäkerhet och önskar sig mest av allt en sak – att de skulle få ett eget hem. Lägenheten var populär bland kompisarna.

Sydsvenskan - 03 apr 16 kl. 04:00

Stanna upp och förstummas

I torsdags hyllades David Bowie i en konsert på Carnegie Hall i New York. Den avslutades med att en barnkör sjöng Space Oddity. Rolling Stone Magazine skrev att Bowie, om han är där uppe någonstans, förhoppningsvis känner all kärlek som riktats till honom de senaste månaderna.

YLE - 10 nov 13 kl. 15:52

Filippinier i Finland ber för sina anhöriga

De senaste dygnen har varit en lång mardröm för de drygt 2 000 filippinier som bor i Finland. Många har fortfarande inte lyckats få kontakt med sina släktingar och vänner i hemlandet, och oron är stor. Medlemmar i den filippinska föreningen i Finland samlades i dag till gudstjänst och gemensam kaffestund i den katolska kyrkan i Helsingfors.

Sydsvenskan - 08 sep 15 kl. 05:21

Koreanska familjer återförenas

Nord- och Sydkorea har kommit överens om att familjmedlemmar som skildes åt under Korea-kriget åter ska få träffas. Återföreningen, där 100 personer från vartdera landet kommer att delta, hålls 20—26 oktober i den nordkoreanska semesterorten Kumgang.Överenskommelsen om återföreningen — den andra på fem år — träffades efter långa förhandlingar mellan de båda ländernas Röda Kors-avdelningar.

Helsingborgs Dagblad - 08 sep 15 kl. 05:21

Koreanska familjer återförenas

Nord- och Sydkorea har kommit överens om att familjmedlemmar som skildes åt under Korea-kriget åter ska få träffas. Återföreningen, där 100 personer från vartdera landet kommer att delta, hålls 20—26 oktober i den nordkoreanska semesterorten Kumgang.Överenskommelsen om återföreningen — den andra på fem år — träffades efter långa förhandlingar mellan de båda ländernas Röda Kors-avdelningar.

Skånskan - 10 maj 17 kl. 16:29

Hon har hållit sig i trim i hela sitt liv

SPÄNSTIG. När Lidia Göransson flyttade till Sverige från Ryssland såg hon snabbt till att söka upp närmsta gymnastikförening och erbjuda sina tjänster som ledare. Och det har hon varit i över tjugo år nu.

YLE - 29 sep 16 kl. 18:31

Kulturkrock Etiopien - Svenskfinland?

"I Etiopien är det sällan man bjuder gäster på enbart kaffe". Wulita Bezabeh står med fötterna i tre kulturer: etiopisk, tysk och finlandssvensk. - Första gången vi var bjudna hem till en familj kvällstid här i Jakobstad, så väntade vi oss att bli bjudna på middag.

YLE - 02 nov 16 kl. 05:00

Kampen för ett barn

Hittills i år har våra myndigheter haft hand om 26 fall av bortförda av barn. Det innebär att mer än 30 barn har förts utomlands av den ena föräldern, utan den andra förälderns medgivande. En av de föräldrar som under några månader inte fick träffa sin dotter är "Anna".

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 19 timmar sedan

Trafikolycka i Göteborg - en till sjukhus

En bil har kört in i ett sidoräcke på E45:an i Kortedala. En person är avförd till sjukhus. Vägen var helt avstängd i norrgående riktning, men ska nu vara öppen igen..

GöteborgsPosten - 19 timmar sedan

Trafikolycka i Hjällbo - väg delvis avstängd

En bil har kört in i ett sidoräcke på E45:an vid Hjällbo.Vägen är helt avstängd i norrgående riktning. Oklart skadeläge..

GöteborgsPosten - 21 timmar sedan

Kommunen vill göra egna detaljplaner

Nu satsar byggnadsnämnden i Göteborg på att göra kommunal mark byggklar redan innan den säljs. Det ska underlätta för mindre aktörer. Men försöket sågas från borgerligt håll..

GöteborgsPosten - Igår: 23:21

Bilar i lågor i Länsmansgården

Två bilar har förstörts genom brand på en parkering i Länsmansgården. Enligt polisen ska branden vara anlagd. – Allt tyder på det, säger Ann-Christin Löfstrand, vakthavande befäl på polisen i region Väst..

GöteborgsPosten - Igår: 16:38

Lastbilskrock på E20 i Göteborg

En trafikolycka har inträffat mellan en lastbil och en personbil på E20 i Göteborg..

GöteborgsPosten - Igår: 16:04

En person knivhotad och rånad i Göteborg

En man knivrånades i Kallebäck i Göteborg under fredagseftermiddagen. Polisen söker nu efter gärningsmannen med hund i området..

GöteborgsPosten - Igår: 08:03

Spårvagn i krock med bil

En spårvagn har krockat med en bil på Stampgatan i närheten av Polhemsplatsen..

GöteborgsPosten - Igår: 05:00

Götaplatsen "inte aktuell" för nazistdemonstration

Som GP tidigare berättat har nazistiska organisationen Nordiska motståndsrörelsen, NMR, ansökt om att demonstrera på Götaplatsen den 30 september. Nu meddelar polisen att NMR får nöja sig med en annan plats. – Götaplatsen är upptagen och alltså inte aktuell, säger Emelie Kullmyr, biträdande chef för Storgöteborg..

GöteborgsPosten - 16 aug 17 kl. 21:24

Kulturkalaset serverar mer ekologiskt

Maten på Göteborgs Kulturkalas möter hårdare krav. Det som går att äta och dricka ska utöver att vara ekologiskt och rättvisemärkt dessutom utgöra ekologiskt till 30 procent. Besökare uppmuntras även till att själva bidra till kalasets hållbarhet..

GöteborgsPosten - 16 aug 17 kl. 15:08

Spårvagn och MC i krock

En spårvagn och en motorcykel krockade i centrala Göteborg under onsdagen. Räddningstjänsten är på väg. Skadeläget är oklart..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.