GöteborgsPosten > Lokalt

Saturday, 16 December, 06:11

GöteborgsPosten - 12 aug 17 kl. 20:00

Här träffas 490 släktingarDet finns släktkalas och det finns släktkalas. När Fhagersläkten samlades på Donsö var bordet dukat för 370 vuxna och 120 barn. . – Nästa gång får det bli nya Ullevi, säger Ingemar Fhager..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Fhagersläkten, Donsö, Ullevi, Ingemar Fhager

Dela artikeln

1736 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här träffas, 490, släktingar
Expressen - 16 jan 14 kl. 13:15

Träffas av blixten - när hon ska rädda sonen

Här träffas Rosangela Biavati, 36, av blixten när hon ska ta upp sin son och sina syskonbarn ur vattnet. Hon dog direkt framför ögonen på sin man och andra släktingar, skriver Daily Mail..

Skånskan - 29 jun 16 kl. 06:00

Bryllingar träffas igen i Kävlinge

Kävlinge/Snapparp I årtionden har Richard Goranson Burns velat besöka Sverige och se var i Kävlinge hans morfar Per föddes. Dottern Julie Karra beslutade att nu var det dags. I helgen sammanstrålade de med ett 70-tal skånska släktingar.

HBL - 16 mar 15 kl. 13:21

Reportage: Jakten på en säng

De övernattar på släktingars och vänners soffor och golv. De lever i osäkerhet och önskar sig mest av allt en sak – att de skulle få ett eget hem. Lägenheten var populär bland kompisarna.

Sydsvenskan - 03 apr 16 kl. 04:00

Stanna upp och förstummas

I torsdags hyllades David Bowie i en konsert på Carnegie Hall i New York. Den avslutades med att en barnkör sjöng Space Oddity. Rolling Stone Magazine skrev att Bowie, om han är där uppe någonstans, förhoppningsvis känner all kärlek som riktats till honom de senaste månaderna.

YLE - 10 nov 13 kl. 15:52

Filippinier i Finland ber för sina anhöriga

De senaste dygnen har varit en lång mardröm för de drygt 2 000 filippinier som bor i Finland. Många har fortfarande inte lyckats få kontakt med sina släktingar och vänner i hemlandet, och oron är stor. Medlemmar i den filippinska föreningen i Finland samlades i dag till gudstjänst och gemensam kaffestund i den katolska kyrkan i Helsingfors.

Sydsvenskan - 08 sep 15 kl. 05:21

Koreanska familjer återförenas

Nord- och Sydkorea har kommit överens om att familjmedlemmar som skildes åt under Korea-kriget åter ska få träffas. Återföreningen, där 100 personer från vartdera landet kommer att delta, hålls 20—26 oktober i den nordkoreanska semesterorten Kumgang.Överenskommelsen om återföreningen — den andra på fem år — träffades efter långa förhandlingar mellan de båda ländernas Röda Kors-avdelningar.

Helsingborgs Dagblad - 08 sep 15 kl. 05:21

Koreanska familjer återförenas

Nord- och Sydkorea har kommit överens om att familjmedlemmar som skildes åt under Korea-kriget åter ska få träffas. Återföreningen, där 100 personer från vartdera landet kommer att delta, hålls 20—26 oktober i den nordkoreanska semesterorten Kumgang.Överenskommelsen om återföreningen — den andra på fem år — träffades efter långa förhandlingar mellan de båda ländernas Röda Kors-avdelningar.

Skånskan - 10 maj 17 kl. 16:29

Hon har hållit sig i trim i hela sitt liv

SPÄNSTIG. När Lidia Göransson flyttade till Sverige från Ryssland såg hon snabbt till att söka upp närmsta gymnastikförening och erbjuda sina tjänster som ledare. Och det har hon varit i över tjugo år nu.

YLE - 29 sep 16 kl. 18:31

Kulturkrock Etiopien - Svenskfinland?

"I Etiopien är det sällan man bjuder gäster på enbart kaffe". Wulita Bezabeh står med fötterna i tre kulturer: etiopisk, tysk och finlandssvensk. - Första gången vi var bjudna hem till en familj kvällstid här i Jakobstad, så väntade vi oss att bli bjudna på middag.

YLE - 02 nov 16 kl. 05:00

Kampen för ett barn

Hittills i år har våra myndigheter haft hand om 26 fall av bortförda av barn. Det innebär att mer än 30 barn har förts utomlands av den ena föräldern, utan den andra förälderns medgivande. En av de föräldrar som under några månader inte fick träffa sin dotter är "Anna".

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Reaktioner på förskolekrisen: "Helt oacceptabelt"

Situationen på förskolorna i Göteborg är ansträngd och Skolinspektionen har kopplats in för att undersöka ärendet vidare. Nu reagerar politiker på läget.
– Förskolan har varit ett sorgebarn för de rödgröna under en väldigt lång tid, menar kommunalrådet Helene Odenljung (L)..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Stenkastning mot spårvagnar – trafik ställdes in

Spårvagnstrafiken mellan Allhelgonakyrkan och Bergsjön är inställd. Anledningen är stenkastning mot vagnarna och personer som drar i nödbromsarna..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Utgrävningar kan hindra kinesiska konsulatet

Ett 50-tal arkeologer och historiker har skrivit under en namninsamling inför Fastighetsnämndens möte på måndag om markanvisning till ett kinesiskt konsulat. De säger att de är oroliga för att lämningar från det sena 1700-talets parkmiljö kan vara hotade om man inte gör en ordentligt utredning..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Larm om farligt utsläpp på Ringön

Räddningstjänsten har fått larm om bubblande vätska i ett par plastkärl på Ringön. Ännu vet de inte vad innehållet är. Undersökning pågår..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Tidigare chefen för Intraservice får gå

Den tidigare verksamhetschefen på Intraservice Göteborgs Stad sparkas..

GöteborgsPosten - 18 timmar sedan

Fem tips på andra alternativ än förskola

Hälften av Göteborgs stadsdelar har svårt att klara av kön till förskolan och flera boende i staden står utan förskoleplats till sina barn. Här listar GP fem alternativ till den traditionella förskolan..

GöteborgsPosten - 18 timmar sedan

Får ingen plats på förskola: "Jag är jättestressad"

Högstadieläraren Vanessa Gustafsson sökte i somras olika förskolor till sin dotter Ruth. Efter fyra månader hade hon fortfarande inte fått erbjudande om en plats, och i december kom beskedet att Ruth inte får en plats..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Fem av tio stadsdelar klarar inte av kön till förskolan

Hälften av Göteborgs stadsdelar har svårt att klara av kön till förskolan. Det visar en rundringning som GP har gjort..

GöteborgsPosten - 18 timmar sedan

Rekordlågt stöd för Västlänken

Stödet för att bygga Västlänken är rekordlågt. Bara 28 procent av göteborgarna vill ha tågtunneln..

GöteborgsPosten - 19 timmar sedan

30-tal granater hittade – stoppar storbygget

Skanska har stoppat arbetet på en byggarbetsplats efter att man hittat granater under schaktningsarbetet. Bombgruppen tillkallades för att omhänderta pjäserna och nu är även Försvarsmakten inkopplad. Det är oklart när bygget kan återupptas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.