Expressen > Opinion

Sunday, 20 May, 23:18

Liknande nyheter

Taggar: Jag tänkerinte be , antisemiternaom , ursäkt
Posh24 - 13 sep 17 kl. 06:38

Den svenska Youtube-stjärnan "Pewdiepie" ber om ursäkt för sitt grova ordval i en av sina spelvideor

Felix ”Pewdiepie” Kjellberg ber om ursäkt efter att ha använt det grova och nedsättande ordet ”nigger” i en av sina spelvideor skriver Aftonbladet.
-Ni kommer inte tro mig, men när jag hör andra spelare använda den typen av språk som jag gjorde uppfattar jag det som otroligt omoget och dumt, säger han i ett nytt klipp.
Han förklarar vidare:
– Jag sa det fulaste ordet jag kunde komma på och det bara slank ur mig.

Kristianstadsbladet - 18 mar 13 kl. 12:16

Billström ber om ursäkt

Migrationsminister Tobias Billström ber nu om ursäkt för sina uttalanden i Dagens Nyheter i dag om de som gömmer flyktingar. - Jag förstår att folk blivit provocerade av denna formulering, säger han till TT.
Det uttalande som väckt uppmärksamhet och kritiserats är att Billström ifrågasätter om de som gömmer flyktingar verkligen gör dem de gömmer en tjänst.

Kristianstadsbladet - 28 aug 13 kl. 07:57

Ken Ring ber om ursäkt

Efter sin hårda attack mot rapkollegan Petter backar nu Ken Ring från sina antisemitiska uttalanden och ber om ursäkt - men inte till Petter.
I ett Instagram-inlägg gick rapparen Ken Ring under tisdagen till hårt angrepp mot kollegan Petter. Bland annat använde han ett antisemitiskt uttryck för att beskriva Petter, eftersom han tycker att rapparen är snål.

Trelleborgs Allehanda - 28 aug 13 kl. 07:57

Ken Ring ber om ursäkt

Efter sin hårda attack mot rapkollegan Petter backar nu Ken Ring från sina antisemitiska uttalanden och ber om ursäkt - men inte till Petter.
I ett Instagram-inlägg gick rapparen Ken Ring under tisdagen till hårt angrepp mot kollegan Petter. Bland annat använde han ett antisemitiskt uttryck för att beskriva Petter, eftersom han tycker att rapparen är snål.

BT - 28 aug 13 kl. 08:08

Ken Ring ber om ursäkt

Efter sin hårda attack mot rapkollegan Petter backar nu Ken Ring från sina antisemitiska uttalanden och ber om ursäkt - men inte till Petter. I ett Instagram-inlägg gick rapparen Ken Ring under tisdagen till hårt angrepp mot kollegan Petter. Bland annat använde han ett antisemitiskt uttryck för att beskriva Petter, eftersom han tycker att rapparen är snål.

YLE - 16 jul 14 kl. 05:16

Ärkebiskopens ursäkt till homosexuella uppskattas

I tisdags då ärkebiskopen Kari Mäkinen öppnade Finlandsarenan i Björneborg så innehöll hans tal en ursäkt för kyrkans behandling och uteslutning av homosexuella. Jeanette Östman, som jobbar för Jeppis Pride, uppskattar ärkebiskopens gest och tror den är viktig. - Jag tänker att gesten är viktig på många olika plan.

Sydsvenskan - 09 feb 13 kl. 06:30

Klumpiga politiker ber inte om ursäkt

Kan Tyskland fortsätta ha en vice förbundskansler som ser ut som en vietnames? Inte självklart, tycker en ledande liberal politiker och sällar sig därmed till den växande skara makthavare som gjort sig omöjliga på senare tid. Utan att förstå varför.

Trelleborgs Allehanda - 08 okt 14 kl. 17:18

Ibrahimovic bad Källström om ursäkt

I tv-dokumentären om Zlatan Ibrahimovic erkänner anfallsstjärnan att det var fel att "sno" straffen från Kim Källström 2003. - Om jag tänker efter i dag är det inte så det går till, säger han.
Sverige slog San Marino med 5-0 i EM-kvalet på Nya Ullevi 6 september 2003.

YLE - 17 feb 14 kl. 19:05

Tre Kronor rasar mot Viasat som ber om ursäkt

Sveriges ishockeylandslag var ursinniga på Viasat som visade NHL-spelaren Patrik Berglunds hån mot den norska skidstjärnan Petter Northug i tv. En bojkott hotade, men nu har Viasat bett om ursäkt. Patrik Berglund sade att Norghug är ”en jävla sopa” till Viasats hockeyexpert Johan Tornberg, som han känner väl, när han trodde tv-kamerorna var avstängda.

Sydsvenskan - 20 mar 15 kl. 21:17

Saudierna förväntar sig svensk ursäkt

Saudiarabiens upprepade utfall mot Sveriges utrikesminister Margot Wallström riktar sig inte bara mot svensk kritik av saudiska kränkningar av mänskliga rättigheter. De saudiska motangreppen syftar till att tysta en "smädelsekampanj" från en rad västliga länder. Den bilden förmedlas just nu i saudisk och annan arabisk press.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 timmar sedan

IS-anhängare kan värva ostört på svenska torg

Den islamiska staten må ha fallit. Men dess mörka ideologi lever och frodas i Sverige..

Expressen - Igår: 18:00

Hårdare tag mot de kriminella fungerar visst

I debatten låter det ofta som att hårdare tag mot brottsligheten inte har någon effekt. Verkligheten talar ett annat språk..

Expressen - Igår: 06:00

Pinsam äldrepopulism, Magdalena Andersson

Gärna medalj, men först en rejäl skattesänkning? Politikerna tar i från tårna i jakten på de många pensionärsrösterna. .

Expressen - I förrgår: 19:00

Förbudet mot DJ-ministrar kan vara Löfvens bästa idé

Ministrar som framför dansshower framför viphyllor av marknadsavdelningar må sända ut signaler, men de signalerna är inte ansvar och mognad. .

Expressen - I förrgår: 16:43

"Vi kvinnor ska inte tvingas leva i parallellsamhällen"

Många kvinnor i de mest utsatta förorterna lever isolerade från resten av samhället. "De senaste tio åren har en fundamentalistisk våg kommit smygande" säger förortsfeministen Zeliha Dagli, som organiserar kvinnor på Järvafältet, i tv-programmet Ledarsnack..

Expressen - I förrgår: 07:09

Vänsterns slöseri ett hot mot välfärden

I Vänsterpartiets värld växer vårdresurser på träd..

Expressen - 17 maj 18 kl. 19:30

Har Löfven inte förstått AI-revolutionen?

Sverige har halkat långt efter när det gäller artificiell intelligens – till och med Danmark och Finland har sprungit om oss. Regeringen måste vakna..

Expressen - 17 maj 18 kl. 06:00

Staten ska inte skapa fler hemmafruar i förorten

Kvinnor som inte arbetar och som hålls isolerade i sina hem. Det är verkligheten i flera svenska förorter. Vad gör den feministiska regeringen?.

Expressen - 16 maj 18 kl. 19:00

Ingen kan skruva verkligheten som kriminologen Sarnecki

Kriminologprofessor Jerzy Sarneckis ständiga försök att lugna är oroande. .

Expressen - 16 maj 18 kl. 06:00

Anders Borg har rätt om S och M

Det är bra att ex-politiker som Anders Borg tänker högt om regeringsfrågan. Det behövs för att skingra dimridåerna kring de realistiska alternativ som finns efter valet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.