Expressen > Opinion

Tuesday, 23 January, 07:09

Liknande nyheter

Taggar: Jag tänkerinte be , antisemiternaom , ursäkt
Posh24 - 13 sep 17 kl. 06:38

Den svenska Youtube-stjärnan "Pewdiepie" ber om ursäkt för sitt grova ordval i en av sina spelvideor

Felix ”Pewdiepie” Kjellberg ber om ursäkt efter att ha använt det grova och nedsättande ordet ”nigger” i en av sina spelvideor skriver Aftonbladet.
-Ni kommer inte tro mig, men när jag hör andra spelare använda den typen av språk som jag gjorde uppfattar jag det som otroligt omoget och dumt, säger han i ett nytt klipp.
Han förklarar vidare:
– Jag sa det fulaste ordet jag kunde komma på och det bara slank ur mig.

Kristianstadsbladet - 18 mar 13 kl. 12:16

Billström ber om ursäkt

Migrationsminister Tobias Billström ber nu om ursäkt för sina uttalanden i Dagens Nyheter i dag om de som gömmer flyktingar. - Jag förstår att folk blivit provocerade av denna formulering, säger han till TT.
Det uttalande som väckt uppmärksamhet och kritiserats är att Billström ifrågasätter om de som gömmer flyktingar verkligen gör dem de gömmer en tjänst.

Kristianstadsbladet - 28 aug 13 kl. 07:57

Ken Ring ber om ursäkt

Efter sin hårda attack mot rapkollegan Petter backar nu Ken Ring från sina antisemitiska uttalanden och ber om ursäkt - men inte till Petter.
I ett Instagram-inlägg gick rapparen Ken Ring under tisdagen till hårt angrepp mot kollegan Petter. Bland annat använde han ett antisemitiskt uttryck för att beskriva Petter, eftersom han tycker att rapparen är snål.

Trelleborgs Allehanda - 28 aug 13 kl. 07:57

Ken Ring ber om ursäkt

Efter sin hårda attack mot rapkollegan Petter backar nu Ken Ring från sina antisemitiska uttalanden och ber om ursäkt - men inte till Petter.
I ett Instagram-inlägg gick rapparen Ken Ring under tisdagen till hårt angrepp mot kollegan Petter. Bland annat använde han ett antisemitiskt uttryck för att beskriva Petter, eftersom han tycker att rapparen är snål.

BT - 28 aug 13 kl. 08:08

Ken Ring ber om ursäkt

Efter sin hårda attack mot rapkollegan Petter backar nu Ken Ring från sina antisemitiska uttalanden och ber om ursäkt - men inte till Petter. I ett Instagram-inlägg gick rapparen Ken Ring under tisdagen till hårt angrepp mot kollegan Petter. Bland annat använde han ett antisemitiskt uttryck för att beskriva Petter, eftersom han tycker att rapparen är snål.

YLE - 16 jul 14 kl. 05:16

Ärkebiskopens ursäkt till homosexuella uppskattas

I tisdags då ärkebiskopen Kari Mäkinen öppnade Finlandsarenan i Björneborg så innehöll hans tal en ursäkt för kyrkans behandling och uteslutning av homosexuella. Jeanette Östman, som jobbar för Jeppis Pride, uppskattar ärkebiskopens gest och tror den är viktig. - Jag tänker att gesten är viktig på många olika plan.

Sydsvenskan - 09 feb 13 kl. 06:30

Klumpiga politiker ber inte om ursäkt

Kan Tyskland fortsätta ha en vice förbundskansler som ser ut som en vietnames? Inte självklart, tycker en ledande liberal politiker och sällar sig därmed till den växande skara makthavare som gjort sig omöjliga på senare tid. Utan att förstå varför.

Trelleborgs Allehanda - 08 okt 14 kl. 17:18

Ibrahimovic bad Källström om ursäkt

I tv-dokumentären om Zlatan Ibrahimovic erkänner anfallsstjärnan att det var fel att "sno" straffen från Kim Källström 2003. - Om jag tänker efter i dag är det inte så det går till, säger han.
Sverige slog San Marino med 5-0 i EM-kvalet på Nya Ullevi 6 september 2003.

YLE - 17 feb 14 kl. 19:05

Tre Kronor rasar mot Viasat som ber om ursäkt

Sveriges ishockeylandslag var ursinniga på Viasat som visade NHL-spelaren Patrik Berglunds hån mot den norska skidstjärnan Petter Northug i tv. En bojkott hotade, men nu har Viasat bett om ursäkt. Patrik Berglund sade att Norghug är ”en jävla sopa” till Viasats hockeyexpert Johan Tornberg, som han känner väl, när han trodde tv-kamerorna var avstängda.

Sydsvenskan - 20 mar 15 kl. 21:17

Saudierna förväntar sig svensk ursäkt

Saudiarabiens upprepade utfall mot Sveriges utrikesminister Margot Wallström riktar sig inte bara mot svensk kritik av saudiska kränkningar av mänskliga rättigheter. De saudiska motangreppen syftar till att tysta en "smädelsekampanj" från en rad västliga länder. Den bilden förmedlas just nu i saudisk och annan arabisk press.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Våga tänk tanken på en S-M-regering

Av alla dåliga alternativ efter valet i höst kan en storkoalition mellan Socialdemokraterna och Moderaterna vara det bästa. Även i Sverige måste vi våga tänka i nya banor. .

Expressen - 13 timmar sedan

Putins legosoldater hotar freden på Balkan

Samtidigt som svenska myndigheter förbereder sig för att bemöta ryska informationskampanjer i valrörelsen, pågår påverkansoperationer av ett helt annat slag mitt i Europa. .

Expressen - Igår: 19:30

Mer rättvist att beskatta gamla pengar än nya

Ärvda pengar håller på att bli alldeles för viktiga. Det är hög tid att göra kapitalbeskattningen mer effektiv..

Expressen - Igår: 16:00

”Varför låta Sverige vara fristad för islamister?”

Linda Nordlund, ny ledarskribent i Expressen, skriver för att förstå. - Just nu är det mycket jag inte förstår - som varför en feministisk regering låter landet vara en fristad för islamister, säger hon..

Expressen - Igår: 15:59

Centerpartister låter som klimatförnekare

Ledande centerpartister ifrågasätter forskarnas varningar om köttkonsumtionens skadliga effekter på klimatet. Har alliansens gröna röst tystnat?.

Expressen - I förrgår: 18:00

Löfven väger för lätt i de tunga frågorna

En statsminister måste stå stadigt i frågor som rör rikets säkerhet. I skuggan av sina offentliga fadäser i veckan ryckte Löfven också undan mattan för Sveriges psykologiska försvar..

Expressen - 20 jan 18 kl. 06:00

Studenter tvingas fantisera ihop sin praktik

Det är en skandal att lärarstudenter inte får praktikplatser. Lös problemet, regeringen..

Expressen - 19 jan 18 kl. 19:00

Dina Instagram-följare betalar inte din pension

Dagens 25-åringar måste sluta leva i nuet och börja tänka på pensionen. Annars blir det ruskigt knapert på ålderns höst. .

Expressen - 18 jan 18 kl. 19:00

Skattebetalarna håller flyget under vingarna

Trots skatten som införs 1 april är flyget kraftigt skattegynnat. Tro inte bolag som skyller nedlagda linjer på flygskatten..

Expressen - 18 jan 18 kl. 15:41

Gratis doktor i mobilen är ju rena galenskapen

Shoppa gratis sjukvård från djupet av din tv-fåtölj - det är lika tokigt som det låter. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.