DN > Inrikes

Friday, 24 November, 15:31

DN - 12 aug 17 kl. 16:21

25-åring sparkade ung pojke i huvudetEn ung man har gripits av polis sedan han gått till attack mot pojke i åttaårsåldern och bland annat sparkat honom i huvudet. Överfallet ägde rum i Göteborg på lördagseftermiddagen.    .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Göteborg

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 25-åring, sparkade, ung, pojkei , huvudet
Magazin24 - 18 feb 13 kl. 10:22

Ung pojke fick åka polisbil

Vid klockan 18.30 på söndagskvällen ertappade två personer en ung pojke som stod och sparkade på en glasruta i entrén till Vasahallen. Glasrutan, som enligt polisanmälan är 50 X 50 centimeter stor, spräcktes men det blev inte hål rakt igenom.

UNT - 04 apr 17 kl. 20:01

Ung pojke rånades på mobiltelefonen

En 19-åring greps misstänkt för rån mot en ung pojke i Uppsala på tisdagen..

Barometern - 29 jul 14 kl. 19:29

Ung pojke stal helikopter

Personalen på Hobbex i Kalmar efterlyser stulen helikopter. En ung pojke som länge tittade på helikoptern misstänks för stölden. I fredags vid halvtvåtiden stals en helikopter från Hobbex i Kalmar.

Magazin24 - 26 jan 11 kl. 10:27

Ung pojke misshandlad

Blev påhoppad när han spelade ishockey. I måndags eftermiddag blev en ung pojke påhoppad av en jämnårig pojke när han spelade ishockey med några vänner vid Skogslundsskolan i Surahammar. Pojken fick slag mot bröst, axlar och rygg, han fick även ta emot sparkar i huvudet när han låg på marken.

Västerbottens Folkblad - 31 aug 15 kl. 09:57

69-åring sexofredade ung pojke

Flera händelser inträffade under ett halvårs tid – nu åtalas mannen.   Enligt kammaråklagare Mikael Bäckströms gärningsbeskrivning har 69-åringen mellan augusti 2014 och fram till mars 2015 gjort flera otillbörliga närmanden mot tonårspojken. Han misstänks vid ett flertal tillfällen ha strukit med sin hand på pojkens lår samt även mot skrevet.

SmålandsPosten - 23 maj 17 kl. 16:52

19-åring sparkade och slog man som låg ner

En 19-åring sparkade och slog en annan man som låg nere på marken på alla fyra så att mannen tuppade av. Nu döms 19-åringen för misshandel..

Magazin24 - 17 jan 11 kl. 14:48

Ung pojke snattade

Misstänkts även för narkotikapåverkan. En ung pojke född 1994 är misstänkt för snatteri efter att ha tagit ett paket cigarretter inne på en mataffär i centrala Köping på måndagseftermiddagen.
Pojken visade även tecken på att vara drogpåverkad och medtogs till polishuset för provtagning..

Helsingborgs Dagblad - 24 maj 11 kl. 01:36

Ung pojke våldtagen i Göteborg

En ung pojke våldtogs i ett bostadsområde i södra Göteborg på måndagskvällen, skriver Metro. Pojken, som är yngre än 15 år, våldtogs utomhus i närheten av sitt hem. Polisen sökte gärningsmannen med flera patruller, och hörde vittnen till händelsen, men hade sent på kvällen fortfarande ingen misstänkt..

NT - 24 maj 11 kl. 01:34

Ung pojke våldtagen i Göteborg

En ung pojke våldtogs i ett bostadsområde i södra Göteborg på måndagskvällen, skriver Metro..

Magazin24 - 03 feb 12 kl. 12:11

Ung pojke överfölls av jämnåriga

I går eftermiddag blev en ung pojke misshandlad i Köping. Pojken var på väg hem från en skola när två jämnåriga pojkar hoppade på honom.
Enligt polisanmälan blev pojken inte allvarligt skadad..

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

100 personer i säkerhetskammare

Runt 100 anställda vid Bolidens gruva i Garpenberg har satts i en säkerhetskammare på grund av rökutveckling, rapporterar lokala medier..

DN - 3 timmar sedan

Niklas Orrenius: Erdogans auktoritära arm når svenska bostadsområden

KRÖNIKA. Turkiske regimkritikern Abdullah Bozkurt flydde för att undkomma utrensningarna och massgripandena i hemlandet. Han hade inte räknat med att förföljelsen av honom och hans familj skulle fortsätta på svensk mark..

DN - 9 timmar sedan

Spred sexklipp på Snapchat – åtalas

En 17-åring i Gävle åtalas för kränkande fotografering och förtal, skriver Gefle Dagblad..

DN - 23 timmar sedan

Utredning: "Martin Timell borde ha fått sluta tidigare"

En extern granskning visar att tv-snickaren Martin Timell borde ha fått sluta tidigare. .

DN - Igår: 14:29

”Samhället kommer inte bli sig likt efter #metoo”

Internutredningar, avhopp och uteslutningar. #Metoo-uppropet har redan fått stora konsekvenser inom flera branscher. Christina Florin, professor i kvinnohistoria, ser flera likheter mellan det som händer i Sverige nu och kampen för kvinnlig rösträtt i början av 1900-talet.

DN - Igår: 06:58

Stor ökning av beslag av potensmedel

Polisens beslag av potensmedel har ökat med åttio procent på tio år, enligt siffror från Nationellt forensiskt centrum. Läkemedelsverket säger att det i dag är ett av de vanligaste falska läkemedlen i Sverige. – Samhället har lite kunskap om problemet, säger etnologiprofessor Susanne Lundin..

DN - Igår: 17:54

SD-tjänsteman polisanmäld för misstänkt våldtäkt

En SD-tjänsteman i riksdagen har blivit polisanmäld för våldtäkt, uppger Aftonbladet. Bakom anmälan står en 16-årig flicka som säger att mannen söp henne full och våldtog henne..

DN - I förrgår: 07:36

Varning för snö och halka i hela landet

Snöfallsvarningar, snöfall i kombination med blåst och ishalka. SMHI har varningar ute för vädret i stora delar av landet..

DN - 21 nov 17 kl. 07:00

Samhällsviktiga it-system saknar skydd

Viktiga it-system som styr bland annat avlopp och brandlarm är ofta oskyddade. Över 1.000 sådana system saknar till exempel lösenordsskydd..

DN - 20 nov 17 kl. 21:44

Ickebinäras upplevda hälsa sämre än i andra grupper

Ickebinäras uppfattning om sin egen hälsa är tio gånger sämre än i samhället i stort, enligt en rapport som RFSL publicerat. För första gången i Sverige redovisas nu ickebinäras, personer som inte identifierar som som man eller kvinna, som egen grupp i en hälsoundersökning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.