GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 17 October, 11:23

Liknande nyheter

Taggar: Man till attack, lekplats
DN - 12 aug 17 kl. 16:21

Ung man attackerade flera på lekplats

En ung man har gripits av polis sedan han gått till attack mot flera personer på en lekplats i Göteborg. Några av dem ska ha varit barn..

GT - 12 aug 17 kl. 15:53

Man till attack på lekplats – flera slagna

Polis har gripit en ung man efter att han gått till attack på Plikta lekpark i Slottsskogen i Göteborg.– Han var väldigt aggressiv. Han har slagit personer på platsen, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i Region Väst.

Trelleborgs Allehanda - 18 aug 12 kl. 09:00

Brygga och lekplats på önskelistan

Foto: Claes Nyberg/Arkiv
Bad- och bryggföreningen i Beddingestrand vill göra gemensam sak med kommunen.
Detta för att orten ska få brygga och lekplats. ?

Trelleborgs Allehanda - 17 aug 13 kl. 10:02

Hon vill ha lekplats i Hönsinge

Foto: Sara Johari
En lekplats med gungor, sandlåda och rutschkana. Det önskar Madeleine Wismar blir verklighet i Hönsinge. ?

UT - 05 sep 13 kl. 07:35

Politisk enighet om satsning lekplatsNy lekplats ska bli?mötesplats i världsklass?Lekplats för fyra miljonerblir ?mötesplats i världsklass?Fyra miljoner till ny lekplats

En ny lekplats för fyra miljoner som ska stå klar på järnvägsområdet i Ulricehamn till sommaren 2014. Och alla barn får vara med och utforma den. I går presenterades den kommande investeringen på plats på gräsytan där den nya lekplatsen ska anläggas.

SmålandsPosten - 28 aug 13 kl. 06:28

Lekplats vid badet fick nobben till slut

Det blir en ny lekplats vid Lammhultsbadet. Det trodde alla till strax före omröstningen i kommunfullmäktige då den politiske vilden Lena Johannesson plötsligt bytte fot. Gullvi Strååt (S) hade i en motion föreslagit att det skulle byggas en lekplats vid Lammhultsbadet.

BT - 05 nov 12 kl. 19:20

Val om lekplats - en stor sak

I dörren stod självaste stadsjuristen och delade ut röstkuvert, som eleverna sedan fick lägga sina röstsedlar i bakom de gröna skynkena i röstbåsen. Det gick ordentligt till när röstningen i dag började bland omkring 10 000 skolbarn i Borås, om vilken lekplats de vill ha i Stadsparken. ?

UT - 05 sep 13 kl. 07:35

Fyra miljoner till ny lekplats

En ny lekplats för fyra miljoner som ska stå klar på järnvägsområdet i Ulricehamn till sommaren 2014. Och alla barn får vara med och utforma den. I går presenterades den kommande investeringen på plats på gräsytan där den nya lekplatsen ska anläggas.

Barometern - 07 jun 14 kl. 08:48

Pensionärer på Badhusgatan fick ny lekplats

Hyresgästerna på Badhusgatan i Torsås är till stor del pensionärer. Nu har de fått en egen lekplats. – Vi betalar ungefär 3,5 miljoner kronor i hyra per år.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

15 döda i attack mot afghansk polisstation

Minst 15 har dödats och 40 skadats i en attack mot en träningsanläggning för poliser i Afghanistan, enligt sjukvårdskällor. Talibanerna har tagit på sig dådet. Självmordsbombare och beväpnade män slog till mot anläggningen i Gardez i sydöstra Afghanista.

UNT - 1 timme sedan

15 döda i attack mot afghansk polisstation

Minst 15 har dödats och 40 skadats i en attack mot en träningsanläggning för poliser i Afghanistan, enligt sjukvårdskällor..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 5 minuter sedan

Åtalas för smuggling av 74 kilo narkotika

GöteborgsPosten - 5 minuter sedan

Klockan klämtar för brexit

Storbritannien måste visa upp mer exakta siffror för vad de är villiga att betala i och med EU-utträdet, manar EU-minister Ann Linde..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Svensk irritation över Ema-utvärdering

Gör om och gör rätt, manar Sverige till EU-kommissionen om de utvärderingar som gjorts av kandidatstäderna till att ta över EU:s läkemedelsmyndighet Ema från London..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

"Kärnvapenkrig kan bryta ut när som helst"

Läget mellan Nordkorea och USA är nu så spänt att "ett kärnvapenkrig kan bryta ut när som helst", enligt Nordkoreas biträdande FN-ambassadör Kim In-Ryong..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Redgrave hyllas på Stockholms filmfestival

Skådespelaren Vanessa Redgrave och regissören Pablo Larraín är två av de filmskapare som hedras på Stockholms filmfestival, som i år riktar strålkastarljuset mot klimathot och politisk polarisering..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

”Män hetsade om att ta på mina bröst”

Kampanjen #MeToo, där kvinnor berättar om sexuella trakasserier de utsatts för, har vuxit explosionsartat – nu vittnar alpina legendaren Anja Pärson om vad hon utsatts för. ”Under en tid blev det en sport bland vissa män att hetsa varandra om vem som kunde ta på mina bröst”, skriver hon på Instagram..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Jerebko trivs i osjälviskt Utah

Jonas Jerebko har kommit till sitt tredje NBA-lag, Utah Jazz. Där hoppas han få röra bollen mer än tidigare i karriären..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Enormt gensvar för "Me too"-kampanj

Nu svämmar även svenska sociala medier över av berättelser om sexuella trakasserier. I nätkampanjen #metoo vittnar främst kvinnor, kända och okända, vad de varit med om..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

14 raka VM – nu kan Sverige få Italien: "Tufft vilka vi än möter"

Italien har spelat 14 raka VM-slutspel – och inte missat ett världsmästerskap sedan Sverige 1958. I eftermiddag kan de lottas mot Sverige i playoff. – Blir det Italien får vi ta oss an det på bästa sätt, säger Svenska Fotbollförbundets generalsekreterare Håkan Sjöstrand..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Ny tv-lösning från Com Hem nästa år

Tv- och bredbandsoperatören Com Hem fick under tredje kvartalet fler kunder inom både bredband och digital-tv. Bolaget höjer utdelningen till ägarna med 50 procent, från fyra till sex kronor per aktie nästa år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.