Computer Sweden > IT

Sunday, 16 June, 04:34

Computer Sweden - 11 aug 17 kl. 13:13

Slack ger företag bättre chans att hantera konton
Nu åtgärdar Slack en akilleshäl – möjligheten att hantera mobilkonton för Slack centralt. Det gör att företag som använder samarbetsverktyget får bättre kontroll över vilka som kommer åt konton..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
Slack

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slackger , företagbättre , chansatt , hantera, konton
IDG - 11 aug 17 kl. 13:13

Slack ger företag bättre chans att hantera konton


Nu åtgärdar Slack en akilleshäl – möjligheten att hantera mobilkonton för Slack centralt. Det gör att företag som använder samarbetsverktyget får bättre kontroll över vilka som kommer åt konton..

Dagensanalys.se - 07 apr 17 kl. 10:01

Box hjälper företag bli digitala

I början av veckan bjöd företaget Box in till sin World Tour i London. Över 800 personer deltog, däribland representanter från IBM, Google, Slack och många fler. Fokus låg på hur Box och deras partners kan hjälpa företag att bli digitala, och vad det faktiskt innebär att vara ett digitalt företag.

Dagensanalys.se - 03 mar 16 kl. 18:15

Slack – kommunikationstjänsten som håller på att ta över världen

Slack, som pysslar med kommunikation inom företag, har på kort tid tagit världen med storm. Nu utmanar man veteranerna Skype genom att lansera egen röst- och videochatt. Vissa har beskrivit Slack som en chattapp, men det är en sanning med en massa modifikation.

Dagensanalys.se - 13 jul 18 kl. 09:38

Företag satsar på Sök, Sociala medier och Video

Allt fler företag väljer att investera sin marknadsbudget på Sök, Video och Sociala medier. Nu har det kommit ut en rapport som visar hur företag prioriterar alla marknadskanaler och plattformar. Mycket intressant läsning för dig som planerar höstens aktiviteter.

Dagensanalys.se - 04 sep 18 kl. 09:03

Box Works, dit företag kommer för att skapa framtidens arbetsplats

Under förra veckan gick Box Works av stapeln i San Francisco, dit över 7000 personer från hundratals olika företag sökt sig för att ta del av utbildning, nyheter och skapa nya relationer till leverantörer och kunder. Eventet startade med att Box VD och grundare Aaron Levie hälsade alla välkomna och tillsammans med företagets produktchef Jeetu Patel berättade om alla nyheter som Box jobbat med den senaste tiden. Nyheterna innebar dels en hel del spännande nya samarbeten, men även resultaten av företagets arbete med att implementera med AI-funktionalitet i sina system.

Dagensanalys.se - 01 mar 18 kl. 13:41

Slack utmanaren Google Hangouts integreras nu G Suite

Google lanserar Hangouts Chat den här veckan, en tjänst som låter användare meddela varandra privat eller i grupp när man samarbetar i olika projekt. Hangouts Chat presenterades först i mars förra året, men hittills har den bara varit tillgänglig för företag som är inskrivna i Googles Early Adopter Program. Nu är det öppet för alla användare som anmält sig till G Suite, Googles programvara för företag som inkluderar Gmail, Google Dokument, och alla andra funktioner som är kopplade till den.

Computer Sweden - 22 maj 19 kl. 06:04

Går e-posten mot sin död? Ja, säger Slack. Tvärtom, säger Google


E-posten är en nyckelfunktion i Googles planer för att utmana Slack och Microsoft på marknaden för samarbetsverktyg för företag, säger G Suites produktchef Jacob Bank. Därmed går företaget på tvärs mot Slack..

IDG - 08 dec 14 kl. 06:12

Så minskade Slack antalet mejl från 300 till 45


Slack är tjänsten som ska råda bot på överflödet av interna mejl på företag. Vi har pratat med svenska bolaget Roadroid,.

IDG - 30 mar 15 kl. 08:25

Slack hackat - användaruppgifter på drift


Snackappen Slack som på kort tid blivit populär på företag har blivit hackad och användarnas lösenord, telefonnummer och e-postadresser kan ha kommit på avvägar..

IDG - 18 aug 15 kl. 06:18

Alla utvecklare älskar Slack - men när erövrar e-postdödaren vanliga företag?


Över en miljon användare, rysligt högt värderat. Vad är egentligen grejen med det hajpade samarbetsverktyget Slack?.

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - Igår: 13:51

Toshiba lägger sin it hos Tele2


Det blev operatören Tele2 som tog hem Toshiba Tec Nordics upphandling, och ska därmed vara helhetsleverantör av it-tjänster..

Computer Sweden - Igår: 09:17

CAG köper – och startar nytt säkerhetsbolag


Konsultbolaget CAG köper Engvall Security för 23 miljoner kronor och på samma gång bildar man ett nytt bolag inom cybersäkerhet..

Computer Sweden - Igår: 06:02

Swisheffekten – nu siktar Riksbanken på att göra betalningar sekundsnabba


En Swishbetalning går blixtsnabbt men det kan ta dagar innan en överföring från en bank till en annan går igenom. Nu planerar Riksbanken att ansluta sig till en EU-gemensam plattform för att alla typer av betalningar ska kunna swisha igenom systemen..

Computer Sweden - I förrgår: 14:46

"Elscooterbolagen behöver ta ansvar för användarnas säkerhet"


Tiden är förbi när man bara kan rulla ut en produkt på marknaden utan att fundera över det ansvar man kan behöva ta för produkten, skriver Mikael Pawlo..

Computer Sweden - I förrgår: 09:38

Här är nästa polska konsultbolag som satsar svenskt


Polska konsultbolaget PGS Software, som jobbar med molntjänster, mjukvaruutveckling och designtjänster, börjar nu etablera sig i Sverige och Norden..

Computer Sweden - I förrgår: 06:02

Sveriges vård riggar för systembyte – "ofattbart mycket jobb"


Nu läggs grunden för en verklig digitalisering av svensk vård. Men det finns en oro över att begränsningarna för att använda publika molntjänster kan få oss att halka efter..

Computer Sweden - 12 jun 19 kl. 14:20

Nu sätter Datainspektionen Spotify under GDPR-luppen


I dag meddelar Datainspektionen att de ska granska hur streamingtjänsten Spotify behandlar rätten för personer att få veta vilka uppgifter som företaget hanterar om dem..

Computer Sweden - 12 jun 19 kl. 13:06

Visolit hjälper till i tioårigt vårdavtal


Visolit har fått uppdraget att ansvara för infrastrukturen kring ett radiologiskt bildhanteringssystem mellan Agfa Healthcare och Aleris Röntgen. Avtalet är tecknat på tio år..

Computer Sweden - 12 jun 19 kl. 11:42

Tvåsiffrigt för Netnordic – köper systemutvecklingskonsult


Storsatsande Netnordic gör nu sitt tionde förvärv under sin nordiska storsatsning. Haldenbaserade systemutvecklingsbolaget IPCO är det som ska stärka bolaget den här gången..

Computer Sweden - 12 jun 19 kl. 10:05

Tableau efter 150-miljardersaffären: "Våra utvecklare kan knappt vänta"


Tableaus vd Adam Selipsky har mycket stora förväntningar på fusionen med molnjätten Salesforce..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.