YLE > Finland

Friday, 22 June, 23:03

YLE - 07 aug 17 kl. 13:20

Rangers i Kyrkslätt satsar hårt på juniorverksamhet- Vi satsar nog på att stiga upp till division ett den här säsongen. Vi har kvalat under de senaste tre åren. Det här gäller både herrarna och damerna, säger Esa Ilén, ordförande för innebandylaget Kirkkonummi Rangers som firar stort i år. Att stiga upp från division två skulle betyda att det är lättare för Rangers att hålla kvar sina spelare i Kyrkslätt. - I synnerhet på flicksidan pågår en liten flykt till de andra lagen i regionen, berättar Illén.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Kyrkslätt, Esa Ilén, Kirkkonummi Rangers, Rangers, Illén, Västnyland, Nea Illén, Esa Illén, Fager-Pintilä, Kyrkslätt Rangers, Under, Esa, Nea, Masaby, Center, För

Dela artikeln

60 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rangersi , Kyrkslätt, satsar, hårt, juniorverksamhet
HBL - 30 okt 12 kl. 08:00

Kyrkslätt satsar på personal och teknik

Mest markant är kanske satsningen på personalen, med 45,5 nya tjänster och befattningar. Bildningssektorn slukar mest: 23 nya jobb mot 18,5 inom vård och omsorg.
I huvudsak handlar det om nya lärare och skolgångspersonal.

YLE - 01 nov 17 kl. 05:02

Kyrkslätt satsar stort på tryggare skolvägar -"Det ligger i allas intresse"

Kyrkslätt kommer att satsa extra mycket på att skapa en tryggare skolfärd för sina barn. Kommunen har beviljats 25 000 euro för ändamålet..

YLE - 03 apr 14 kl. 05:47

Sportskyttarna har det trångt i Kyrkslätt - nybygge kan lösa problemet

Kyrkslätt Skytteförening, KSF, är en av de främsta i landet, och har i många år varit den förening som lockar flest juniorer i Svenskfinland. Till följd av sin popularitet har föreningen lidit av brist på utrymmen i många år, men nu verkar man ha funnit en lösning. Spela upp klipp på Arenan Föreningen har letat efter nya utrymmen i snart två decennier, men förgäves.

YLE - 10 maj 15 kl. 13:00

Ingå vill att skolan satsar på invandrarna

Invandrare i Ingå ska integreras i sin klass inom ett år. Bildningssektorn vill därför grunda en förberedande undervisningsgrupp som ska grundas i den finska grundskolan Merituulen koulu eftersom där finns ett klart behov för en sådan grupp. För tillfället finns 27 elever med invandrarbakgrund i Merituulen koulu.

YLE - 16 maj 15 kl. 08:26

Vuojärvi: Ducks mot Rangers i Stanley Cup-final

Svenska Yles USA korrespondent Chriso Vuojärvi har märkt av en stigande hockeyfeber, speciellt i hemknutarna i New York där man redan vågar drömma om den första Stanley Cup-titeln sen 1994. Vuojärvi arbetar med New York som utgångsläge och följer intensivt med de professionella idrotterna i USA. Hockeyfebern är enligt honom helt klart på stigande.

Sydsvenskan - 02 mar 15 kl. 07:56

Rangers byter till sig Yandle

New York Rangers satsar för att gå långt i Stanley Cup även i år. I en stor bytesaffär värvades den offensive backen Keith Yandle från Arizona, en spelare som gjort 41 poäng på 63 matcher den här säsongen och som väntas bidra starkt i powerplay-spelet.I utbyte för Yandle fick Arizona John Moore, Anthony Duclair och ett förstaval i draften.

Helsingborgs Dagblad - 02 mar 15 kl. 07:56

Rangers byter till sig Yandle

New York Rangers satsar för att gå långt i Stanley Cup även i år. I en stor bytesaffär värvades den offensive backen Keith Yandle från Arizona, en spelare som gjort 41 poäng på 63 matcher den här säsongen och som väntas bidra starkt i powerplay-spelet.I utbyte för Yandle fick Arizona John Moore, Anthony Duclair och ett förstaval i draften.

YLE - 15 maj 18 kl. 12:32

Yle granskade hur mycket kommunerna satsar på skolor - Esbo och Grankulla bäst i huvudstadsregionen

Esbo och Grankulla satsar mer pengar på sina skolor än kommuner i genomsnitt medan Vanda, Helsingfors och Kyrkslätt ligger på genomsnittsnivå. Yle har kartlagt hur mycket pengar kommunerna lägger på sina skolor..

SvD - 02 mar 15 kl. 07:55

Rangers byter till sig Yandle

New York Rangers satsar för att gå långt i Stanley Cup även i år. I en stor bytesaffär värvades den offensive backen Keith Yandle från Arizona, en spelare som gjort 41 poäng på 63 matcher den här säsongen och som väntas bidra starkt i powerplay-spelet..

UNT - 02 mar 15 kl. 08:20

Rangers byter till sig Yandle

New York Rangers satsar för att gå långt i Stanley Cup även i år..

Fler nyheter från YLE

YLE - 2 timmar sedan

Blåsigt midsommarväder - undvik att röra dig på havet nu om du inte är erfaren, varnar båtpolisen

Både båtpolisen och Finlands simundervisnings- och livräddningsförbund uppmanar till försiktighet till sjöss nu på midsommarhelgen. Det varnas nämligen för hård vind på flera sjödistrikt även på midsommardagen..

YLE - 5 timmar sedan

Raseborgs Sommarteaters West Side Story slopar machokulturen: "Man måste tänka på att det är 2018"

På torsdag 28 juni är det premiär för musikalen West Side Story på Raseborgs Sommarteater. Pjäsen har drygt 60 år på nacken och världen har förändrats sedan den första gången såg väldens ljus på Broadway år 1957..

YLE - 5 timmar sedan

Gemensam begäran om krishjälp av EU - skörden har skadats svårt av torkan

Lantbruksproducenter i sex länder på nordliga breddgrader har vänt sig till EU för att få ersättning för de skördeskador som torkan har orsakat..

YLE - 7 timmar sedan

Veera Ruoho får nu hatpost efter domen mot Hakkarainen som försökte kyssa henne med våld

Riksdagsledamoten Veera Ruoho (Saml) har fått ta emot hatpost efter domen mot riksdagskollegan Teuvo Hakkarainen (Sannf) som med våld försökte kyssa henne i riksdagens café. Samlingspartiets ordförande Petteri Orpo stöder Ruoho och säger att det är obegripligt att man först trakasseras på jobbet, sedan får man hatpost..

YLE - 12 timmar sedan

Splitternya räddningsbåtar till Hangö och Lojo

Brandstationerna i Hangö och Lojo har fått nya räddningsbåtar. Båtarna, som är identiska, kommer att användas till flera olika räddningsuppdrag, bland annat vid släckning, oljebekämpning och akutvård..

YLE - 12 timmar sedan

Bostadslösa firar midsommar i Helsingfors skärgård: "Mest är jag här för jag vill bort från staden så jag kan vila ut och samla krafter"

På Vårdö i Helsingfors ordnar bostadslösa tillsammans program för midsommarhelgen. En midsommarfest utan rusmedel och låg tröskel arrangeras också av Anonyma alkoholister på stranden mittemot..

YLE - 17 timmar sedan

Dataläcka avslöjar hur ägarna till Jokerit spelade med sanktionerna – så här fixade familjen Rotenberg sitt ägande

Familjen Rotenberg, som hör till president Vladimir Putins inre krets, utnyttjar effektivt skatteparadis för att undvika de ekonomiska sanktionerna mot Ryssland..

YLE - 17 timmar sedan

Morgonkollen: Grekland får skuldlättnader, Melania Trumps jacka väcker uppmärksamhet, midsommarafton firas i regn

Euroländerna har enats om krishanteringen av den grekiska skuldkrisen, USA:s första dam bar jacka med nonchalant budskap under en resa för att träffa flyktingbarn och här hemma väntas midsommartrafiken bli livlig..

YLE - 18 timmar sedan

"Här i Luxemburg denna ikväll tar den grekiska skuldkrisen slut" - Eurogruppen tog historiskt beslut: Grekland får skuldlättnader

Euroländerna lyckades efter ett långt möte som avslutades först på natten till fredag, enas om en uppgörelse som innebär att den åtta år långa krishanteringen av den grekiska skuldkrisen nu är över..

YLE - Igår: 20:52

Finländarna älskar sitt kött - grönsakerna grillas i större utsträckning än tidigare men korven är fortfarande oslagbar midsommarfavorit

De finska grillarna är sannolikt denna midsommar fulla med korvar och revbensspjäll, men också blomkål, misstänker K-gruppens marknadsföringschef Teija Nesterinen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.