YLE > Finland

Wednesday, 23 January, 02:57

YLE - 07 aug 17 kl. 13:20

Rangers i Kyrkslätt satsar hårt på juniorverksamhet- Vi satsar nog på att stiga upp till division ett den här säsongen. Vi har kvalat under de senaste tre åren. Det här gäller både herrarna och damerna, säger Esa Ilén, ordförande för innebandylaget Kirkkonummi Rangers som firar stort i år. Att stiga upp från division två skulle betyda att det är lättare för Rangers att hålla kvar sina spelare i Kyrkslätt. - I synnerhet på flicksidan pågår en liten flykt till de andra lagen i regionen, berättar Illén.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Kyrkslätt, Esa Ilén, Kirkkonummi Rangers, Rangers, Illén, Västnyland, Nea Illén, Esa Illén, Fager-Pintilä, Kyrkslätt Rangers, Under, Esa, Nea, Masaby, Center, För

Dela artikeln

60 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rangersi , Kyrkslätt, satsar, hårt, juniorverksamhet
HBL - 30 okt 12 kl. 08:00

Kyrkslätt satsar på personal och teknik

Mest markant är kanske satsningen på personalen, med 45,5 nya tjänster och befattningar. Bildningssektorn slukar mest: 23 nya jobb mot 18,5 inom vård och omsorg.
I huvudsak handlar det om nya lärare och skolgångspersonal.

YLE - 01 nov 17 kl. 05:02

Kyrkslätt satsar stort på tryggare skolvägar -"Det ligger i allas intresse"

Kyrkslätt kommer att satsa extra mycket på att skapa en tryggare skolfärd för sina barn. Kommunen har beviljats 25 000 euro för ändamålet..

YLE - 03 apr 14 kl. 05:47

Sportskyttarna har det trångt i Kyrkslätt - nybygge kan lösa problemet

Kyrkslätt Skytteförening, KSF, är en av de främsta i landet, och har i många år varit den förening som lockar flest juniorer i Svenskfinland. Till följd av sin popularitet har föreningen lidit av brist på utrymmen i många år, men nu verkar man ha funnit en lösning. Spela upp klipp på Arenan Föreningen har letat efter nya utrymmen i snart två decennier, men förgäves.

YLE - 10 maj 15 kl. 13:00

Ingå vill att skolan satsar på invandrarna

Invandrare i Ingå ska integreras i sin klass inom ett år. Bildningssektorn vill därför grunda en förberedande undervisningsgrupp som ska grundas i den finska grundskolan Merituulen koulu eftersom där finns ett klart behov för en sådan grupp. För tillfället finns 27 elever med invandrarbakgrund i Merituulen koulu.

YLE - 16 maj 15 kl. 08:26

Vuojärvi: Ducks mot Rangers i Stanley Cup-final

Svenska Yles USA korrespondent Chriso Vuojärvi har märkt av en stigande hockeyfeber, speciellt i hemknutarna i New York där man redan vågar drömma om den första Stanley Cup-titeln sen 1994. Vuojärvi arbetar med New York som utgångsläge och följer intensivt med de professionella idrotterna i USA. Hockeyfebern är enligt honom helt klart på stigande.

YLE - 15 maj 18 kl. 12:32

Yle granskade hur mycket kommunerna satsar på skolor - Esbo och Grankulla bäst i huvudstadsregionen

Esbo och Grankulla satsar mer pengar på sina skolor än kommuner i genomsnitt medan Vanda, Helsingfors och Kyrkslätt ligger på genomsnittsnivå. Yle har kartlagt hur mycket pengar kommunerna lägger på sina skolor..

Sydsvenskan - 02 mar 15 kl. 07:56

Rangers byter till sig Yandle

New York Rangers satsar för att gå långt i Stanley Cup även i år. I en stor bytesaffär värvades den offensive backen Keith Yandle från Arizona, en spelare som gjort 41 poäng på 63 matcher den här säsongen och som väntas bidra starkt i powerplay-spelet.I utbyte för Yandle fick Arizona John Moore, Anthony Duclair och ett förstaval i draften.

Helsingborgs Dagblad - 02 mar 15 kl. 07:56

Rangers byter till sig Yandle

New York Rangers satsar för att gå långt i Stanley Cup även i år. I en stor bytesaffär värvades den offensive backen Keith Yandle från Arizona, en spelare som gjort 41 poäng på 63 matcher den här säsongen och som väntas bidra starkt i powerplay-spelet.I utbyte för Yandle fick Arizona John Moore, Anthony Duclair och ett förstaval i draften.

SvD - 02 mar 15 kl. 07:55

Rangers byter till sig Yandle

New York Rangers satsar för att gå långt i Stanley Cup även i år. I en stor bytesaffär värvades den offensive backen Keith Yandle från Arizona, en spelare som gjort 41 poäng på 63 matcher den här säsongen och som väntas bidra starkt i powerplay-spelet..

UNT - 02 mar 15 kl. 08:20

Rangers byter till sig Yandle

New York Rangers satsar för att gå långt i Stanley Cup även i år..

Fler nyheter från YLE

YLE - 9 timmar sedan

90-åriga Thea har sett teater på ÅST sedan 1935 - nu firar hon teaterhusets jubileumsår

Åbobon Thea Selen hör garanterat till Åbo svenska teaters trognaste vänner. Teaterhuset firar i år 180 år, och i nästan hälften av de åren har Selen funnits bland åskådarna. Selen har också ordnat fester och loppmarknader för teaterns väl..

YLE - 6 timmar sedan

Både arbetsgivar- och arbetstagarorganisationerna vill underlätta arbetskraftsinvandring

Centralorganisationerna på arbetsmarknaden vill att nästa regering underlättar arbetskraftsinvandringen till Finland. De anser att utländsk invandring behövs för att antalet skattebetalare ska öka. Företagarna oroar sig också för en kommande brist på arbetskraft..

YLE - 7 timmar sedan

Bloomberg: Finland tredje bäst i världen på innovationer

Sydkorea på första plats, Tyskland på andra. Och Finland klättrar hela fyra placeringar..

YLE - 8 timmar sedan

Den gamla järnvägsidyllen i Karis förfaller – hugade husköpare får ta kontakt

De kulturhistoriskt värdefulla arbetarhusen på gamla järnvägsområdet i Karis håller på att förfalla. Ägaren, Karis industrifastigheter har däremot inga konkreta renoveringsplaner. Vill någon köpa hus lönar det sig att ta kontakt, säger bolagets verkställande direktör Henrik Westerlund..

YLE - 8 timmar sedan

Kyrkobrännare dömdes till tre års fängelse och måste betala nästan tre miljoner euro i skadestånd

Den man som i höstas brände ner kyrkan i Kiihtelysvaara i Norra Karelen har dömts till fängelse för grov skadegörelse. Han ska också betala nästan tre miljoner euro i skadestånd..

YLE - 9 timmar sedan

SDP får svårt att vinna valet utan stark statsministerkandidat, säger Göran Djupsund

Att SDP leder opinionsmätningarna men dalar inför valets slutspurt har hänt förr, så Antti Rinnes sjukskrivning gör inte läget lättare för partiet, tror professor emeritus Göran Djupsund..

YLE - 9 timmar sedan

Ett ovaccinerat barn i dagisåldern har insjuknat i mässling i Kotka - smittan sannolikt utomlandsifrån

Ett ovaccinerat barn i dagisåldern har diagnosticerats med mässling i Kotka. Barnet har vistats utomlands och smittan misstänks ha kommit därifrån..

YLE - 10 timmar sedan

FN-steels konkursbo förhandlar med Hangö om mark i Koverhar

En drygt 50 hektar stor plätt mark på FN-steels gamla fabriksområde kanske köps av Hangö stad. Området är intressant ur hamnens synvinkel, menar stadsdirektör Denis Strandell..

YLE - 10 timmar sedan

Lovisa stänger förskolor i Pernå, Haddom och Teutjärvi: "När min son hörde det så började han gråta"

Nästa höst kommer förskolorna att försvinna från Pernå kyrkoby skola, Haddom skola och Teutjärven koulu eftersom grupperna är alltför små. Föräldrarna är inte nöjda..

YLE - 11 timmar sedan

Anställd på Aktia råkade ut för nätfiske - tiotals kunders personuppgifter i riskzonen

En bankanställds misstag har lett till att ett begränsat antal kunders personuppgifter är i fara. Aktia har kontaktat alla berörda kunder..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.