YLE > Finland

Wednesday, 15 August, 22:43

YLE - 07 aug 17 kl. 13:20

Rangers i Kyrkslätt satsar hårt på juniorverksamhet- Vi satsar nog på att stiga upp till division ett den här säsongen. Vi har kvalat under de senaste tre åren. Det här gäller både herrarna och damerna, säger Esa Ilén, ordförande för innebandylaget Kirkkonummi Rangers som firar stort i år. Att stiga upp från division två skulle betyda att det är lättare för Rangers att hålla kvar sina spelare i Kyrkslätt. - I synnerhet på flicksidan pågår en liten flykt till de andra lagen i regionen, berättar Illén.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Kyrkslätt, Esa Ilén, Kirkkonummi Rangers, Rangers, Illén, Västnyland, Nea Illén, Esa Illén, Fager-Pintilä, Kyrkslätt Rangers, Under, Esa, Nea, Masaby, Center, För

Dela artikeln

60 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rangersi , Kyrkslätt, satsar, hårt, juniorverksamhet
HBL - 30 okt 12 kl. 08:00

Kyrkslätt satsar på personal och teknik

Mest markant är kanske satsningen på personalen, med 45,5 nya tjänster och befattningar. Bildningssektorn slukar mest: 23 nya jobb mot 18,5 inom vård och omsorg.
I huvudsak handlar det om nya lärare och skolgångspersonal.

YLE - 01 nov 17 kl. 05:02

Kyrkslätt satsar stort på tryggare skolvägar -"Det ligger i allas intresse"

Kyrkslätt kommer att satsa extra mycket på att skapa en tryggare skolfärd för sina barn. Kommunen har beviljats 25 000 euro för ändamålet..

YLE - 03 apr 14 kl. 05:47

Sportskyttarna har det trångt i Kyrkslätt - nybygge kan lösa problemet

Kyrkslätt Skytteförening, KSF, är en av de främsta i landet, och har i många år varit den förening som lockar flest juniorer i Svenskfinland. Till följd av sin popularitet har föreningen lidit av brist på utrymmen i många år, men nu verkar man ha funnit en lösning. Spela upp klipp på Arenan Föreningen har letat efter nya utrymmen i snart två decennier, men förgäves.

YLE - 10 maj 15 kl. 13:00

Ingå vill att skolan satsar på invandrarna

Invandrare i Ingå ska integreras i sin klass inom ett år. Bildningssektorn vill därför grunda en förberedande undervisningsgrupp som ska grundas i den finska grundskolan Merituulen koulu eftersom där finns ett klart behov för en sådan grupp. För tillfället finns 27 elever med invandrarbakgrund i Merituulen koulu.

YLE - 16 maj 15 kl. 08:26

Vuojärvi: Ducks mot Rangers i Stanley Cup-final

Svenska Yles USA korrespondent Chriso Vuojärvi har märkt av en stigande hockeyfeber, speciellt i hemknutarna i New York där man redan vågar drömma om den första Stanley Cup-titeln sen 1994. Vuojärvi arbetar med New York som utgångsläge och följer intensivt med de professionella idrotterna i USA. Hockeyfebern är enligt honom helt klart på stigande.

Sydsvenskan - 02 mar 15 kl. 07:56

Rangers byter till sig Yandle

New York Rangers satsar för att gå långt i Stanley Cup även i år. I en stor bytesaffär värvades den offensive backen Keith Yandle från Arizona, en spelare som gjort 41 poäng på 63 matcher den här säsongen och som väntas bidra starkt i powerplay-spelet.I utbyte för Yandle fick Arizona John Moore, Anthony Duclair och ett förstaval i draften.

Helsingborgs Dagblad - 02 mar 15 kl. 07:56

Rangers byter till sig Yandle

New York Rangers satsar för att gå långt i Stanley Cup även i år. I en stor bytesaffär värvades den offensive backen Keith Yandle från Arizona, en spelare som gjort 41 poäng på 63 matcher den här säsongen och som väntas bidra starkt i powerplay-spelet.I utbyte för Yandle fick Arizona John Moore, Anthony Duclair och ett förstaval i draften.

YLE - 15 maj 18 kl. 12:32

Yle granskade hur mycket kommunerna satsar på skolor - Esbo och Grankulla bäst i huvudstadsregionen

Esbo och Grankulla satsar mer pengar på sina skolor än kommuner i genomsnitt medan Vanda, Helsingfors och Kyrkslätt ligger på genomsnittsnivå. Yle har kartlagt hur mycket pengar kommunerna lägger på sina skolor..

SvD - 02 mar 15 kl. 07:55

Rangers byter till sig Yandle

New York Rangers satsar för att gå långt i Stanley Cup även i år. I en stor bytesaffär värvades den offensive backen Keith Yandle från Arizona, en spelare som gjort 41 poäng på 63 matcher den här säsongen och som väntas bidra starkt i powerplay-spelet..

UNT - 02 mar 15 kl. 08:20

Rangers byter till sig Yandle

New York Rangers satsar för att gå långt i Stanley Cup även i år..

Fler nyheter från YLE

YLE - 3 timmar sedan

Finska resenärer stötte på trubbel på grund av felaktiga pass - polisen osäker på hur utbrett problemet är

Det kan vara skäl att kolla att ditt pass ser ut som det ska. Bladen kan vara felvända eller så kan vattenstämplarna vara felaktiga..

YLE - 3 timmar sedan

I Italien dog flera personer när en bro kollapsade - hur mår Finlands broar?

Den italienska brokollapsen chockade många och dödssifforna stiger. Men hur är det egentligen ställt med broarna här i vårt eget land?.

YLE - 3 timmar sedan

Företagarnas pensioner blir dyra för staten - pensionsavgifterna räcker inte till

Nästa år har staten reserverat 290 miljoner euro för dem. Ännu 2012 räckte 23 miljoner..

YLE - 5 timmar sedan

Karistonåringar om vuxna: De ser oss som alltför små men samtidigt för stora

Ungdomar i Karis räknar upp orättvisor som vuxna gör sig skyldiga till. Fördomar och sämre service.

YLE - 5 timmar sedan

Snabbkaffe, kött och ost eftertraktat byte för snattarligor - i Näse S-market förses matvaror med larmsystem

Det är inte bara enskilda personer som gömmer något kaffepaket under blusen ibland. Också utländska tjuvligor satsar på att tömma butikshyllorna..

YLE - 5 timmar sedan

Ändringar i ny djurskyddslag – djuren ska ha tillgång till vatten dygnet runt och hundar ska registreras

Den nya lagen om djurs välbefinnande ska vidare till riksdagen i höst. På onsdag presenterade ministeriet de ändringar som har gjorts efter att lagförslaget var ute på remiss..

YLE - 5 timmar sedan

Riksdagen ändrar direktiv för kostnadsersättning efter fallet med Hakkarainens bastu

Riksdagen skriver om sina direktiv för kostnadsersättning för att hyra en andra bostad efter oklarheterna kring ledamoten Teuvo Hakkarainens (Sannf) boende. Hakkarainen hyr ett bastuutrymme i Helsingfors och har meddelat riksdagen att det är hans andra bostad..

YLE - 6 timmar sedan

Skolhälsovårdare: Tystnadsplikten försvårar arbetet mot mobbning

Den nya elevvårdslagen gör det svårare för skolpersonalen att samarbeta kring mobbning och hjälpa dem som är utsatta. Det säger skolhälsovårdare Yvonne Carlberg..

YLE - 7 timmar sedan

Analys: Samlingspartiet och Sdp stal huvudrollen i politiköppningen

Samlingspartiet och Socialdemokraterna fick igång maskinen på allvar på sina första sommarmöten. Kritiken gentemot den ideologiska huvudmotståndaren var hård och uppmärksamheten garanterad. För Centern är situationen svårare, skriver Yle Nyheters politiska reporter AG Karlsson..

YLE - 8 timmar sedan

Polisen: Motivet för Sibbomordet kan ha varit missnöje med lönen

Den misstänkta för mordet i Sibbo i juli verkar att ha varit missnöjd med sin lön, berättar polisen för nyhetsbyrån STT. Polisen har inte hittat något annat motiv för dådet än bitterhet mot den tidigare arbetsgivaren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.