YLE > Finland

Wednesday, 24 October, 01:40

YLE - 07 aug 17 kl. 13:20

Rangers i Kyrkslätt satsar hårt på juniorverksamhet- Vi satsar nog på att stiga upp till division ett den här säsongen. Vi har kvalat under de senaste tre åren. Det här gäller både herrarna och damerna, säger Esa Ilén, ordförande för innebandylaget Kirkkonummi Rangers som firar stort i år. Att stiga upp från division två skulle betyda att det är lättare för Rangers att hålla kvar sina spelare i Kyrkslätt. - I synnerhet på flicksidan pågår en liten flykt till de andra lagen i regionen, berättar Illén.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Kyrkslätt, Esa Ilén, Kirkkonummi Rangers, Rangers, Illén, Västnyland, Nea Illén, Esa Illén, Fager-Pintilä, Kyrkslätt Rangers, Under, Esa, Nea, Masaby, Center, För

Dela artikeln

60 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rangersi , Kyrkslätt, satsar, hårt, juniorverksamhet
HBL - 30 okt 12 kl. 08:00

Kyrkslätt satsar på personal och teknik

Mest markant är kanske satsningen på personalen, med 45,5 nya tjänster och befattningar. Bildningssektorn slukar mest: 23 nya jobb mot 18,5 inom vård och omsorg.
I huvudsak handlar det om nya lärare och skolgångspersonal.

YLE - 01 nov 17 kl. 05:02

Kyrkslätt satsar stort på tryggare skolvägar -"Det ligger i allas intresse"

Kyrkslätt kommer att satsa extra mycket på att skapa en tryggare skolfärd för sina barn. Kommunen har beviljats 25 000 euro för ändamålet..

YLE - 03 apr 14 kl. 05:47

Sportskyttarna har det trångt i Kyrkslätt - nybygge kan lösa problemet

Kyrkslätt Skytteförening, KSF, är en av de främsta i landet, och har i många år varit den förening som lockar flest juniorer i Svenskfinland. Till följd av sin popularitet har föreningen lidit av brist på utrymmen i många år, men nu verkar man ha funnit en lösning. Spela upp klipp på Arenan Föreningen har letat efter nya utrymmen i snart två decennier, men förgäves.

YLE - 10 maj 15 kl. 13:00

Ingå vill att skolan satsar på invandrarna

Invandrare i Ingå ska integreras i sin klass inom ett år. Bildningssektorn vill därför grunda en förberedande undervisningsgrupp som ska grundas i den finska grundskolan Merituulen koulu eftersom där finns ett klart behov för en sådan grupp. För tillfället finns 27 elever med invandrarbakgrund i Merituulen koulu.

YLE - 16 maj 15 kl. 08:26

Vuojärvi: Ducks mot Rangers i Stanley Cup-final

Svenska Yles USA korrespondent Chriso Vuojärvi har märkt av en stigande hockeyfeber, speciellt i hemknutarna i New York där man redan vågar drömma om den första Stanley Cup-titeln sen 1994. Vuojärvi arbetar med New York som utgångsläge och följer intensivt med de professionella idrotterna i USA. Hockeyfebern är enligt honom helt klart på stigande.

YLE - 15 maj 18 kl. 12:32

Yle granskade hur mycket kommunerna satsar på skolor - Esbo och Grankulla bäst i huvudstadsregionen

Esbo och Grankulla satsar mer pengar på sina skolor än kommuner i genomsnitt medan Vanda, Helsingfors och Kyrkslätt ligger på genomsnittsnivå. Yle har kartlagt hur mycket pengar kommunerna lägger på sina skolor..

Sydsvenskan - 02 mar 15 kl. 07:56

Rangers byter till sig Yandle

New York Rangers satsar för att gå långt i Stanley Cup även i år. I en stor bytesaffär värvades den offensive backen Keith Yandle från Arizona, en spelare som gjort 41 poäng på 63 matcher den här säsongen och som väntas bidra starkt i powerplay-spelet.I utbyte för Yandle fick Arizona John Moore, Anthony Duclair och ett förstaval i draften.

Helsingborgs Dagblad - 02 mar 15 kl. 07:56

Rangers byter till sig Yandle

New York Rangers satsar för att gå långt i Stanley Cup även i år. I en stor bytesaffär värvades den offensive backen Keith Yandle från Arizona, en spelare som gjort 41 poäng på 63 matcher den här säsongen och som väntas bidra starkt i powerplay-spelet.I utbyte för Yandle fick Arizona John Moore, Anthony Duclair och ett förstaval i draften.

SvD - 02 mar 15 kl. 07:55

Rangers byter till sig Yandle

New York Rangers satsar för att gå långt i Stanley Cup även i år. I en stor bytesaffär värvades den offensive backen Keith Yandle från Arizona, en spelare som gjort 41 poäng på 63 matcher den här säsongen och som väntas bidra starkt i powerplay-spelet..

UNT - 02 mar 15 kl. 08:20

Rangers byter till sig Yandle

New York Rangers satsar för att gå långt i Stanley Cup även i år..

Fler nyheter från YLE

YLE - 4 timmar sedan

Teknologiföretagen måste tänka om - fast anställning och ett gott rykte lockar inte så som utmanande arbetsuppgifter gör

Variation, utmaning och arbetsmiljö listas som viktigare faktorer än fast jobb och bra chefer när finländska unga akademiskt utbildade söker jobb. Det blir allt viktigare för de finska företagen att marknadsföra sig rätt för att hitta kunnig personal..

YLE - 5 timmar sedan

Browder: Nordea i Finland missade 234 miljoner dollars penningtvätt

Den amerikanske finansmannen William Browder anklagar Nordea i Finland för omfattande brister i arbetet att förhindra penningtvätt..

YLE - 6 timmar sedan

OECD-rapport: Redan i 10-årsåldern börjar klyftor mellan skoleleverna uppstå

En elevs socioekonomiska bakgrund har fortfarande en stor inverkan på skolframgången och skapar fortfarande ojämlikhet från unga år, enligt OECD:s färska rapport..

YLE - 7 timmar sedan

PAM: Flera arbetsstridsåtgärder på kommande - omfattar 50 000 personer

Servicefacket PAM kom att vidta ytterligare arbetsstridsåtgärder under de kommande veckorna med start nästa vecka. Åtgärderna omfattar ungefär 50 000 personer. Någon lösning på konflikten mellan regeringen och fackförbunden tycks inte finnas i sikte..

YLE - 7 timmar sedan

Vattenverkets framtid känsloladdad fråga som delade åsikter i Raseborgs fullmäktige

Det var en utdragen men sansad debatt i fullmäktigesalen i måndags när politikerna diskuterade för- och nackdelar med en fusion av stadens vattenverk och energibolag..

YLE - 9 timmar sedan

Sipilä: Inga bra förslag i uppsägningstvistefrågan

Regeringen har inte tagit emot tillräckligt goda förslag för att ersätta lagförslaget om uppsägningsskyddet, sade Sipilä i riksdagen på tisdag..

YLE - 9 timmar sedan

Flera strejker i sikte? Statsminister Sipilä och servicefacket PAM möts i kväll

Servicefacket PAM:s styrelse kommer att träffa statsminister Juha Sipilä (C) i hans tjänstebostad. Mötet börjar klockan 17 och beräknas pågå i drygt en timme..

YLE - 10 timmar sedan

Expert på arbetsrätt kommenterar flygplatsuppsägningen: "Arbetsgivaren avgör vad som är policy"

Professor Niklas Bruun, expert på arbetsrätt, kommenterar fallet där en flygplatsanställd sades upp för att han upprepade gånger ignorerade arbetsgivarens direktiv och bar Rosa bandet på sin arbetsuniform..

YLE - 10 timmar sedan

Nyrenoverade Kvinnokliniken ska renoveras igen på grund av fuktskador: "Duschvatten från badrummet rann ut i förlossningssalen"

Det finns fuktskador som kräver renovering på nyrenoverade Kvinnokliniken i Helsingfors. I flera våningar av L-flygeln finns det fukt i konstruktionen och under golvbeläggningen. Duschvattnet i badrummet rann åt fel håll till förlossningsavdelningen och ingenting har gjorts för att åtgärda det, säger en doula..

YLE - 10 timmar sedan

Ingen inom hälsovården kan tvingas att låta vaccinera sig - THL: Lagen var olyckligt formulerad

Ingen kan tvingas till att låta vaccinera sig, inte ens en person som jobbar med högriskpatienter. Det slår social- och hälsovårdsministeriet fast i preciseringarna till smittskyddslagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.