PrivataAffärer > Ekonomi

Saturday, 18 August, 06:45

PrivataAffärer - 04 aug 17 kl. 08:37

Citi: Pandoras kurspotential 36 procentCiti tar upp bevakning av den danska smyckeskedjan Pandora och ansluter sig till skaran som ser aktien som köpvärd. Riktkursen sätts till 980 danska kronor, vilket innebär att Citi ser en kurspotential på 36 procent....
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Pandora, Citi

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Citi, Pandoras, kurspotential36 procent
PrivataAffärer - 07 aug 18 kl. 10:23

Förtroendet för Pandoras ledning ”fullständig borta”

Läs också: Vinstvarning från Pandora Carnegie skriver att vinstvarningen var väntad vad gäller intäkterna, och att den stora negativa överraskningen i stället var den sänkta guidningen för ebitda-marginalen där bolaget nu räknar med 32 procent i stället för 35. Dessutom påpekar banken att förvärv av franchisebutiker adderar 1,4 miljarder danska kronor till årets omsättning, vilket innebär a

Affärsvärlden - 06 maj 11 kl. 08:31

It-aktierna med störst kurspotential

Marknaden har upptäckt it-konsulterna. Alla tio it-konsulter i Dagens Industris genomgång har slagit börsen de senaste sju månaderna. Tidningen ser dock en kurspotential i sex av de tio genomgånga bolagen..

PrivataAffärer - 09 sep 15 kl. 12:45

Analys: Chansaktierna med störst kurspotential

Sugen på att krydda portföljen med en chansaktie? Spana då in listan över aktier med störst kurspotential, enligt analytikernas riktkurser....

PrivataAffärer - 01 sep 16 kl. 13:50

"Ingen kurspotential i Telia"

Bank of America Merrill Lynch tror inte längre att den betydande kurspotential i Telia, som en försäljning av ägarandelen i Turkcell skulle bädda för, kommer att materialiseras under 2016/2017....

DI - 24 feb 17 kl. 11:30

Erik Penser hög kurspotential i Sensys Gatso

Den pågående ebben i orderflödet resulterade i ett resultatmässigt förlorat år för Sensys Gatso 2016, vilket verkar fortsätta 2017. Det skriver Erik Penser Bank i en analys på fredagen. Banken ser en hög kurspotential i aktien när orderflödet väl återvänder och marknaden börjar blicka in i 2018, men till en hög risk..

Affärsvärlden - 13 apr 17 kl. 10:58

SHB: Störst kurspotential i dessa it-konsulter

Handelsbanken Capital Markets sänker rekommendationen för en it-konsult, och ser störst kurspotential i två andra..

DI - 16 okt 17 kl. 12:35

Insiderkrönikan: Litet investmentbolag med bra kurspotential

I den lugna insynshandeln som råder inför bolagens kvartalsrapporter finns det ett bolag där handeln indikerar ytterligare kurspotential, skriver Erik Lidén i veckans krönika..

Affärsvärlden - 27 mar 18 kl. 11:07

20 procent kurspotential i teleoperatören

Bank of America Merrill Lynch (Bofa/ML) anser att Tele2-aktien är attraktivt värderad och ser en kurspotential på 20 procent..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Flygbolagen lyfter, tror Citi

De stora europeiska flygbolagen kommer bli väsentligt mer lönsamma under 2013. Och i SAS är det just nu köpläge, enligt den amerikanska storbanken Citis analytiker. Vinstmarginalerna för flygbolagen väntas bli fördubblade under 2013, från cirka 2 procent 2012.

TA - 21 jan 13 kl. 10:04

Flygbolagen lyfter, tror Citi


De stora europeiska flygbolagen kommer bli väsentligt mer lönsamma under 2013. Och i SAS är det just nu köpläge, enligt den amerikanska storbanken Citis analytiker.Vinstmarginalerna för flygbolagen väntas bli fördubblade under 2013, från cirka 2 procent 2012.

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 15 timmar sedan

MQ vinstvarnar efter het sommar som minskat försäljningen

”Den ovanligt varma sommaren har bidragit till minskad trafik, lägre försäljning samt en högre nedsättningsgrad”, skriver bolaget. MQ:s rörelseresultat för det fjärde kvartalet, juni till augusti, kommer att uppgå till cirka 2 miljoner kr, en nedgång från 33 miljoner kr motsvarande period föregående räkenskapsår.  .

PrivataAffärer - 16 timmar sedan

Trump föreslår halvårsrapportering i stället för kvartalsrapporter

Utifrån samtal med ledande befattningshavare har USA-presidenten förstått att ett sådant system skulle öka flexibiliteten och spara pengar. Det skulle i sin tur medföra ett ännu bättre affärsklimat och fler jobb, skriver han.  .

PrivataAffärer - 18 timmar sedan

Bopriserna ned 4,9 procent på ett år

Bostadspriserna har sjunkit 1,0 procent under den senaste tremånadersperioden och sjunkit 4,9 procent under de senaste tolv månaderna. Priserna på bostadsrätter steg 0,8 procent i juli jämfört med föregående månad, medan villapriserna sjönk 1,4 procent. Säsongsrensat sjönk priserna på bostadsrätter 0,9 procent, medan villapriserna sjönk 0,2 procent.

PrivataAffärer - 18 timmar sedan

MTG: Robur ökar till nästan 9 procent av kapitalet

Köpet som utlöste flaggningen gjordes på torsdagen, bekräftar Mia Metso Ekberg för Direkt och den senaste ökningen har alltså inte med Kinneviks utskiftning att göra. Swedbank Roburs ägarandel uppgick till 6,7 procent av kapitalet och 4,0 procent av rösterna den 31 juli, enligt ägardatatjänsten Holdings.  .

PrivataAffärer - 19 timmar sedan

Hernhag: Sex aktier till en långsiktig portfölj

Mr Larsson : Hej. Skulle vilja ha tips på 6-7 aktier för en långsiktig portfölj med lite blandade inriktning, och som är köpvärda nu.tack
Marcus: Hej!

PrivataAffärer - 19 timmar sedan

Så dålig koll har vi på elförbrukningen

Det visar en Sifoundersökning beställd av Enefit, ett svenskt elhandelsbolag som levererar förnybar el till den svenska konsument- och företagsmarknaden. I samma undersökning framgår att det är de som tjänar bäst – 30 000 kr i månaden eller mer – som har bäst koll på sina elkostnader. Här svarar bara 11 procent att de inte vet hur mycket de betalar för sin el varje månad, jämfört med 27 procent av dem som tjänar upp till 20 000 kr i månaden.

PrivataAffärer - 21 timmar sedan

Engångsposter tyngde Opus

Ebitda-marginalen blev 21,9 procent. Här väntades 20,1 procent. Resultat efter skatt uppgick -15,7 miljoner kr.

PrivataAffärer - 22 timmar sedan

Bättre än väntat för Nibe

Omsättningen uppgick till 5 371 miljoner kr (2 282). Här låg SME Direkts konsensusprognos på 5 207 miljoner kr.  .

PrivataAffärer - 22 timmar sedan

Peab slog förväntningarna

Nettoomsättningen blev 13 453 miljoner, mot väntade 14 039 miljoner. Orderingången uppgick till 16 257 miljoner kr under kvartalet, mot väntade 15 807 miljoner.  .

PrivataAffärer - Igår: 06:30

Så går börsen under valåren

Under denna period har börsen därmed endast backat vid ett tillfälle, valåret 2002. Då small det å andra sidan till rejält, facit på nyårsaftonen var -37,3 procent. Det året var för övrigt det sämsta på Stockholmsbörsen sedan Kreugerkraschen 1931.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.