PrivataAffärer > Ekonomi

Monday, 17 December, 08:51

PrivataAffärer - 04 aug 17 kl. 08:37

Citi: Pandoras kurspotential 36 procentCiti tar upp bevakning av den danska smyckeskedjan Pandora och ansluter sig till skaran som ser aktien som köpvärd. Riktkursen sätts till 980 danska kronor, vilket innebär att Citi ser en kurspotential på 36 procent....
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Pandora, Citi

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Citi, Pandoras, kurspotential36 procent
PrivataAffärer - 07 aug 18 kl. 10:23

Förtroendet för Pandoras ledning ”fullständig borta”

Läs också: Vinstvarning från Pandora Carnegie skriver att vinstvarningen var väntad vad gäller intäkterna, och att den stora negativa överraskningen i stället var den sänkta guidningen för ebitda-marginalen där bolaget nu räknar med 32 procent i stället för 35. Dessutom påpekar banken att förvärv av franchisebutiker adderar 1,4 miljarder danska kronor till årets omsättning, vilket innebär a

PrivataAffärer - 05 sep 18 kl. 13:00

Citi: Italienskt rally efter stormen

Ökad populism ligger landet i fatet, men den kommer inte att avskräcka investerarna innevarande år, tror banken som får stöd av landets vice premiärminister Luigi Di Maio som på onsdagen utlovade en budget som ”håller ordning på finanserna”, enligt Nyhetsbyrån Direkt. – Budgetlagen kommer lugna marknaden, men också italienarna, sade Di Maio vid ett möte med reportrar under onsdagsförmiddagen. Han sade också att regeringen arbetar med att lösa finansieringen av både inkomstskattesänkning och en platt skatt, samt att det ena inte utesluter det andra.

Affärsvärlden - 06 maj 11 kl. 08:31

It-aktierna med störst kurspotential

Marknaden har upptäckt it-konsulterna. Alla tio it-konsulter i Dagens Industris genomgång har slagit börsen de senaste sju månaderna. Tidningen ser dock en kurspotential i sex av de tio genomgånga bolagen..

PrivataAffärer - 09 sep 15 kl. 12:45

Analys: Chansaktierna med störst kurspotential

Sugen på att krydda portföljen med en chansaktie? Spana då in listan över aktier med störst kurspotential, enligt analytikernas riktkurser....

PrivataAffärer - 01 sep 16 kl. 13:50

"Ingen kurspotential i Telia"

Bank of America Merrill Lynch tror inte längre att den betydande kurspotential i Telia, som en försäljning av ägarandelen i Turkcell skulle bädda för, kommer att materialiseras under 2016/2017....

DI - 24 feb 17 kl. 11:30

Erik Penser hög kurspotential i Sensys Gatso

Den pågående ebben i orderflödet resulterade i ett resultatmässigt förlorat år för Sensys Gatso 2016, vilket verkar fortsätta 2017. Det skriver Erik Penser Bank i en analys på fredagen. Banken ser en hög kurspotential i aktien när orderflödet väl återvänder och marknaden börjar blicka in i 2018, men till en hög risk..

Affärsvärlden - 13 apr 17 kl. 10:58

SHB: Störst kurspotential i dessa it-konsulter

Handelsbanken Capital Markets sänker rekommendationen för en it-konsult, och ser störst kurspotential i två andra..

DI - 16 okt 17 kl. 12:35

Insiderkrönikan: Litet investmentbolag med bra kurspotential

I den lugna insynshandeln som råder inför bolagens kvartalsrapporter finns det ett bolag där handeln indikerar ytterligare kurspotential, skriver Erik Lidén i veckans krönika..

Affärsvärlden - 27 mar 18 kl. 11:07

20 procent kurspotential i teleoperatören

Bank of America Merrill Lynch (Bofa/ML) anser att Tele2-aktien är attraktivt värderad och ser en kurspotential på 20 procent..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Flygbolagen lyfter, tror Citi

De stora europeiska flygbolagen kommer bli väsentligt mer lönsamma under 2013. Och i SAS är det just nu köpläge, enligt den amerikanska storbanken Citis analytiker. Vinstmarginalerna för flygbolagen väntas bli fördubblade under 2013, från cirka 2 procent 2012.

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 45 minuter sedan

Så mycket steg H&M:s försäljning

Försäljningssiffran är exklusive valutakursförändringar och inklusive moms. Genomsnittet av 16 analytikers estimat låg på en försäljningsökning på 6,5 procent, enligt Infront Data. Försäljningen exklusive moms uppgick till 56.

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Magnolia Bostad förlorar tvist

  Under 2015 ingick ett bolag inom Magnolia Bostad ett aktieöverlåtelseavtal avseende förvärv av ett fastighetsägande bolag. Magnolia Bostad framställde därefter krav på säljaren med anledning av garantibrott i aktieöverlåtelseavtalet, vilket säljaren bestred. Magnolia Bostads dotterbolag har fått sitt garantispråk ogillat av Stockholms Handelskammarens Skiljedomsinstitut.

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Klart: ABB säljer kraftdivisionen till Hitachi

ABB säljer affärsområdet Power Grids till Hitachi för ett företagsvärde (enterprise value) om 11 miljarder dollar (cirka 100 miljarder svenska kr) för 100 procent av verksamheten. Affären väntas slutföras under första halvåret 2020. Det framgår av ett pressmeddelande.

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Hernhag: Tänk om toppen är nådd för inflationen

I veckan kom inflationssiffrorna för november och på årsbasis låg siffrorna på 2,1 procent. Det avser det så kallade KPIF, vilket är Sveriges konsumentprisindex justerat för hushållens finansiella kostnader. Trots högkonjunktur samtidigt som en reporänta på -0,5 procent är inflationen bara i nivå med inflationsmålet på 2,0 procent.

PrivataAffärer - I förrgår: 13:46

Måndag blir en rysare för H&M

För exakt ett år sedan krossade marknaden aktien efter att försäljningen missat förhandstipsen rejält. Visserligen låg H&M i en lång nedåtgående trend sedan 2015, men kurskollapsen den 15 december i fjol på 13 procent blev det enskilt största på 16 år. Den gången levererade H&M en försäljningsminskning för sitt fjärde kvartal på 2 procent.

PrivataAffärer - I förrgår: 13:28

Meningarna går isär om nästa veckas räntebesked

Riksbanken lämnar nästa räntebesked den 20 december, och enligt fyra av ekonomerna kommer räntehöjningen redan då. Övriga åtta tror dock att den dröjer till i februari. Det betyder också att ekonomerna för första gången på ett bra tag inte eniga om vilket räntebeslut Riksbankens direktion kommer att fatta vid nästkommande penningpolitiska möte.

PrivataAffärer - I förrgår: 12:21

Trading Direkt: Millicom till NY och stororder till Munters

Som vanligt gjorde Tobbe Rosén teknisk analys, idag på bland annat Swedish Match och Stillfront. Aktier/bolag som nämns utöver tekniska analyser: Munters, Millicom, Autoliv, Veoneer Tobbe Roséns tekniska analyser: Index: OMXS30, DAX, S&P500 Aktier: Handelsbanken, Telia, Swedish Match, Sandvik, Atlas Copco Valutor: USD/SEK, EUR/SEK Råvaror: Koppar, guld, råolja (Brent) Tittarönskemål: Nibe, Vestas, CLS, SSAB, Intervacc, BIMObject, Sony, SOBI, Africa Oil, General Electric, Cyxone, Latour, Stillfront, Hexagon  .

PrivataAffärer - I förrgår: 11:21

Kina sänker tullar på amerikanska bilar

Kina sänkte i våras tullarna på importerade bilar generellt men höjde därefter tullarna på USA-bilar i juli som ett svar på amerikanska tullåtgärder. Finansdepartementet uppger att åtgärden avser att implementera den konsensus som skapats mellan ledarna från USA och Kina (vid deras möte i samband med G20-mötet). Kina hoppas att länderna ska skynda på förhandlingarna mot att ta bort alla strafftullar och bygga en balanserad ”win-win”-ordning för ekonomin och handeln..

PrivataAffärer - I förrgår: 11:08

Hernhag: Tre spännande tillväxtcase

Boktips: Just nu finns Marcus Hernhags fyra aktieböcker att köpa i vår butik. Klicka här för att komma till bokhandeln. Olof: Hej Marcus.

PrivataAffärer - I förrgår: 10:55

Rekordstora utflöden från amerikanska aktiefonder

Totalt gjordes netto uttag på 45,2 miljarder dollar ur fonderna, enligt veckostatistik från analysföretaget Lipper. Inhemska aktiefonder stod för 32,5 miljarder dollar av de samlade utflödena medan fonder inriktade på icke-amerikanska aktier hade utflöden på 12,7 miljarder dollar. Även amerikanska obligationsfonder hade under veckan stora utflöden: 13,4 miljarder dollar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.