Uppsalanyheter.se > Nyheter

Monday, 19 March, 02:21

Uppsalanyheter.se - 02 aug 17 kl. 02:21

Skogsbranden under kontroll - kommunen tar överSkogsbranden som härjat i Norra Lunsen sedan i måndags eftermiddag är nu helt under kontroll. Nu är det Uppsala Kommun som tar över bevakningen av området, uppger SR P4 Uppland.Skogsbranden som härjat i Norra Lunsen sedan i måndags eftermiddag är nu helt under kontroll. Nu är det Uppsala Kommun som tar över bevakningen av området, uppger SR P4 Uppland.   I dag på onsdagsmorgonen kommer Storstockholms brandförsvar lämna brandområdet i Norra Lunsen.
Läs mer på Uppsalanyheter.se
Läs mer om:
Norra Lunsen, Uppsala Kommun, SR P4 Uppland, Storstockholms, Lars Fredriksson, Sävja

Dela artikeln

13 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skogsbrandenunder , kontroll, kommunen, taröver
Trelleborgs Allehanda - 26 feb 13 kl. 06:36

Kommunen tar över ansvaret

Tomas Nyberg
Äntligen! Nu pustar Stavstensuddes samfällighetsförening ut efter att ett avtal skrivits under där kommunen tar över ansvaret för drift och underhåll av lekplatsen.
-Det har tagit lång tid.

SmålandsPosten - 10 sep 13 kl. 06:13

Kommunen tar över förskolan

Kommunen subventionerar hyran för den privata förskolan Skogsleken i Sandsbro med en miljon kronor om året. Subventionen är olaglig. Nu föreslås att kommunen inte förlänger avtalet med entreprenören.

Kristianstadsbladet - 19 mar 14 kl. 07:00

"Kommunen tar ansvar"

Det är fortfarande inte klart vem som bär ansvaret för att nya Hammarslund delvis har byggts på mark med förorenade massor.
– Det är en juridiskt komplicerad fråga, säger Kristianstads kommuns mark- och exploateringschef Patrik Möller.– Jag har sagt att kommunen tar sitt ansvar i detta, och det gör vi initialt genom att ta prover.

Västerbottens Folkblad - 01 aug 16 kl. 21:01

(M) vill att kommunen tar tag i trakasserierna

Festivalsommaren närmar sig sitt slut och på Västerbottens festivaler har flera sexuella ofredanden anmälts till polisen. Nu vill Moderaterna i Skellefteå att kommunen tar tag i frågan. Det var i kölvattnet av Stadsfesten som Moderaternas gruppledare i Skellefteå, Andreas Löwenhöök, lämnade in en motion om att förstärka arbetet mot sexuella trakasserier i kommunen.

Helsingborgs Dagblad - 28 nov 11 kl. 15:53

Gösarp vill att kommunen tar över vägen

Vid senaste vägmöte beslöts det enhälligt att få ärendet prövat att kommunen tar över ansvaret för Gösarps Byaväg och då handlar det bland annat om underhåll, renovering och snöröjning. Föreningen vill också få prövat om att få begränsad hastighet till 30 kilometer i timmen på sträckan..

Helsingborgs Dagblad - 16 feb 12 kl. 13:14

Kommunen tar över LSS-boende

Kommunen tar åter över Tellusgatans LSS-boende. Det sker den 1 april. Hittills har verksamheten bedrivits av det privata bolaget Attendo LSS..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Föreslår att kommunen tar ansvar för snötillverkning

I ett medborgarförslag föreslås att kommunen tar ansvaret över snötillverkningen på Skidstadion i Sveg. Svegs IK har inte ekonomi för att köra ut snön på spåret vilket de senaste åren fått klara sig med natursnö..

SN - 24 apr 13 kl. 08:28

Dementa blir kvar på Villa Högbrunn i Nyköping - kommunen tar över

Verksamheten för demenssjuka vid Villa Högbrunn i Nyköping blir kvar. Kommunen tar över, ett beslut som dragit ut på tiden..

Nerikes Allehanda - 02 okt 13 kl. 09:16

Kommunen tar över boende - struntar i upphandling

Kommunalrådet Rasmus Persson meddelade på tisdagskvällen att kommunen tar över Elgströmska huset - utan att det sker någon upphandling innan det..

Dalarnas tidningar - 08 nov 13 kl. 08:15

Kommunen tar kamp mot skadedjuren

Råttinvasionen har blivit en fråga för finansutskottet. Kommunen tar upp kampen mot skadedjuren. – Vi kan inte ha det så här, säger Ulla Olsson (M)..

Fler nyheter från Uppsalanyheter.se

Uppsalanyheter.se - 3 timmar sedan

Tung start för Hagunda i SSL-kvalet

Kval SSL: Hagunda fick en riktigt bra start på kvalmatchen till SSL mot Djurgården och hade ledningen med 2-0 efter första perioden, när matchen var över hade Djurgården vänt till seger med 3-9.Hagunda fick en riktigt bra start på kvalmatchen till SSL mot Djurgården och hade ledningen med 2-0 efter första perioden, när matchen var över hade Djurgården vänt till seger med 3-9.   Det märktes att det var en viktig match för båda lagen när SSL-kvalet inleddes mellan Hagunda och Djurgården.

Uppsalanyheter.se - Igår: 21:33

Mission impossible för Sirius i slutspelet?

Slutspel: Efter dagens lslutomgång i damernas Superliga valdes Sirius som första motståndare när KAIS Mora skulle göra sitt slutspelsval.Efter dagens lslutomgång i damernas Superliga valdes Sirius som första motståndare när KAIS Mora skulle göra sitt slutspelsval.   Det var kanske inte så oväntat att KAIS Mora valde Sirius som motståndare i kvartsfinalen, man har nämligen aldrig förlorat mot Blåsvart trots att man har mötts tio gånger tidigare.

Uppsalanyheter.se - Igår: 21:06

Sirius bjöd på målkalas mot Telge

Superligan: Sirius hade inga större problem med att avfärda Telge i den sista omgången av Superligan. Stora matchvinnare blev Linda Englund och Johanna Hall med sju mål.Sirius hade inga större problem med att avfärda Telge i den sista omgången av Superligan.

Uppsalanyheter.se - Igår: 19:51

Storvreta kopplade kvartsfinalgrepp på Helsingborg

Slutspel: Storvreta bortabesegrade Helsingborg med 3-4 när kvartsfinal två i bäst av sju spelades på lördagen. Storvreta leder därmed kvartsfinalen med 2-0 i matcher.Storvreta bortabesegrade Helsingborg med 3-4 när kvartsfinal två i bäst av sju spelades på lördagen.

Uppsalanyheter.se - 15 mar 18 kl. 01:25

Almtunas SHL-chanser borta efter ny kvalserieförlust

Kvalserien: Almtunas chanser att gå vidare till nästa omgång i kvalet till SHL försvann i och med kvällens förlust med 2-4 mot Södertälje.Almtunas chanser att gå vidare till nästa omgång i kvalet till SHL försvann i och med kvällens förlust med 2-4 mot Södertälje.   Södertälje tog ledningen med 0-1 efter fyra minuters spel i "måstematchen" för både Almtuna och Södertälje.

Uppsalanyheter.se - 14 mar 18 kl. 12:18

CD-fyndet firar 25 år

Nästa vecka firar Micke Tideman två jubileum. Hans butik CD-fyndet fyller 25 år och Micke själv fyller 60 på måndag den 19 mars. Jubileumet kommer att firas med passande 25 procent rabatt under resten av månaden.

Uppsalanyheter.se - 13 mar 18 kl. 00:24

Tung förlust för blekt Almtuna

Kvalserien: Almtuna hade maximal utdelning i inledningen av matchen mot Björklöven och ledde med 2-1 trots att man bara skjutit just två skott. När matchen var över hade gästerna vänt till seger med 2-4.Almtuna hade maximal utdelning i inledningen av matchen mot Björklöven och ledde med 2-1 trots att man bara skjutit just två skott.

Uppsalanyheter.se - 12 mar 18 kl. 00:38

Recension: Två jazzlegendarer på Katalins scen

Recension: Som enda Sverigespelning kom giganterna, gitarristen Lee Ritenour 66 år och pianisten Dave Grusin 83 till Katalin på söndagskvällen. Det blev en kväll med många toner och musikalitet på hög nivå. Som enda Sverigespelning kom giganterna, gitarristen Lee Ritenour 66 år och pianisten Dave Grusin 83 till Katalin på söndagskvällen.

Uppsalanyheter.se - 11 mar 18 kl. 19:31

UNIK åker ur Allsvenskan efter AIK-förlust

Allsvenskan kval: UNIK hade chansen att hålla sig kvar i Allsvenskan om man hade tagit minst en poäng mot AIK i söndagens sista kvalomgång. Man var dock chanslösa mot Solnalaget som ledde vann med 5-1.UNIK hade chansen att hålla sig kvar i Allsvenskan om man hade tagit minst en poäng mot AIK i söndagens sista kvalomgång.

Uppsalanyheter.se - 11 mar 18 kl. 18:51

Sirius klara för slutspel efter seger mot Karlstad

Superligan: Sirius gjorde vad som krävdes och besegrade Karlstad i söndagens näst sista omgång av SSL med 2-6.Sirius gjorde vad som krävdes och besegrade Karlstad i söndagens näst sista omgång av SSL med 2-6.   Med en omgång kvar av Superligan står det klart att Sirius är klara för kvartsfinal sedan man besegrat Karlstad på söndagen med 2-6.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.