Uppsalanyheter.se > Nyheter

Saturday, 16 December, 08:08

Uppsalanyheter.se - 02 aug 17 kl. 02:21

Skogsbranden under kontroll - kommunen tar överSkogsbranden som härjat i Norra Lunsen sedan i måndags eftermiddag är nu helt under kontroll. Nu är det Uppsala Kommun som tar över bevakningen av området, uppger SR P4 Uppland.Skogsbranden som härjat i Norra Lunsen sedan i måndags eftermiddag är nu helt under kontroll. Nu är det Uppsala Kommun som tar över bevakningen av området, uppger SR P4 Uppland.   I dag på onsdagsmorgonen kommer Storstockholms brandförsvar lämna brandområdet i Norra Lunsen.
Läs mer på Uppsalanyheter.se
Läs mer om:
Norra Lunsen, Uppsala Kommun, SR P4 Uppland, Storstockholms, Lars Fredriksson, Sävja

Dela artikeln

13 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skogsbrandenunder , kontroll, kommunen, taröver
Trelleborgs Allehanda - 26 feb 13 kl. 06:36

Kommunen tar över ansvaret

Tomas Nyberg
Äntligen! Nu pustar Stavstensuddes samfällighetsförening ut efter att ett avtal skrivits under där kommunen tar över ansvaret för drift och underhåll av lekplatsen.
-Det har tagit lång tid.

SmålandsPosten - 10 sep 13 kl. 06:13

Kommunen tar över förskolan

Kommunen subventionerar hyran för den privata förskolan Skogsleken i Sandsbro med en miljon kronor om året. Subventionen är olaglig. Nu föreslås att kommunen inte förlänger avtalet med entreprenören.

Kristianstadsbladet - 19 mar 14 kl. 07:00

"Kommunen tar ansvar"

Det är fortfarande inte klart vem som bär ansvaret för att nya Hammarslund delvis har byggts på mark med förorenade massor.
– Det är en juridiskt komplicerad fråga, säger Kristianstads kommuns mark- och exploateringschef Patrik Möller.– Jag har sagt att kommunen tar sitt ansvar i detta, och det gör vi initialt genom att ta prover.

Västerbottens Folkblad - 01 aug 16 kl. 21:01

(M) vill att kommunen tar tag i trakasserierna

Festivalsommaren närmar sig sitt slut och på Västerbottens festivaler har flera sexuella ofredanden anmälts till polisen. Nu vill Moderaterna i Skellefteå att kommunen tar tag i frågan. Det var i kölvattnet av Stadsfesten som Moderaternas gruppledare i Skellefteå, Andreas Löwenhöök, lämnade in en motion om att förstärka arbetet mot sexuella trakasserier i kommunen.

Helsingborgs Dagblad - 28 nov 11 kl. 15:53

Gösarp vill att kommunen tar över vägen

Vid senaste vägmöte beslöts det enhälligt att få ärendet prövat att kommunen tar över ansvaret för Gösarps Byaväg och då handlar det bland annat om underhåll, renovering och snöröjning. Föreningen vill också få prövat om att få begränsad hastighet till 30 kilometer i timmen på sträckan..

Helsingborgs Dagblad - 16 feb 12 kl. 13:14

Kommunen tar över LSS-boende

Kommunen tar åter över Tellusgatans LSS-boende. Det sker den 1 april. Hittills har verksamheten bedrivits av det privata bolaget Attendo LSS..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Föreslår att kommunen tar ansvar för snötillverkning

I ett medborgarförslag föreslås att kommunen tar ansvaret över snötillverkningen på Skidstadion i Sveg. Svegs IK har inte ekonomi för att köra ut snön på spåret vilket de senaste åren fått klara sig med natursnö..

SN - 24 apr 13 kl. 08:28

Dementa blir kvar på Villa Högbrunn i Nyköping - kommunen tar över

Verksamheten för demenssjuka vid Villa Högbrunn i Nyköping blir kvar. Kommunen tar över, ett beslut som dragit ut på tiden..

Nerikes Allehanda - 02 okt 13 kl. 09:16

Kommunen tar över boende - struntar i upphandling

Kommunalrådet Rasmus Persson meddelade på tisdagskvällen att kommunen tar över Elgströmska huset - utan att det sker någon upphandling innan det..

Dalarnas tidningar - 08 nov 13 kl. 08:15

Kommunen tar kamp mot skadedjuren

Råttinvasionen har blivit en fråga för finansutskottet. Kommunen tar upp kampen mot skadedjuren. – Vi kan inte ha det så här, säger Ulla Olsson (M)..

Fler nyheter från Uppsalanyheter.se

Uppsalanyheter.se - 8 timmar sedan

Uppsala vann tät drabbning mot Jämtland

Basketligan: Uppsala Basket rivstartade kvällens möte mot Jämtland med två raka treor av Mannos Nakos. Efter den inledningen höll man gästerna bakom sig, men med sex minuter kvar såg man ut att tappa matchen.Uppsala Basket rivstartade kvällens möte mot Jämtland med två raka treor av Mannos Nakos.

Uppsalanyheter.se - Igår: 22:01

Tredje raka för Sirius - på säkrare mark

Superligan: Sirius vann torsdagens match i Superligan mot Thorengruppen med 2-5 på bortaplan. Segenr är lagets tredje raka sedan tränarbytet och man befinner sig nu fem poäng före Örebro som ligger på nedflyttningsplats.Sirius vann torsdagens match i Superligan mot Thorengruppen med 2-5 på bortaplan.

Uppsalanyheter.se - I förrgår: 00:02

Almtuna vann över mardrömsmotståndare

Allsvenskan: Efter sju raka förluster mot Pantern blev det seger för Almtuna i onsdagens bortamöte med 0-2, segern ger Almtuna ytterligare toppkänning och man är endast målskillnad från tabellens andraplats.Efter sju raka förluster mot Pantern blev det seger för Almtuna i onsdagens bortamöte med 0-2, segern ger Almtuna ytterligare toppkänning och man är endast målskillnad från tabellens andraplats.   Innan kvällens seger hade Almtuna bara lyckats besegra Pantern vid ett tillfälle på tio försök, senast man besgrade Malmölaget var den 15 december 2015, alltså för ganska exakt två år sedan.

Uppsalanyheter.se - 12 dec 17 kl. 23:19

Storvreta föll mot taktiskt Dalen

Superligan: Storvreta föll med 4-6 mot ett kontringsskickligt och defensivt Dalen som därmed fick revansch för storförlusten med 8-0 i den senaste omgången när man mötte Falun.Storvreta föll med 4-6 mot ett kontringsskickligt och defensivt Dalen som därmed fick revansch för storförlusten med 8-0 i den senaste omgången när man mötte Falun.   Storvreta letade lägen, spelade runt, sökte, sköt och sköt, Dalen täckte skott och offrade sig för att ställa om och kontra blixtsnabbt och lyckades perfekt med sin taktik.

Uppsalanyheter.se - 11 dec 17 kl. 01:45

Sirius lyfter efter seger i bottenmötet

Superligan: Sirius vann den viktiga matchen i bottenmötet mot Örebro på söndagen. Uppsalalaget övertygade efter en svag inledning och vann rättvist med 7-2, därmed lämnar man platsen som nästjumbo till Örebro.Sirius vann den viktiga matchen i bottenmötet mot Örebro på söndagen.

Uppsalanyheter.se - 10 dec 17 kl. 01:49

Uppsala chanslösa mot Luleå

Basketligan: Uppsala Basket var chanslösa i lördagens möte mot Luleå, de svenska mästarinnorna. Gästerna angav tonen redan från start och efter halva matchen ledde man med 29 poäng.Uppsala Basket var chanslösa i lördagens möte mot Luleå, de svenska mästarinnorna.

Uppsalanyheter.se - 09 dec 17 kl. 23:59

UNIK föll mot Falu BS trots bruten förlusttrend

Allsvenskan: Falu BS är ett riktigt "boogie-team" för UNIK som bara vunnit mot dalmasarna en gång på tolv matcher. Båda mötena förra säsongen slutade oavgjort men på lördagen föll man med 2-6.Falu BS är ett riktigt "boogie-team" för UNIK som bara vunnit mot dalmasarna en gång på tolv matcher.

Uppsalanyheter.se - 09 dec 17 kl. 23:20

Polishelikopter besköts med grön laser

En polishelikopter som var på uppdrag i Sunnersta med anledning av ett inbrott besköts på torsdagskvällen med grön laser, en person är gripen misstänkt för brottet.En polishelikopter som var på uppdrag i Sunnersta med anledning av ett inbrott besköts på torsdagskvällen med grön laser, en person är gripen misstänkt för brottet.   En 14-åring är misstänkt bland annat för brott mot strålskyddslagen samt våld mot tjänsteman efter att han beskjutit en polishelikopter från Gottsunda/Valsätra området.

Uppsalanyheter.se - 09 dec 17 kl. 05:00

Almtuna avancerar i tabellen efter ny seger

Allsvenskan: Almtuna avancerar till fjärde plats i den allsvenska tabellen efter seger i fredagens möte mot Vita Hästen. Almtuna fick därmed revansch för förlusten senast mot "Hästen" med 7-0.Almtuna avancerar till fjärde plats i den allsvenska tabellen efter seger i fredagens möte mot Vita Hästen.

Uppsalanyheter.se - 08 dec 17 kl. 23:31

Lagmaskinen Hagunda körde över Gävle i tredje

Allsvenskan: Det var precis som många förutspått mucket jämnt i toppmatchen mellan Hagunda och Gävle. Men när Hagunda drog "proppen ur" i tredje perioden var Gävle chanslösa.Det var precis som många förutspått mucket jämnt i toppmatchen mellan Hagunda och Gävle.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.