DI > Ekonomi

Monday, 20 November, 13:04

DI - 01 aug 17 kl. 10:51

Mystisk rusning i SCA bromsasSkogskoncernen SCA:s maktaktie har stigit brant den senaste veckan och lämnat B-aktien bakom sig. Men ett vanligt misstag kan ligga bakom den plötsliga rörelsen och på tisdagen vände A-aktien ned rejält..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SCA

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mystisk, rusningi , SCA, bromsas
SvD - 05 jun 15 kl. 10:11

Mystisk rusning i biometribolag

Bolaget Precise Biometrics har rusat 140 procent på en månad. Men de senaste dagarnas rusning är svår att förklara..

DI - 19 jan 11 kl. 11:52

Mystisk rusning i Ortivus

Det lilla medicinteknikbolaget Ortivus rusade på börsen på onsdagen. Den röststarka A-aktien steg under förmiddagen med 51 procent till 24,50 kronor..

DI - 07 mar 11 kl. 09:41

Mystisk rusning i Hemtex

Den problemtyngda heminredningskedjan Hemtex rusar på Stockholmsbörsen, utan att några nyheter presenterats kring bolaget. Aktien stiger 9,2 procent..

BT - 07 mar 11 kl. 10:05

Mystisk rusning efter Hemtexaktier

Hemtex aktier rusade med 17,7 procent under morgonens börshandel. Inga nyheter om bolaget har presenterats på morgonen. Hemtex pressansvarige kan inte förklara rusningen, men pekar på att den planerade nyemissionen i bolaget närmar sig och att en extra bolagsstämma ska hållas den 17 mars.

DI - 02 maj 11 kl. 15:40

Mystisk rusning i Artimplant

Medicinteknikbolaget Artimplant rusar på börsen på måndagen. Totalt har aktien gått upp 20 procent..

DI - 13 dec 11 kl. 15:35

Mystisk rusning i Peab

Byggbolaget Peab går som tåget på tisdagsbörsen och stiger hela 6 procent. Men inga särskilda nyheter har kommit som förklarar uppgången..

DI - 31 jan 12 kl. 18:01

Ny mystisk rusning i Kapp-Ahl

Klädkedjan Kapp-Ahl gör tvära kast på börsen i januari. Vid tisdagens stängning var aktien upp ungefär 12 procent, efter att ha backat 5 procent på måndagen..

DI - 13 jan 14 kl. 15:31

Mystisk rusning i Anoto

Det lilla digitala pennföretaget Anoto fortsätter att stiga mot skyn på måndagens börs. På mindre än två veckor har kursen fördubblats. En ny storägare och en ordförande som insiderköper hör till de få nyheterna från bolaget..

DI - 09 jun 14 kl. 18:00

Börsen: Mystisk rusning i bioteknikbolag

Stockholmsbörsen handlades i positivt territorium och höll sig ovanför 1.400-nivån under veckans första handelsdag och gick bättre än flera europeiska börser..

DI - 13 nov 14 kl. 10:20

Mystisk rusning i forskningsbolag

Forskningsbolaget Active Biotech klättrar 11 procent på torsdagsmorgonen utan att bolaget gått ut med någon kursdrivande information..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Gigantisk affär pausad - rekordplanets framtid i fara

Airbus preliminära jätteaffär med flygbolaget Emirates gick förra veckan i stå, precis innan kontrakten skulle undertecknas i Dubai. För Airbus modell A380, världens största passagerarjetplan, är nu framtiden oviss, skriver Reuters..

DI - 10 minuter sedan

DNB stäms på 690 miljoner – ska ha vilselett sparare

Den norska banken DNB stäms på 690 miljoner norska kronor för att ha vilselett fondsparare. Bakom stämningen står Forbrukerrådet, en statligt finansierad konsumentorganisation, som i det här målet representerar 180.000 sparare vilket gör det till Norges hittills största grupptalan..

DI - 30 minuter sedan

Rapporteringsmiss i Fingerprint

På söndagen rapporterades ett insynsköp, som gjordes i somras, i Fingerprint Cards. Men enligt bolagets ir-chef Stefan Pettersson har det skett ett misstag och köpet ska makuleras. ”Vid köptillfället var personen inte registrerad som insynsperson”, säger han..

DI - 45 minuter sedan

Aktiestrategen: Köp Nordea och få rekordhög direktavkastning

Svenska bankaktier är generellt sett billiga och framförallt Nordeas aktie framstår som extra köpvärd då den för närvarande har en rekordhög direktavkastning i relation till övriga Stockholmsbörsen. Det säger SEB:s aktiestrateg Esbjörn Lundevall i måndagens Börsmorgon..

DI - 1 timme sedan

Tangiamo Touchs grundare och vd avgår

Styrelsen för det sedan i våras First North-listade Tangiamo Touch, som utvecklar elektroniska spelbord baserat på teknik som gör det möjligt för flera personer att samtidigt använda en pekskärm, har utsett Linh Thai till vd, med tillträde under det första kvartalet 2018..

DI - 1 timme sedan

Stark arbetsmarknad väntar drönarstudenter

Det surrar konstant i den gråkalla novemberluften när Sveriges första drönarklass har praktik på flygfältet i Ljungbyhed i Skåne. För de 25 studenterna spås en gyllene arbetsmarknad..

DI - 1 timme sedan

Estniska aktieägare i uppror mot Telia

Telia anklagas för att ägna sig åt ”skolgårdsmobbning” av småsparare i den utdragna rättsprocessen efter köpet av estniska Eesti Telekom, där den svenska telejätten har dömts att betala kompensation till minoritetsägarna. Men Telia uppger att de följer domstolens beslut..

DI - 1 timme sedan

Merkel kämpar för att undvika nyval

Fiaskot i de tyska regeringsförhandlingarna krymper manöverutrymmet för förbundskansler Angela Merkel, som väntas vädja till Socialdemokraterna för att undvika nyval..

DI - 1 timme sedan

Därför lämnar Attendos vd: "Vill ha nya utmaningar"

Attendos aktie faller på beskedet att vd:n Henrik Borelius lämnar posten.  "Jag är en nyfiken person som vill ha nya utmaningar", säger han till Di..

DI - 1 timme sedan

Tre budgivare på musiktidningen Rolling Stone

Antalet budgivare på musiktidningen Rolling Stone uppges ha kortats ned till tre stycken, enligt källor till Recode..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.