DI > Ekonomi

Monday, 28 May, 03:16

DI - 01 aug 17 kl. 10:51

Mystisk rusning i SCA bromsasSkogskoncernen SCA:s maktaktie har stigit brant den senaste veckan och lämnat B-aktien bakom sig. Men ett vanligt misstag kan ligga bakom den plötsliga rörelsen och på tisdagen vände A-aktien ned rejält..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SCA

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mystisk, rusningi , SCA, bromsas
SvD - 05 jun 15 kl. 10:11

Mystisk rusning i biometribolag

Bolaget Precise Biometrics har rusat 140 procent på en månad. Men de senaste dagarnas rusning är svår att förklara..

DI - 19 jan 11 kl. 11:52

Mystisk rusning i Ortivus

Det lilla medicinteknikbolaget Ortivus rusade på börsen på onsdagen. Den röststarka A-aktien steg under förmiddagen med 51 procent till 24,50 kronor..

DI - 07 mar 11 kl. 09:41

Mystisk rusning i Hemtex

Den problemtyngda heminredningskedjan Hemtex rusar på Stockholmsbörsen, utan att några nyheter presenterats kring bolaget. Aktien stiger 9,2 procent..

BT - 07 mar 11 kl. 10:05

Mystisk rusning efter Hemtexaktier

Hemtex aktier rusade med 17,7 procent under morgonens börshandel. Inga nyheter om bolaget har presenterats på morgonen. Hemtex pressansvarige kan inte förklara rusningen, men pekar på att den planerade nyemissionen i bolaget närmar sig och att en extra bolagsstämma ska hållas den 17 mars.

DI - 02 maj 11 kl. 15:40

Mystisk rusning i Artimplant

Medicinteknikbolaget Artimplant rusar på börsen på måndagen. Totalt har aktien gått upp 20 procent..

DI - 13 dec 11 kl. 15:35

Mystisk rusning i Peab

Byggbolaget Peab går som tåget på tisdagsbörsen och stiger hela 6 procent. Men inga särskilda nyheter har kommit som förklarar uppgången..

DI - 31 jan 12 kl. 18:01

Ny mystisk rusning i Kapp-Ahl

Klädkedjan Kapp-Ahl gör tvära kast på börsen i januari. Vid tisdagens stängning var aktien upp ungefär 12 procent, efter att ha backat 5 procent på måndagen..

DI - 13 jan 14 kl. 15:31

Mystisk rusning i Anoto

Det lilla digitala pennföretaget Anoto fortsätter att stiga mot skyn på måndagens börs. På mindre än två veckor har kursen fördubblats. En ny storägare och en ordförande som insiderköper hör till de få nyheterna från bolaget..

DI - 09 jun 14 kl. 18:00

Börsen: Mystisk rusning i bioteknikbolag

Stockholmsbörsen handlades i positivt territorium och höll sig ovanför 1.400-nivån under veckans första handelsdag och gick bättre än flera europeiska börser..

DI - 13 nov 14 kl. 10:20

Mystisk rusning i forskningsbolag

Forskningsbolaget Active Biotech klättrar 11 procent på torsdagsmorgonen utan att bolaget gått ut med någon kursdrivande information..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Jenny Petersson: Välj bort bankernas dyra lösning

Paketerade fonder säljs in som en bekväm lösning och är populära hos spararna. Men FI ser flera problem med fonderna.  Det finns bättre – och enkla - lösningar för många sparare..

DI - 4 timmar sedan

Amerikanska höjdare besöker Nordkorea – ska rädda toppmötet

En grupp högt uppsatta företrädare för USA har rest till Nordkorea för att bland annat samtala med landets vice utrikesminister. Tidigare under dagen hälsade Sydkoreas president Moon Jae-in att Kim Jong-un är inställd på att träffa USA:s president Donald Trump..

DI - 4 timmar sedan

Skuldexperten varnar för sårbara tillväxtmarknader

Tillväxtmarknader är mer sårbara i dag än 2008 enligt Harvardekonomen och skuldsättningsexperten Carmen Reinhart. De länder som är bättre rustade för stigande räntor, en stark dollar och svagare tillväxt är också svårast att investera i..

DI - 5 timmar sedan

LP-trenden växer – nu öppnar Sveriges enda vinylfabrik

Svenska artister behöver inte längre vända sig till utländska aktörer för att få sina vinylskivor pressade. På lördagen invigdes Spinroad Vinyl Factory, Sveriges enda vinylfabrik, i Lindome utanför Göteborg..

DI - 5 timmar sedan

Pressade First North-bolaget sparkar vd:n

Styrelsen i ytbeläggningsföretaget Impact Coatings sparkar vd:n och grundaren Henrik Ljungcrantz. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande sent på söndagskvällen..

DI - 5 timmar sedan

Debatt: Riksbanken bör fira 350 år med att höja räntan

DEBATT. En bra penningpolitik är något mer än bara låg och stabil inflation. Ytterst borde den stärka förutsägbarheten i ekonomin.

DI - 6 timmar sedan

Jätteaffär i skogen – "ska bli spännande att se intresset"

Henry Sténson, hans syskon och kusiner bjuder ut Långvinds Bruk med 5.500 hektar skog i Hälsingland till försäljning. Med ett utgångspris på nära en kvarts miljard kronor är det den största privata skogsaffären i Sverige på fyra år..

DI - 6 timmar sedan

Johan Carlström: ”Jag kommer aldrig bli dömd för något”

Fingerprints storägare Johan Carlström, som är föreslagen till ny styrelseordförande för bolaget, är övertygad om att han inte kommer dömas för de sju fall av misstänkt grovt insiderbrott som han står åtalad för. Det uppger han i en intervju med Svenska Dagbladet..

DI - 7 timmar sedan

Italiens Conte ger upp regeringsbildning – kan leda till nyval

Italiens tilltänkte premiärminister Guiseppe Conte ger upp försöken bilda en ny regering, enligt uppgifter från landets presidentkansli. Det kan leda till att nyval utlyses..

DI - 7 timmar sedan

Moderaterna sågar bensinskatten

Höjningen av bensinskatten har varit skadlig.  Det menar Moderaterna, som i stället vill söka andra vägar i klimatpolitiken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.