DI > Ekonomi

Sunday, 24 September, 05:02

DI - 01 aug 17 kl. 10:51

Mystisk rusning i SCA bromsasSkogskoncernen SCA:s maktaktie har stigit brant den senaste veckan och lämnat B-aktien bakom sig. Men ett vanligt misstag kan ligga bakom den plötsliga rörelsen och på tisdagen vände A-aktien ned rejält..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SCA

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mystisk, rusningi , SCA, bromsas
SvD - 05 jun 15 kl. 10:11

Mystisk rusning i biometribolag

Bolaget Precise Biometrics har rusat 140 procent på en månad. Men de senaste dagarnas rusning är svår att förklara..

DI - 19 jan 11 kl. 11:52

Mystisk rusning i Ortivus

Det lilla medicinteknikbolaget Ortivus rusade på börsen på onsdagen. Den röststarka A-aktien steg under förmiddagen med 51 procent till 24,50 kronor..

DI - 07 mar 11 kl. 09:41

Mystisk rusning i Hemtex

Den problemtyngda heminredningskedjan Hemtex rusar på Stockholmsbörsen, utan att några nyheter presenterats kring bolaget. Aktien stiger 9,2 procent..

BT - 07 mar 11 kl. 10:05

Mystisk rusning efter Hemtexaktier

Hemtex aktier rusade med 17,7 procent under morgonens börshandel. Inga nyheter om bolaget har presenterats på morgonen. Hemtex pressansvarige kan inte förklara rusningen, men pekar på att den planerade nyemissionen i bolaget närmar sig och att en extra bolagsstämma ska hållas den 17 mars.

DI - 02 maj 11 kl. 15:40

Mystisk rusning i Artimplant

Medicinteknikbolaget Artimplant rusar på börsen på måndagen. Totalt har aktien gått upp 20 procent..

DI - 13 dec 11 kl. 15:35

Mystisk rusning i Peab

Byggbolaget Peab går som tåget på tisdagsbörsen och stiger hela 6 procent. Men inga särskilda nyheter har kommit som förklarar uppgången..

DI - 31 jan 12 kl. 18:01

Ny mystisk rusning i Kapp-Ahl

Klädkedjan Kapp-Ahl gör tvära kast på börsen i januari. Vid tisdagens stängning var aktien upp ungefär 12 procent, efter att ha backat 5 procent på måndagen..

DI - 13 jan 14 kl. 15:31

Mystisk rusning i Anoto

Det lilla digitala pennföretaget Anoto fortsätter att stiga mot skyn på måndagens börs. På mindre än två veckor har kursen fördubblats. En ny storägare och en ordförande som insiderköper hör till de få nyheterna från bolaget..

DI - 09 jun 14 kl. 18:00

Börsen: Mystisk rusning i bioteknikbolag

Stockholmsbörsen handlades i positivt territorium och höll sig ovanför 1.400-nivån under veckans första handelsdag och gick bättre än flera europeiska börser..

DI - 13 nov 14 kl. 10:20

Mystisk rusning i forskningsbolag

Forskningsbolaget Active Biotech klättrar 11 procent på torsdagsmorgonen utan att bolaget gått ut med någon kursdrivande information..

Fler nyheter från DI

DI - 8 timmar sedan

Israel reagerar på Iransk provskjutning

Iran har med framgång provskjutit en medeldistansrobot, rapporterar statliga medier i Teheran. Uppskjutningen kommer bara dagar efter USA:s president Donald Trumps hotfulla tongångar..

DI - 8 timmar sedan

Di Maio utsedd att leda Femstjärnerörelsen

Det blev som väntat. Den 31-årige Luigi Di Maio har utsetts att leda italienska Femstjärnerörelsen i parlamentsvalet nästa år..

DI - 9 timmar sedan

Amerikanska bombplan nära Nordkoreas gräns

Amerikanska bombplan och jaktflyg har flugit närmare Nordkoreas kust än på över 20 år. Enligt försvarshögkvarteret Pentagon sänder det budskapet att president Donald Trump har "många militära alternativ.".

DI - 8 timmar sedan

Matleverans direkt till kylen testas i USA

Matkassar levererade till bostaden är inget nytt — men i USA kan kunden nu dessutom få varorna uppackade rakt in i skafferiet och kylskåpet utan att någon är hemma, rapporterar CNN..

DI - 9 timmar sedan

Amerikanska bombplan nära Nordkorea-gränsen

Flera amerikanska B1-B bombplan flyger över havet nära gränsen till Nordkorea för att markera att "presidenten har flera militära möjligheter" enligt Pentagon. .

DI - 9 timmar sedan

Regimen i Syrien spår snar seger

Syriens utrikesminister Walid al-Muallim luftar optimism om regimens krigsframgångar och tror att slutet på den sex år gamla konflikten kan vara nära..

DI - 9 timmar sedan

Hundraårskalas ledde till tårtkaos

Ica firar 100 år i den svenska handeln. Under lördagen bjöds kunder på tårta och nedsatta priser på vissa varor. Något som ledde till att kaos bröt ut på olika håll..

DI - 10 timmar sedan

Trendbrott när e-handeln slår ut köpcentrum

Köpcentrumen fortsätter att dominera den fysiska detaljhandeln, men planerna på nybyggen minskar när e-handeln tar en allt större del av handelskakan. Ett trendbrott kan vara i sikte, enligt nya siffror..

DI - 13 timmar sedan

Handeln tar kliv mot digitala kvitton

Papperskvitton kan snart vara ett minne blott. Handeln har börjat ta digitala kliv. "Det är på gång", säger Bengt Nilervall, betalexpert på Svensk Handel..

DI - 10 timmar sedan

Hög tid att köpa tågbiljetter till julresan

Julen närmar sig med stormsteg och det börjar bli dags att tänka på julresan. “Köp dina biljetter så fort som möjligt. I mitten av november är det redan ganska utplockat”, säger Niclas Härenstam, presschef på SJ..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.