DI > Ekonomi

Tuesday, 23 January, 03:06

DI - 01 aug 17 kl. 10:51

Mystisk rusning i SCA bromsasSkogskoncernen SCA:s maktaktie har stigit brant den senaste veckan och lämnat B-aktien bakom sig. Men ett vanligt misstag kan ligga bakom den plötsliga rörelsen och på tisdagen vände A-aktien ned rejält..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SCA

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mystisk, rusningi , SCA, bromsas
SvD - 05 jun 15 kl. 10:11

Mystisk rusning i biometribolag

Bolaget Precise Biometrics har rusat 140 procent på en månad. Men de senaste dagarnas rusning är svår att förklara..

DI - 19 jan 11 kl. 11:52

Mystisk rusning i Ortivus

Det lilla medicinteknikbolaget Ortivus rusade på börsen på onsdagen. Den röststarka A-aktien steg under förmiddagen med 51 procent till 24,50 kronor..

DI - 07 mar 11 kl. 09:41

Mystisk rusning i Hemtex

Den problemtyngda heminredningskedjan Hemtex rusar på Stockholmsbörsen, utan att några nyheter presenterats kring bolaget. Aktien stiger 9,2 procent..

BT - 07 mar 11 kl. 10:05

Mystisk rusning efter Hemtexaktier

Hemtex aktier rusade med 17,7 procent under morgonens börshandel. Inga nyheter om bolaget har presenterats på morgonen. Hemtex pressansvarige kan inte förklara rusningen, men pekar på att den planerade nyemissionen i bolaget närmar sig och att en extra bolagsstämma ska hållas den 17 mars.

DI - 02 maj 11 kl. 15:40

Mystisk rusning i Artimplant

Medicinteknikbolaget Artimplant rusar på börsen på måndagen. Totalt har aktien gått upp 20 procent..

DI - 13 dec 11 kl. 15:35

Mystisk rusning i Peab

Byggbolaget Peab går som tåget på tisdagsbörsen och stiger hela 6 procent. Men inga särskilda nyheter har kommit som förklarar uppgången..

DI - 31 jan 12 kl. 18:01

Ny mystisk rusning i Kapp-Ahl

Klädkedjan Kapp-Ahl gör tvära kast på börsen i januari. Vid tisdagens stängning var aktien upp ungefär 12 procent, efter att ha backat 5 procent på måndagen..

DI - 13 jan 14 kl. 15:31

Mystisk rusning i Anoto

Det lilla digitala pennföretaget Anoto fortsätter att stiga mot skyn på måndagens börs. På mindre än två veckor har kursen fördubblats. En ny storägare och en ordförande som insiderköper hör till de få nyheterna från bolaget..

DI - 09 jun 14 kl. 18:00

Börsen: Mystisk rusning i bioteknikbolag

Stockholmsbörsen handlades i positivt territorium och höll sig ovanför 1.400-nivån under veckans första handelsdag och gick bättre än flera europeiska börser..

DI - 13 nov 14 kl. 10:20

Mystisk rusning i forskningsbolag

Forskningsbolaget Active Biotech klättrar 11 procent på torsdagsmorgonen utan att bolaget gått ut med någon kursdrivande information..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Biltest: Eclipse Cross är både törstig och egensinnig

Eclipse Cross är byggd på samma bottenplatta som Outlander, vilket hade gett möjligheter till att göra den som laddhybrid, men tyvärr valde Mitsubishi att lansera bilen enbart med konventionell förbränningsmotor.

DI - 4 timmar sedan

Netflix rusar tack vare nya tittare

Streamingföretaget Netflix rusar i efterhandeln efter att bolaget rapporterat starka tillväxttal för nya prenumeranter under det fjärde kvartalet..

DI - 5 timmar sedan

Här blir det överblivna brödet till läskande öl

Går det att göra öl på bröd? Det tror i varje fall det lilla skånska bryggeriet Charlis Brygghus som släpper en ny lättöl, bryggd på brödsvinnet från Dafgårds bagerier..

DI - 5 timmar sedan

Nordea: Därför går din lön så trögt

Hög arbetslöshet bland utrikesfödda bidrar till dämpade löner för alla löntagare, mitt i brinnande högkonjunktur. Det sätter också krokben för Riksbanken - som tvingas skjuta räntehöjningar på framtiden, skriver Nordea i en färsk analys.  .

DI - 4 timmar sedan

USA-börser: Nya rekord på Wall Street

Breda uppgångar noterades för New York-börserna under veckans första handelsdag. På måndagskvällen svensk tid röstades en tillfällig finansiering av statsapparaten fram i senaten som gäller fram till 8 februari och gör att federala myndigheter återigen kommer öppna..

DI - 5 timmar sedan

Så går bostadspriserna i januari

Bostadsmarknaden har fått ny fart efter årsskiftet – men priserna tycks inte hänga med i samma tempo. Det visar ny statistik över prisutvecklingen så här långt i januari..

DI - 5 timmar sedan

Snedvriden rekrytering till toppskolor

De personer som börjar studera vid svenska universitet och högskolor har i regel högutbildade föräldrar. Nära noll av de studenter som börjar på Handelshögskolan i Stockholm har lågutbildade föräldrar, skriver Svenska Dagbladet..

DI - 5 timmar sedan

Sveriges modebransch samlar sig

Sveriges två stora intresseorganisationer för modebranschen går nu samman. ASFB, Association of Swedish Fashion Brands, och Swedish Fashion Council bildar en ny stor verksamhet. I och med det kommer även Fashion Week Stockholm att påverkas till hösten..

DI - 5 timmar sedan

Nära klartecken för nödlån till Grekland

Eurogruppen gav i princip klartecken för nästa delutbetalning av nödlån till Grekland. Ett fåtal utestående villkor måste dock kontrolleras av statssekreterare från euroländerna..

DI - 6 timmar sedan

Geely plockar ut miljarder i utdelning från Volvo Cars

Geelys ägare Li Shufu har av allt att döma fått lägga ett pussel för att få ihop finansieringen på över 30 miljarder kronor för köpet av Cevians aktier i AB Volvo. För första gången har Geely plockat ut en miljardutdelning från Volvo Cars. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.