Expressen > Nyheter

Tuesday, 01 December, 15:28

Expressen - 31 jul 17 kl. 13:00

Varnar för farlig alkohol på turistorter i MexikoUSA:s utrikesdepartement gick i onsdags ut med en varning för farlig alkohol på mexikanska turistorter.  Detta efter att ett flertal amerikanska turister blivit sjuka eller svimmat efter att ha druckit relativ små mängder alkohol..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Mexiko, USA

Dela artikeln

92 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varnarför , farlig, alkohol, turistorteri , Mexiko
Aftonbladet - 23 dec 11 kl. 00:33

SMHI varnar: Farlig ishalka

Jultrafiken under fredagen väntas bli värre än normalt ? samtidigt utfärdar SMHI flera klass 1-varningarHär blir det värst..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Studie: Så mycket alkohol är för mycket

Det är ganska välkänt att lite alkohol kan vara bra för oss, men hur mycket kan vi dricka utan att det slår över och blir farligt? Det har några forskare undersökt.
LÄS MER: Skulle slå spritrekord med 56 shots – dogForskningen har letts av Scott Solomon, som är professor vid Harvard, skriver Time.

Nyheter 24 - 09 aug 13 kl. 14:07

Psyksjuk våldsbrottsling rymde ? nu varnar polisen allmänheten

KATRINEHOLM. Vid lunchtid rymde en 54-årig man från sina vakter under en permission i centrala Katrineholm.Mannen, som vårdas för psykiska problem på sjukhuset Karsudden, betraktas som en mycket farlig våldsbrottsling.

Nyheter 24 - 10 aug 13 kl. 09:46

Psyksjuke våldsbrottslingen ännu inte hittad ? Polisen: "Mycket farlig"Signalement

KATRINEHOLM. Jakten fortsätter på den man som i går rymde från sin vårdare under en permission i centrala Katrineholm. Mannen, som vårdas för psykiska problem på sjukhuset Karsudden, betraktas som en farlig våldsbrottsling.

Dagen - 04 aug 11 kl. 03:00

Cannabis är inte värre än alkohol

Aron Modig skriver iDagen (27/7) om att den svenska narkotikapolitiken skulle vara lyckad. Det är synd, men tyvärr talande för Kristdemokraterna att både moralism och okunskap präglar hans resonemang.Väldigt många ungdomar har i dag möjlighet att få tag på marijuana.

SR - 10 jul 13 kl. 16:22

Stålsäkerhetsmyndigheten varnar för laserleksaker

Strålsäkerhetsmyndigheten, SSM, varnar för leksaker med laserpekare, som ofta säljs på turistorter utomlands, eftersom det kan vara svårt att veta hur starka de är. Laserleksaker kan bland annat orsaka ögonskador..

Nyheter 24 - 08 apr 11 kl. 08:50

Alkohol och fylla ökar risken för cancer


Nya rön visar att alkoholen är farlig på ännu fler sätt än man tidigare vetat. Att alkohol är skadligt är styrkt sedan länge, även om viss forskning tyder på att det är nyttigt i mindre mängder. Att drickandet också leder till kraftigt ökad risk att drabbas av cancer är dock inte lika känt.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 15:39

Nätförsäljning gör inte alkoholen farlig

VIN PÅ NÄTET Det svenska butiksmonopolet är bra, men försäljning av alkohol på nätet innebär inga nya risker för folkhälsan. Det är något positivt att Systembolaget konkurrensutsätts och den omdebatterade alkoholreklamen är det framförallt Systembolagets egna leverantörer som står för, skriver Ole Nielsen, ordförande i Nätvinhandlarnas branschorganisation. Alkohollagstiftningen, beslutad av Sveriges riksdag, är anpassad efter EU-rätten och lämnar ingen som helst oklarhet i frågan om huruvida distansförsäljning av alkoholprodukter är laglig.

UNT - 18 okt 12 kl. 19:38

Varnar för farlig barnvagn

Konsumentverket varnar för att köpa barnvagnen Nowalex Focus Comfort som funnits till salu hos företaget Anna & Axel.Vagnen är farlig och säljs trots förbud, enligt verket..

Kristianstadsbladet - 17 jul 13 kl. 02:09

FN varnar för utvecklingen i Irak


FN-sändebudet Martin Kobler varnar för att Irak kan befinna sig på en farlig väg mot ökad oro. Minst 3 000 personer har dödats och 7 000 skadats i våldsamheter under de senaste fyra månaderna, berättade han inför FN:s säkerhetsråd på tisdagen.Enligt Kobler, som är på väg att lämna uppdraget som Iraksändebud, står nu de irakiska ledarna inför ett vägval.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.