GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 24 May, 21:42

GöteborgsPosten - 28 jul 17 kl. 13:19

Vild biljakt i 30 mil – stopp i GöteborgDen vilda buskörning pågick i över 30 mil i 200 kilometer i timmen under fredagen. Polisen i Östergötland och Jönköping lyckades inte stoppa bilen. Den misstänkte stoppades precis innan han nådde Göteborg..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Göteborg, Östergötland, Jönköping

Dela artikeln

255 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vild, biljakti 30 , mil, stoppi , Göteborg
Expressen - 02 jan 16 kl. 21:47

En person skadad efter vild biljakt

En person har skadats i en vild biljakt i Stockholm. Polisen fick till slut stopp på bilen, men två polisbilar kraschade under jakten. – Man kunde få stopp på honom med hjälp av radiobilarna, säger vakthavande befäl Lena Baakki till Aftonbladet..

GT - 22 maj 17 kl. 13:17

Vild biljakt efter misstänkt rattfyllo – polis skadad

Värmlandspolisen fick stopp på en misstänkt rattfyllerist i Karlstad.När trafikpolisen öppnade dörren till bilen körde föraren i väg – och polisen föll till marken och skadade sig, skriver NWT. Efter en vild biljakt, där föraren ska ha prejats av vägen, kunde polisen få stopp på mannen som nu misstänks för en rad brott..

Expressen - 07 apr 12 kl. 16:07

Två män gripna efter vild biljakt

Två män, en 49-åring och en 26-åring, båda från Nyköping, togs i dag på bar gärning efter en vild biljakt på cirka två mil vid Näverkvarn i Östergötland..

NSD - 13 maj 13 kl. 14:23

Vild biljakt genom centrala Luleå

En vild biljakt mitt i centrala Luleå vid lunchtid. Polisen fick stopp på bilen utanför en låg- och mellanstadieskola. - Föraren av bilen är en känd missbrukare, säger länsvakthavande polisbefäl Erik Kummu..

Expressen - 17 dec 13 kl. 08:30

En anhållen efter vild biljakt - polis skadades

Två poliser fick föras till sjukhus efter en vild biljakt i Göteborg. Polisbilen rammades två gånger innan de fick stopp på en bil där tre män kunde gripas. Två män släpptes på tisdagsmorgonen..

Nyheter Väst - 25 mar 14 kl. 22:55

Vild biljakt i Göteborg – En gripen

Hisingen till Högsbo, full fart i en stulen bil och polisen hack i häl. Det var strax innan 22 tiden som Polisen försökte stoppa en bil på Hisingen då den var stulen. Föraren vägrade stanna och gasade då iväg.

GT - 04 jan 18 kl. 21:39

JUST NU: Vild biljakt – försökte preja polisbil

En vild biljakt ägde rum i Göteborg på torsdagskvällen.Den flyende bilföraren försökte preja en av polisbilarna för att undkomma.Polisen fick till slut stopp på bilen och kunde gripa föraren.

Kristianstadsbladet - 08 feb 18 kl. 20:36

Vild biljakt: Flyende förare stoppades inte ens av spikmatta

En vild biljakt utbröt natten till torsdagen i Bäckaskog. En förare vägrade stanna för polisen – som inte fick stopp på honom trots att en spikmatta lades ut..

GT - 13 jun 18 kl. 06:29

Polisen i vild biljakt: ”Kunde slutat hur illa som helst”

Polisen fick rycka ut på en vild biljakt genom Västsverige tidigt på onsdagsmorgonen.– Det hade kunnat sluta hur illa som helst om vi inte hade fått stopp på bilisten, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region väst..

BT - 25 jul 13 kl. 20:20

Just nu: vild biljakt i Ulricehamn efter rån i Borås

Teliabutiken på Allégatan i Borås blev rånad av tre förövare vid 19-tiden. Två i personalen blev bakbundna av rånarna. En timme senare jagades rånarna i en vild biljakt i Ulricehamn.

BT - 25 jul 13 kl. 20:20

Vild biljakt i Ulricehamn efter rån på Teliabutiken i Borås

Teliabutiken på Allégatan i Borås blev rånad av tre förövare vid 19-tiden. Två i personalen blev bakbundna av rånarna. En timme senare jagades rånarna i en vild biljakt i Ulricehamn.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Ohyggliga flodupptäckter i Nairobi

De skräpfyllda floderna i Kenyas huvudstad Nairobi håller på att rensas upp..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Ungdomar strejkade för klimatet

Ungdomar runtom i Sverige och världen har åter strejkat från skolan för att demonstrera för klimatet. Vi står inför en existentiell kris och tiden rinner ifrån oss, sade Greta Thunberg som talade i Stockholm..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Britternas nästa ledare kan bli mer hårdför

Theresa Mays fiender håller förmodligen med om att den avgående premiärministern är en fighter – men hennes eftermäle kommer att präglas av hennes misstag under brexitprocessen..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Brand i skola i Indien – minst 17 döda

Minst 17 personer, varav 15 barn, har omkommit i en brand i ett flervåningshus i staden Surat i västra Indien, rapporterar Times of India..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Därför är det fel att ombilda hyresrätter

Att ombilda billiga hyresrätter till bostadsrätter bryter inte segregationen. I stället behöver kommunen bygga nya bostäder för att skapa en blandning av boendeformer..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Danska åtalas för svindel på 168 miljoner

Under en period på 25 år förde den svindlerimisstänkta kvinnan vid mer än 300 tillfällen olagligt över pengar från den danska socialstyrelsen..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Fischer sjuk – stod över första träningen

Sveriges mittbacksankare Nilla Fischer saknades när fotbollslandslaget på fredagen gjorde sin första träning under VM-lägret i Båstad..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Radetinac stängs av i tre matcher

Djurgårdens Haris Radetinac stängs av i tre matcher för sitt osportsliga uppträdande i den allsvenska matchen mot Elfsborg i söndags.

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Fyraåring hittade narkotika i sandlådan

Personalen på en förskola i Eskilstuna upptäckte under fredagen att en fyraåring stod och tuggade på någonting i sandlådan..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Prinsessan kommer till bokmässan

Gör författardebut med barnboken "Stella och hemligheten"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.