Barometern > Nyheter

Monday, 22 October, 20:17

Liknande nyheter

Taggar: Boppers-stjärnanDet var , helt, hysteriskt
Uppsalanyheter.se - 13 aug 15 kl. 04:05

Recension: Högklassig Elviskväll på Parksnäckan

Recension: Onsdagens Elvis i Parksnäckan hyllade "The King of Rock n roll" som skulle ha fyllt 80 år med en högklassig konsert med Peter Jezewski som gästartist.Onsdagens Elvis i Parksnäckan hyllade "The King of Rock n roll" som skulle ha fyllt 80 år med en högklassig konsert med Peter Jezewski som gästartist.   För en månad sedan spelades Elvis i Parksnäckan i en specialkonsert för HSB-medlemmar, jag var där och lyssnade och visste vad som väntade.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

Sami Said behöver kasta kryckorna

Barometern - 45 minuter sedan

Läget i riksdagen är komplicerat men inte särskilt svårt

Löfvens version av sondering är ett slöseri med tid och medborgarförtroende..

Barometern - 45 minuter sedan

Ingen ersättning för fräcka stölder i hyreshus

När Elisabeth Wu kom ner till sitt förråd i somras hade tjuvar tagit sig in och stulit saker värda 8 600 kronor. Det visade sig sedan att även grannen, Ulla Poopuu, drabbats av inbrott..

Barometern - 45 minuter sedan

Byggebos vd efter fräcka stölder: ”Inbrotten är inte vårt ansvar”

– Det är polisens sak att hjälpa hyresgästerna, vi som bostadsbolag har inget juridiskt ansvar vad det gäller inbrott i förråd..

Barometern - 45 minuter sedan

Snö på väg mot länet

Vintern är i antågande. Till helgen finns det risk för att länet drabbas av första snön..

Barometern - 1 timme sedan

Vilt och vackert av debutanten Smirnoff

Karin Smirnoffs debutroman är grym, vild och vacker, ett antikt drama om hemligheter och lögner i ett litet svenskt nutidssamhälle..

Barometern - 45 minuter sedan

Wretlund har dubbla uppdrag – får 128 procent i arvode

Den 15 oktober tillträdde Peter Wretlund (S) som regionråd. Fram till årsskiftet sitter han också kvar som samhällsbyggnadsnämndens ordförande. Han får arvode för båda uppdragen och kommer att arbeta 128 procent.

Barometern - 1 timme sedan

Jazzfestival slog publikrekord

Årets upplaga av Stockholm Jazz Festival slog publikrekord med 29 221 besökare. Festivalen har arrangerats sedan 1980 och pågår under tio dagar, redan nu är det klart att nästa års festival äger rum 11-20 oktober.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Klar: Här är Ängöls nya julsatsning: ”Finns efterfrågan”

Kalmarbryggeriet Ängöl breddar sortimentet. Från 1 november börjar man sälja julmust under varumärket Jenny Nyströms julmust..

Barometern - 1 timme sedan

Förslag om kontanthantering dissas

Staten bör ha ansvaret för att säkra tillgången på kontanter och inte bankerna, anser flera tunga remissinstanser. Riksbankskommitténs utredning möter skarp kritik.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.