DI > Ekonomi

Sunday, 20 May, 19:49

Liknande nyheter

Taggar: True, Headingfår , ytterligare, orderfrån , Lockheed, Martin
DI - 18 aug 15 kl. 15:58

True Heading tar större order från Lockheed Martin

True Heading, listat på Aktietorget, har fått en ny större order från Lockheed Martin, med ett ordervärde på en kvarts miljon. Leverans sker "i närtid".Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 nov 16 kl. 13:44

True Heading tar Lockheed Martin-order

True Heading har fått en order från Lockheed Martin med ett uppskattat ordervärde om 0,6 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 07 nov 17 kl. 10:16

True Heading tar ny Lockheed Martin-order

Teknikbolaget True Heading har fått en större order från Lockheed Martin till det så kallade BLQ-10 programmet för USNA. Ordern är värd 0,45 miljoner kronor och beskrivs vara den hittills näst största i omfattning..

DI - 21 apr 17 kl. 15:58

True Heading föreslår avknoppning av dotterbolag

Aktietorgslistade True Heading vill utreda en möjlig delning av bolagen True Heading och det helägda dotterbolaget Seapilot genom utdelning till aktieägarna..

DI - 24 apr 15 kl. 15:36

True Heading föreslår ett nyval till styrelsen

True Heading föreslår nyval av Hanne Melin Olbe som styrelseledamot vid årsstämman den 20 maj. Det framgår av ett pressmeddelande..

E24 - 26 aug 16 kl. 14:03

True Heading handelsstoppad efter uppgång

Handeln i True Heading stoppades på Aktietorget på fredagseftermiddagen, kring klockan 13.45..

DI - 26 aug 16 kl. 13:57

True Heading handelsstoppad

Handeln i True Heading stoppades på Aktietorget på fredagseftermiddagen efter att bolaget redovisat fel siffror i kvartalsrapporten..

DI - 30 aug 16 kl. 09:03

True Heading: Därför handelsstoppades aktien

Handeln i True Heading återupptas i dag, den 30 augusti, klockan 9.00.Anledningen att aktien handelsstoppades i fredags var felaktig information i kvartalsrapporten..

DI - 23 feb 17 kl. 10:22

True Heading reserverar fodran

Aktietorgetlistade True Heading har i samband med kommande bokslutet beslutat att reservera för hela den tvistiga fordran på FMV på 3,1 miljoner kronor..

DI - 16 jun 17 kl. 16:44

Ny vd för True Heading

Styrelsen i Aktietorgslistade True Heading har beslutat att återinsätta tidigare vd och grundare Anders Bergström som vd för bolaget. Samtidigt tar Anna Averud över som ordförande när Anders Bergström lämnar den rollen. Det framgår av ett pressmeddelande..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Överenskommelse om ny italiensk premiärminister klar

Femstjärnerörelsen (M5S) och Lega är överens om vem de vill ska bli Italiens nya premiärminister, samt vilka som ska bli ministrar i deras gemensamma regering, rapporterar flera italienska medier..

DI - 2 timmar sedan

Debatt: Höjd produktivitet kräver gott entreprenörsklimat

DEBATT. Den svaga produktivitetsutvecklingen i västvärlden kan bero på den bristande konkurrens som i sin tur kan kopplas till ett minskande innovativt entreprenörskap. Entreprenöriella krafter tvingar existerande företag att förbättra kvalitet, produktionsprocesser och kundkontakter, skriver Pontus Braunerhjelm och Emma Lappi..

DI - 3 timmar sedan

Inför en Lex Barbara

När Pisa-mätningarna började blinka rött om svensk skola i början av 00-talet var det en sak som direkt stack ut. Svenska elever hade sjunkande resultat men låg i absolut botten vad gäller ordning. De kom för sent, störde på lektionerna eller uteblev helt och hållet i en omfattning som var främmande i andra länder..

DI - 3 timmar sedan

Avblåst handelskrig positivt för börsen

Kina och USA har kommit överens om att länderna ska överge hoten om nya tullar mot varandra, uppger Kinas vice premiärminister Liu He. Även USA: finansminister Steven Mnuchin bekräftar uppgiften. Beskedet lär ha positiv effekt när börserna öppnar igen..

DI - 3 timmar sedan

Marklunds El slår ihop ledningar

När Stig Marklund lämnade ägarrollen i sitt företag för tio år sedan blev lösningen tre nya ägare. Nu har verksamheten vuxit till fem bolag och fyra delägare. Och det är dags att förenkla bolagsstrukturen..

DI - 3 timmar sedan

Dieselbilar ökade på fallande begagnatmarknad

Årets första kvartal visade ett stort fall i försäljningen av begagnade bilar. Det skärpta amorteringskravet uppges vara en faktor..

DI - 4 timmar sedan

Stjärninvesterarna Mertzig: Kronans försvagning har gjort svensken rikare

De rikas aktiefond Mertzig Equity väntar med att investera årets utdelningar och ökar i stället kassan. Magnus Mertzig gör upp med påståendet om att den svaga kronan gör svenskarna fattigare..

DI - 4 timmar sedan

Storbritannien har inte förnyat oligarken Roman Abramovitj visum

Oligarken och Chelsea-ägaren Roman Abramovitj har ännu inte fått sitt visum förlängt av brittiska myndigheter. Det hävdar flera källor till Financial Times..

DI - 5 timmar sedan

Deras gröna möbelidé sprider sig från Malmö – till hela världen

Den tidigare börs-vd:n Jonathan Nilsson möblerade om designern Johan Berhins affärsidé. Resultatet blev ett snabbt växande bolag – och design som tar plats på världens flygplatser, sjukhus och skolor..

DI - 6 timmar sedan

Ministern försvarar miljözoner

Från subventionerad miljöbil till portad från miljözonerna – dieselbilens resa har gått snabbt och många ägare är upprörda.  Miljöministern Karolina Skog säger att hon valt sätta barnens hälsa framför andrahandsvärdet på dieselbilarna. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.