DI > Ekonomi

Saturday, 23 September, 00:33

DI - 18 jul 17 kl. 12:01

True Heading får ytterligare order från Lockheed MartinTrue Heading, listat på Aktietorget och inriktat på marin navigation, har fått ytterligare en större order från Lockheed Martin..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Heading, Lockheed Martin, Aktietorget

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: True, Headingfår , ytterligare, orderfrån , Lockheed, Martin
DI - 18 aug 15 kl. 15:58

True Heading tar större order från Lockheed Martin

True Heading, listat på Aktietorget, har fått en ny större order från Lockheed Martin, med ett ordervärde på en kvarts miljon. Leverans sker "i närtid".Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 nov 16 kl. 13:44

True Heading tar Lockheed Martin-order

True Heading har fått en order från Lockheed Martin med ett uppskattat ordervärde om 0,6 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 21 apr 17 kl. 15:58

True Heading föreslår avknoppning av dotterbolag

Aktietorgslistade True Heading vill utreda en möjlig delning av bolagen True Heading och det helägda dotterbolaget Seapilot genom utdelning till aktieägarna..

DI - 24 apr 15 kl. 15:36

True Heading föreslår ett nyval till styrelsen

True Heading föreslår nyval av Hanne Melin Olbe som styrelseledamot vid årsstämman den 20 maj. Det framgår av ett pressmeddelande..

E24 - 26 aug 16 kl. 14:03

True Heading handelsstoppad efter uppgång

Handeln i True Heading stoppades på Aktietorget på fredagseftermiddagen, kring klockan 13.45..

DI - 26 aug 16 kl. 13:57

True Heading handelsstoppad

Handeln i True Heading stoppades på Aktietorget på fredagseftermiddagen efter att bolaget redovisat fel siffror i kvartalsrapporten..

DI - 30 aug 16 kl. 09:03

True Heading: Därför handelsstoppades aktien

Handeln i True Heading återupptas i dag, den 30 augusti, klockan 9.00.Anledningen att aktien handelsstoppades i fredags var felaktig information i kvartalsrapporten..

DI - 23 feb 17 kl. 10:22

True Heading reserverar fodran

Aktietorgetlistade True Heading har i samband med kommande bokslutet beslutat att reservera för hela den tvistiga fordran på FMV på 3,1 miljoner kronor..

DI - 16 jun 17 kl. 16:44

Ny vd för True Heading

Styrelsen i Aktietorgslistade True Heading har beslutat att återinsätta tidigare vd och grundare Anders Bergström som vd för bolaget. Samtidigt tar Anna Averud över som ordförande när Anders Bergström lämnar den rollen. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 29 aug 17 kl. 14:47

True Heading vänder till förlust

True Heading, som är inriktade på marin navigation och listade på Aktietorget, redovisar ett nettoresultat för det andra kvartalet på minus 2,2 miljoner kronor (2,7). Nettoomsättningen sjönk till 3,7 miljoner kronor (6,9)..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Moodys sänker Storbritanniens kreditbetyg

Kreditvärderingsinstitutet Moodys har sänkt Storbritanniens kreditbetyg till Aa2 från tidigare Aa1 och ändrade samtidigt utsikterna till stabila från negativa..

DI - 2 timmar sedan

USA-börser: Apple backade efter sval respons på ny Iphone

Amerikanska börser avslutade veckan med små rörelser och vid stängning var Dow Jones industriindex i princip oförändrat vid 22.344. Det bredare S&P 500 och Nasdaq steg båda med 0,1 procent till 2.

DI - 2 timmar sedan

Banker i skottgluggen för Trump

NEW YORK. Nordkoreakrisen pressade börserna på Wall Street för andra dagen i följd på fredagen. Nu slår USA mot banker med kopplingar till ärkefienden..

DI - 2 timmar sedan

”Tur att jag inte betalade rymdresan själv”

Veckans resenär är Christer Fuglesang, astronaut och professor i rymdfart vid KTH..

DI - 3 timmar sedan

Tischer och Fromlet: Det tyska valet angår också svenska företag

DEBATT. Det finns potential för fler direktinvesteringar mellan Sverige och Tyskland. Intressant är att företag i bägge länderna pekar på förbättringar som behövs i det andra landet.

DI - 3 timmar sedan

Tunga L-namn kräver spårändring

Det blåser upp till strid om de nya höghastighetstågen även inom Liberalerna. Flera företrädare kräver nu att partiet tar ställning för projektet..

DI - 3 timmar sedan

Frida Wallnor: Tyskland behöver mer än stabilitet

LEDARE. På söndagen är det dags för valet till den tyska förbundsdagen – ett val som borde vara det europeiska ”supervalårets” höjdpunkt med tanke på tyskarnas vikt för Europa, både ekonomiskt och politisk. Men känslan av avslagenhet går inte att komma ifrån – inte ens de ryska trollen verkar engagera sig..

DI - 4 timmar sedan

Lilla banken med superräntan

Månad efter månad utklassar den lilla aktören Ålandsbanken de större bankerna i grenen lägst boränta. Men erbjudandet är inte för kreti och pleti. Samtidigt laddar Avanza för bredare bolån.

DI - 4 timmar sedan

Riksdagsledamoten Börje Vestlund har avlidit

Socialdemokratiska riksdagsledamoten Börje Vestlund har avlidit, skriver Expressen..

DI - 5 timmar sedan

Magnus Dagel: Han har ett finger med i spelet överallt

Erik Paulsson lämnar ett imperium och han lämnar det på topp. Enligt Holdings uppgår hans innehav till 10,3 miljarder kronor. Inte så illa för någon som startade med två tomma händer och började med att hjälpa lantbrukare med soptömning på Bjärehalvön.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.