DI > Ekonomi

Friday, 17 November, 23:58

Liknande nyheter

Taggar: True, Headingfår , ytterligare, orderfrån , Lockheed, Martin
DI - 18 aug 15 kl. 15:58

True Heading tar större order från Lockheed Martin

True Heading, listat på Aktietorget, har fått en ny större order från Lockheed Martin, med ett ordervärde på en kvarts miljon. Leverans sker "i närtid".Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 nov 16 kl. 13:44

True Heading tar Lockheed Martin-order

True Heading har fått en order från Lockheed Martin med ett uppskattat ordervärde om 0,6 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 07 nov 17 kl. 10:16

True Heading tar ny Lockheed Martin-order

Teknikbolaget True Heading har fått en större order från Lockheed Martin till det så kallade BLQ-10 programmet för USNA. Ordern är värd 0,45 miljoner kronor och beskrivs vara den hittills näst största i omfattning..

DI - 21 apr 17 kl. 15:58

True Heading föreslår avknoppning av dotterbolag

Aktietorgslistade True Heading vill utreda en möjlig delning av bolagen True Heading och det helägda dotterbolaget Seapilot genom utdelning till aktieägarna..

DI - 24 apr 15 kl. 15:36

True Heading föreslår ett nyval till styrelsen

True Heading föreslår nyval av Hanne Melin Olbe som styrelseledamot vid årsstämman den 20 maj. Det framgår av ett pressmeddelande..

E24 - 26 aug 16 kl. 14:03

True Heading handelsstoppad efter uppgång

Handeln i True Heading stoppades på Aktietorget på fredagseftermiddagen, kring klockan 13.45..

DI - 26 aug 16 kl. 13:57

True Heading handelsstoppad

Handeln i True Heading stoppades på Aktietorget på fredagseftermiddagen efter att bolaget redovisat fel siffror i kvartalsrapporten..

DI - 30 aug 16 kl. 09:03

True Heading: Därför handelsstoppades aktien

Handeln i True Heading återupptas i dag, den 30 augusti, klockan 9.00.Anledningen att aktien handelsstoppades i fredags var felaktig information i kvartalsrapporten..

DI - 23 feb 17 kl. 10:22

True Heading reserverar fodran

Aktietorgetlistade True Heading har i samband med kommande bokslutet beslutat att reservera för hela den tvistiga fordran på FMV på 3,1 miljoner kronor..

DI - 16 jun 17 kl. 16:44

Ny vd för True Heading

Styrelsen i Aktietorgslistade True Heading har beslutat att återinsätta tidigare vd och grundare Anders Bergström som vd för bolaget. Samtidigt tar Anna Averud över som ordförande när Anders Bergström lämnar den rollen. Det framgår av ett pressmeddelande..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

De vände krisbolaget och trefaldigade omsättningen

LINKÖPING. Med sina markmiljösatsningar vill tillväxtprisade EWGroup vara en nagel i ögat på konkurrenterna. Men omsättningslyftet har också skett via udda uppköp av ett insomnat bolag i Storfors med usel orderingång och ett senapsbolag med förpackningar som knappast flirtat med kunderna..

DI - 1 timme sedan

USA-börser: Detaljhandelsbolag rusade på dystert Wall Street

New York-börserna avslutade fredagens handel med nedgångar, efter att ha stärkts på torsdagen..

DI - 1 timme sedan

Flowery gror med prenumerationer på snittblommor

Inspirerade av matleveranser erbjuder Flowery prenumerationer för snittblommor. Ägarna Sandra Ekegren och Madeleine Arayae tar hellre till Instagram än traditionell marknadsföring och struntar i blomkonstens alla regler..

DI - 1 timme sedan

Adidas backar svenska stjärnskottets första långfilm

Som 12-åring började han animera med hjälp av en webbkamera. I dag, 27 år gammal, vinner Maceo Frost ett internationellt prestigepris och släpper snart sin första långfilm, backad av sportjätten Adidas..

DI - 2 timmar sedan

L vill göra om arbetsrätten radikalt

Liberalerna vill driva igenom den största reformeringen av svensk arbetsrätt på flera decennier. Nya flexiblare regler ska öka rörligheten och få fler företag att växa..

DI - 2 timmar sedan

Veteranen som vägrar vika sig

Nyfikenhet har drivit Tony Cragg att göra konst i 50 år. Nu är den brittiske skulptören åter Sverigeaktuell. Denna gång med verk som mer än någonsin går på djupet av hur vår värld är uppbyggd..

DI - 2 timmar sedan

Nu krävs mer för att vara rikare än halva världens befolkning

I fjol krävdes det tillgångar om drygt 20.000 kronor för att vara mer förmögen än halva jordens befolkning. Men till följd av globala tillgångsökningar krävs nu betydligt mer..

DI - 3 timmar sedan

Mitteregger om börsjätten: ”Då kommer den här aktien att flyga”

H&M har gått svagt på börsen i år och faller ytterligare 3,7 procent på fredagen efter att SEB Equities gett aktien en säljrekommendation, men hedgefonden Gladiators förvaltare Max Mitteregger tror att det finns en stor uppåtpotential i aktien..

DI - 3 timmar sedan

Nya vd:n vände usel trend – med fotbollstaktik

VÄXJÖ. Efter några månader som nyrekryterad vd insåg Mattias Söderqvist hur illa det var: Personalen trivdes inte. Med en tydlig strategi – och en hel del fotbollsreferenser – har nu både arbetsklimat och omsättning rusat i höjden på Alutrade..

DI - 4 timmar sedan

Frida Wallnor: Låt britter och katalaner ångra sina självskadeprojekt

LEDARE. Kan Storbritannien återkomma som medlem i EU efter brexit? I takt med att förhandlingarna med Bryssel går trögt verkar i alla fall fler och fler britter ångra sig om beslutet att lämna unionen, enligt opinionsundersökningarna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.