DI > Ekonomi

Sunday, 21 January, 19:40

Liknande nyheter

Taggar: True, Headingfår , ytterligare, orderfrån , Lockheed, Martin
DI - 18 aug 15 kl. 15:58

True Heading tar större order från Lockheed Martin

True Heading, listat på Aktietorget, har fått en ny större order från Lockheed Martin, med ett ordervärde på en kvarts miljon. Leverans sker "i närtid".Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 nov 16 kl. 13:44

True Heading tar Lockheed Martin-order

True Heading har fått en order från Lockheed Martin med ett uppskattat ordervärde om 0,6 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 07 nov 17 kl. 10:16

True Heading tar ny Lockheed Martin-order

Teknikbolaget True Heading har fått en större order från Lockheed Martin till det så kallade BLQ-10 programmet för USNA. Ordern är värd 0,45 miljoner kronor och beskrivs vara den hittills näst största i omfattning..

DI - 21 apr 17 kl. 15:58

True Heading föreslår avknoppning av dotterbolag

Aktietorgslistade True Heading vill utreda en möjlig delning av bolagen True Heading och det helägda dotterbolaget Seapilot genom utdelning till aktieägarna..

DI - 24 apr 15 kl. 15:36

True Heading föreslår ett nyval till styrelsen

True Heading föreslår nyval av Hanne Melin Olbe som styrelseledamot vid årsstämman den 20 maj. Det framgår av ett pressmeddelande..

E24 - 26 aug 16 kl. 14:03

True Heading handelsstoppad efter uppgång

Handeln i True Heading stoppades på Aktietorget på fredagseftermiddagen, kring klockan 13.45..

DI - 26 aug 16 kl. 13:57

True Heading handelsstoppad

Handeln i True Heading stoppades på Aktietorget på fredagseftermiddagen efter att bolaget redovisat fel siffror i kvartalsrapporten..

DI - 30 aug 16 kl. 09:03

True Heading: Därför handelsstoppades aktien

Handeln i True Heading återupptas i dag, den 30 augusti, klockan 9.00.Anledningen att aktien handelsstoppades i fredags var felaktig information i kvartalsrapporten..

DI - 23 feb 17 kl. 10:22

True Heading reserverar fodran

Aktietorgetlistade True Heading har i samband med kommande bokslutet beslutat att reservera för hela den tvistiga fordran på FMV på 3,1 miljoner kronor..

DI - 16 jun 17 kl. 16:44

Ny vd för True Heading

Styrelsen i Aktietorgslistade True Heading har beslutat att återinsätta tidigare vd och grundare Anders Bergström som vd för bolaget. Samtidigt tar Anna Averud över som ordförande när Anders Bergström lämnar den rollen. Det framgår av ett pressmeddelande..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Ny förundersökningsledare har tagit över Lundinutredning

Det sker stora förändringar i förundersökningen där oljejätten Lundin Petroleums ledning är delgivna misstanke om medhjälp till grovt folkrättsbrott. Di kan avslöja att i utredningens slutskede har kammaråklagare Magnus Elving lämnat posten som förundersökningsledare efter åtta år..

DI - 1 timme sedan

Godkännandet dröjer för svenska Camurus preparat för missbrukare

Lundaföretaget Camurus läkemedel för behandling av opioidberoende närmar sig den amerikanska marknaden, men FDA sätter käppar i hjulet.  .

DI - 1 timme sedan

Spanien vill att Kataloniens president grips i Danmark

Kataloniens avsatte regionpresident Carles Puigdemont reser till Danmark på måndag för att delta i en debatt på Köpenhamns universitet. På tisdag ska Puigdemont träffa politiker från folketinget..

DI - 1 timme sedan

Audi tvingas återkalla 127.000 bilar

Biltillverkaren Audi tvingas återkalla 127.000 bilar efter att tyska transportmyndigheten upptäckt brister i den mjukvara som kontrollerar utsläppen i bolagets senaste Euro-6 dieselmodeller, det skriver Bild am Sonntag..

DI - 1 timme sedan

Rekordmånga finansanställda förlorade licensen

Fler finansanställda än någonsin blev varnande eller av med sin yrkeslicens under fjolåret. Ett stort antal ärenden gällde beslut kring krediter, enligt Swedsec..

DI - 1 timme sedan

Audi återkallar 127.000 bilar

Biltillverkaren Audi återkallar 127.000 bilar efter att tyska transportmyndigheten upptäckt brister i den mjukvara som kontrollerar utsläppen i bolagets senaste Euro-6 dieselmodeller, det skriver Bild am Sonntag..

DI - 2 timmar sedan

Blankarjätten tar sikte på Europa

Europa blir allt hetare för blankare när marknaderna brottas med övervärdering. Inflytelserika Glaucus Research Group har fått upp ögonen för regionens potential, skriver Bloomberg..

DI - 3 timmar sedan

PM Nilsson: Säg ja till Europa

Inför eurons premiär hade den tyska tidningen Die Zeit en lång serie om det gemensamma myntets politiska konsekvenser..

DI - 3 timmar sedan

Tyska SPD säger ja till förhandlingar med Merkel

SPD:s delegater har röstat för förhandlingar om en allians med Merkels CDU, rapporetrar Reuters..

DI - 3 timmar sedan

Venezuelas inflation uppe i 440.000 procent

På mindre än tre månader har priset för en kopp kaffe i Venezuela stigit från 5.500 bolivarer till 45.000, skriver Bloomberg.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.