GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 24 May, 21:46

GöteborgsPosten - 17 jul 17 kl. 19:49

Europaresenär på tuktuk gör stopp i GöteborgIkväll anländer engelsmannen Callum Fairhurst till Göteborg på sin tuk tuk. Det är hans åttonde stopp av de totalt 28 länderna han ska besöka. Syftet är att samla in pengar till en välgörenhetsfond för sin bror som dog i cancer..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Göteborg, Callum Fairhurst

Dela artikeln

100 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Europaresenär, tuktuk, gör, stoppi , Göteborg

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Ny smällarattack mot Åkesson

En smällare kastades mot Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson under ett möte i Tranås. Det smällde väldigt högt och det ringer lite i örat fortfarande, säger han till Tranås Tidning..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Svarar på piken: "Ingen här vill vara Göteborgs lag"

Göteborgs lag mot Häcken – eller?.

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Ohyggliga flodupptäckter i Nairobi

De skräpfyllda floderna i Kenyas huvudstad Nairobi håller på att rensas upp..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Ungdomar strejkade för klimatet

Ungdomar runtom i Sverige och världen har åter strejkat från skolan för att demonstrera för klimatet. Vi står inför en existentiell kris och tiden rinner ifrån oss, sade Greta Thunberg som talade i Stockholm..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Britternas nästa ledare kan bli mer hårdför

Theresa Mays fiender håller förmodligen med om att den avgående premiärministern är en fighter – men hennes eftermäle kommer att präglas av hennes misstag under brexitprocessen..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Brand i skola i Indien – minst 17 döda

Minst 17 personer, varav 15 barn, har omkommit i en brand i ett flervåningshus i staden Surat i västra Indien, rapporterar Times of India..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Därför är det fel att ombilda hyresrätter

Att ombilda billiga hyresrätter till bostadsrätter bryter inte segregationen. I stället behöver kommunen bygga nya bostäder för att skapa en blandning av boendeformer..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Danska åtalas för svindel på 168 miljoner

Under en period på 25 år förde den svindlerimisstänkta kvinnan vid mer än 300 tillfällen olagligt över pengar från den danska socialstyrelsen..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Fischer sjuk – stod över första träningen

Sveriges mittbacksankare Nilla Fischer saknades när fotbollslandslaget på fredagen gjorde sin första träning under VM-lägret i Båstad..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Radetinac stängs av i tre matcher

Djurgårdens Haris Radetinac stängs av i tre matcher för sitt osportsliga uppträdande i den allsvenska matchen mot Elfsborg i söndags.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.