DI > Ekonomi

Friday, 18 August, 14:43

Liknande nyheter

Taggar: Chocksiffraför , Empire, Manufacturing, Index
SvD - 15 mar 13 kl. 13:48

Empire manufacturing index sjönk i mars

Affärsförhållandena för industrin i New York försämrades..

DI - 16 mar 15 kl. 13:32

Empire Manufacturing Index sjönk i mars

Affärsförhållandena för industrin i delstaten New York försämrades något i mars jämfört med månaden före..

DI - 16 jun 14 kl. 14:35

USA: NY Empire State index steg i juni

New York Empire State tillverkningsindex var 19,28 i juni, vilket kan jämföras med förra månadens oreviderade utfall på 19,01 och med förväntningarna som låg vid 15,0..

Affärsvärlden - 15 maj 15 kl. 14:47

Empire State index under förväntan

New York Empire State tillverkningsindex var +3,09 i maj, vilket kan jämföras med förra månadens oreviderade utfall på -1,19 och med förväntningarna som låg vid +5,0..

DI - 17 feb 15 kl. 14:36

Empire State Manufacturing Index sjönk

Affärsförhållandena för industrin i delstaten New York försämrades i februari jämfört med månaden före..

DI - I förrgår: 14:46

USA: Empire State Manufacturing Index stiger

Affärsförhållandena för industrin i delstaten New York förbättrades i augusti jämfört med månaden före..

VA - 15 sep 11 kl. 15:20

Positiv börsdag väntas

15 september Terminerna för de ledande amerikanska aktieindexen stod på plus inför torsdagens börsöppning i New York. Ett sjok av tidig amerikansk statistik fick dock terminerna att tillfälligt vackla, men ny fart hämtades från ECB:s tillkännagivande om åtgärder för dollarlikviditet i samarbete med Federal Reserve. Vid klockan 15.

VA - 15 apr 11 kl. 16:14

Svagt inför öppningen i New York

15 april Terminerna för de ledande USA- indexen pekar marginellt nedåt inför öppningen av marknaden på veckans sista handelsdag. Utvecklingen följde därmed de europeiska börserna, som tillbringade större delen av dagen på eller strax under nollstrecket. Starka rapporter från matproducenten Nestlé och kemibolaget Syngenta motverkades i Europa av oro för stigande inflation i Kina och fortsatt skuldproblematik.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Öresunds vd köper 1.000 aktier

Investmentbolaget Öresunds vd Gustav Lindner har den 18 augusti köpt 1 000 aktier i bolaget. .

DI - 15 minuter sedan

Nibe-chefen optimistisk trots kursfallet

Värmepumpstillverkaren Nibe kallnade snabbt på Stockholmsbörsen. Förvärv och slopade subventioner i USA pressar marginalerna och bidrog till att sänka aktien ordentligt..

DI - 1 timme sedan

Tyska marknaden för fritidsfordon ökar starkt

Den tyska marknaden för fritidsfordon (husvagnar och husbilar) visar en ökning av leveranserna till återförsäljarledet med 17,2 procent till 6.370 fordon under juli månad, jämfört med motsvarande månad i fjol..

DI - 1 timme sedan

Catella flaggar ned i IAR Systems

Catella Fonder har sålt aktier i IAR Systems varefter innehavet motsvarar 5,4 procent av aktiekapitalet och 4,99 procent av rösterna. Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Resebyrå: Barcelona kommer stå sig starkt som resmål

Resebyrån Ticket räknar med att svenskarnas intresse för att resa till Barcelona dämpas efter terrorattackerna – men att det återhämtar sig efter några veckor..

DI - 1 timme sedan

Impact Coatings gör stor förlust

Impact Coatings andra kvartal 2017 visade på en väsentligt utökad förlust jämfört med motsvarande period föregående år. .

DI - 1 timme sedan

Deere höjer prognoser

Amerikanska Deere, som inom vissa delar konkurrerar med Volvo Anläggningsmaskiner (VCE), höjer sina prognoser för räkenskapsåret 2016/2017 som sträcker sig till och med oktober 2017..

DI - 1 timme sedan

Lägre förlust för Episurf

Episurf redovisar ett rörelseresultat om minus 13 miljoner kronor för det andra kvartalet (-16,5). Nettoomsättningen steg till 0,6 miljoner kronor (0,5)..

DI - 2 timmar sedan

Terrorexpert: Annorlunda än tidigare dåd

Terrorexperten Mats Fridlund anser att det senaste dygnets terrordåd i Spanien verkar hänga samman. Det tyder på en större och mer organiserad cell än tidigare..

DI - 2 timmar sedan

Robert Friman tappar stort

Robert Friman hade ett resultat före avskrivningar på minus 1,8 miljoner kronor andra kvartalet (-0,4). De totala intäkterna sjönk till 41,8 miljoner (67,5)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.