DI > Ekonomi

Thursday, 14 December, 15:56

Liknande nyheter

Taggar: Chocksiffraför , Empire, Manufacturing, Index
SvD - 15 mar 13 kl. 13:48

Empire manufacturing index sjönk i mars

Affärsförhållandena för industrin i New York försämrades..

DI - 16 mar 15 kl. 13:32

Empire Manufacturing Index sjönk i mars

Affärsförhållandena för industrin i delstaten New York försämrades något i mars jämfört med månaden före..

DI - 16 jun 14 kl. 14:35

USA: NY Empire State index steg i juni

New York Empire State tillverkningsindex var 19,28 i juni, vilket kan jämföras med förra månadens oreviderade utfall på 19,01 och med förväntningarna som låg vid 15,0..

Affärsvärlden - 15 maj 15 kl. 14:47

Empire State index under förväntan

New York Empire State tillverkningsindex var +3,09 i maj, vilket kan jämföras med förra månadens oreviderade utfall på -1,19 och med förväntningarna som låg vid +5,0..

DI - 17 feb 15 kl. 14:36

Empire State Manufacturing Index sjönk

Affärsförhållandena för industrin i delstaten New York försämrades i februari jämfört med månaden före..

DI - 15 aug 17 kl. 14:46

USA: Empire State Manufacturing Index stiger

Affärsförhållandena för industrin i delstaten New York förbättrades i augusti jämfört med månaden före..

VA - 15 sep 11 kl. 15:20

Positiv börsdag väntas

15 september Terminerna för de ledande amerikanska aktieindexen stod på plus inför torsdagens börsöppning i New York. Ett sjok av tidig amerikansk statistik fick dock terminerna att tillfälligt vackla, men ny fart hämtades från ECB:s tillkännagivande om åtgärder för dollarlikviditet i samarbete med Federal Reserve. Vid klockan 15.

VA - 15 apr 11 kl. 16:14

Svagt inför öppningen i New York

15 april Terminerna för de ledande USA- indexen pekar marginellt nedåt inför öppningen av marknaden på veckans sista handelsdag. Utvecklingen följde därmed de europeiska börserna, som tillbringade större delen av dagen på eller strax under nollstrecket. Starka rapporter från matproducenten Nestlé och kemibolaget Syngenta motverkades i Europa av oro för stigande inflation i Kina och fortsatt skuldproblematik.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Catena Media köper nyhetssajt för fotboll

Catena Media förvärvar Squawka.com och samtliga tillgångar i Squawka. Squawka är en global nyhetssajt för fotboll med hög trafikvolym, som även innehåller en sajt med en Daily Fantasy Sports-sektion i betaversion.

DI - 30 minuter sedan

Kina och Sydkorea ense om Nordkorea

Ett krig på den koreanska halvön kommer inte att tolereras, rapporteras Kinas president Xi Jinping och hans sydkoreanska kollega Moon Jae-In vara överens om..

DI - 30 minuter sedan

Ny auktionsmodell på Stockholmsbörser mot manipulation

Stockholmsbörsen inför en ny marknadsmodell för initialt elva illikvida aktier, däribland MTG A, Midsona A och Hufvudstaden C. Åtgärden följer i spåren av rejäla kurssvängningar i vissa A-aktier för att göra handeln "mindre sårbar för incidenter eller manipulationsförsök". Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Styrelseledamot köper 40.000 aktier i Arjo

Ulf Grunander har den 12 december köpt 40 000 B-aktier i medicinteknikbolaget Arjo där han är styrelseledamot..

DI - 30 minuter sedan

M KU-anmäler Morgan Johansson – "trotsar riksdagen"

Moderaterna KU-anmäler justitieminister Morgan Johansson (S) efter beskedet att regeringen tänker lägga fram ett lagförslag i vår som ska underlätta för polisen att använda kameraövervakning..

DI - 15 minuter sedan

Martin Blomgren: Ingen förtroendeingivande start på Munters comeback

Vad är det du inte förstår? Di:s råd att inte teckna Munters i introduktionen i maj – där aktörer som FAM, Alecta, AMF, Handelsbanken Fonder samt Brummers Carve agerade ankarinvesterare och tog 26 procent av aktierna till kursen 55 kronor – föranledde en del kommentarer på det frågetemat. Svaret var då som nu: priset..

DI - 15 minuter sedan

Coeli Global Selektiv fyller tre år och får toppbetyget fem stjärnor av oberoende utvärderare Morningstar

Fonden Coeli Global Selektiv har belönats med toppbetyget fem stjärnor av Morningstar. Fondförvaltarna Andreas Brock och Henrik Milton fokuserar på att hitta välskötta och lönsamma företag med fortsatt potential och har med sin aktiva förvaltning lyckats leverera god avkastning..

DI - 45 minuter sedan

Ordföranden storhandlade aktier inför ny order

Sensys Gatso presenterade ett tioårigt kontrakt i USA på torsdagen. Dagarna innan utökade styrelseordföranden sitt aktieinnehav med över 800 procent..

DI - 1 timme sedan

Volkswagens laddboxkampanj gav fler eldrivna bilar

I somras inledde Volkswagen kampanjen ”Vi elektrifierar Sverige”. Genom att ge en kostnadsfri laddbox till alla som köpte en laddbar Volkswagen ville man öka antalet eldrivna bilar. Inom kort avslutas kampanjen – och då får kunderna istället möjlighet att ta del av ett nyligen beslutat statligt stöd..

DI - 1 timme sedan

Börsterminer pekar mot öppning runt nollan på Wall Street

Inför den amerikanska börsöppningen är S&P 500 terminen upp 0,05 procent medan Nasdaq 100 terminen har stigit 0,07 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.