DI > Ekonomi

Thursday, 22 February, 09:34

Liknande nyheter

Taggar: Chocksiffraför , Empire, Manufacturing, Index
SvD - 15 mar 13 kl. 13:48

Empire manufacturing index sjönk i mars

Affärsförhållandena för industrin i New York försämrades..

DI - 16 mar 15 kl. 13:32

Empire Manufacturing Index sjönk i mars

Affärsförhållandena för industrin i delstaten New York försämrades något i mars jämfört med månaden före..

DI - 16 jun 14 kl. 14:35

USA: NY Empire State index steg i juni

New York Empire State tillverkningsindex var 19,28 i juni, vilket kan jämföras med förra månadens oreviderade utfall på 19,01 och med förväntningarna som låg vid 15,0..

Affärsvärlden - 15 maj 15 kl. 14:47

Empire State index under förväntan

New York Empire State tillverkningsindex var +3,09 i maj, vilket kan jämföras med förra månadens oreviderade utfall på -1,19 och med förväntningarna som låg vid +5,0..

DI - 17 feb 15 kl. 14:36

Empire State Manufacturing Index sjönk

Affärsförhållandena för industrin i delstaten New York försämrades i februari jämfört med månaden före..

DI - 15 aug 17 kl. 14:46

USA: Empire State Manufacturing Index stiger

Affärsförhållandena för industrin i delstaten New York förbättrades i augusti jämfört med månaden före..

VA - 15 sep 11 kl. 15:20

Positiv börsdag väntas

15 september Terminerna för de ledande amerikanska aktieindexen stod på plus inför torsdagens börsöppning i New York. Ett sjok av tidig amerikansk statistik fick dock terminerna att tillfälligt vackla, men ny fart hämtades från ECB:s tillkännagivande om åtgärder för dollarlikviditet i samarbete med Federal Reserve. Vid klockan 15.

VA - 15 apr 11 kl. 16:14

Svagt inför öppningen i New York

15 april Terminerna för de ledande USA- indexen pekar marginellt nedåt inför öppningen av marknaden på veckans sista handelsdag. Utvecklingen följde därmed de europeiska börserna, som tillbringade större delen av dagen på eller strax under nollstrecket. Starka rapporter från matproducenten Nestlé och kemibolaget Syngenta motverkades i Europa av oro för stigande inflation i Kina och fortsatt skuldproblematik.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Svag rapport från Zetadisplay

Zetadisplays nettoomsättning ökade med 23 procent under fjärde kvartalet 2017 till 69,2 miljoner kronor (56,3). Den organiska tillväxten var -15 procent (+15)..

DI - 5 minuter sedan

Rådgivande kommitté i USA rekommenderar AstraZenecas vaccin mot influensa

En rådgivande kommitté hos amerikanska Centers for Disease Control and Prevention rekommenderar användning av läkemedelsjätten AstraZenecas vaccin FluMist mot influensa, vilket innebär att man reverserar en tidigare inställning gentemot läkemedlet. Det rapporterar Reuters. .

DI - 4 minuter sedan

AQ Group får uppdrag av Scania

Verkstadsbolaget AQ Groups dotterbolag AQ Wiring Systems i Litauen har valts för att tillverka elektriska distributionssystem till Scanias busschassin..

DI - 10 minuter sedan

AQ Group föreslår Patrik Nolåker till ny styrelseordförande

Verkstadsbolaget AQ Groups valberedning kommer att föreslå Patrik Nolåker till ny styrelseordförande i bolaget. Han har tidigare haft ledande befattningar i Atlas Copco, ABB och Alimak och är idag styrelseledamot i AQ Group, Systemair,  Outotec och Dywidag-Systems International. .

DI - 15 minuter sedan

Säporapport: Hotet mot Sverige större

"Säkerhetsläget i vår del av världen har försämrats, och hotet mot Sverige är större än det varit på många år", skriver förre Säpochefen Anders Thornberg i förordet till Säpos årsrapport..

DI - 30 minuter sedan

Ökad omsättning och höjd utdelning för B3IT

B3IT hade en omsättning på 188 miljoner kronor (149) under det fjärde kvartalet 2017..

DI - 30 minuter sedan

Lauritz.com vänder vinst till förlust

Auktionshuset Lauritz.com, listat på First North, redovisar ett resultat efter skatt på -18 miljoner danska kronor för det fjärde kvartalet 2017 (9). .

DI - 15 minuter sedan

Sämre än väntat av Barclays

Den brittiska storbanken Barclays redovisar en vinst före skatt på 3,5 miljarder pund för helåret 2017, vilket kan jämföras med 3,2 miljarder året före..

DI - 30 minuter sedan

Statens budgetsaldo nära noll i januari

Saldot i statens budget för januari blev 0,0 miljarder kronor, vilket kan jämföras med ett överskott på 9 miljarder kronor i januari 2017.  Det visar ESV:s rapport över statsbudgetens utfall..

DI - 30 minuter sedan

Vinstlyft för BAE Systems

Den brittiska försvarskoncernen BAE Systems, som bland annat bygger ubåtar och stridsflygplan, redovisar ett vinstlyft på 8 procent för 2017, men räknar enligt ett bokslut med att nå upp till samma vinstnivå även 2018..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.