DI > Ekonomi

Thursday, 19 October, 14:29

Liknande nyheter

Taggar: Chocksiffraför , Empire, Manufacturing, Index
SvD - 15 mar 13 kl. 13:48

Empire manufacturing index sjönk i mars

Affärsförhållandena för industrin i New York försämrades..

DI - 16 mar 15 kl. 13:32

Empire Manufacturing Index sjönk i mars

Affärsförhållandena för industrin i delstaten New York försämrades något i mars jämfört med månaden före..

DI - 16 jun 14 kl. 14:35

USA: NY Empire State index steg i juni

New York Empire State tillverkningsindex var 19,28 i juni, vilket kan jämföras med förra månadens oreviderade utfall på 19,01 och med förväntningarna som låg vid 15,0..

Affärsvärlden - 15 maj 15 kl. 14:47

Empire State index under förväntan

New York Empire State tillverkningsindex var +3,09 i maj, vilket kan jämföras med förra månadens oreviderade utfall på -1,19 och med förväntningarna som låg vid +5,0..

DI - 17 feb 15 kl. 14:36

Empire State Manufacturing Index sjönk

Affärsförhållandena för industrin i delstaten New York försämrades i februari jämfört med månaden före..

DI - 15 aug 17 kl. 14:46

USA: Empire State Manufacturing Index stiger

Affärsförhållandena för industrin i delstaten New York förbättrades i augusti jämfört med månaden före..

VA - 15 sep 11 kl. 15:20

Positiv börsdag väntas

15 september Terminerna för de ledande amerikanska aktieindexen stod på plus inför torsdagens börsöppning i New York. Ett sjok av tidig amerikansk statistik fick dock terminerna att tillfälligt vackla, men ny fart hämtades från ECB:s tillkännagivande om åtgärder för dollarlikviditet i samarbete med Federal Reserve. Vid klockan 15.

VA - 15 apr 11 kl. 16:14

Svagt inför öppningen i New York

15 april Terminerna för de ledande USA- indexen pekar marginellt nedåt inför öppningen av marknaden på veckans sista handelsdag. Utvecklingen följde därmed de europeiska börserna, som tillbringade större delen av dagen på eller strax under nollstrecket. Starka rapporter från matproducenten Nestlé och kemibolaget Syngenta motverkades i Europa av oro för stigande inflation i Kina och fortsatt skuldproblematik.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Andersson efter boprisfallet: "Var ju nödvändigt"

En dämpning på bostadsmarknaden är nödvändig, men det är fortsatt viktigt att hålla ögonen på utvecklingen. Det sade finansminister Magdalena Andersson till journalister på torsdagen..

DI - 15 minuter sedan

Teknikhandelsföretaget OEM ökar sitt resultat

Teknikhandelsföretaget OEM redovisar ett resultat efter skatt på 51 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017 (49). Resultatet per aktie uppgick till 2.19 kronor (2.

DI - 15 minuter sedan

Tidigare riksrevisorn nominerad till toppjobb i EU

Regeringen nominerar den tidigare riksrevisorn Eva Lindström till ny ledamot i Europeiska revisionsrätten. Det är första gången Sverige nominerar en kvinna till denna post..

DI - 10 minuter sedan

Uppgifter: Macron till motattack om frihandelsavtal

Frankrikes president Emmanuel Macron väntas på torsdagens EU-toppmöte gå till motanfall mot EU:s omfattande frihandelsförhandlingar. Han har begärt att få tid vid middagen för att tala om inriktningen av EU:s handelspolitik i allmänhet och "takten och substansen" i förhandlingarna om frihandelsavtal i synnerhet..

DI - 30 minuter sedan

De vann Stordalens Strawberry-miljoner

Under onsdagen tävlade tre svenska och tre norska företag om hotellmagnaten Petter Stordalens pengar. I tävlingen Strawberry-miljonen, som Di skrev om i måndags, stod till slut två företag som segrare: norska Bike Finder och Blue Lice..

DI - 30 minuter sedan

SHB Fonder ökar i MTG

Handelsbanken Fonder har köpt aktier i MTG varefter innehavet uppgår till 5,05 procent av kapitalet och drygt 3 procent av rösterna..

DI - 1 timme sedan

Vilken chef har du? Så tacklar du de olika ledarstilarna

Chefens sätt att styra har stor betydelse för hur en medarbetare mår. Men vilka styrningssätt är de bästa – och vad stressar personalen mest? ”De allra flesta har problem med den otydliga chefen”, säger psykologen Sandra Guteklint..

DI - 45 minuter sedan

Verizon rapporterar i linje med förväntningar

Den amerikanska teleoperatören Verizon redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:98 dollar för det tredje kvartalet 2017..

DI - 45 minuter sedan

Kabes ekonomidirektör lämnar

Husvagnsbolaget Kabes ekonomidirektör Maria Oksanen lämnar koncernen för "nya utmaningar utanför koncernen", och ersätts av Linda Klinth från Jönköpingsbolaget Schur Ekmans Kartong..

DI - 45 minuter sedan

Petter Stordalen: "H&M är ett av världens bästa bolag"

Petter Stordalen har ägt aktier i klädjätten H&M flera gånger, men vill inte avslöja om han är aktieägare i nuläget. ”H&M är ett av världens bästa bolag”, säger den norske hotellkungen till DiTV.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.