Jönköpingsnytt > Nyheter

Sunday, 24 June, 11:20

Liknande nyheter

Taggar: Robert, Gustafsson, uppträderi , Spira
YLE - 07 mar 18 kl. 17:22

Svenska komikern Björn Gustafsson uppträder i Ekenäs i april

Det blir ståuppkomik för hela slanten onsdagen den 4 april när ståuppklubben HumorHuset kommer till Kulturhuset Karelia i Ekenäs. Komikerna Björn Gustafsson och Nisse Hallberg uppträder..

Barometern - 18 nov 13 kl. 11:27

Robert Gustafsson tillbaka på Krusenstiernska

Robert Gustafsson återvänder till Krusenstiernska gården i sommar.
Han och Allan Svensson spelar två charmörer från Nybro på vift i Stockholm. Charmörer på vift heter sommarteatern på Krusenstiernska gården nästa år.

Jönköpingsnytt - 05 dec 16 kl. 08:46

Vass komiker uppträder på Spira

Komikern och skådespelaren William Spets kommer till Jönköping.
Den 24 februari uppträder han i Kulturhuset Spira med sin föreställning Mormor jag vet att du är i himlen, man har du tid en timme?.

Expressen - 24 apr 13 kl. 17:40

Robert Gustafsson: Jag tappade min penis

Robert Gustafsson cyklade i kallt väder. Då försvann hans penis. ?

Sydsvenskan - 21 feb 18 kl. 06:00

Robert Gustafsson gör krogshow

Melodifestivalaktuelle Robert Gustafsson ska i höst göra en helt ny krogshow i Göteborg. I september är det premiär för "Rolandz på Rondo" och flera av hans mest populära rollfigurer kommer att dyka upp på scenen. På lördag ikläder sig komikern och skåd.

Helsingborgs Dagblad - 21 feb 18 kl. 06:00

Robert Gustafsson gör krogshow

Melodifestivalaktuelle Robert Gustafsson ska i höst göra en helt ny krogshow i Göteborg. I september är det premiär för "Rolandz på Rondo" och flera av hans mest populära rollfigurer kommer att dyka upp på scenen. På lördag ikläder sig komikern och skåd.

YLE - 06 aug 15 kl. 17:39

"Smoukahontas" uppträder i Karleby

Sara Maria Forsberg, numera känd som Saara, uppträder i Karleby under veneziadfesten i slutet av augusti. Forsberg som kommer från Jakobstad blev ett Youtube-fenomen våren 2014 då hon under pseudonymen "Smoukahontas" imitierade ett antal olika språk. Aktuell med singel Numera bor hon i USA där hon bland annat har spelat in singeln "Ur Cool" i april 2015.

Skånskan - 03 mar 17 kl. 09:16

Bedragare uppträder som Björn Skifs

En bedragare uppträder som sångaren och forne Billboard-ettan Björn Skifs.
– Det är lite läskigt. säger han i SVT:s Skavlan.

Magazin24 - 12 jul 12 kl. 15:53

Lena Endré och Svante Thuresson uppträder

På lördag ska man befinna sig på Jazzens museum i Strömsholm om man vill se Lena Endré och Svante Thuresson uppträda. På lördag den 14 juli uppträder Lena Endré och Svante Thuresson ihop på Jazzens museum i Strömsholm. När Lena och Svante träffades förra året började de prata musik, och Lena som sjungit en hel del tidigare föreslog att de tillsammans skulle göra svenska texter.

Posh24 - 25 sep 12 kl. 11:18

Halleluja! Nu uppträder äntligen One Direction i Sverige!

I dag hoppade våra hjärtan helt klart över ett slag när vi fick veta att One Direction kommer och uppträder i Sverige snart! Eller ja, åtminstone i svenska X Factor, men det är ju faktiskt bra nog! "Vi är väldigt glada över att snart få uppträda i X Factor Sverige senare i år och vi ser fram emot att träffa alla våra svenska fans", säger Liam Payne från bandet.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Gjorde resan från Dalvik till Dubai

Daniel Daboczy växte upp på Dalvik Jönköping efter att ha kommit till Sverige från Rumänien 1989. I dag driver han ett världsomspännande bolag med kontor i sex länder som han startade 2009. I en intervju med Jnytt berättar han om sin resa hur han tog sig dit han är i dag.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

4,1 miljoner till välfärdsteknik

Regeringen har avsatt 350 miljoner i vårbudgeten som ska ge stöd för välfärdsteknik till äldre och funktionshindrade. Jönköpings kommun får 4,1 miljoner.
.

Jönköpingsnytt - 13 timmar sedan

"Uppdraget var att filma och överleva”

Fredrik Blomqvist var aldrig någon äventyrare från början. Det som började med en dokumentärfilm om Göran Kropp ledde till att filma de mest extrema expeditionerna. Mycket har han upplevt och vissa upplevelser får honom ännu att vakna till om nätterna.

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

TV-klipp och bilder: VM-feber i Jönköping

Det är VM-feber i Jönköping. Uteserveringar och barer i staden var välbesökta när det närmade sig avspark mellan Sverige och Tyskland.
.

Jönköpingsnytt - 17 timmar sedan

Mästarklubb draftade HV-talang

Under lördagseftermiddagen och kvällen fullbordas årets upplaga av NHL-draften. HV-spelarna Martin Fehervary och David Gustafsson är på plats i Texas.
.

Jönköpingsnytt - 19 timmar sedan

Husqvarnas väntan kan vara över

Husqvarna FF har fått spela sina sex inledande hemmamatcher på annat håll, men när laget på söndagen möter Eskilsminne ser det ut att bli match på Vapenvallen.
.

Jönköpingsnytt - 20 timmar sedan

De får tävla under SM-veckan

Tabergsdalens damlag vann division 1 och gör nu upp i finalspelet under SM-veckan i Helsingborg och Landskrona.
.

Jönköpingsnytt - 22 timmar sedan

Jordskalv i Skara hördes i Jönköping

Klockan 07:49 inträffade ett jordskalv med en preliminär magnitud 3,0, nio kilometer nordöst om Skara. Skalvet kändes av många i Skara, i närliggande områden och har även hörts i Jönköping.
.

Jönköpingsnytt - 23 timmar sedan

Fyra gripna efter grov misshandel

00.08 på midsommarnatten fick polisen ett larm om ett stort bråk i Skillingaryd. Fyra personer greps för grovmisshandel.

Jönköpingsnytt - Igår: 09:52

Återvunnet material inget för Jönköping

Endast en av kommunerna i Jönköping län tänker på att köpa in varor av återvunnet material. – Kommunerna kan bidra till en förändring, om de använder skattebetalarnas pengar, säger Pär Larshans, hållbarhetschef på Ragn-Sells.
.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.