Sydöstran > Nyheter

Thursday, 26 April, 15:38

Liknande nyheter

Taggar: 30 övervakningskamerortill , Knut, Hahn
Blekinge Läns tidning - 11 okt 15 kl. 23:00

Knut Hahn i digital framkant

"Det digitala klassrummet" är ett koncept som Knut Hahn i allmänhet, och tekniklinjen i synnerhet, omsatt i praktiken. Det handlar om allt från att fortbilda kollegor till datortillgång för eleverna..

Sydöstran - 26 okt 15 kl. 14:25

Knut Hahn får godkänt efter granskning

Förra våren genomförde Skolinspektionen en kvalitetsgranskning av program på gymnasieskolan Knut Hahn. Nu bedömer man att åtgärderna som har genomförts är tillräckliga..

Sydöstran - 11 feb 16 kl. 09:39

Hyllad författare besöker Knut Hahn

Den hyllade författaren och föreläsaren Jonas Hassen Khemiri besöker gymnasieskolan Knut Hahn nästa vecka. Eleverna har även satt upp en föreställning av ett av författarens verk..

Blekinge Läns tidning - 26 apr 16 kl. 19:00

Knut Hahn elever gjorde succé på mässa

Teknikeleverna på gymnasieskolan Knut Hahn fick berätta för många intresserade hur dator spelet Minecraft används i undervisningen. – Många har stannat här och tittat, säger eleven Viktor Lindberg från mässan..

Sydöstran - 18 jun 16 kl. 06:00

Knut Hahn måste agera mot rökande elever

Senast i oktober måste gymnasieskolan Knut Hahn presentera en åtgärdsplan som förhindrar att elever röker på skolgården. Annars vidtar politikerna i miljö- och byggnadsnämnden tuffare åtgärder..

Sydöstran - 14 nov 16 kl. 15:15

Grön succé på Knut Hahn

Ett stående vegetariskt alternativ verkar slå ut nödlösningen knäckebrödet i matsalen på gymnasieskolan Knut Hahn. Nu hoppas köksmästaren att utbudet ska breddas ännu mera..

Blekinge Läns tidning - 11 jan 17 kl. 14:27

Lugn skolstart på Knut Hahn

Jullovet är över och ungdomarna har återvänt till Knut Hahn. Och det blev en lugn skolstart efter bråket innan jul. – Vi förväntade oss ingenting annat, säger Ronny Mattsson..

Blekinge Läns tidning - 17 jul 17 kl. 15:03

Knut Hahn-skolan inför kameraövervakning

Efter flera bråk på gymnasieskolan Knut Hahn så inför de nu kameraövervakning och ID-kort. – Det är en säkerhet för alla på skolan, säger Ronny Mattsson..

Sydöstran - 21 nov 17 kl. 17:30

Knut Hahn siktar mot toppen

Lokalderbyt i kvartsfinalen slutade med seger för Knut Hahn. Nu laddar gymnasieskolans e-sportlag för finalspelet i Gymnasiecupen under jätteeventet Dreamhack..

Blekinge Läns tidning - 20 dec 17 kl. 15:37

Elev misshandlade lärare på Knut Hahn

En elev fick frågan av en lärare på Knut Hahn var han hade sitt ID-kort. Strax därefter blev läraren misshandlad av eleven som nu är avstängd och polisanmäld..

Sydöstran - 18 mar 18 kl. 20:00

Knut Hahn-elever till riksfinal

Elever från gymnasieskolan Knut Hahn är klara för riksfinal i en språktävling. .

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Mångmiljonarena ska lyfta svensk tennis

Svensk tennis var framgångssagan som vände ner i mörkret. Nu ska en toppmodern anläggning utanför Stockholm ge nya stjärnor. - Det är nu det börjar på riktigt, säger Nicklas Kulti på akademin Good to Great.

Sydöstran - 15 minuter sedan

Tuffa besparingar i skolan

Karlskrona kommun tvingas till tuffa besparingar inom de kommunala skolorna. Framför allt är det korttidsanställd personal som drabbas. Nu slår därför oroliga lärare larm om framtiden..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Hon är årets Harry Martinson-pristagare

Författaren, litteraturkritikern och läkaren Eva Ström tilldelas årets Harry Martinson-pris. Eva Ström rör sig fritt mellan litteraturgenrer även om det är poesin som ligger henne närmast: "Det är som en röst som talar inne i mig. Ibland kan rösterna bli flera och byggas ut till dramatik.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Detta vet vi om laddade Nord-Sydmötet

Under fredagen vänds världens blickar mot Koreahalvön. Det historiska mötet mellan Sydkoreas Moon Jae-In och Nordkoreas Kim Jong-Un i gränsstaden Panmunjom är planerat in i minsta detalj - det här är vad vi vet om upplägget. Klockan 9:30 (02:30 svensk tid)(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

Little Jinder till Way Out West

Little Jinder kommer till Way Out West i sommar, meddelar festivalen. Spelningen blir hennes fjärde på Way Out West och hennes första på en av de större scenerna inne på festivalområdet. Tidigare har hon mest spelat på klubbscenerna runtom i Göteborg som brukar gå under namnet "Stay Out West".

Sydöstran - 30 minuter sedan

Minkbonde döms för utsläpp

En minkbonde riskerade 75 000 kronor i företagsböter men kom undan med 25 000 kronor. Han hade hanterat tvättvatten och mink avföring på ett riskfullt sätt..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Facebook går hårt åt manipulativ annonsering

Inför brittiska politiker meddelade nätjätten Facebook på torsdagen att bolaget introducerar nya åtgärder för att öka transparensen kring annonser på bolagets plattform i Storbritannien.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Lidl återkallar älgsalami

Butikskedjan Lidl återkallar älgsalami av fabrikatet Dulano eftersom det finns risk för bitar av hårdplast i produkten, skriver företaget i ett pressmeddelande. Butikerna uppmanas att omedelbart ta bort produkten från försäljning.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Elev attackerade skolpersonal

En elev på en skola i Ronneby kommun misstänks ha misshandlat en skolanställd. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Skallade hund – döms för djurplågeri

Flera vittnen såg hur mannen böjde sig ner och skallade sin hund. Nu döms han för djurplågeri..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.