Sydöstran > Nyheter

Monday, 25 June, 19:20

Liknande nyheter

Taggar: 30 övervakningskamerortill , Knut, Hahn
Blekinge Läns tidning - 11 okt 15 kl. 23:00

Knut Hahn i digital framkant

"Det digitala klassrummet" är ett koncept som Knut Hahn i allmänhet, och tekniklinjen i synnerhet, omsatt i praktiken. Det handlar om allt från att fortbilda kollegor till datortillgång för eleverna..

Sydöstran - 26 okt 15 kl. 14:25

Knut Hahn får godkänt efter granskning

Förra våren genomförde Skolinspektionen en kvalitetsgranskning av program på gymnasieskolan Knut Hahn. Nu bedömer man att åtgärderna som har genomförts är tillräckliga..

Sydöstran - 11 feb 16 kl. 09:39

Hyllad författare besöker Knut Hahn

Den hyllade författaren och föreläsaren Jonas Hassen Khemiri besöker gymnasieskolan Knut Hahn nästa vecka. Eleverna har även satt upp en föreställning av ett av författarens verk..

Blekinge Läns tidning - 26 apr 16 kl. 19:00

Knut Hahn elever gjorde succé på mässa

Teknikeleverna på gymnasieskolan Knut Hahn fick berätta för många intresserade hur dator spelet Minecraft används i undervisningen. – Många har stannat här och tittat, säger eleven Viktor Lindberg från mässan..

Sydöstran - 18 jun 16 kl. 06:00

Knut Hahn måste agera mot rökande elever

Senast i oktober måste gymnasieskolan Knut Hahn presentera en åtgärdsplan som förhindrar att elever röker på skolgården. Annars vidtar politikerna i miljö- och byggnadsnämnden tuffare åtgärder..

Sydöstran - 14 nov 16 kl. 15:15

Grön succé på Knut Hahn

Ett stående vegetariskt alternativ verkar slå ut nödlösningen knäckebrödet i matsalen på gymnasieskolan Knut Hahn. Nu hoppas köksmästaren att utbudet ska breddas ännu mera..

Blekinge Läns tidning - 11 jan 17 kl. 14:27

Lugn skolstart på Knut Hahn

Jullovet är över och ungdomarna har återvänt till Knut Hahn. Och det blev en lugn skolstart efter bråket innan jul. – Vi förväntade oss ingenting annat, säger Ronny Mattsson..

Blekinge Läns tidning - 17 jul 17 kl. 15:03

Knut Hahn-skolan inför kameraövervakning

Efter flera bråk på gymnasieskolan Knut Hahn så inför de nu kameraövervakning och ID-kort. – Det är en säkerhet för alla på skolan, säger Ronny Mattsson..

Sydöstran - 21 nov 17 kl. 17:30

Knut Hahn siktar mot toppen

Lokalderbyt i kvartsfinalen slutade med seger för Knut Hahn. Nu laddar gymnasieskolans e-sportlag för finalspelet i Gymnasiecupen under jätteeventet Dreamhack..

Blekinge Läns tidning - 20 dec 17 kl. 15:37

Elev misshandlade lärare på Knut Hahn

En elev fick frågan av en lärare på Knut Hahn var han hade sitt ID-kort. Strax därefter blev läraren misshandlad av eleven som nu är avstängd och polisanmäld..

Sydöstran - 18 mar 18 kl. 20:00

Knut Hahn-elever till riksfinal

Elever från gymnasieskolan Knut Hahn är klara för riksfinal i en språktävling. .

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Falken ska lära politikern att bli officer igen

Peter Jeppsson har stämplat ut som riksdagsledamot. Nu håller han istället på att komma tillbaka till yrket som sjöofficer. Under måndagen steg han ombord HMS Falken tillsammans med ett antal elever..

Sydöstran - 30 minuter sedan

EU: Orättvisa förhållanden inför valet

Ryssland och Ungern gratulerar Turkiets president Recep Tayyip Erdogan till valsegern, och oppositionsledaren Muharrem Ince har erkänt valresultatet. Men både utländska valobservatörer och EU riktar kritik mot orättvisa förhållanden inför valet.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

Misstänkt skottlossning - man till sjukhus

En skadad man har hittats i närheten av järnvägsstationen i Eskilstuna. Enligt polisens hemsida tros mannen ha blivit skjuten och han har förts till sjukhus för vård. Skadeläget är okänt men mannen var talbar när han lastades in i ambulans.

Sydöstran - 1 timme sedan

Stockholms stad bestulen på magasinerad konst

Fyra bronsstatyer och delar av ytterligare ett konstverk har stulits ur ett lager, rapporterar Svenska Dagbladet. Samtliga konstverk är offentliga och står vanligtvis placerade i Stockholms innerstad - men var tillfälligt magasinerade till följd av markarbeten och framdragning av Citybanan.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Bolton till Ryssland för att möta Lavrov

USA:s nationella säkerhetsrådgivare John Bolton kommer på onsdag att resa till Ryssland för att möta den ryske utrikesministern Sergej Lavrov, meddelar det ryska utrikesdepartementet.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Prisad naturfotograf besöker bygden

På söndag visas ”En resa i tid och rymd” på Folkets hus i Olofström. Då ska Hans Strand gestalta berättelsen Martinsons epos Aniara med sina landskapsfotografier..

Sydöstran - 1 timme sedan

Iggy Azalea släpper efterlängtad uppföljare

Världsstjärnan Iggy Azaleas första, och enda, studioalbum "The new classic" landade 2014. När den efterlängtade uppföljaren "Surviving the summer" kommer att släppas har det länge ryktats om. Nu verkar släppet ha fått ett datum, rapporterar Billboard.

Sydöstran - 1 timme sedan

Suárez fixade gruppseger till Uruguay

Uruguay vann gruppfinalen mot Ryssland. En smart frispark av Luis Suárez blev avgörande i 3-0-segern. Värdnationen går i stället vidare som tvåa i grupp A.

Sydöstran - 1 timme sedan

Svindlerimisstänkte affärsmannen har börjat packa

Allt är nu klart för utlämning av den 29-årige affärsman från Blekinge som misstänks ha svindlat uppemot 100 svenskar på lika många miljoner, i en unik och omfattande investeringshärva..

Sydöstran - 1 timme sedan

Folkomröstning om välfärden

Nu börjar folkomröstningen om välfärden. Den som statsminister Stefan Löfven, S, utlovade före midsommarhelgen. Två av hans statsråd presenterade nya friska miljarder till sjukvården och till äldreomsorgen på måndagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.