Sydöstran > Nyheter

Sunday, 19 November, 20:41

Liknande nyheter

Taggar: 30 övervakningskamerortill , Knut, Hahn
Blekinge Läns tidning - 11 okt 15 kl. 23:00

Knut Hahn i digital framkant

"Det digitala klassrummet" är ett koncept som Knut Hahn i allmänhet, och tekniklinjen i synnerhet, omsatt i praktiken. Det handlar om allt från att fortbilda kollegor till datortillgång för eleverna..

Sydöstran - 26 okt 15 kl. 14:25

Knut Hahn får godkänt efter granskning

Förra våren genomförde Skolinspektionen en kvalitetsgranskning av program på gymnasieskolan Knut Hahn. Nu bedömer man att åtgärderna som har genomförts är tillräckliga..

Sydöstran - 11 feb 16 kl. 09:39

Hyllad författare besöker Knut Hahn

Den hyllade författaren och föreläsaren Jonas Hassen Khemiri besöker gymnasieskolan Knut Hahn nästa vecka. Eleverna har även satt upp en föreställning av ett av författarens verk..

Blekinge Läns tidning - 26 apr 16 kl. 19:00

Knut Hahn elever gjorde succé på mässa

Teknikeleverna på gymnasieskolan Knut Hahn fick berätta för många intresserade hur dator spelet Minecraft används i undervisningen. – Många har stannat här och tittat, säger eleven Viktor Lindberg från mässan..

Sydöstran - 18 jun 16 kl. 06:00

Knut Hahn måste agera mot rökande elever

Senast i oktober måste gymnasieskolan Knut Hahn presentera en åtgärdsplan som förhindrar att elever röker på skolgården. Annars vidtar politikerna i miljö- och byggnadsnämnden tuffare åtgärder..

Sydöstran - 14 nov 16 kl. 15:15

Grön succé på Knut Hahn

Ett stående vegetariskt alternativ verkar slå ut nödlösningen knäckebrödet i matsalen på gymnasieskolan Knut Hahn. Nu hoppas köksmästaren att utbudet ska breddas ännu mera..

Blekinge Läns tidning - 11 jan 17 kl. 14:27

Lugn skolstart på Knut Hahn

Jullovet är över och ungdomarna har återvänt till Knut Hahn. Och det blev en lugn skolstart efter bråket innan jul. – Vi förväntade oss ingenting annat, säger Ronny Mattsson..

Blekinge Läns tidning - 17 jul 17 kl. 15:03

Knut Hahn-skolan inför kameraövervakning

Efter flera bråk på gymnasieskolan Knut Hahn så inför de nu kameraövervakning och ID-kort. – Det är en säkerhet för alla på skolan, säger Ronny Mattsson..

Sydöstran - 15 feb 16 kl. 06:03

Nytt lärlingsprogram på Knut Hahn

Ett nytt lärlingsprogram lanseras inför höstterminen på Knut Hahnsskolan. Eleverna kommer att tillbringa 50 procent av skoltiden ute hos byggföretag. Flygtekniska gymnasiet får dessutom två inriktningar..

Sydöstran - 10 mar 16 kl. 06:03

Tre av fyra väljer Knut Hahn

Tre av fyra niondeklassare i kommunen väljer Knut Hahnsskolan när de söker till gymnasiet. Det visar skolans egen statistik som också avslöjar ett högt söktryck på det flygtekniska gymnasiet..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Sockerbetor blockerar väg

Stora mängder av sockerbetor har gjort att delar av länsväg 104 söder om Eslöv har blockerats. Det var en lastbil med släp, som välte sent på söndagseftermiddagen. Släpet var lastat med sockerbetor, som har hamnat över hela vägsträckan.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Carlshamn tappade initiativet

Carlshamns IBK ägde den första perioden, men tappade initiativet i matchen mot Nässjö IBK i innebandytvåan. Då slutade matchen 4–4 (0–2, 3–0, 1–2, 0–0)..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Hugo Eberhard svensk mästare i matte

17-årige Hugo Eberhard, som går i årskurs 2 på Lars-Erik Larssongymnasiet i Lund, tog hem segern när finalen i Skolornas matematiktävling avgjordes i helgen. - Det känns mycket bra, jag är väldigt glad, säger han. 25 deltagare hade kvalat sig till årets individuella final som hölls i Umeå.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Kristianstad plockade krysset

Enda segern hittills i Champions League-gruppspelet för Kristianstad kom mot Plock hemma. I bortamötet mot samma lag blev det minst sagt dramatiskt.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

Umeås långa segersvit över

Alvik vann toppmötet i damernas basketliga mot Umeå Udominate med klara 96-79. Därmed är fjolårsfinalisten Udominates långa segersvit i grundseriespel över. Förra året blev det idel vinster i grundserien, 27 till antalet, innan man föll i slutspelet.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Klubbrekord för Barcelonajagande Valencia

Barcelona har gått som tåget med blott ett poängtapp på tolv matcher i årets La Liga. De får dock fortsatt se upp för Valencia. De vitklädda från apelsinstaden tog sin åttonde raka seger när Espanyol besegrades med 2-0 på bortaplan.

Sydöstran - 1 timme sedan

Tyska regeringssamtal på övertid

Klockan tickade förbi ännu en tidsfrist utan genombrott i de tyska regeringssamtalen. Förbundskansler Angela Merkel kämpar för att rädda den tilltänkta koalitionen och undvika ett nyval.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Kinesiskt på tronen i årets SOC

Efter att ha tvingats stå utanför prispallen i World Cup och German Open är Kina tillbaka på tronen, som så många gånger förr. I båda singelfinalerna i årets SOC i bordtennis var det idel kinesisk representation.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Otydlig profil består

Liberalerna har haft landsmöte. Partiet har slagit fast sin politik. Och ledaren sedan tio år, Jan Björklund, har valts om..

Sydöstran - 1 timme sedan

Vi måste återta migrationsdebatten

Aldrig skrev jag på att stödja en inhuman och osolidarisk migrationspolitik när jag blev engagerad i arbetarrörelsen. Och jag tänker aldrig heller göra det..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.