Sydöstran > Nyheter

Wednesday, 24 January, 06:47

Sydöstran - 17 jul 17 kl. 11:53

30 övervakningskameror till Knut HahnTill skolstarten höjs säkerheten återigen på Knut Hahnsskolan. 30 övervakningskameror installeras och eleverna utrustas med ID-kort..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Knut Hahn, Knut Hahnsskolan, ID

Dela artikeln

200 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 30 övervakningskamerortill , Knut, Hahn
Blekinge Läns tidning - 11 okt 15 kl. 23:00

Knut Hahn i digital framkant

"Det digitala klassrummet" är ett koncept som Knut Hahn i allmänhet, och tekniklinjen i synnerhet, omsatt i praktiken. Det handlar om allt från att fortbilda kollegor till datortillgång för eleverna..

Sydöstran - 26 okt 15 kl. 14:25

Knut Hahn får godkänt efter granskning

Förra våren genomförde Skolinspektionen en kvalitetsgranskning av program på gymnasieskolan Knut Hahn. Nu bedömer man att åtgärderna som har genomförts är tillräckliga..

Sydöstran - 11 feb 16 kl. 09:39

Hyllad författare besöker Knut Hahn

Den hyllade författaren och föreläsaren Jonas Hassen Khemiri besöker gymnasieskolan Knut Hahn nästa vecka. Eleverna har även satt upp en föreställning av ett av författarens verk..

Blekinge Läns tidning - 26 apr 16 kl. 19:00

Knut Hahn elever gjorde succé på mässa

Teknikeleverna på gymnasieskolan Knut Hahn fick berätta för många intresserade hur dator spelet Minecraft används i undervisningen. – Många har stannat här och tittat, säger eleven Viktor Lindberg från mässan..

Sydöstran - 18 jun 16 kl. 06:00

Knut Hahn måste agera mot rökande elever

Senast i oktober måste gymnasieskolan Knut Hahn presentera en åtgärdsplan som förhindrar att elever röker på skolgården. Annars vidtar politikerna i miljö- och byggnadsnämnden tuffare åtgärder..

Sydöstran - 14 nov 16 kl. 15:15

Grön succé på Knut Hahn

Ett stående vegetariskt alternativ verkar slå ut nödlösningen knäckebrödet i matsalen på gymnasieskolan Knut Hahn. Nu hoppas köksmästaren att utbudet ska breddas ännu mera..

Blekinge Läns tidning - 11 jan 17 kl. 14:27

Lugn skolstart på Knut Hahn

Jullovet är över och ungdomarna har återvänt till Knut Hahn. Och det blev en lugn skolstart efter bråket innan jul. – Vi förväntade oss ingenting annat, säger Ronny Mattsson..

Blekinge Läns tidning - 17 jul 17 kl. 15:03

Knut Hahn-skolan inför kameraövervakning

Efter flera bråk på gymnasieskolan Knut Hahn så inför de nu kameraövervakning och ID-kort. – Det är en säkerhet för alla på skolan, säger Ronny Mattsson..

Sydöstran - 21 nov 17 kl. 17:30

Knut Hahn siktar mot toppen

Lokalderbyt i kvartsfinalen slutade med seger för Knut Hahn. Nu laddar gymnasieskolans e-sportlag för finalspelet i Gymnasiecupen under jätteeventet Dreamhack..

Blekinge Läns tidning - 20 dec 17 kl. 15:37

Elev misshandlade lärare på Knut Hahn

En elev fick frågan av en lärare på Knut Hahn var han hade sitt ID-kort. Strax därefter blev läraren misshandlad av eleven som nu är avstängd och polisanmäld..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 45 minuter sedan

Kina uppmanas släppa Gui Minhai

EU:s Kinaambassadör Hans Dietmar Schweisgut uppmanar kinesiska myndigheter att omedelbart släppa den svensk-kinesiske förläggaren Gui Minhai. Schweisgut säger att Gui Minhai måste få återförenas med sin familj.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

Nadal borta i tre veckor

Världsettan Rafael Nadal, som tvingades bryta kvartsfinalen mot Marin Cilic i Australian Open-tennisen, blir borta i tre veckor. Han har genomgått en undersökning på ett sjukhus i Melbourne och har en konstaterad skada i en höftmuskel på högra benet, uppger hans team.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Oklart läge på bostadsmarknaden

Trots rapporter om prisfall råder det nu i princip maktbalans mellan säljare och köpare på bostadsmarknaden, enligt Fastighetsbyråns mäklarpanel. Men bara när man ser till hela landet. I Stockholm och Göteborg är det fortfarande definitivt köparnas marknad.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Finaste Pelle i snön

Sydöstran - 45 minuter sedan

Lokala IT-handlaren med e-sportare i siktet

Intresset för handbyggda speldatorer är stort. Nu ska det intresset ge lokala IT-handlare vind i seglen med en nystartad satsning på e-handel..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Vill bygga ny sporthall

Kommunen blickar mot Vägga. Hoppas skapa bättre förutsättningar för att få fler tjejer aktiva i idrottsföreningarna..

Sydöstran - 45 minuter sedan

"Det är ett politiskt beslut”

– Det är ett politiskt beslut, fattat av Olofströms kraftbolags folkvalda styrelse. Däremot har inte kommunstyrelsen fattat något beslut..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Nya stridsfartyg högt på chefens önskelista

Hur är läget i marinen just nu? Sydöstran har pratat med marinchefen som är på besök i Karlskrona..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Nästa OS tänker Jenny vara på isen

Det är bara några veckor kvar innan OS-premiären för de svenska hockeydamerna. Jenny Antonsson tänker följa allt via tv och om fyra år tänker hon själv stå på isen. – Det är målet!.

Sydöstran - 45 minuter sedan

"Äpplet" en svensk nyckel mot Norge

Norge är handbolls-EM:s målfarligaste lag. För att stoppa norrmännen i kväll blir Mikael Appelgren en nyckelspelare. - Målvaktsspelet blir väldigt viktigt, säger "Äpplet".Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.