Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 19 September, 13:45

Sydöstran - 17 jul 17 kl. 11:53

30 övervakningskameror till Knut HahnTill skolstarten höjs säkerheten återigen på Knut Hahnsskolan. 30 övervakningskameror installeras och eleverna utrustas med ID-kort..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Knut Hahn, Knut Hahnsskolan, ID

Dela artikeln

200 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 30 övervakningskamerortill , Knut, Hahn
Blekinge Läns tidning - 11 okt 15 kl. 23:00

Knut Hahn i digital framkant

"Det digitala klassrummet" är ett koncept som Knut Hahn i allmänhet, och tekniklinjen i synnerhet, omsatt i praktiken. Det handlar om allt från att fortbilda kollegor till datortillgång för eleverna..

Sydöstran - 26 okt 15 kl. 14:25

Knut Hahn får godkänt efter granskning

Förra våren genomförde Skolinspektionen en kvalitetsgranskning av program på gymnasieskolan Knut Hahn. Nu bedömer man att åtgärderna som har genomförts är tillräckliga..

Sydöstran - 11 feb 16 kl. 09:39

Hyllad författare besöker Knut Hahn

Den hyllade författaren och föreläsaren Jonas Hassen Khemiri besöker gymnasieskolan Knut Hahn nästa vecka. Eleverna har även satt upp en föreställning av ett av författarens verk..

Blekinge Läns tidning - 26 apr 16 kl. 19:00

Knut Hahn elever gjorde succé på mässa

Teknikeleverna på gymnasieskolan Knut Hahn fick berätta för många intresserade hur dator spelet Minecraft används i undervisningen. – Många har stannat här och tittat, säger eleven Viktor Lindberg från mässan..

Sydöstran - 18 jun 16 kl. 06:00

Knut Hahn måste agera mot rökande elever

Senast i oktober måste gymnasieskolan Knut Hahn presentera en åtgärdsplan som förhindrar att elever röker på skolgården. Annars vidtar politikerna i miljö- och byggnadsnämnden tuffare åtgärder..

Sydöstran - 14 nov 16 kl. 15:15

Grön succé på Knut Hahn

Ett stående vegetariskt alternativ verkar slå ut nödlösningen knäckebrödet i matsalen på gymnasieskolan Knut Hahn. Nu hoppas köksmästaren att utbudet ska breddas ännu mera..

Blekinge Läns tidning - 11 jan 17 kl. 14:27

Lugn skolstart på Knut Hahn

Jullovet är över och ungdomarna har återvänt till Knut Hahn. Och det blev en lugn skolstart efter bråket innan jul. – Vi förväntade oss ingenting annat, säger Ronny Mattsson..

Blekinge Läns tidning - 17 jul 17 kl. 15:03

Knut Hahn-skolan inför kameraövervakning

Efter flera bråk på gymnasieskolan Knut Hahn så inför de nu kameraövervakning och ID-kort. – Det är en säkerhet för alla på skolan, säger Ronny Mattsson..

Sydöstran - 15 feb 16 kl. 06:03

Nytt lärlingsprogram på Knut Hahn

Ett nytt lärlingsprogram lanseras inför höstterminen på Knut Hahnsskolan. Eleverna kommer att tillbringa 50 procent av skoltiden ute hos byggföretag. Flygtekniska gymnasiet får dessutom två inriktningar..

Sydöstran - 10 mar 16 kl. 06:03

Tre av fyra väljer Knut Hahn

Tre av fyra niondeklassare i kommunen väljer Knut Hahnsskolan när de söker till gymnasiet. Det visar skolans egen statistik som också avslöjar ett högt söktryck på det flygtekniska gymnasiet..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 10 minuter sedan

23-åring åtalas för nazistflagga

En 23-årig man åtalas för hets mot folkgrupp efter att ha hissat en hakkorsflagga i Eskilstuna i april, skriver tidningen Expo. Flaggan hissades den 20 april, Adolf Hitlers födelsedag, i centrala Eskilstuna.(TT).

Sydöstran - 15 minuter sedan

Bokmässan inför väskkontroller

Bokmässan förstärker säkerheten inför årets Bokmässa i Göteborg. Birgitta Jacobsson Ekblom, kommunikationschef på Bok & Bibliotek, säger till gratistidningen Göteborg Direkt att man i år inför väskkontroller för samtliga besökare.(TT).

Sydöstran - 15 minuter sedan

Vandalisering och stöld på Kulturcentrum

Sydöstran - 45 minuter sedan

Hockeypremiär, trams, kryss och kyssar

Studio Blekingesport tittar in i NKT Arena i samband med Karlskrona HK:s värmning inför kvällens SHL-premiär mot Skellefteå AIK. Häng med!.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Neuer borta från spel till januari

Bayern München och tyska landslagets målvakt Manuel Neuer kommer att vara borta från spel till januari. 31-åringen har genomgått en operation på grund av en fraktur i vänsterfoten. Neuer råkade ut för samma skada i april, och var då borta från spel fram till augusti.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Sparkad Ljungberg kritisk

Besviken - men ändå stolt. Fredrik Ljungberg kommenterar nu för första gången att han fått sparken som assisterande tränare i tyska Wolfsburg.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Gravfynd under torget i Trondheim

Norska arkeologer är eld och lågor över ett fynd som gjorts vid pågående utgrävningar på torget i Trondheim. - Det här har vi väntat på i 25 år.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Tysk ubåt hittad utanför belgiska kusten

En tysk ubåt från första världskriget har hittats utanför Belgiens kust. Ubåten beskrivs som ett "unikt fynd" och ska vara välbevarad. Enligt guvernören i Västflandern, Carl Decaluwe, ska kropparna från 23 människor fortfarande finnas ombord.

Sydöstran - 2 timmar sedan

Cellprov blir gratis för alla kvinnor

Avgiften för att lämna cellprov som ska förebygga livmoderhalscancer slopas i hela landet efter en överenskommelse mellan Vänsterpartiet och regeringen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.