Dalarnas tidningar > Nyheter

Friday, 27 April, 04:48

Dalarnas tidningar - 17 jul 17 kl. 10:56

Kvinna stoppade pågående våldtäktsförsök – nu belönas hon: "Visade ett otroligt civilkurage"28-åriga Borlängebon Jennylou Englund lyckades stoppa ett pågående våldtäktsförsök på Hagalund i Borlänge. Nu belönas hon med 5 000 kronor..
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Borlängebon Jennylou Englund, Hagalund, Borlänge

Dela artikeln

627 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinna, stoppade, pågående, våldtäktsförsöknu , belönashon , Visadeett , otroligt civilkurage
DalaDemokraten - 17 jul 17 kl. 10:56

Kvinna stoppade pågående våldtäktsförsök – nu belönas hon: "Visade ett otroligt civilkurage"

28-åriga Borlängebon Jennylou Englund lyckades stoppa ett pågående våldtäktsförsök på Hagalund i Borlänge. Nu belönas hon med 5 000 kronor..

Västerbottens Folkblad - 13 jan 18 kl. 11:51

Misstänkt våldtäktsförsök i Umeå

En ung kvinna blev natten mot lördag utsatt för ett misstänkt våldtäktsförsök i Umeå. Det var strax efter klockan 03.00 natten mot lördag som en kvinna utsattes för ett våldtäktsförsök vid en gångtunnel under E4an vid Ålidhem i Umeå.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen vill ha in tips angående våldtäktsförsök

En kvinna överfölls av tre män i Blinkenbergsparken i helgen. Flera personer ha synts vid parken vid tiden för överfallet och nu vill polisen ha in tips och uppgifter kring dessa personer..

Västerbottens Folkblad - 15 jan 18 kl. 22:28

Ingen misstänkt för våldtäktsförsöket

Polisen i Umeå har fortfarande ingen misstänkt efter våldtäktsförsöket i Umeå under helgen. Strax efter 03:00 under natten mot lördagen utsattes en ung kvinna för ett våldtäktsförsök på Ålidhem i Umeå. Kvinnan kom gående på en gångbana i riktning mot Tomtebo när en man kom ifatt henne i gångtunneln.

Helsingborgs Dagblad - 04 apr 18 kl. 01:04

Flicka i Lund utsatt för våldtäktsförsök

Fem personer försökte under kvällen våldta en 14-årig flicka i Lund. Polisen söker nu ett vittne, en kvinna som kom gående och därmed fick de unga männen att lämna platsen. Våldtäktsförsöket inträffade vid Norra kyrkogården vid 19.

Dalarnas tidningar - 02 jun 14 kl. 16:37

Kvinna utsatt för våldtäktsförsök och rån

Det var vid 03-tiden på söndagsmorgonen som kvinnan blev stoppad av tre män då hon kom gående på Wallingatan..

YLE - 04 nov 13 kl. 09:28

Försök till våldtäkt i Gårdsbacka - ögonvittne efterlyses

Under natten mellan lördag och söndag skedde ett våldtäktsförsök i Gårdsbacka i Helsingfors. En ung kvinna blev attackerad bakifrån av en man klockan 2.55 i korsningen mellan Gårdsbackabågen och Hornet.

Dagens PS - 20 okt 17 kl. 14:49

Medieprofilen Virtanen anklagas för våldtäkt

Aftonbladets kände journalist har gått under jorden. Debatten rasar om hur godtyckligt svenska medier hanterar pressetiken. Expressen har outat TV4-profilen Martin Timell, som lämnat sin tjänst som programledare för kanalen efter att flera kvinnor påstår sig ha utsatts för både verbala och fysiska sextrakasserier av den kände programledaren.

Nyan - 11 okt 16 kl. 06:33

”Vi måste börja samverka”

Våld i nära relationer är ett samhällsproblem med långtgående effekter. Nya Åland ville ta reda på hur Ålandspolisen arbetar med denna typ av brott, där kvinnor och barn hör till dem som är mest utsatta.
Av offren för familjevåld och våld i nära relationer år 2014 var 69 procent kvinnor, enligt uppgift från Statistikcentralen.

Fler nyheter från Dalarnas tidningar

Dalarnas tidningar - 14 dec 17 kl. 15:25

Leif Lindström förnekar att han ifrågasatt eller kritiserat Frida Holmgren

Kommunalrådet Leif Lindström (V) i Borlänge är en av de två män som pekas ut för att ha ifrågasatt och kritiserat Frida Holmgren. Han förnekar allt. – Det stämmer inte alls.

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 08:58

Varannan svensk köper julklappar sista veckan före julafton – en procent klara med inköpen före midsommar

Nu är julruschen igång på allvar. Försäkringsbolaget If:s undersökning visar att varannan svensk fixar julklappsköpen under den sista veckan..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:32

Snabbare akutvård med ny screening: "Välkomnas"

Äldre, sköra patienter som söker akutvård har ofta en komplex sjukdomsbild. Med ett nytt screeningverktyg ska de upptäckas och få vård snabbare. Nu ska metoden utvärderas på bland annat Falu lasarett..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:45

Kommunens sista miljöpris delas ut till länets enda Viltjour

Dalarnas enda rehabiliteringsanläggning för vilda djur finns i Rättvik och drivs av Emma och Lars-Christer Billbäck. Nu får de ta emot Rättviks kommuns eget miljöpris. – Vi är jätteglada över det här priset, säger Emma Billbäck.

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 06:41

En person förd med ambulans till sjukhus efter att ha voltat med personbil

På fredagsmorgonen fick en person föras med ambulans till sjukhus efter en trafikolycka i Hedemora kommun..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:30

Lions skänker julgåvor för 56 000 kronor till familjer i Leksand

Tillsammans med Coop i Leksand överlämnade Lions 88 presentkort till socialförvaltningen som kommer fördela dem till behövande inför julen. – Det är tänkt som en guldkant för de som har det tufft, säger presidenten i Lions Leksand Sture Alfredsson..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:30

Hon bryter mansdominansen – Här är kyrkans nya makthavare i Rättvik

För första gången leds kyrkofullmäktige i Rättvik av en kvinna. Ordförandeklubban tas nämligen över av Joanna Stridh (C), som också har flera tunga kommunalpolitiska uppdrag. – För mig är kyrkan en mycket viktig del av samhällslivet, säger hon..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.