SVT > Inrikes

Monday, 22 January, 11:31

SVT - 17 jul 17 kl. 07:25

Polisen: Organiserade bostadsinbrott ökar i SverigeInternationella brottsnätverk håller på att bygga upp en infrastruktur för bostadsinbrott i Sverige, det skriver polisen underrättelsetjänst i en ny rapport som SVT Nyheter tagit del av. Redan idag uppskattas de begå upp till hälften av alla anmälda bostadsinbrott i landet, och polisen spår en ökning..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sverige, SVT Nyheter

Dela artikeln

1820 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, Organiserade, bostadsinbrott, ökari , Sverige
Polisen - 23 jul 16 kl. 10:29

Så jobbar polisen mot bostadsinbrott

Polisen fortsätter arbetet mot bostadsinbrotten. De senaste två veckorna har sju misstänkta inbrottstjuvar gripits vid fyra tillfällen. ”Uppmärksamma privatpersoner som snabbt larmat polisen och ett långsiktigt arbete från oss är två framgångsfaktorer”..

Skånskan - 01 dec 16 kl. 14:00

Bostadsinbrott ökar i Svalöv

SVALÖV Bostadsinbrotten ökar i Svalövs kommun och den senaste tiden har antalet tillslag fördubblats.
– Tyvärr är utvecklingen den samma varje år. Så fort mörkret faller om kvällarna så slår tjuvarna till.

Expressen - 04 sep 13 kl. 07:49

Bostadsinbrott ökar lavinartat i Malmö

Bostadsinbrotten i Malmö har ökat lavinartat de senaste två åren. Nu bildar polisen en särskild inbrottsgrupp för att punktmarkera kända inbrottstjuvar. ?

GT - 02 jan 14 kl. 09:54

Skillnader hur polisen utreder bostadsinbrott

GÖTEBORG. Polisens utredningstider för bostadsinbrott skiljer sig åt beroende på var tjuven slagit till..

NT - 02 nov 15 kl. 22:38

Polisen utreder bostadsinbrott

Polisen utreder ett misstänkt inbrott i en bostad på Norrköpingsvägen i Finspång..

City - 19 nov 13 kl. 06:39

Skåne värst drabbat av bostadsinbrott

I dag drabbas 16 skånska familjer av inbrott. Länet är värst utsatt i landet sett till antal invånare. På tio år har antalet bostadsinbrott ökat drastiskt.

Polisen - 30 okt 12 kl. 12:44

Hisingspolisen informerade om bostadsinbrott

Hösten är här, och med den ökar antalet bostadsinbrott. Av den anledningen genomförde Polisen på Hisingen nyligen en informationskampanj. Syftet var att uppmärksamma folk på vad de själva kan göra för att försvåra för tjuvarna..

Polisen - 15 jan 14 kl. 09:10

Färre våldsbrott och bostadsinbrott i Halland 2013

Våldet minskar på gator och torg samtidigt som färre drabbas av bostadsinbrott och skadegörelse. Däremot ökar antalet bedrägeribrott. Det visar Hallandspolisens statistik över anmälda brott under 2013..

Polisen - 16 nov 12 kl. 12:18

Bostadsinbrotten ökar i länet ? Polisen vill ha tips

Polismyndigheten i Jönköpings län ser en ökning av bostadsinbrott i länet den senaste veckan. Polisen vill därför uppmana allmänheten om att vara observanta i sitt bostadsområde och kontakta polisen med iakttagelser..

BT - 19 jan 18 kl. 09:32

Sjuhärad: Inbrotten ökar – så drabbad är din kommun

Antalet anmälda bostadsinbrott ökar sett över hela landet. Det visar ny statistik som polisen tagit fram. Nu kan du söka och se hur det ser ut i just din kommun..

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Isabella Lövin (MP): ”Vi ska ha ett Sverige som håller ihop”

500 jobb vid biståndsorganet Sida ska flyttas från Stockholms innerstad till förortskommunen Botkyrka, bekräftar vice statsminister Isabella Lövin (MP) på en pressträff..

SVT - 1 timme sedan

Fler statliga tjänster flyttar från Stockholm

Biståndsmyndigheten Sida flyttar från Stockholms innerstad. Ytterligare 900 statliga tjänster ska utlokaliseras från Stockholm, erfar SVT Nyheter..

SVT - 2 timmar sedan

Trendvändning: Färre drunknade förra året

Antalet drunkningsolyckor minskar i Sverige. Förra året omkom 92 personer, vilket är det lägsta antalet på åtta år, rapporterar Ekot. Enligt Svenska Livräddningssällskapet pekar statistiken på ett trendbrott..

SVT - 2 timmar sedan

Mördande konkurrens i exceptionellt filmår

I kväll går Guldbaggegalan av stapeln. Filmen om Björn Borg utmärker sig med nomineringar i hela tio kategorier till det prestigefyllda priset. Helena Lindblad, filmkritiker på DN, pekar ut de hetaste titlarna i detta exceptionella filmår..

SVT - 5 timmar sedan

SVT erfar: Ytterligare 900 myndighetstjänster flyttas

Enligt källor ska Sidas verksamhet till Botkyrka.

SVT - 5 timmar sedan

Fler marockaner utvisas efter nytt samarbete

Ett nytt samarbete kring fingeravtryck gör att fler unga marockaner utvisas från Sverige, rapporterar SR Ekot..

SVT - 13 timmar sedan

Nationella prov halveras: ”Skolan sviker eleverna”

Förra månaden gav regeringen beskedet att antalet nationella prov i gymnasiet ska halveras under 2018. På så sätt vill man minska den höga arbetsbelastningen på lärare och elever. Men åtgärden – och vem den egentligen gynnar – ifrågasätts..

SVT - 13 timmar sedan

Isabella Lövin: S har ryckts med i svartmålningen av Sverige

Under söndagskvällen besökte vice statsminister och Miljöpartiets språkrör Isabella Lövin SVT:s Agenda för att diskutera den ökade otryggheten i Sverige och den svartmålning av Sverige hon menar pågår inom politiken. – Folk tror att Sverige håller på att kollapsa, och det stämmer inte, säger Lövin..

SVT - 14 timmar sedan

Valåret 2018 – trygghet framför allt

Dödsskjutningar, handgranater, attacker mot polis – frågan om den grova organiserade brottsligheten har seglat allra högst upp på dagordningen i den svenska politiska debatten. När nu valåret 2018 inletts pekar mycket på att trygghet blir den enskilt viktigaste frågan för väljarna. Bland de politiker SVT:s Agenda intervjuat råder delade meningar om hur otryggheten ska bekämpas..

SVT - 18 timmar sedan

Kalla vädret på väg bort – snart kommer plusgraderna

Det har varit kallt och klart i stora delar av Sverige i helgen, men nu rör sig kylan norrut och i veckan får åter landet milt vinterväder med plusgrader..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.