SVT > Inrikes

Saturday, 21 April, 11:40

SVT - 17 jul 17 kl. 07:25

Polisen: Organiserade bostadsinbrott ökar i SverigeInternationella brottsnätverk håller på att bygga upp en infrastruktur för bostadsinbrott i Sverige, det skriver polisen underrättelsetjänst i en ny rapport som SVT Nyheter tagit del av. Redan idag uppskattas de begå upp till hälften av alla anmälda bostadsinbrott i landet, och polisen spår en ökning..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sverige, SVT Nyheter

Dela artikeln

1820 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, Organiserade, bostadsinbrott, ökari , Sverige
Polisen - 23 jul 16 kl. 10:29

Så jobbar polisen mot bostadsinbrott

Polisen fortsätter arbetet mot bostadsinbrotten. De senaste två veckorna har sju misstänkta inbrottstjuvar gripits vid fyra tillfällen. ”Uppmärksamma privatpersoner som snabbt larmat polisen och ett långsiktigt arbete från oss är två framgångsfaktorer”..

Skånskan - 01 dec 16 kl. 14:00

Bostadsinbrott ökar i Svalöv

SVALÖV Bostadsinbrotten ökar i Svalövs kommun och den senaste tiden har antalet tillslag fördubblats.
– Tyvärr är utvecklingen den samma varje år. Så fort mörkret faller om kvällarna så slår tjuvarna till.

Expressen - 04 sep 13 kl. 07:49

Bostadsinbrott ökar lavinartat i Malmö

Bostadsinbrotten i Malmö har ökat lavinartat de senaste två åren. Nu bildar polisen en särskild inbrottsgrupp för att punktmarkera kända inbrottstjuvar. ?

GT - 02 jan 14 kl. 09:54

Skillnader hur polisen utreder bostadsinbrott

GÖTEBORG. Polisens utredningstider för bostadsinbrott skiljer sig åt beroende på var tjuven slagit till..

NT - 02 nov 15 kl. 22:38

Polisen utreder bostadsinbrott

Polisen utreder ett misstänkt inbrott i en bostad på Norrköpingsvägen i Finspång..

City - 19 nov 13 kl. 06:39

Skåne värst drabbat av bostadsinbrott

I dag drabbas 16 skånska familjer av inbrott. Länet är värst utsatt i landet sett till antal invånare. På tio år har antalet bostadsinbrott ökat drastiskt.

Polisen - 30 okt 12 kl. 12:44

Hisingspolisen informerade om bostadsinbrott

Hösten är här, och med den ökar antalet bostadsinbrott. Av den anledningen genomförde Polisen på Hisingen nyligen en informationskampanj. Syftet var att uppmärksamma folk på vad de själva kan göra för att försvåra för tjuvarna..

Polisen - 15 jan 14 kl. 09:10

Färre våldsbrott och bostadsinbrott i Halland 2013

Våldet minskar på gator och torg samtidigt som färre drabbas av bostadsinbrott och skadegörelse. Däremot ökar antalet bedrägeribrott. Det visar Hallandspolisens statistik över anmälda brott under 2013..

Polisen - 16 nov 12 kl. 12:18

Bostadsinbrotten ökar i länet ? Polisen vill ha tips

Polismyndigheten i Jönköpings län ser en ökning av bostadsinbrott i länet den senaste veckan. Polisen vill därför uppmana allmänheten om att vara observanta i sitt bostadsområde och kontakta polisen med iakttagelser..

BT - 19 jan 18 kl. 09:32

Sjuhärad: Inbrotten ökar – så drabbad är din kommun

Antalet anmälda bostadsinbrott ökar sett över hela landet. Det visar ny statistik som polisen tagit fram. Nu kan du söka och se hur det ser ut i just din kommun..

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Sexbrottsmisstänkte läkaren: Detta har hänt

En läkare från Skaraborg misstänks för sexuella övergrepp på ett stort antal barn samt barnpornografibrott. Övergreppen ska ha skett i Stockholmstrakten – både i tjänsten och utanför arbetet. Men läkaren nekar till alla misstankar..

SVT - 2 timmar sedan

Sjukvårdsapp anmäler 13 fall av barnövergrepp

Den digitala läkartjänsten Kry lex Maria-anmäler en av sina läkare efter att han genomfört videoundersökningar av 13 barn som inte var medicinskt motiverade. Händelserna är redan polisanmälda och läkaren sitter häktad misstänkt för ett 20-tal fall av sexuella övergrepp, ofredande och utnyttjande mot flera barn..

SVT - 4 timmar sedan

Långprognoserna – kan man lita på dem?

Kan man planera semestern utifrån säsongsprognoserna? SVT Nyheter tog hjälp av meteorologen Nitzan Cohen för att reda ut om man kan lita på långa väderprognoser..

SVT - 13 timmar sedan

Uppgift: syriensändebudet till FN-mötet i Skåne

Enligt uppgifter till SVT kommer FN:s syriensändebud Staffan de Mistura till skånska Backåkra för att delta i säkerhetsrådets möte..

SVT - 15 timmar sedan

Hör intervjun med Levan Tsikurishvili som gjorde en dokumentärfilm om Avicii

Dokumentärfilmare Levan Tsikurishvili besökte Morgonstudion oktober 2017 i samband med att hans dokumentär om Avicii: True Stories hade premiär..

SVT - 18 timmar sedan

Guide: Facebook anpassar sig efter ny EU-lag – så ser du över dina inställningar

Den 25 maj börjar den nya Dataskyddsförordningen att gälla i hela EU. Lagen handlar bland annat om hur personlig information hanteras – något som naturligtvis påverkar dataslukande Silicon valley-företag så som Facebook, som nu i flödet börjat uppmana användare att anpassa sitt konto efter nya reglerna. Här reder SVT Nyheter ut vad det gäller..

SVT - 19 timmar sedan

Meteorologen svarar på 10 frågor om vårvädret

Många ville chatta med SVT:s meteorolog Per Stenborg och ställa sina frågor om vårvädret. Så här svarade han på några av de många frågorna..

SVT - 21 timmar sedan

Chatta med SVT:s meteorolog om vädret

När kommer värmen på riktigt och hur länge blir den kvar? Chatta med vår meteorolog Per Stenborg som svarar på hur vädret blir den närmaste tiden..

SVT - 22 timmar sedan

Anders Ygeman (S) om Moderaternas nationella tiggerförbud

Förre inrikesministern och numera Socialdemokraternas gruppledare i riksdagen, Anders Ygeman, säger sig inte vara ”övertygad” över Moderaternas föreslagna åtgärder mot tiggeriet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.