Expressen > Opinion

Sunday, 23 July, 08:44

Expressen - 17 jul 17 kl. 06:00

Myndigheter behöver gå kurs i anti-naivitetDet är oacceptabelt att svenska myndighetschefer slarvar med rikets säkerhet. Men det är precis vad som har skett på Transportstyrelsen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Transportstyrelsen

Dela artikeln

1177 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Myndigheterbehöver , , kursi , anti-naivitet
SmålandsPosten - 22 jan 15 kl. 00:30

Jaga bort aktivisterna inom polisen

Det låter som en dålig komedi. Men i Sverige finns det en aktivistgrupp som startats av ett antal poliser i syfte att - enligt egen utsago - stoppa den grymma illegala jakten på varg. Det praktiseras genom att, iklädda gröna baskrar, krypa runt i buskarna och smyga på jägare som deltar i av myndigheter beslutade och sanktionerade licensjakter.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Myndigheter ska inte agera ideologipolis

Inkluderingskommissarierna på Skolinspektionen fick åthutning i Högsta förvaltningsdomstolen. Kommuner får driva egna resursskolor. Det är bra.

Expressen - 13 timmar sedan

Nej tack till offentliga gråterskor

Något är allvarligt fel med samhällsdebatten när det är inne att känna och ute att tänka. Det måste bli ett slut på de emotionellt promiskuösa utviken. .

Expressen - Igår: 06:00

Rikets säkerhet - är den så himla viktig?

Politiker lastar på myndigheterna den ena poppiga uppgiften efter den andra. Då kan det viktigaste hamna längst ner i högen..

Expressen - Igår: 19:30

Annie Lööf ska inte predika politik i kyrkan

Om kyrkan ska bedriva centerpolitik, varför behövs Annie Lööfs parti?.

Expressen - I förrgår: 06:00

Studenter är inte förvuxna elever

Man kan inte tvinga oengagerade studenter att plugga. Högskoleministerns förslag att göra högskolan till en vuxenvariant av grundskolan är en befängd idé. .

Expressen - I förrgår: 22:00

Svensk dubbelmoral i biståndspolitiken

Apropå Sidas nya biståndskriterier - låt oss göra ett tankeexperiment. Föreställ er att amerikanska läkare läst om sjukvårdskrisen, kommer hit och tar över ett sjukhus..

Expressen - 20 jul 17 kl. 06:30

Utan plugg får knappt någon ett jobb

Utbildningsplikt för vuxna med låg kompetens är rimligt. I Sverige är det i praktiken omöjligt att få jobb om man inte har grundskolekompetens..

Expressen - 19 jul 17 kl. 19:30

Folktandvården hör inte hemma på Gothia Cup

För 15:e året i rad ger Folktandvården i Västra Götaland avgiftsfria behandlingar till spelare och tränare i Gothia Cup. Det är 15 självmål på raken.  .

Expressen - 18 jul 17 kl. 19:30

Högern måste bry sig om klassamhället

Om de sociala skillnaderna är för djupa kommer de ekonomiska att öka. Och för djupa klyftor i ett samhälle är dåligt..

Expressen - 18 jul 17 kl. 17:34

Äntligen får en GD sparken på riktigt

Regeringen vaknade till i sommarvärmen och beslutade att skandalen på Transportstyrelsen är - skandalös. Oppositionens KU-anmälningar var nog en effektiv väckarklocka..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.