Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 19 October, 09:15

Dagensanalys.se - 16 jul 17 kl. 21:04

Din röstdata kan lämnas utOm du använder en Amazon Alexa så kan du vara i färd med att lämna ifrån dig all röstdata till tredjepartsutvecklare. Någonstans i de allmänna villkoren från Amazon, som du kryssade i när du startade tjänsten, står det att Amazon har rätt att lämna ut din röstdata till andra leverantörer. Syftet med att lämna ut din röstdata till andra utvecklar är så att de kan göra bättre appar till Amazon Alexa. En bra idé men jobbigt samtidigt att det är din röstdata. Fast Amazon lovar att ingen ska kunna identifiera just dig.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Amazon Alexa, Amazon, Apple

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Din röstdatakan , lämnasut

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 15 minuter sedan

Du måste vara snabb på att svara när du driver e-handel

Enligt en ny undersökning om e-handelsvanor förväntar sig nio av tio kunder (89 procent) ett svar på sin fråga inom 24 timmar. I undersökningen ”2017 SAP Hybris Consumer Insights” ingick 20 000 e-handelskunder över hela världen och där framgår att det enklaste sättet att hålla sina kunder nöjda är att vara responsiv – och det snabbaste sättet att förlora kunder är att dela information om dem utan deras vetskap. Fyra av fem näthandlare (80 procent) går med på att dela en del av sin information med företag.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Infograf: Skandinavien i topp när det gäller Binge Racing

Vi har nog alla gjort det – binge racing. Att titta på en ny serie på Netflix så snabbt det bara går så att vi kan snacka om det med vänner och dela våra intryck på sociala medier. Se hit alla tv-planerare och producenter.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Snapchat ska visa olympiska spelen nästa år

Snart är det dags för ännu ett olympiskt spel. Den här gången i Sydkorea och en aktör som tecknat rättigheter att få visa spelen är företaget Snap som äger appen Snapchat. Snapchat kommer att få tillgång till extramaterial från OS-sändningarna för att locka den yngre publiken.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Räcker inte din smartphone till – spana in Axon M med två skärmar

Mobilmultitaskarens stora dröm är här – Är du storanvändare av appar och filmer och vill ha en Android-smartphone utöver det vanliga så att du kan vara inne i sociala medier samtidigt som du tittar på en film. Kinesiska ZTE och deras nya Axon M har två separata 5,2-tumsskärmar, är vikbar och har dubbla HD-skärmar på 5,2 tum kan användas på flera olika sätt Nya Axon M har fyra olika lägen
– Ett läge där du kan göra olika saker på de båda skärmarna samtidigt.
– Ett andra läge speglar det man gör på den ena skärmen till den andra.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Facebook ger sig in tv-kriget med köpet av rättigheterna till serien Skam

Köpet av de amerikanska rättigheterna för den populära serien avslöjades under tv-mässan i Cannes. Där berättade Facebook att man köpt rättigheterna till den amerikanska produktionen av Skam. Skam kommer att visas nästa år under den nya fliken Watch på Facebook och produceras som en originalserie för Facebook.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Twitter vill få bukt med sexuella trakasserier i nätverket

Twitter har haft problem med Porr-bots och andra otrevliga sexuella nätverk som har lyckats infiltrera nätverket och använda hashtags för att fånga trafik, nu tar de krafttag i samband med debatten #MeToo som har uppmärksammats i hela världen. I början av 2016 började Twitter att ändra ståndpunkt om yttrandefrihet och bilda ett förtroende- och säkerhetsråd bestående av advokater och analytiker för att ta itu med problemet. Men kritiker är inte nöjda med resultaten.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

PrestaShop och Match2One i nytt partnerskap

Partnerskapet ger e-handlare möjligheten att lansera programmatiska annons-
kampanjer direkt från deras e-butiker. Med Match2One, kan Prestashops kunder skapa display annonser, som
automatiskt optimeras och visas över 100,000 hemsidor. Med några få klick är en Prestashop butik kopplad till Match2One plattform och kan automatiskt samla data som genom artificiell intelligens automatiskt placerar rätt annons, framför rätt besökare vid rätt tidpunkt.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Kvällspressens uppenbara dubbelmoral stör alla

Kampanjen #MeToo har lett till att många öppnat upp och fått tala ut de senaste dagarna. Miljontals personer världen över kliver fram och berättar om sexuella trakasserier samt övergrepp. Kvällspressen är engagerad och skriver massor av artiklar.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Guide: Så här stänger du av irriterande notiser i din iPhone

Har du också tröttnat på att din iPhone ständigt skickar notiser som du inte är intresserad av? Det är enklare än vad du tror att hantera vilka appar som skickar notiser och vilka som inte gör det! Följ dessa tre enkla steg: Öppna Inställningar i din iPhone och tryck sedan på Notiser.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Snap startar en filmstudio med NBC Universial

Företaget Snap som äger appen Snapchat ska starta en filmstudie för mobilfilmer. Tillsammans med NBC Universal ska Snap starta en filmstudio för att skapa korta serier som ska kunna ses i mobilen. Snap och NBC Universal kommer att samäga filmstudion som ska producera komedier och dramaserier för mobilen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.