Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 22 February, 13:24

Liknande nyheter

Taggar: Ingen ska behöva, sova, bussaroch i , parker
Nyheter 24 - 23 jan 14 kl. 14:41

Böter om du kommer för sent till skolan? – Här är det verklighetBarn behöver sova

STORBRITANNIEN. Böter på 60 pund, vilket i dag motsvarar ungefär 640 kronor, kan ges till föräldrar vars barn kommer för sent till skolan. De har då 21 dagar på sig att betala annars dubblas kostnaden för de försenade barnet.

GöteborgsPosten - 29 aug 15 kl. 05:00

Ingen ska behöva sova på gatan i vinter

Det är vi som bestämmer om våra medmänniskor om några månader sover i en säng eller på fuktiga tidningar i en håla under Älvsborgsbron. De insatser som gjorts hittills är otillräckliga. Göteborg kan och bör göra som Hamburg, där behöver ingen sova på gatan, skriver Gert Gelotte, journalist..

Nyheter 24 - 12 feb 14 kl. 15:05

Därför borde du se till att sova merKvinnor behöver sova

Långvarig sömnbrist kan ta död på de nervceller i hjärnan som hanterar stress, vakenhet och minne. Och nej, du kan inte "sova igen" för de hjärnceller som redan försvunnit kommer inte tillbaka.Skadliga ämnenStudien, som är genomförd på möss och hur mycket den stämmer in på människor diskuteras bland forskarna.

SvD - 26 feb 15 kl. 19:10

Plan kraftigt försenat – piloten behövde sova

Passagerarna på den försenade Air France-flighten mellan New York och Paris fick en lika oväntad som ovälkommen mellanlandning i Manchester. Orsak: piloten skulle sova..

YLE - 27 aug 16 kl. 20:24

Måste man sova gott varje natt - och är det nödvändigt med sömnpiller?

Studier på möss har visat att de dör inom ett par veckor om de inte får sova. Sömnlöshet är ett allvarligt problem för många människor, och sömnpiller har stor åtgång. Läkare varnar ändå för att det alltför lättvindigt skrivs ut medicin och att orsaker till sömnlöshet inte reds ut ordentligt.

Expressen - 13 jun 15 kl. 20:19

"Det är bättre att sova på gatan"

Bussen som ockuperades utanför ett asylboende i Röstånga rullade under eftermiddagen in i Malmö. Flera asylsökande berättar nu att de gör vad som helst för att inte behöva sova på Blinkarpsgården. – Det är bättre att sova på gatan, säger Mohammed, 51..

Expressen - 21 nov 15 kl. 00:04

Nyanlända slapp sova utomhus i Malmö

För andra natten i rad såg det ut som att flyktingar i Malmö skulle tvingas sova utan tak över huvudet. Men enligt TT gick situationen i natt att lösa, så att ingen behövde sova utomhus. De som inte fick plats i Migrationsverkets lokaler erbjöds övernattning i en moské och hos frivilligorganisationen Kontrapunkt..

Sydsvenskan - 20 nov 12 kl. 06:30

?Behövs goda exempel kan man besöka Nederländerna, där staten tagit ansvar för att ingen ska behöva sova utomhus på vintern.?

Regeringen måste snabbutreda en nationell tak-över-huvudet-garanti. Det skriver Birthe Wallin och Marika Markovits..

Dalarnas tidningar - 12 dec 15 kl. 10:58

"Det kan behövas ett natthärbärge"

Under förra hösten sa Kenneth Persson att ingen ska behöva sova under en bro i Borlänge..

Nerikes Allehanda - 26 aug 17 kl. 05:05

Matilda behöver tre skolskjutsar för att komma hem

Först får hon vänta tre kvart efter skolan innan första bussen går från Fjugesta. Det behövs två bussar till för att komma hem och den planerade restiden är över en timme..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.