DI > Ekonomi

Friday, 18 August, 14:49

Liknande nyheter

Taggar: Fingrarnai , syltburken
Nyheter 24 - 27 jun 12 kl. 18:53

VIDEOEXTRA: Fast med fingrarna i läskmaskinen


Mitt i snattandet fastnade en 17-årig pojke i läskmaskinen och där blev han sittandes. SAN DIEGO. Det brukar heta att man blir påkommen med fingrarna i syltburken, men i det här fallet var det en läskmaskin.

Dalarnas tidningar - 14 mar 15 kl. 10:13

Greps med fingrarna i syltburken

– Det var en morgonpigg medborgare som ringde, och vi kunde gripa en person med fingrarna i kakburken, säger Göran Lekander som är ledningsbefäl vid polisen..

Nyteknik - 19 nov 13 kl. 15:23

”Upp med nävarna ur syltburken”

DEBATT. Finlands irritation över Sveriges inställning till avlyssning är fullt förståelig. Reinfeldt och Bildt borde ta upp nävarna ur syltburken och försöka medverka till en ordning där grannar och vänner slutar spionera på varandra, skriver Peter Eriksson (MP), ordförande i Konstitutionsutskottet..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så farligt är det att knäcka fingrarna

Är du en som knäcker fingrarna ofta? Då har du kanske fått höra att det inte är bra för dig. Det finns visa som menar att man kan få ledgångsreumatism, det vill säga problem med lederna om man knäcker för mycket, skriver sajten Vox.

Västerbottens Folkblad - 10 nov 11 kl. 16:48

Krossade fingrarna på Volvo Lastvagnar

UMEÅ En man har krossat fingrarna i en arbetsplatsolycka på Volvo. Mannen är förd med ambulans till Norrlands universitetssjukhus.UMEÅ En man har krossat fingrarna i en arbetsplatsolycka på Volvo.

Jmini.se - 02 dec 15 kl. 07:11

Man sågat sig i fingrarna på en bandsåg

En man i 45årsåldern har skadat sig på sin arbetsplats vid Axamo, Jönköping. Mannen har sågat sig i fingrarna på en bandsåg skriver Polisen. Mannen har fått jack i fingrarna och plåstrats om på plats..

YLE - 26 dec 15 kl. 07:00

Surfplattan ger honom stickningar i fingrarna

På 1980-talet började man tala om elöverkänslighet och folk berättade att de fick besvär av att arbeta vid datorskärmar. En av dem som är överkänslig för någon form av strålning är Rurik Ahlberg. Till vardags är han kommundirektör i Korsholm, men när han först märkte att han reagerade på strålningen var han inte på jobbet.

News55 - 29 aug 16 kl. 14:27

Personal smetade in fingrarna på funktionshindrad med starka kryddor

I slutet av augusti inkom en lex Sarah-anmälan till IVO (Inspektionen för vård och omsorg) om övergrepp på ett gruppboende för funktionhindrade i Gislaveds kommun. För att förhindra en funktionshindrad man från att ha fingrarna i munnen ska personalen ha smetat in hans fingrar med sambal oelek – en mycket stark kryddblandning som enligt kommunens anmälan kan ha skapat obehag för den funktionshindrade.       LÄS MER: Vårdades i livets slutskede – hade intorkad avföring på kroppen och var blöt av urin Personalen på boendet ska av samma anledning ha doppat den funktionshindrades fingrar i ättika och vinäger samt vid upprepade tillfällen lindat in fingrarna med plasthaklappar.

Dagen - 31 aug 11 kl. 03:00

"USA och EU - Håll fingrarna borta"

Om Libyens övergång till demokrati ska lyckas, så måste EU och USA hålla fingrarna borta från landets politiska process. Det menar Ziad Abdel Samad, generalsekreterare för Arab NGO Network.

- Detta gäller särskilt EU, men också USA och andra västländer.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Fick fingrarna avklippta i köttkvarn

En man i 60-årsåldern skadades allvarligt i arbetsplatsolycka på Oxbacken i Skara vid halv sju-tiden på tisdagsmorgonen.Mannen fastnade med fingrarna i en köttblandare på Scan och fick två fingrar avklippta.Han fördes med ambulans till Kärnsjukhuset i Skövde..

GöteborgsPosten - 03 mar 12 kl. 14:46

"Det rycker i fingrarna"

Solen och värmen är här och ute i koloniområdena i Göteborg håller entusiasterna på att förbereda årets trädgårdssäsong. - När solen kommer fram rycker det i fingrarna, säger kolonisten Ralf Frid i Delsjökolonin..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Brakförlust för Lenovo

För första gången på två år tvingas kinesiska datortillverkaren Lenovo redovisa förlustsiffror i samband med en delårsrapport. Under första kvartalet i det brutna räkenskapsåret 2017-18 blev förlusten efter skatt motsvarande 72 miljoner dollar, cirka 583 miljoner svenska kronor. Analytiker hade förutspått en vinst på 5,3 miljoner dollar, enligt Reuters sammanställning..

DI - 1 timme sedan

Öresunds vd köper 1.000 aktier

Investmentbolaget Öresunds vd Gustav Lindner har den 18 augusti köpt 1 000 aktier i bolaget. .

DI - 30 minuter sedan

Nibe-chefen optimistisk trots kursfallet

Värmepumpstillverkaren Nibe kallnade snabbt på Stockholmsbörsen. Förvärv och slopade subventioner i USA pressar marginalerna och bidrog till att sänka aktien ordentligt..

DI - 1 timme sedan

Tyska marknaden för fritidsfordon ökar starkt

Den tyska marknaden för fritidsfordon (husvagnar och husbilar) visar en ökning av leveranserna till återförsäljarledet med 17,2 procent till 6.370 fordon under juli månad, jämfört med motsvarande månad i fjol..

DI - 1 timme sedan

Catella flaggar ned i IAR Systems

Catella Fonder har sålt aktier i IAR Systems varefter innehavet motsvarar 5,4 procent av aktiekapitalet och 4,99 procent av rösterna. Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Resebyrå: Barcelona kommer stå sig starkt som resmål

Resebyrån Ticket räknar med att svenskarnas intresse för att resa till Barcelona dämpas efter terrorattackerna – men att det återhämtar sig efter några veckor..

DI - 1 timme sedan

Impact Coatings gör stor förlust

Impact Coatings andra kvartal 2017 visade på en väsentligt utökad förlust jämfört med motsvarande period föregående år. .

DI - 1 timme sedan

Deere höjer prognoser

Amerikanska Deere, som inom vissa delar konkurrerar med Volvo Anläggningsmaskiner (VCE), höjer sina prognoser för räkenskapsåret 2016/2017 som sträcker sig till och med oktober 2017..

DI - 2 timmar sedan

Lägre förlust för Episurf

Episurf redovisar ett rörelseresultat om minus 13 miljoner kronor för det andra kvartalet (-16,5). Nettoomsättningen steg till 0,6 miljoner kronor (0,5)..

DI - 2 timmar sedan

Terrorexpert: Annorlunda än tidigare dåd

Terrorexperten Mats Fridlund anser att det senaste dygnets terrordåd i Spanien verkar hänga samman. Det tyder på en större och mer organiserad cell än tidigare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.