DI > Ekonomi

Friday, 18 August, 14:40

DI - 15 jul 17 kl. 14:55

Klättrar på väggarna - tar ny sats mot K2Vid förra försöket dog elva personer. Traumat sitter kvar, men nu gör Fredrik Sträng ett nytt försök att ta sig upp på världens tuffaste berg. ”Vi svenskar behöver träna oss i riskexponering för att inte hämma kreativiteten”, säger han..
Läs mer på DI
Läs mer om:
K2, Fredrik Sträng

Dela artikeln

26 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klättrar, väggarna, tarny , satsmot K2
E24 - 06 feb 17 kl. 16:19

Schörlings döttrar flyttar fram positionerna

Melker Schörlings döttrar tar plats i ytterligare en styrelse i sfärens bolag – Hexagon. Därmed fortsätter de öka sitt inflytande. Det stärker bilden av att Schörlings döttrar långsamt tar över sfärens bolag på börsen.

Skånskan - 24 feb 16 kl. 14:00

Föreningsmänniska tar över rodret i PRO

Rydsgård Från och med februari månad är det Albin Karlsson som svingar ordförandeklubban i PRO Skurup.
En föreningsmänniska ända ut i fingerspetsarna.– Jag tror jag är med i nio föreningar, säger Albin Karlsson och börjar räkna efter.

GöteborgsPosten - 20 nov 16 kl. 07:00

Det växer på väggarna i Göteborg

Göteborg blir allt grönare. Ola Nylander spanar in den nya byggtrenden som reducerar buller, förbättrar miljön och växer uppåt väggarna i Göteborg..

Alingsås tidning - 25 apr 16 kl. 13:43

En klättrar, två rasar i ny skolrankning

Herrljunga klättrar medan både Alingsås och Vårgårda rasar i den senaste jämförelsen av elevernas kunskaper i årskurs nio i landets 290 kommuner. Det är Sveriges kommuner och landsting, SKL, som i dag presenterar sin öppna jämförelse för läsårets 2014/15. De sammanvägda resultaten, som ligger till grund för årets rankning, gäller alltså de elever som gick ut årskurs 9 i fjol.

Sydsvenskan - 07 sep 13 kl. 06:30

Döttrar blev tusen kvinnor

?Isolde? är det andra albumet i en trilogi som hos Mikael Wiehe spelat in med en blandning av skånska folkmusiker och Stockholmsbaserade rockmusiker.

Expressen - 25 dec 13 kl. 16:45

Så ska Obamas döttrar dejta säkert

USA:s president Barack Obama tar inga risker när det gäller vilka hans två döttrar dejtar. För att slippa vara nervös låter han väpnade vakter följa dem överallt. – Det är det främsta skälet till att jag ställde upp för omval, säger Obama i en intervju med programledaren Steve Harvey som Buzzfeed tagit del av..

Kristianstadsbladet - 11 feb 14 kl. 08:00

Christian klättrar på rankingen

Foto: Bosse Nilsson
För 14 dagar sedan vann Christian Skogsgårdh en turnering i Vetlanda. I helgen gick 13-åringen till final i hemmatävlingen C4 Open och nu klättrar tennistalangen på rankinglistorna.
Christian är fotbollskillen som tröttnade och började satsa på tennis istället.

Kristianstadsbladet - 15 feb 14 kl. 07:16

Krokodiler klättrar i träd

Inte nog med att krokodiler lurar strax under vattenytan i jakten på nästa munsbit. En ny studie från USA slår fast att de bitska djuren även kan klättra i träd.
Krokodilrädda bör ta sig en extra titt uppåt när de rör sig i områden som bebos av de livsfarliga reptilerna.

BT - 15 feb 14 kl. 07:18

Krokodiler klättrar i träd

Inte nog med att krokodiler lurar strax under vattenytan i jakten på nästa munsbit. En ny studie från USA slår fast att de bitska djuren även kan klättra i träd. Krokodilrädda bör ta sig en extra titt uppåt när de rör sig i områden som bebos av de livsfarliga reptilerna.

Kristianstadsbladet - 15 maj 14 kl. 18:02

Klättrar 148 placeringar

Kristianstad är en av de 50 bästa kommunerna i landet att bo i. Det visar tidningen Fokus årliga granskning.
Kommunen gör därmed ett rejältkliv framåt i listan.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Öresunds vd köper 1.000 aktier

Investmentbolaget Öresunds vd Gustav Lindner har den 18 augusti köpt 1 000 aktier i bolaget. .

DI - 15 minuter sedan

Nibe-chefen optimistisk trots kursfallet

Värmepumpstillverkaren Nibe kallnade snabbt på Stockholmsbörsen. Förvärv och slopade subventioner i USA pressar marginalerna och bidrog till att sänka aktien ordentligt..

DI - 1 timme sedan

Tyska marknaden för fritidsfordon ökar starkt

Den tyska marknaden för fritidsfordon (husvagnar och husbilar) visar en ökning av leveranserna till återförsäljarledet med 17,2 procent till 6.370 fordon under juli månad, jämfört med motsvarande månad i fjol..

DI - 1 timme sedan

Catella flaggar ned i IAR Systems

Catella Fonder har sålt aktier i IAR Systems varefter innehavet motsvarar 5,4 procent av aktiekapitalet och 4,99 procent av rösterna. Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Resebyrå: Barcelona kommer stå sig starkt som resmål

Resebyrån Ticket räknar med att svenskarnas intresse för att resa till Barcelona dämpas efter terrorattackerna – men att det återhämtar sig efter några veckor..

DI - 1 timme sedan

Impact Coatings gör stor förlust

Impact Coatings andra kvartal 2017 visade på en väsentligt utökad förlust jämfört med motsvarande period föregående år. .

DI - 1 timme sedan

Deere höjer prognoser

Amerikanska Deere, som inom vissa delar konkurrerar med Volvo Anläggningsmaskiner (VCE), höjer sina prognoser för räkenskapsåret 2016/2017 som sträcker sig till och med oktober 2017..

DI - 1 timme sedan

Lägre förlust för Episurf

Episurf redovisar ett rörelseresultat om minus 13 miljoner kronor för det andra kvartalet (-16,5). Nettoomsättningen steg till 0,6 miljoner kronor (0,5)..

DI - 2 timmar sedan

Terrorexpert: Annorlunda än tidigare dåd

Terrorexperten Mats Fridlund anser att det senaste dygnets terrordåd i Spanien verkar hänga samman. Det tyder på en större och mer organiserad cell än tidigare..

DI - 1 timme sedan

Robert Friman tappar stort

Robert Friman hade ett resultat före avskrivningar på minus 1,8 miljoner kronor andra kvartalet (-0,4). De totala intäkterna sjönk till 41,8 miljoner (67,5)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.