DI > Ekonomi

Thursday, 19 October, 14:32

DI - 14 jul 17 kl. 17:44

Stockholmsbörsen: Tungt för byggbolagenDet var tungt för byggbolagen på fredagens börs sedan Skanska vinstvarnat och JM rapporterat svag bostadsförsäljning. SEB steg däremot i spåren av en kvartalsrapport med oväntat starka kärnintäkter..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Skanska, JM, SEB

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsen, Tungtför , byggbolagen
DI - 13 okt 16 kl. 17:49

Stockholmsbörsen: Tungt för råvaruaktier

Stockholmsbörsen gick tungt på torsdagen då dyster statistik från Kina bidrog till att sänka riskaptiten. För den pressade telekomjätten Ericsson gick det fortsatt utför efter onsdagens kollaps..

DI - 31 maj 12 kl. 13:15

Stockholmsbörsen: Tungt för verkstad

Handeln var avvaktande i Europa och på Stockholmsbörsen under torsdagsförmiddagen. Atlas Copco och Sandvik tyngdes av en svag orderingång för sektorkollegan Joy Global. Sammanfattnigsvis har maj varit en svag börsmånad, ånyo har skuldkrisoro tyngt..

DI - 08 jun 12 kl. 13:33

Stockholmsbörsen: Tungt för råvarubolag

Uppgifter om ett räddningspaket riktat mot Spaniens banker förmådde inte vända utvecklingen på Stockholmsbörsen..

DI - 03 jul 13 kl. 13:51

Stockholmsbörsen: Tungt för verkstadsbolag

Stockholmsbörsen tappade med de ledande europeiska handelsplatserna på onsdagen. Africa Oil avancerade efter verksamhetsuppdatering. Risksentimentet har allmänt tyngts av en portugisisk regering i kris..

DI - 16 okt 15 kl. 13:28

Stockholmsbörsen: Tungt efter SKF:s rapportmiss

Stockholmsbörsen började fredagen i dur, men när rapporten från SKF trillade in förbyttes stämningen tvärt. SKF missade förväntningarna rejält och drog med sig framför allt verkstadsaktierna i utförslöpan..

E24 - 12 maj 16 kl. 09:28

Nedåt på Stockholmsbörsen – tungt för Skanska

Stockholmsbörsen faller i linje med ledande Europabörser. OMXS-index har efter cirka 15 minuters handel sjunkit med 0,7 procent till 468,9..

Affärsvärlden - 11 jun 13 kl. 14:43

Stockholmsbörsen: Tungt för verkstadsbolag

Trots en nedgång på runt 1 procent höll sig Stockholmsbörsens OMXS30 generellt högre än övriga storbolagsindex i Europa..

Affärsvärlden - 22 okt 13 kl. 14:08

Stockholmsbörsen: Tungt fall för Tele2

Tele2 föll tungt medan Boliden, MTG och Swedbank samt övrig banksektor lyfte i tisdagens rapportflöde. Även Electrolux noterades högre efter positiva marknadsbesked från konkurrenten Whirlpool..

DI - 04 aug 15 kl. 10:52

Stockholmsbörsen: Tungt för banksektorn

Stockholmbörsen hade en relativt tung öppning under tisdagens inledande handel. Banksektorn hade det tuffast, med aktier som Swedbank, Nordea och SEB i spetsen..

Trelleborgs Allehanda - 08 okt 13 kl. 11:01

Nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen backar i förmiddagshandeln och vinstvarnande Getinge faller mest. Klockan 10.30 hade OMXS-index backat med knappt 0,5 procent till 392,7.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Andersson efter boprisfallet: "Var ju nödvändigt"

En dämpning på bostadsmarknaden är nödvändig, men det är fortsatt viktigt att hålla ögonen på utvecklingen. Det sade finansminister Magdalena Andersson till journalister på torsdagen..

DI - 15 minuter sedan

Teknikhandelsföretaget OEM ökar sitt resultat

Teknikhandelsföretaget OEM redovisar ett resultat efter skatt på 51 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017 (49). Resultatet per aktie uppgick till 2.19 kronor (2.

DI - 15 minuter sedan

Tidigare riksrevisorn nominerad till toppjobb i EU

Regeringen nominerar den tidigare riksrevisorn Eva Lindström till ny ledamot i Europeiska revisionsrätten. Det är första gången Sverige nominerar en kvinna till denna post..

DI - 15 minuter sedan

Uppgifter: Macron till motattack om frihandelsavtal

Frankrikes president Emmanuel Macron väntas på torsdagens EU-toppmöte gå till motanfall mot EU:s omfattande frihandelsförhandlingar. Han har begärt att få tid vid middagen för att tala om inriktningen av EU:s handelspolitik i allmänhet och "takten och substansen" i förhandlingarna om frihandelsavtal i synnerhet..

DI - 45 minuter sedan

De vann Stordalens Strawberry-miljoner

Under onsdagen tävlade tre svenska och tre norska företag om hotellmagnaten Petter Stordalens pengar. I tävlingen Strawberry-miljonen, som Di skrev om i måndags, stod till slut två företag som segrare: norska Bike Finder och Blue Lice..

DI - 30 minuter sedan

SHB Fonder ökar i MTG

Handelsbanken Fonder har köpt aktier i MTG varefter innehavet uppgår till 5,05 procent av kapitalet och drygt 3 procent av rösterna..

DI - 1 timme sedan

Vilken chef har du? Så tacklar du de olika ledarstilarna

Chefens sätt att styra har stor betydelse för hur en medarbetare mår. Men vilka styrningssätt är de bästa – och vad stressar personalen mest? ”De allra flesta har problem med den otydliga chefen”, säger psykologen Sandra Guteklint..

DI - 45 minuter sedan

Verizon rapporterar i linje med förväntningar

Den amerikanska teleoperatören Verizon redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:98 dollar för det tredje kvartalet 2017..

DI - 45 minuter sedan

Kabes ekonomidirektör lämnar

Husvagnsbolaget Kabes ekonomidirektör Maria Oksanen lämnar koncernen för "nya utmaningar utanför koncernen", och ersätts av Linda Klinth från Jönköpingsbolaget Schur Ekmans Kartong..

DI - 45 minuter sedan

Petter Stordalen: "H&M är ett av världens bästa bolag"

Petter Stordalen har ägt aktier i klädjätten H&M flera gånger, men vill inte avslöja om han är aktieägare i nuläget. ”H&M är ett av världens bästa bolag”, säger den norske hotellkungen till DiTV.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.