DI > Ekonomi

Thursday, 14 December, 15:54

DI - 14 jul 17 kl. 17:44

Stockholmsbörsen: Tungt för byggbolagenDet var tungt för byggbolagen på fredagens börs sedan Skanska vinstvarnat och JM rapporterat svag bostadsförsäljning. SEB steg däremot i spåren av en kvartalsrapport med oväntat starka kärnintäkter..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Skanska, JM, SEB

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsen, Tungtför , byggbolagen
DI - 13 okt 16 kl. 17:49

Stockholmsbörsen: Tungt för råvaruaktier

Stockholmsbörsen gick tungt på torsdagen då dyster statistik från Kina bidrog till att sänka riskaptiten. För den pressade telekomjätten Ericsson gick det fortsatt utför efter onsdagens kollaps..

DI - 31 maj 12 kl. 13:15

Stockholmsbörsen: Tungt för verkstad

Handeln var avvaktande i Europa och på Stockholmsbörsen under torsdagsförmiddagen. Atlas Copco och Sandvik tyngdes av en svag orderingång för sektorkollegan Joy Global. Sammanfattnigsvis har maj varit en svag börsmånad, ånyo har skuldkrisoro tyngt..

DI - 08 jun 12 kl. 13:33

Stockholmsbörsen: Tungt för råvarubolag

Uppgifter om ett räddningspaket riktat mot Spaniens banker förmådde inte vända utvecklingen på Stockholmsbörsen..

DI - 03 jul 13 kl. 13:51

Stockholmsbörsen: Tungt för verkstadsbolag

Stockholmsbörsen tappade med de ledande europeiska handelsplatserna på onsdagen. Africa Oil avancerade efter verksamhetsuppdatering. Risksentimentet har allmänt tyngts av en portugisisk regering i kris..

DI - 16 okt 15 kl. 13:28

Stockholmsbörsen: Tungt efter SKF:s rapportmiss

Stockholmsbörsen började fredagen i dur, men när rapporten från SKF trillade in förbyttes stämningen tvärt. SKF missade förväntningarna rejält och drog med sig framför allt verkstadsaktierna i utförslöpan..

E24 - 12 maj 16 kl. 09:28

Nedåt på Stockholmsbörsen – tungt för Skanska

Stockholmsbörsen faller i linje med ledande Europabörser. OMXS-index har efter cirka 15 minuters handel sjunkit med 0,7 procent till 468,9..

Affärsvärlden - 11 jun 13 kl. 14:43

Stockholmsbörsen: Tungt för verkstadsbolag

Trots en nedgång på runt 1 procent höll sig Stockholmsbörsens OMXS30 generellt högre än övriga storbolagsindex i Europa..

Affärsvärlden - 22 okt 13 kl. 14:08

Stockholmsbörsen: Tungt fall för Tele2

Tele2 föll tungt medan Boliden, MTG och Swedbank samt övrig banksektor lyfte i tisdagens rapportflöde. Även Electrolux noterades högre efter positiva marknadsbesked från konkurrenten Whirlpool..

DI - 04 aug 15 kl. 10:52

Stockholmsbörsen: Tungt för banksektorn

Stockholmbörsen hade en relativt tung öppning under tisdagens inledande handel. Banksektorn hade det tuffast, med aktier som Swedbank, Nordea och SEB i spetsen..

Trelleborgs Allehanda - 08 okt 13 kl. 11:01

Nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen backar i förmiddagshandeln och vinstvarnande Getinge faller mest. Klockan 10.30 hade OMXS-index backat med knappt 0,5 procent till 392,7.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Catena Media köper nyhetssajt för fotboll

Catena Media förvärvar Squawka.com och samtliga tillgångar i Squawka. Squawka är en global nyhetssajt för fotboll med hög trafikvolym, som även innehåller en sajt med en Daily Fantasy Sports-sektion i betaversion.

DI - 30 minuter sedan

Kina och Sydkorea ense om Nordkorea

Ett krig på den koreanska halvön kommer inte att tolereras, rapporteras Kinas president Xi Jinping och hans sydkoreanska kollega Moon Jae-In vara överens om..

DI - 30 minuter sedan

Ny auktionsmodell på Stockholmsbörser mot manipulation

Stockholmsbörsen inför en ny marknadsmodell för initialt elva illikvida aktier, däribland MTG A, Midsona A och Hufvudstaden C. Åtgärden följer i spåren av rejäla kurssvängningar i vissa A-aktier för att göra handeln "mindre sårbar för incidenter eller manipulationsförsök". Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Styrelseledamot köper 40.000 aktier i Arjo

Ulf Grunander har den 12 december köpt 40 000 B-aktier i medicinteknikbolaget Arjo där han är styrelseledamot..

DI - 30 minuter sedan

M KU-anmäler Morgan Johansson – "trotsar riksdagen"

Moderaterna KU-anmäler justitieminister Morgan Johansson (S) efter beskedet att regeringen tänker lägga fram ett lagförslag i vår som ska underlätta för polisen att använda kameraövervakning..

DI - 15 minuter sedan

Martin Blomgren: Ingen förtroendeingivande start på Munters comeback

Vad är det du inte förstår? Di:s råd att inte teckna Munters i introduktionen i maj – där aktörer som FAM, Alecta, AMF, Handelsbanken Fonder samt Brummers Carve agerade ankarinvesterare och tog 26 procent av aktierna till kursen 55 kronor – föranledde en del kommentarer på det frågetemat. Svaret var då som nu: priset..

DI - 15 minuter sedan

Coeli Global Selektiv fyller tre år och får toppbetyget fem stjärnor av oberoende utvärderare Morningstar

Fonden Coeli Global Selektiv har belönats med toppbetyget fem stjärnor av Morningstar. Fondförvaltarna Andreas Brock och Henrik Milton fokuserar på att hitta välskötta och lönsamma företag med fortsatt potential och har med sin aktiva förvaltning lyckats leverera god avkastning..

DI - 45 minuter sedan

Ordföranden storhandlade aktier inför ny order

Sensys Gatso presenterade ett tioårigt kontrakt i USA på torsdagen. Dagarna innan utökade styrelseordföranden sitt aktieinnehav med över 800 procent..

DI - 1 timme sedan

Volkswagens laddboxkampanj gav fler eldrivna bilar

I somras inledde Volkswagen kampanjen ”Vi elektrifierar Sverige”. Genom att ge en kostnadsfri laddbox till alla som köpte en laddbar Volkswagen ville man öka antalet eldrivna bilar. Inom kort avslutas kampanjen – och då får kunderna istället möjlighet att ta del av ett nyligen beslutat statligt stöd..

DI - 1 timme sedan

Börsterminer pekar mot öppning runt nollan på Wall Street

Inför den amerikanska börsöppningen är S&P 500 terminen upp 0,05 procent medan Nasdaq 100 terminen har stigit 0,07 procent..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.