DI > Ekonomi

Thursday, 19 October, 14:31

Liknande nyheter

Taggar: Europabörser, Bankerär , fredagens, förlorare
DI - 13 nov 13 kl. 12:28

Europabörser: Banker dagens förlorare

Europabörserna går tillbaka under den tidiga handeln på onsdagen. Investerarna begrundar en inflationsrapport från Bank of England som visade på en ljusare arbetslöshetsprognos än tidigare och kan komma att ge en möjlig tidigare räntehöjning..

DI - 25 apr 14 kl. 17:57

Europabörser: Deutsche Bank förlorare

De europeiska börsindexen tappade under fredagens handel, i likhet med de amerikanska och asiatiska, när ökad spänning mellan USA och Ryssland i Ukrainafrågan oroade marknaden..

DI - 11 nov 16 kl. 17:43

Europabörser: Bilaktier mot strömmen

Veckans aktievinnare i efterdyningarna av valvinsten för Donald Trump blev fredagens förlorare, vilket pressade Europabörserna som stängde i rött..

DI - 30 maj 17 kl. 18:09

Europabörser: Banker förlorare

De ledande europeiska börserna uppvisade varierande men tämligen beskedliga minusnoteringar på tisdagen..

DI - 22 dec 14 kl. 17:35

Europabörser: Energisektorn åter förlorare

De europeiska börserna öppnade starkt på måndagen, men tappade en del av uppgångarna under dagen.Vid klockan 17 var såväl Euro Stoxx 50 som det bredare Bloomberg Europe 500 upp 0,4 procent. Tyska DAX, franska CAC 40 och brittiska FTSE 100 steg mellan 0,1 och 0,6 procent..

DI - 14 jan 15 kl. 11:27

Europabörser: London tar stryk

Europabörserna faller tillbaka på bred front i onsdagshandeln, tyngda av ras i råvarupriser och oro över den globala tillväxten. Den gruvtunga Londonbörsen sticker ut som förlorare..

DI - 02 apr 15 kl. 17:49

Europabörser: Gruvaktierna förlorare

Europabörserna rörde sig sidledes på torsdagen. Vid 17.30-tiden visade Euro Stoxx 50 en oförändrad nivå på 3.

DI - 19 feb 16 kl. 17:43

Europabörser: Volkswagen förlorare

Europabörserna avslutade en stark vecka i rött, efter att investerare tagit hem vinster i en miljö med sjunkande oljepris..

BT - 28 nov 14 kl. 13:27

Oljebolag förlorare på börsen

Stockholmsbörsen sjunker i linje med ledande Europabörser. Bland de tunga förlorarna finns storbanken Nordea och oljebolaget Lundin Petroleum. Vid 13-tiden har OMXS-index backat med 0,6 procent till 468,2.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Andersson efter boprisfallet: "Var ju nödvändigt"

En dämpning på bostadsmarknaden är nödvändig, men det är fortsatt viktigt att hålla ögonen på utvecklingen. Det sade finansminister Magdalena Andersson till journalister på torsdagen..

DI - 15 minuter sedan

Teknikhandelsföretaget OEM ökar sitt resultat

Teknikhandelsföretaget OEM redovisar ett resultat efter skatt på 51 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017 (49). Resultatet per aktie uppgick till 2.19 kronor (2.

DI - 15 minuter sedan

Tidigare riksrevisorn nominerad till toppjobb i EU

Regeringen nominerar den tidigare riksrevisorn Eva Lindström till ny ledamot i Europeiska revisionsrätten. Det är första gången Sverige nominerar en kvinna till denna post..

DI - 15 minuter sedan

Uppgifter: Macron till motattack om frihandelsavtal

Frankrikes president Emmanuel Macron väntas på torsdagens EU-toppmöte gå till motanfall mot EU:s omfattande frihandelsförhandlingar. Han har begärt att få tid vid middagen för att tala om inriktningen av EU:s handelspolitik i allmänhet och "takten och substansen" i förhandlingarna om frihandelsavtal i synnerhet..

DI - 30 minuter sedan

De vann Stordalens Strawberry-miljoner

Under onsdagen tävlade tre svenska och tre norska företag om hotellmagnaten Petter Stordalens pengar. I tävlingen Strawberry-miljonen, som Di skrev om i måndags, stod till slut två företag som segrare: norska Bike Finder och Blue Lice..

DI - 30 minuter sedan

SHB Fonder ökar i MTG

Handelsbanken Fonder har köpt aktier i MTG varefter innehavet uppgår till 5,05 procent av kapitalet och drygt 3 procent av rösterna..

DI - 1 timme sedan

Vilken chef har du? Så tacklar du de olika ledarstilarna

Chefens sätt att styra har stor betydelse för hur en medarbetare mår. Men vilka styrningssätt är de bästa – och vad stressar personalen mest? ”De allra flesta har problem med den otydliga chefen”, säger psykologen Sandra Guteklint..

DI - 45 minuter sedan

Verizon rapporterar i linje med förväntningar

Den amerikanska teleoperatören Verizon redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:98 dollar för det tredje kvartalet 2017..

DI - 45 minuter sedan

Kabes ekonomidirektör lämnar

Husvagnsbolaget Kabes ekonomidirektör Maria Oksanen lämnar koncernen för "nya utmaningar utanför koncernen", och ersätts av Linda Klinth från Jönköpingsbolaget Schur Ekmans Kartong..

DI - 45 minuter sedan

Petter Stordalen: "H&M är ett av världens bästa bolag"

Petter Stordalen har ägt aktier i klädjätten H&M flera gånger, men vill inte avslöja om han är aktieägare i nuläget. ”H&M är ett av världens bästa bolag”, säger den norske hotellkungen till DiTV.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.