DI > Ekonomi

Thursday, 22 February, 09:28

Liknande nyheter

Taggar: Europabörser, Bankerär , fredagens, förlorare
DI - 13 nov 13 kl. 12:28

Europabörser: Banker dagens förlorare

Europabörserna går tillbaka under den tidiga handeln på onsdagen. Investerarna begrundar en inflationsrapport från Bank of England som visade på en ljusare arbetslöshetsprognos än tidigare och kan komma att ge en möjlig tidigare räntehöjning..

DI - 25 apr 14 kl. 17:57

Europabörser: Deutsche Bank förlorare

De europeiska börsindexen tappade under fredagens handel, i likhet med de amerikanska och asiatiska, när ökad spänning mellan USA och Ryssland i Ukrainafrågan oroade marknaden..

DI - 11 nov 16 kl. 17:43

Europabörser: Bilaktier mot strömmen

Veckans aktievinnare i efterdyningarna av valvinsten för Donald Trump blev fredagens förlorare, vilket pressade Europabörserna som stängde i rött..

DI - 30 maj 17 kl. 18:09

Europabörser: Banker förlorare

De ledande europeiska börserna uppvisade varierande men tämligen beskedliga minusnoteringar på tisdagen..

DI - 22 dec 14 kl. 17:35

Europabörser: Energisektorn åter förlorare

De europeiska börserna öppnade starkt på måndagen, men tappade en del av uppgångarna under dagen.Vid klockan 17 var såväl Euro Stoxx 50 som det bredare Bloomberg Europe 500 upp 0,4 procent. Tyska DAX, franska CAC 40 och brittiska FTSE 100 steg mellan 0,1 och 0,6 procent..

DI - 14 jan 15 kl. 11:27

Europabörser: London tar stryk

Europabörserna faller tillbaka på bred front i onsdagshandeln, tyngda av ras i råvarupriser och oro över den globala tillväxten. Den gruvtunga Londonbörsen sticker ut som förlorare..

DI - 02 apr 15 kl. 17:49

Europabörser: Gruvaktierna förlorare

Europabörserna rörde sig sidledes på torsdagen. Vid 17.30-tiden visade Euro Stoxx 50 en oförändrad nivå på 3.

DI - 19 feb 16 kl. 17:43

Europabörser: Volkswagen förlorare

Europabörserna avslutade en stark vecka i rött, efter att investerare tagit hem vinster i en miljö med sjunkande oljepris..

DI - 15 dec 17 kl. 17:56

Europabörser: Ryanair erkände fackföreningar - föll på börsen

Det var en blandad utveckling i Europa på fredagen och det regionala samlingsindexet Stoxx 600 sjönk 0,2 procent. H&M stod ut som indexets största förlorare ned 13 procent..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

AQ Group föreslår Patrik Nolåker till ny styrelseordförande

Verkstadsbolaget AQ Groups valberedning kommer att föreslå Patrik Nolåker till ny styrelseordförande i bolaget. Han har tidigare haft ledande befattningar i Atlas Copco, ABB och Alimak och är idag styrelseledamot i AQ Group, Systemair,  Outotec och Dywidag-Systems International. .

DI - 10 minuter sedan

Säporapport: Hotet mot Sverige större

"Säkerhetsläget i vår del av världen har försämrats, och hotet mot Sverige är större än det varit på många år", skriver förre Säpochefen Anders Thornberg i förordet till Säpos årsrapport..

DI - 15 minuter sedan

Ökad omsättning och höjd utdelning för B3IT

B3IT hade en omsättning på 188 miljoner kronor (149) under det fjärde kvartalet 2017..

DI - 15 minuter sedan

Lauritz.com vänder vinst till förlust

Auktionshuset Lauritz.com, listat på First North, redovisar ett resultat efter skatt på -18 miljoner danska kronor för det fjärde kvartalet 2017 (9). .

DI - 15 minuter sedan

Sämre än väntat av Barclays

Den brittiska storbanken Barclays redovisar en vinst före skatt på 3,5 miljarder pund för helåret 2017, vilket kan jämföras med 3,2 miljarder året före..

DI - 15 minuter sedan

Statens budgetsaldo nära noll i januari

Saldot i statens budget för januari blev 0,0 miljarder kronor, vilket kan jämföras med ett överskott på 9 miljarder kronor i januari 2017.  Det visar ESV:s rapport över statsbudgetens utfall..

DI - 30 minuter sedan

Vinstlyft för BAE Systems

Den brittiska försvarskoncernen BAE Systems, som bland annat bygger ubåtar och stridsflygplan, redovisar ett vinstlyft på 8 procent för 2017, men räknar enligt ett bokslut med att nå upp till samma vinstnivå även 2018..

DI - 30 minuter sedan

Frankrikes inflation under förväntan

Frankrikes inflation (def) 1,3 procent i årstakt under januari (1,2) - väntat 1,4 procent..

DI - 30 minuter sedan

Goldman Sachs sänker Resurs

Goldman Sachs sänker riktkurs på Resurs till 62 kronor (64), upprepar neutral..

DI - 30 minuter sedan

Kristdemokraterna kvar under spärren

Kristdemokraterna ligger kvar på sitt lägsta uppmätta stöd någonsin, 2,7 procent, i SVT/Novus väljarbarometer i februari. Det innebär att partiet, med drygt sex månader kvar till valet, är under gränsen för att komma in i riksdagen. Enligt Novus vd Torbjörn Sjöström är det för tidigt att säga hur krisartat läget är för KD..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.