DI > Ekonomi

Friday, 18 August, 14:43

Liknande nyheter

Taggar: Europabörser, Bankerär , fredagens, förlorare
DI - 13 nov 13 kl. 12:28

Europabörser: Banker dagens förlorare

Europabörserna går tillbaka under den tidiga handeln på onsdagen. Investerarna begrundar en inflationsrapport från Bank of England som visade på en ljusare arbetslöshetsprognos än tidigare och kan komma att ge en möjlig tidigare räntehöjning..

DI - 25 apr 14 kl. 17:57

Europabörser: Deutsche Bank förlorare

De europeiska börsindexen tappade under fredagens handel, i likhet med de amerikanska och asiatiska, när ökad spänning mellan USA och Ryssland i Ukrainafrågan oroade marknaden..

DI - 11 nov 16 kl. 17:43

Europabörser: Bilaktier mot strömmen

Veckans aktievinnare i efterdyningarna av valvinsten för Donald Trump blev fredagens förlorare, vilket pressade Europabörserna som stängde i rött..

DI - 30 maj 17 kl. 18:09

Europabörser: Banker förlorare

De ledande europeiska börserna uppvisade varierande men tämligen beskedliga minusnoteringar på tisdagen..

DI - 22 dec 14 kl. 17:35

Europabörser: Energisektorn åter förlorare

De europeiska börserna öppnade starkt på måndagen, men tappade en del av uppgångarna under dagen.Vid klockan 17 var såväl Euro Stoxx 50 som det bredare Bloomberg Europe 500 upp 0,4 procent. Tyska DAX, franska CAC 40 och brittiska FTSE 100 steg mellan 0,1 och 0,6 procent..

DI - 14 jan 15 kl. 11:27

Europabörser: London tar stryk

Europabörserna faller tillbaka på bred front i onsdagshandeln, tyngda av ras i råvarupriser och oro över den globala tillväxten. Den gruvtunga Londonbörsen sticker ut som förlorare..

DI - 02 apr 15 kl. 17:49

Europabörser: Gruvaktierna förlorare

Europabörserna rörde sig sidledes på torsdagen. Vid 17.30-tiden visade Euro Stoxx 50 en oförändrad nivå på 3.

DI - 19 feb 16 kl. 17:43

Europabörser: Volkswagen förlorare

Europabörserna avslutade en stark vecka i rött, efter att investerare tagit hem vinster i en miljö med sjunkande oljepris..

BT - 28 nov 14 kl. 13:27

Oljebolag förlorare på börsen

Stockholmsbörsen sjunker i linje med ledande Europabörser. Bland de tunga förlorarna finns storbanken Nordea och oljebolaget Lundin Petroleum. Vid 13-tiden har OMXS-index backat med 0,6 procent till 468,2.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Öresunds vd köper 1.000 aktier

Investmentbolaget Öresunds vd Gustav Lindner har den 18 augusti köpt 1 000 aktier i bolaget. .

DI - 15 minuter sedan

Nibe-chefen optimistisk trots kursfallet

Värmepumpstillverkaren Nibe kallnade snabbt på Stockholmsbörsen. Förvärv och slopade subventioner i USA pressar marginalerna och bidrog till att sänka aktien ordentligt..

DI - 1 timme sedan

Tyska marknaden för fritidsfordon ökar starkt

Den tyska marknaden för fritidsfordon (husvagnar och husbilar) visar en ökning av leveranserna till återförsäljarledet med 17,2 procent till 6.370 fordon under juli månad, jämfört med motsvarande månad i fjol..

DI - 1 timme sedan

Catella flaggar ned i IAR Systems

Catella Fonder har sålt aktier i IAR Systems varefter innehavet motsvarar 5,4 procent av aktiekapitalet och 4,99 procent av rösterna. Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Resebyrå: Barcelona kommer stå sig starkt som resmål

Resebyrån Ticket räknar med att svenskarnas intresse för att resa till Barcelona dämpas efter terrorattackerna – men att det återhämtar sig efter några veckor..

DI - 1 timme sedan

Impact Coatings gör stor förlust

Impact Coatings andra kvartal 2017 visade på en väsentligt utökad förlust jämfört med motsvarande period föregående år. .

DI - 1 timme sedan

Deere höjer prognoser

Amerikanska Deere, som inom vissa delar konkurrerar med Volvo Anläggningsmaskiner (VCE), höjer sina prognoser för räkenskapsåret 2016/2017 som sträcker sig till och med oktober 2017..

DI - 1 timme sedan

Lägre förlust för Episurf

Episurf redovisar ett rörelseresultat om minus 13 miljoner kronor för det andra kvartalet (-16,5). Nettoomsättningen steg till 0,6 miljoner kronor (0,5)..

DI - 2 timmar sedan

Terrorexpert: Annorlunda än tidigare dåd

Terrorexperten Mats Fridlund anser att det senaste dygnets terrordåd i Spanien verkar hänga samman. Det tyder på en större och mer organiserad cell än tidigare..

DI - 2 timmar sedan

Robert Friman tappar stort

Robert Friman hade ett resultat före avskrivningar på minus 1,8 miljoner kronor andra kvartalet (-0,4). De totala intäkterna sjönk till 41,8 miljoner (67,5)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.