DI > Ekonomi

Thursday, 14 December, 15:56

Liknande nyheter

Taggar: Europabörser, Bankerär , fredagens, förlorare
DI - 13 nov 13 kl. 12:28

Europabörser: Banker dagens förlorare

Europabörserna går tillbaka under den tidiga handeln på onsdagen. Investerarna begrundar en inflationsrapport från Bank of England som visade på en ljusare arbetslöshetsprognos än tidigare och kan komma att ge en möjlig tidigare räntehöjning..

DI - 25 apr 14 kl. 17:57

Europabörser: Deutsche Bank förlorare

De europeiska börsindexen tappade under fredagens handel, i likhet med de amerikanska och asiatiska, när ökad spänning mellan USA och Ryssland i Ukrainafrågan oroade marknaden..

DI - 11 nov 16 kl. 17:43

Europabörser: Bilaktier mot strömmen

Veckans aktievinnare i efterdyningarna av valvinsten för Donald Trump blev fredagens förlorare, vilket pressade Europabörserna som stängde i rött..

DI - 30 maj 17 kl. 18:09

Europabörser: Banker förlorare

De ledande europeiska börserna uppvisade varierande men tämligen beskedliga minusnoteringar på tisdagen..

DI - 22 dec 14 kl. 17:35

Europabörser: Energisektorn åter förlorare

De europeiska börserna öppnade starkt på måndagen, men tappade en del av uppgångarna under dagen.Vid klockan 17 var såväl Euro Stoxx 50 som det bredare Bloomberg Europe 500 upp 0,4 procent. Tyska DAX, franska CAC 40 och brittiska FTSE 100 steg mellan 0,1 och 0,6 procent..

DI - 14 jan 15 kl. 11:27

Europabörser: London tar stryk

Europabörserna faller tillbaka på bred front i onsdagshandeln, tyngda av ras i råvarupriser och oro över den globala tillväxten. Den gruvtunga Londonbörsen sticker ut som förlorare..

DI - 02 apr 15 kl. 17:49

Europabörser: Gruvaktierna förlorare

Europabörserna rörde sig sidledes på torsdagen. Vid 17.30-tiden visade Euro Stoxx 50 en oförändrad nivå på 3.

DI - 19 feb 16 kl. 17:43

Europabörser: Volkswagen förlorare

Europabörserna avslutade en stark vecka i rött, efter att investerare tagit hem vinster i en miljö med sjunkande oljepris..

BT - 28 nov 14 kl. 13:27

Oljebolag förlorare på börsen

Stockholmsbörsen sjunker i linje med ledande Europabörser. Bland de tunga förlorarna finns storbanken Nordea och oljebolaget Lundin Petroleum. Vid 13-tiden har OMXS-index backat med 0,6 procent till 468,2.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Catena Media köper nyhetssajt för fotboll

Catena Media förvärvar Squawka.com och samtliga tillgångar i Squawka. Squawka är en global nyhetssajt för fotboll med hög trafikvolym, som även innehåller en sajt med en Daily Fantasy Sports-sektion i betaversion.

DI - 30 minuter sedan

Kina och Sydkorea ense om Nordkorea

Ett krig på den koreanska halvön kommer inte att tolereras, rapporteras Kinas president Xi Jinping och hans sydkoreanska kollega Moon Jae-In vara överens om..

DI - 30 minuter sedan

Ny auktionsmodell på Stockholmsbörser mot manipulation

Stockholmsbörsen inför en ny marknadsmodell för initialt elva illikvida aktier, däribland MTG A, Midsona A och Hufvudstaden C. Åtgärden följer i spåren av rejäla kurssvängningar i vissa A-aktier för att göra handeln "mindre sårbar för incidenter eller manipulationsförsök". Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Styrelseledamot köper 40.000 aktier i Arjo

Ulf Grunander har den 12 december köpt 40 000 B-aktier i medicinteknikbolaget Arjo där han är styrelseledamot..

DI - 30 minuter sedan

M KU-anmäler Morgan Johansson – "trotsar riksdagen"

Moderaterna KU-anmäler justitieminister Morgan Johansson (S) efter beskedet att regeringen tänker lägga fram ett lagförslag i vår som ska underlätta för polisen att använda kameraövervakning..

DI - 15 minuter sedan

Martin Blomgren: Ingen förtroendeingivande start på Munters comeback

Vad är det du inte förstår? Di:s råd att inte teckna Munters i introduktionen i maj – där aktörer som FAM, Alecta, AMF, Handelsbanken Fonder samt Brummers Carve agerade ankarinvesterare och tog 26 procent av aktierna till kursen 55 kronor – föranledde en del kommentarer på det frågetemat. Svaret var då som nu: priset..

DI - 15 minuter sedan

Coeli Global Selektiv fyller tre år och får toppbetyget fem stjärnor av oberoende utvärderare Morningstar

Fonden Coeli Global Selektiv har belönats med toppbetyget fem stjärnor av Morningstar. Fondförvaltarna Andreas Brock och Henrik Milton fokuserar på att hitta välskötta och lönsamma företag med fortsatt potential och har med sin aktiva förvaltning lyckats leverera god avkastning..

DI - 45 minuter sedan

Ordföranden storhandlade aktier inför ny order

Sensys Gatso presenterade ett tioårigt kontrakt i USA på torsdagen. Dagarna innan utökade styrelseordföranden sitt aktieinnehav med över 800 procent..

DI - 1 timme sedan

Volkswagens laddboxkampanj gav fler eldrivna bilar

I somras inledde Volkswagen kampanjen ”Vi elektrifierar Sverige”. Genom att ge en kostnadsfri laddbox till alla som köpte en laddbar Volkswagen ville man öka antalet eldrivna bilar. Inom kort avslutas kampanjen – och då får kunderna istället möjlighet att ta del av ett nyligen beslutat statligt stöd..

DI - 1 timme sedan

Börsterminer pekar mot öppning runt nollan på Wall Street

Inför den amerikanska börsöppningen är S&P 500 terminen upp 0,05 procent medan Nasdaq 100 terminen har stigit 0,07 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.