DI > Ekonomi

Thursday, 19 October, 14:28

Liknande nyheter

Taggar: Amerikansk, industriproduktion, stegnågot
DI - 18 jan 12 kl. 15:16

Svag ökning av amerikansk industriproduktion

USA:s industriproduktion steg 0,4 procent i december, jämfört med månaden före. Det rapporterar Federal Reserve, enligt Bloomberg News..

DI - 18 feb 15 kl. 15:36

Amerikansk industriproduktion under förväntan

USA:s industriproduktion steg 0,2 procent i januari, jämfört med månaden före..

DI - 10 apr 15 kl. 10:33

Storbritanniens industriproduktion steg

Storbritanniens industriproduktion steg 0,1 procent i februari, jämfört med föregående månad. Jämfört med samma månad föregående år steg produktionen med 0,1 procent..

DI - 10 jun 15 kl. 10:48

Storbritanniens industriproduktion steg

Storbritanniens industriproduktion steg 0,4 procent i april, jämfört med föregående månad. Jämfört med samma månad föregående år steg produktionen med 1,2 procent..

DI - 14 jun 17 kl. 06:38

Japans industriproduktion steg för april

Japans industriproduktion steg 4,0 procent i april jämfört med månaden före och steg 5,7 procent jämfört med samma månad året före. Det framgår av definitiv statistik, skriver Bloomberg News..

Affärsvärlden - 15 aug 17 kl. 07:22

Japans industriproduktion steg mer än väntat

Japans industriproduktion steg 2,2 procent i juni jämfört med månaden före och steg 5,5 procent jämfört med samma månad året före..

E24 - 05 apr 12 kl. 10:46

Brittisk industriproduktion steg marginellt

Storbritanniens industriproduktion steg 0,4 procent i februari, jämfört med föregående månad. Jämfört med samma månad föregående år minskade produktionen med 2,3 procent..

Affärsvärlden - 14 dec 12 kl. 15:18

USA:s industriproduktion steg 1,1 procent

 USA:s industriproduktion steg 1,1 procent i november, jämfört med månaden före. Det rapporterar Federal Reserve, enligt Bloomberg News..

Affärsvärlden - 30 apr 13 kl. 07:47

Japans industriproduktion steg mindre än väntat

Japans industriproduktion steg med 0,2 procent i mars jämfört med månaden före och minskade med 7,3 procent jämfört med samma månad året före..

Affärsvärlden - 16 sep 13 kl. 15:36

USA:s industriproduktion steg mindre än väntat

USA:s industriproduktion steg 0,4 procent i augusti, jämfört med månaden före. Det rapporterar Federal Reserve, enligt Bloomberg News..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Andersson efter boprisfallet: "Var ju nödvändigt"

En dämpning på bostadsmarknaden är nödvändig, men det är fortsatt viktigt att hålla ögonen på utvecklingen. Det sade finansminister Magdalena Andersson till journalister på torsdagen..

DI - 15 minuter sedan

Teknikhandelsföretaget OEM ökar sitt resultat

Teknikhandelsföretaget OEM redovisar ett resultat efter skatt på 51 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017 (49). Resultatet per aktie uppgick till 2.19 kronor (2.

DI - 15 minuter sedan

Tidigare riksrevisorn nominerad till toppjobb i EU

Regeringen nominerar den tidigare riksrevisorn Eva Lindström till ny ledamot i Europeiska revisionsrätten. Det är första gången Sverige nominerar en kvinna till denna post..

DI - 10 minuter sedan

Uppgifter: Macron till motattack om frihandelsavtal

Frankrikes president Emmanuel Macron väntas på torsdagens EU-toppmöte gå till motanfall mot EU:s omfattande frihandelsförhandlingar. Han har begärt att få tid vid middagen för att tala om inriktningen av EU:s handelspolitik i allmänhet och "takten och substansen" i förhandlingarna om frihandelsavtal i synnerhet..

DI - 30 minuter sedan

De vann Stordalens Strawberry-miljoner

Under onsdagen tävlade tre svenska och tre norska företag om hotellmagnaten Petter Stordalens pengar. I tävlingen Strawberry-miljonen, som Di skrev om i måndags, stod till slut två företag som segrare: norska Bike Finder och Blue Lice..

DI - 30 minuter sedan

SHB Fonder ökar i MTG

Handelsbanken Fonder har köpt aktier i MTG varefter innehavet uppgår till 5,05 procent av kapitalet och drygt 3 procent av rösterna..

DI - 45 minuter sedan

Vilken chef har du? Så tacklar du de olika ledarstilarna

Chefens sätt att styra har stor betydelse för hur en medarbetare mår. Men vilka styrningssätt är de bästa – och vad stressar personalen mest? ”De allra flesta har problem med den otydliga chefen”, säger psykologen Sandra Guteklint..

DI - 45 minuter sedan

Verizon rapporterar i linje med förväntningar

Den amerikanska teleoperatören Verizon redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:98 dollar för det tredje kvartalet 2017..

DI - 45 minuter sedan

Kabes ekonomidirektör lämnar

Husvagnsbolaget Kabes ekonomidirektör Maria Oksanen lämnar koncernen för "nya utmaningar utanför koncernen", och ersätts av Linda Klinth från Jönköpingsbolaget Schur Ekmans Kartong..

DI - 45 minuter sedan

Petter Stordalen: "H&M är ett av världens bästa bolag"

Petter Stordalen har ägt aktier i klädjätten H&M flera gånger, men vill inte avslöja om han är aktieägare i nuläget. ”H&M är ett av världens bästa bolag”, säger den norske hotellkungen till DiTV.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.