DI > Ekonomi

Sunday, 20 May, 19:46

DI - 14 jul 17 kl. 14:36

Väderfokus när analytiker spår starkt kvartal för HusqvarnaTemperatur och nederbörd är alltid i spel när det gäller Husqvarna, men inför rapport för det säsongsmässigt viktiga andra kvartalet har vädereffekten hamnat i extra fokus..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Husqvarna

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Väderfokusnär , analytiker, spår, starkt, kvartalför , Husqvarna
Affärsvärlden - 13 okt 17 kl. 12:43

Analytiker tror på starkt resultat för Billerud Korsnäs

Efter ett par kvartal där förpackningstillverkaren Billerud Korsnäs underliggande resultat har utvecklats väl, väntar analytikerkollektivet ännu ett starkt resultat i linje med bolagets guidning. En stabil produktion utan nya störningar står dock högt upp på önskelistan..

IDG - 24 jan 12 kl. 07:09

Analytiker tror på starkt kvartal för Apple

Apples förväntas göra ännu ett monsterkvartal tack vare stark försäljning av iPhone..

DI - 08 feb 11 kl. 08:43

Analytiker: Mycket starkt resultat från Swedbank

Swedbanks resultat för det fjärde kvartalet är mycket starkt och aktien väntas öppna högre, enligt en Londonbaserad analytiker..

HBL - 24 jul 14 kl. 10:06

Analytiker: Nokia Networks i gott skick

Nokias lönsamhet blev bättre efter att bolaget har gjort sig av med mobiltelefonerna. Evli Banks analytiker Mikko Ervasti säger att Nokia Networks resultat var mycket starkt. Lönsamheten var elva procent medan analytikerna hade väntat sig åtta.

VA - 11 apr 11 kl. 13:06

Alcoa väntas prestera starkt

11 april Alcoa är i sedvanlig ordning först ut av de större bolagen i det amerikanska rapportflödet, när aluminumjätten på måndag kväll lämnar siffror för det första kvartalet. Analytiker väntar sig att Alcoa ska presentera ett resultat justerat för engångsposter på 0:27 dollar per aktie, enligt Bloomberg News estimatsammanställning. Samma period föregående år blev resultatet 0:10 dollar per aktie.

VA - 13 jul 11 kl. 11:30

Starkt kvartal väntas

13 juli Analytikerna vill också höra att efterfrågan fortfarande väntas "öka något", som vd Ronnie Leten tidigare formulerat den kortsiktiga prognosen. Det är bilden som träder fram när Nyhetsbyrån Direkt tittar igenom mäklarfirmornas analysuppdateringar inför rapporten. Ökade krav på energieffektiv produktion, inte minst i Kina, gynnar Atlas Copco, påpekar Morgan Stanley.

Dagensanalys.se - 16 feb 16 kl. 13:41

Marknaden för analytiker inom sociala medier fortsätter växa

Enligt en färsk rapport ser det ut som att marknaden för dem inom analys av sociala medier har en ljus framtid, med en årlig tillväxt på 27.6 procent. En del av förklaringen är de sociala mediernas ökande betydelse för företagande.

DI - 16 feb 11 kl. 11:47

Analytiker: Unibets slopade utdelning tynger

En slopad utdelning var den stora besvikelsen i Unibets bokslut, vilket övervägde ett i sig starkt resultat. Det säger ABG Sundal Colliers analytiker Martin Arnell till Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 26 okt 11 kl. 14:28

Holmen-siffror gillas av analytiker

Skogsbolaget Holmen levererade ännu ett starkt tredje kvartal, där flertalet affärsområden slog förväntningarna. Det säger analytiker till Nyhetsbyrån Direkt i en första kommentar..

DI - 28 okt 11 kl. 10:55

Analytiker gillar Billerudrapporten

Billeruds rapport för det tredje kvartalet får goda omdömen från analytikerna. Resultatet var starkt och utsikterna inför fjärde kvartalet i stort sett som väntat. Det säger analytiker som Nyhetsbyrån Direkt talat med..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Överenskommelse om ny italiensk premiärminister klar

Femstjärnerörelsen (M5S) och Lega är överens om vem de vill ska bli Italiens nya premiärminister, samt vilka som ska bli ministrar i deras gemensamma regering, rapporterar flera italienska medier..

DI - 2 timmar sedan

Debatt: Höjd produktivitet kräver gott entreprenörsklimat

DEBATT. Den svaga produktivitetsutvecklingen i västvärlden kan bero på den bristande konkurrens som i sin tur kan kopplas till ett minskande innovativt entreprenörskap. Entreprenöriella krafter tvingar existerande företag att förbättra kvalitet, produktionsprocesser och kundkontakter, skriver Pontus Braunerhjelm och Emma Lappi..

DI - 3 timmar sedan

Inför en Lex Barbara

När Pisa-mätningarna började blinka rött om svensk skola i början av 00-talet var det en sak som direkt stack ut. Svenska elever hade sjunkande resultat men låg i absolut botten vad gäller ordning. De kom för sent, störde på lektionerna eller uteblev helt och hållet i en omfattning som var främmande i andra länder..

DI - 3 timmar sedan

Avblåst handelskrig positivt för börsen

Kina och USA har kommit överens om att länderna ska överge hoten om nya tullar mot varandra, uppger Kinas vice premiärminister Liu He. Även USA: finansminister Steven Mnuchin bekräftar uppgiften. Beskedet lär ha positiv effekt när börserna öppnar igen..

DI - 3 timmar sedan

Marklunds El slår ihop ledningar

När Stig Marklund lämnade ägarrollen i sitt företag för tio år sedan blev lösningen tre nya ägare. Nu har verksamheten vuxit till fem bolag och fyra delägare. Och det är dags att förenkla bolagsstrukturen..

DI - 3 timmar sedan

Dieselbilar ökade på fallande begagnatmarknad

Årets första kvartal visade ett stort fall i försäljningen av begagnade bilar. Det skärpta amorteringskravet uppges vara en faktor..

DI - 4 timmar sedan

Stjärninvesterarna Mertzig: Kronans försvagning har gjort svensken rikare

De rikas aktiefond Mertzig Equity väntar med att investera årets utdelningar och ökar i stället kassan. Magnus Mertzig gör upp med påståendet om att den svaga kronan gör svenskarna fattigare..

DI - 4 timmar sedan

Storbritannien har inte förnyat oligarken Roman Abramovitj visum

Oligarken och Chelsea-ägaren Roman Abramovitj har ännu inte fått sitt visum förlängt av brittiska myndigheter. Det hävdar flera källor till Financial Times..

DI - 5 timmar sedan

Deras gröna möbelidé sprider sig från Malmö – till hela världen

Den tidigare börs-vd:n Jonathan Nilsson möblerade om designern Johan Berhins affärsidé. Resultatet blev ett snabbt växande bolag – och design som tar plats på världens flygplatser, sjukhus och skolor..

DI - 6 timmar sedan

Ministern försvarar miljözoner

Från subventionerad miljöbil till portad från miljözonerna – dieselbilens resa har gått snabbt och många ägare är upprörda.  Miljöministern Karolina Skog säger att hon valt sätta barnens hälsa framför andrahandsvärdet på dieselbilarna. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.