DI > Ekonomi

Saturday, 23 September, 00:34

DI - 14 jul 17 kl. 14:36

Väderfokus när analytiker spår starkt kvartal för HusqvarnaTemperatur och nederbörd är alltid i spel när det gäller Husqvarna, men inför rapport för det säsongsmässigt viktiga andra kvartalet har vädereffekten hamnat i extra fokus..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Husqvarna

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Väderfokusnär , analytiker, spår, starkt, kvartalför , Husqvarna
IDG - 24 jan 12 kl. 07:09

Analytiker tror på starkt kvartal för Apple

Apples förväntas göra ännu ett monsterkvartal tack vare stark försäljning av iPhone..

DI - 08 feb 11 kl. 08:43

Analytiker: Mycket starkt resultat från Swedbank

Swedbanks resultat för det fjärde kvartalet är mycket starkt och aktien väntas öppna högre, enligt en Londonbaserad analytiker..

HBL - 24 jul 14 kl. 10:06

Analytiker: Nokia Networks i gott skick

Nokias lönsamhet blev bättre efter att bolaget har gjort sig av med mobiltelefonerna. Evli Banks analytiker Mikko Ervasti säger att Nokia Networks resultat var mycket starkt. Lönsamheten var elva procent medan analytikerna hade väntat sig åtta.

VA - 11 apr 11 kl. 13:06

Alcoa väntas prestera starkt

11 april Alcoa är i sedvanlig ordning först ut av de större bolagen i det amerikanska rapportflödet, när aluminumjätten på måndag kväll lämnar siffror för det första kvartalet. Analytiker väntar sig att Alcoa ska presentera ett resultat justerat för engångsposter på 0:27 dollar per aktie, enligt Bloomberg News estimatsammanställning. Samma period föregående år blev resultatet 0:10 dollar per aktie.

VA - 13 jul 11 kl. 11:30

Starkt kvartal väntas

13 juli Analytikerna vill också höra att efterfrågan fortfarande väntas "öka något", som vd Ronnie Leten tidigare formulerat den kortsiktiga prognosen. Det är bilden som träder fram när Nyhetsbyrån Direkt tittar igenom mäklarfirmornas analysuppdateringar inför rapporten. Ökade krav på energieffektiv produktion, inte minst i Kina, gynnar Atlas Copco, påpekar Morgan Stanley.

Dagensanalys.se - 16 feb 16 kl. 13:41

Marknaden för analytiker inom sociala medier fortsätter växa

Enligt en färsk rapport ser det ut som att marknaden för dem inom analys av sociala medier har en ljus framtid, med en årlig tillväxt på 27.6 procent. En del av förklaringen är de sociala mediernas ökande betydelse för företagande.

DI - 16 feb 11 kl. 11:47

Analytiker: Unibets slopade utdelning tynger

En slopad utdelning var den stora besvikelsen i Unibets bokslut, vilket övervägde ett i sig starkt resultat. Det säger ABG Sundal Colliers analytiker Martin Arnell till Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 26 okt 11 kl. 14:28

Holmen-siffror gillas av analytiker

Skogsbolaget Holmen levererade ännu ett starkt tredje kvartal, där flertalet affärsområden slog förväntningarna. Det säger analytiker till Nyhetsbyrån Direkt i en första kommentar..

DI - 28 okt 11 kl. 10:55

Analytiker gillar Billerudrapporten

Billeruds rapport för det tredje kvartalet får goda omdömen från analytikerna. Resultatet var starkt och utsikterna inför fjärde kvartalet i stort sett som väntat. Det säger analytiker som Nyhetsbyrån Direkt talat med..

Dagensanalys.se - 08 feb 17 kl. 13:01

Lista: Sveriges hetaste digitala analytiker 2017

Att tampas med analys i vår allt mer digitala värld är inte lätt. Främst för att det händer så mycket hela tiden och för att analytikerna måste driva processen utan facit. Därför har vi listat hjältar och hjältinnor som med passion, kunskap och hårt arbete för digital analys framåt i Sverige.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Moodys sänker Storbritanniens kreditbetyg

Kreditvärderingsinstitutet Moodys har sänkt Storbritanniens kreditbetyg till Aa2 från tidigare Aa1 och ändrade samtidigt utsikterna till stabila från negativa..

DI - 2 timmar sedan

USA-börser: Apple backade efter sval respons på ny Iphone

Amerikanska börser avslutade veckan med små rörelser och vid stängning var Dow Jones industriindex i princip oförändrat vid 22.344. Det bredare S&P 500 och Nasdaq steg båda med 0,1 procent till 2.

DI - 2 timmar sedan

Banker i skottgluggen för Trump

NEW YORK. Nordkoreakrisen pressade börserna på Wall Street för andra dagen i följd på fredagen. Nu slår USA mot banker med kopplingar till ärkefienden..

DI - 2 timmar sedan

”Tur att jag inte betalade rymdresan själv”

Veckans resenär är Christer Fuglesang, astronaut och professor i rymdfart vid KTH..

DI - 3 timmar sedan

Tischer och Fromlet: Det tyska valet angår också svenska företag

DEBATT. Det finns potential för fler direktinvesteringar mellan Sverige och Tyskland. Intressant är att företag i bägge länderna pekar på förbättringar som behövs i det andra landet.

DI - 3 timmar sedan

Tunga L-namn kräver spårändring

Det blåser upp till strid om de nya höghastighetstågen även inom Liberalerna. Flera företrädare kräver nu att partiet tar ställning för projektet..

DI - 3 timmar sedan

Frida Wallnor: Tyskland behöver mer än stabilitet

LEDARE. På söndagen är det dags för valet till den tyska förbundsdagen – ett val som borde vara det europeiska ”supervalårets” höjdpunkt med tanke på tyskarnas vikt för Europa, både ekonomiskt och politisk. Men känslan av avslagenhet går inte att komma ifrån – inte ens de ryska trollen verkar engagera sig..

DI - 4 timmar sedan

Lilla banken med superräntan

Månad efter månad utklassar den lilla aktören Ålandsbanken de större bankerna i grenen lägst boränta. Men erbjudandet är inte för kreti och pleti. Samtidigt laddar Avanza för bredare bolån.

DI - 4 timmar sedan

Riksdagsledamoten Börje Vestlund har avlidit

Socialdemokratiska riksdagsledamoten Börje Vestlund har avlidit, skriver Expressen..

DI - 5 timmar sedan

Magnus Dagel: Han har ett finger med i spelet överallt

Erik Paulsson lämnar ett imperium och han lämnar det på topp. Enligt Holdings uppgår hans innehav till 10,3 miljarder kronor. Inte så illa för någon som startade med två tomma händer och började med att hjälpa lantbrukare med soptömning på Bjärehalvön.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.