DI > Ekonomi

Friday, 17 November, 23:57

DI - 14 jul 17 kl. 14:36

Väderfokus när analytiker spår starkt kvartal för HusqvarnaTemperatur och nederbörd är alltid i spel när det gäller Husqvarna, men inför rapport för det säsongsmässigt viktiga andra kvartalet har vädereffekten hamnat i extra fokus..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Husqvarna

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Väderfokusnär , analytiker, spår, starkt, kvartalför , Husqvarna
Affärsvärlden - 13 okt 17 kl. 12:43

Analytiker tror på starkt resultat för Billerud Korsnäs

Efter ett par kvartal där förpackningstillverkaren Billerud Korsnäs underliggande resultat har utvecklats väl, väntar analytikerkollektivet ännu ett starkt resultat i linje med bolagets guidning. En stabil produktion utan nya störningar står dock högt upp på önskelistan..

IDG - 24 jan 12 kl. 07:09

Analytiker tror på starkt kvartal för Apple

Apples förväntas göra ännu ett monsterkvartal tack vare stark försäljning av iPhone..

DI - 08 feb 11 kl. 08:43

Analytiker: Mycket starkt resultat från Swedbank

Swedbanks resultat för det fjärde kvartalet är mycket starkt och aktien väntas öppna högre, enligt en Londonbaserad analytiker..

HBL - 24 jul 14 kl. 10:06

Analytiker: Nokia Networks i gott skick

Nokias lönsamhet blev bättre efter att bolaget har gjort sig av med mobiltelefonerna. Evli Banks analytiker Mikko Ervasti säger att Nokia Networks resultat var mycket starkt. Lönsamheten var elva procent medan analytikerna hade väntat sig åtta.

VA - 11 apr 11 kl. 13:06

Alcoa väntas prestera starkt

11 april Alcoa är i sedvanlig ordning först ut av de större bolagen i det amerikanska rapportflödet, när aluminumjätten på måndag kväll lämnar siffror för det första kvartalet. Analytiker väntar sig att Alcoa ska presentera ett resultat justerat för engångsposter på 0:27 dollar per aktie, enligt Bloomberg News estimatsammanställning. Samma period föregående år blev resultatet 0:10 dollar per aktie.

VA - 13 jul 11 kl. 11:30

Starkt kvartal väntas

13 juli Analytikerna vill också höra att efterfrågan fortfarande väntas "öka något", som vd Ronnie Leten tidigare formulerat den kortsiktiga prognosen. Det är bilden som träder fram när Nyhetsbyrån Direkt tittar igenom mäklarfirmornas analysuppdateringar inför rapporten. Ökade krav på energieffektiv produktion, inte minst i Kina, gynnar Atlas Copco, påpekar Morgan Stanley.

Dagensanalys.se - 16 feb 16 kl. 13:41

Marknaden för analytiker inom sociala medier fortsätter växa

Enligt en färsk rapport ser det ut som att marknaden för dem inom analys av sociala medier har en ljus framtid, med en årlig tillväxt på 27.6 procent. En del av förklaringen är de sociala mediernas ökande betydelse för företagande.

DI - 16 feb 11 kl. 11:47

Analytiker: Unibets slopade utdelning tynger

En slopad utdelning var den stora besvikelsen i Unibets bokslut, vilket övervägde ett i sig starkt resultat. Det säger ABG Sundal Colliers analytiker Martin Arnell till Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 26 okt 11 kl. 14:28

Holmen-siffror gillas av analytiker

Skogsbolaget Holmen levererade ännu ett starkt tredje kvartal, där flertalet affärsområden slog förväntningarna. Det säger analytiker till Nyhetsbyrån Direkt i en första kommentar..

DI - 28 okt 11 kl. 10:55

Analytiker gillar Billerudrapporten

Billeruds rapport för det tredje kvartalet får goda omdömen från analytikerna. Resultatet var starkt och utsikterna inför fjärde kvartalet i stort sett som väntat. Det säger analytiker som Nyhetsbyrån Direkt talat med..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

De vände krisbolaget och trefaldigade omsättningen

LINKÖPING. Med sina markmiljösatsningar vill tillväxtprisade EWGroup vara en nagel i ögat på konkurrenterna. Men omsättningslyftet har också skett via udda uppköp av ett insomnat bolag i Storfors med usel orderingång och ett senapsbolag med förpackningar som knappast flirtat med kunderna..

DI - 1 timme sedan

USA-börser: Detaljhandelsbolag rusade på dystert Wall Street

New York-börserna avslutade fredagens handel med nedgångar, efter att ha stärkts på torsdagen..

DI - 1 timme sedan

Flowery gror med prenumerationer på snittblommor

Inspirerade av matleveranser erbjuder Flowery prenumerationer för snittblommor. Ägarna Sandra Ekegren och Madeleine Arayae tar hellre till Instagram än traditionell marknadsföring och struntar i blomkonstens alla regler..

DI - 1 timme sedan

Adidas backar svenska stjärnskottets första långfilm

Som 12-åring började han animera med hjälp av en webbkamera. I dag, 27 år gammal, vinner Maceo Frost ett internationellt prestigepris och släpper snart sin första långfilm, backad av sportjätten Adidas..

DI - 2 timmar sedan

L vill göra om arbetsrätten radikalt

Liberalerna vill driva igenom den största reformeringen av svensk arbetsrätt på flera decennier. Nya flexiblare regler ska öka rörligheten och få fler företag att växa..

DI - 2 timmar sedan

Veteranen som vägrar vika sig

Nyfikenhet har drivit Tony Cragg att göra konst i 50 år. Nu är den brittiske skulptören åter Sverigeaktuell. Denna gång med verk som mer än någonsin går på djupet av hur vår värld är uppbyggd..

DI - 2 timmar sedan

Nu krävs mer för att vara rikare än halva världens befolkning

I fjol krävdes det tillgångar om drygt 20.000 kronor för att vara mer förmögen än halva jordens befolkning. Men till följd av globala tillgångsökningar krävs nu betydligt mer..

DI - 3 timmar sedan

Mitteregger om börsjätten: ”Då kommer den här aktien att flyga”

H&M har gått svagt på börsen i år och faller ytterligare 3,7 procent på fredagen efter att SEB Equities gett aktien en säljrekommendation, men hedgefonden Gladiators förvaltare Max Mitteregger tror att det finns en stor uppåtpotential i aktien..

DI - 3 timmar sedan

Nya vd:n vände usel trend – med fotbollstaktik

VÄXJÖ. Efter några månader som nyrekryterad vd insåg Mattias Söderqvist hur illa det var: Personalen trivdes inte. Med en tydlig strategi – och en hel del fotbollsreferenser – har nu både arbetsklimat och omsättning rusat i höjden på Alutrade..

DI - 4 timmar sedan

Frida Wallnor: Låt britter och katalaner ångra sina självskadeprojekt

LEDARE. Kan Storbritannien återkomma som medlem i EU efter brexit? I takt med att förhandlingarna med Bryssel går trögt verkar i alla fall fler och fler britter ångra sig om beslutet att lämna unionen, enligt opinionsundersökningarna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.