Mobil > Teknik

Thursday, 22 February, 09:25

Mobil - 14 jul 17 kl. 14:14

”Fyra nya Nokia-telefoner släpps innan årsskiftet”HMD Global har redan släppt en handfull telefoner under varumärket Nokia i år, och att det skulle bli en eller två till var väntat. Men nu kommer uppgifter från Kina som gör gällande att det handlar om hela fyra ytterligare telefoner..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Nokia, HMD Global, Kina

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fyranya , Nokia-telefoner, släpps, innan, årsskiftet
Affärsvärlden - 12 apr 11 kl. 08:21

Nokia: Det blir värre innan det blir bättre

Nokias styrelse räknar med att tappa ytterligare marknadsandelar inom avancerade telefoner, så kallade smartphones, innan bolaget återigen tar marknadsandelar efter att ha ändrat sin strategi. Det säger Nokias styrelseordförande Jorma Ollila i en intervju med Financial Times..

Dagens PS - 13 maj 17 kl. 07:07

Nokia-luren alla väntat på – nu släpps den

(Foto: TT) Årets stora snackis på mobilmässan Mobile World Congress var att HMD, bolaget som äger rättigheterna att sälja telefoner under det finska varumärket Nokia, presenterade mobilen alla väntat på: en ny version av klassikern 3310. Den relanserade Nokia 3310 får ett uppdaterat utseende men med en tydlig blinkning till sin åldrade föregångare. Mobilen har fysiska knappar och en pekskärm på 2,4 tum och 320×240 pixlars upplösning.

YLE - 19 jul 12 kl. 12:24

Miljonförlust för Nokia - ändå bättre än väntat

Telefontillverkaren Nokia har gjort en förlust på 826 miljoner euro under årets andra kvartal. Omsättningen låg på 7,5 miljarder euro, vilket var bättre än väntat. Jämfört med kvartalet innan ser läget betydligt bättre ut.

HBL - 11 jul 13 kl. 17:21

Nokia lanserar ny telefonmodell med superkamera

Nokia hoppas att marknadens bästa kamera ska öppna dörrarna till USA. Analytiker är försiktigt positiva inför lanseringen av nya Lumia 1020.Nokias vd Stephen Elop presenterade i går i New York en 41 megapixels kamera.

HBL - 19 jul 12 kl. 12:16

Nokia redovisar rejäl förlust

Mobiltelefontillverkaren Nokias resultat före skatt visar på en förlust på 878 miljoner euro under perioden april till juni. För ett år sedan var förlusten 554 miljoner.Analytikerna hade i snitt räknat med ett resultat på minus 945 miljoner euro, vilket gör att dagens besked ses som positivare än väntat.

HBL - 24 jan 13 kl. 12:15

Nokia slopar utdelningen

Nokia avstår från utdelning till aktieägarna. Det är ett klokt beslut säger en analytiker. Bolaget behöver pengarna bättre än placerarna.

BT - 23 okt 14 kl. 07:11

Microsoft dumpar Nokia som varumärke

Mindre än ett år efter att Microsoft tagit över mobilverksamheten av Nokia dumpas det finska varumärket. Nya telefoner som lanseras kommer i stället för Nokia att heta Microsoft Lumia, rapporterar BBC. Namnbytet kommer först att få genomslag på företagets sajter i Frankrike, men ska inom de närmaste veckorna ske även i andra länder, uppger Microsoft för The Verge.

HBL - 23 okt 14 kl. 07:26

Microsoft dumpar Nokia som varumärke

Mindre än ett år efter att Microsoft tagit över mobilverksamheten av Nokia dumpas det finska varumärket. Nya telefoner som lanseras kommer i stället för Nokia att heta Microsoft Lumia, rapporterar BBC. Namnbytet kommer först att få genomslag på företagets sajter i Frankrike, men ska inom de närmaste veckorna ske även i andra länder, uppger Microsoft för The Verge.

HBL - 23 okt 14 kl. 14:28

Micosofts dumpar Nokia som varumärke

Mindre än ett år efter att Microsoft tagit över mobilverksamheten av Nokia dumpas det finska varumärket. Nya telefoner som lanseras kommer i stället för Nokia att heta Microsoft Lumia, rapporterar BBC.Namnbytet kommer först att få genomslag på företagets sajter i Frankrike, men ska inom de närmaste veckorna ske även i andra länder, uppger Microsoft för The Verge.

YLE - 19 jul 12 kl. 04:34

Nokia väntas presentera dåliga siffror

Telefontillverkaren Nokia kommer i dag klockan 13.00 att presentera sitt resultat för årets andra kvartal. Dåliga siffror är att vänta.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 1 timme sedan

Uppgifter: Ny Ipad kan presenteras redan i mars

Det cirkulerar nu många uppgifter som pekar på att det kan komma att presenteras en eller rent av två nya versioner av Apples surfplatta Ipad så snart som i mars. Och möjligen får någon eller båda även Face ID i stället för Touch ID..

Mobil - 18 timmar sedan

Fitbits smarta våg testad

Användarnyttan av en smart badrumsvåg är inte glasklar, och Fitbit Aria 2 är inte vågen att övertyga mig om den..

Mobil - 19 timmar sedan

Google släpper app för snabbsvar på meddelanden

Googles senaste app är en app för att skicka färdiga svar på meddelanden direkt från notifieringsfältet..

Mobil - 20 timmar sedan

Svårare att spionera med Android P

Nästa Androidversion ser ut att göra det svårare att skapa programvara som spionerar på dig..

Mobil - 21 timmar sedan

Uppgift: Iphone SE2 i juni

För de som tyckte att Iphone var bättre när den var liten är hoppet inte ute om en ny Iphone SE..

Mobil - 22 timmar sedan

Svenska priser och specar på Sonys nya toppmodeller

Sajten Swedroid har fått tillgång till nya uppgifter om Sonys kommande toppmodeller..

Mobil - Igår: 07:23

Krönika: Nya Android snabbt är inte viktigt

Att garanterat få den nya versionen av Android så snabbt som möjligt har länge varit en hög prioritet hos många Android-användare. I dagens läge finns dock flera viktigare egenskaper tycker Mobils Erik Mörner..

Mobil - 22 timmar sedan

Vimla får ny och bättre prislista

Teleoperatören Vimla har gjort en prisjustering som ger lite mer fördelaktiga priser..

Mobil - Igår: 15:01

Android 8.0 till Galaxy Note 8 nära förestående

En Wifi-certifiering visar att Android 8.0 Oreo till Samsung Galaxy Note 8 inte är långt borta..

Mobil - Igår: 14:26

Sony XZ2 Compact fångad på bild

Sony har släppt en kort teaser inför sin Mobile World-lansering, samtidigt som det läckt ut en bild på vad som kan vara Xperia XZ2 Compact..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.