Nyteknik > Teknik

Friday, 18 August, 14:37

Nyteknik - 14 jul 17 kl. 09:59

Underhåll – en övergripande frågeställningUnderhåll är inte ett nödvändigt ont utan ett avstamp för en effektivare verksamhet och ska snarare ses som en investering än en kostnad. Trots att all utrustning måste underhållas och uppdateras så uppfattas det ofta som en ovälkommen merkostnad..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Underhållen , övergripande, frågeställning
Nyteknik - 05 jun 17 kl. 06:19

Underhåll – en övergripande frågeställning

Underhåll är inte ett nödvändigt ont utan ett avstamp för en effektivare verksamhet och ska snarare ses som en investering än en kostnad. Trots att all utrustning måste underhållas och uppdateras så uppfattas det ofta som en ovälkommen merkostnad..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - Igår: 14:15

Volvo stoppar ständig nåbarhet

Gränsen mellan jobb och fritid suddas ut när mejlen i jobbmobilen pockar på uppmärksamhet dygnet runt. Men det kan skapa stress och ohälsa. Volvo Cars har tagit fram riktlinjer kring nåbarheten..

Nyteknik - Igår: 10:35

Jobbfällorna som bromsar din karriär

Man vet vad man har, men inte vad man får. Det gamla ordstävet sätter ofta käppar i hjulet. Här är resonemangen som bromsar din karriär..

Nyteknik - Igår: 09:45

Riksdagen börjar nysta i it-skandalen

Samtidigt som två riksdagsutskott ska börja nysta i it-skandalen visar en ny rapport att känslig information om försvaret kan ha läckt..

Nyteknik - 23 timmar sedan

Pingviner fick kamera på hjässan – för vetenskapen

TEKNIKREVYN. Vad har åsnepingvinens ljud vid födosökande för betydelse? Forskare utrustade tio individer med kamera för att ta reda på det..

Nyteknik - I förrgår: 13:00

Siktar på eldrift av cementfabriker

Tillverkning av cement är en stor miljöbov. Nu ska Cementa och Vattenfall ta reda på om utsläppen av koldioxid kan minskas med hjälp av el..

Nyteknik - Igår: 17:00

Räddad elektronik kan visa ubåtens rutt

Säkrad navigationsutrustning från UC3 Nautilus kan ge svar på frågan hur ubåten rörde sig det sista halva dygnet..

Nyteknik - Igår: 15:48

Stor publik när enormt hangarfartyg kom hem

TEKNIKREVYN. Storbritanniens största och mest avancerade hangarfartyg, den 65 000 ton tunga HMS Queen Elizabeth, har för första gången lagt till i sin hemmahamn i Portsmouth..

Nyteknik - Igår: 16:34

40 år efter Voyager 1:s avfärd – sista hälsning ska skickas

40 år efter Voyager 1 sändes ut i rymden ska nu allmänheten få lämna förslag på ett meddelande som ska skickas till sonden. Och det vilar ett tungt ansvar på budskapsskrivaren, anser rymdforskare..

Nyteknik - Igår: 11:15

Uppgifter: "Brutalt" sparpaket väntar Ericsson

Enligt uppgifter till Svd kan 25 000 personer komma att beröras i Ericssons kommande sparpaket. Den svenska fou-verksamheten ska dock vara fredad..

Nyteknik - Igår: 15:00

Vita älgens gåta ska lösas med ny teknik

Filmerna på den vita älgen i Värmland har spridits över världen – nu ska Sveriges lantbruksuniversitet ta reda på varför vissa älgar är vita..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.